Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    07. Lipanj 2021. 10:54

Taya 🤍

Sretno svima danas na pregledima, javite kako je prošlo.. 😘
    freya brzo će to proći.. Ja sam dobila rezultate 9. dan od vađenja krvi.. A radila sam prošireni panel, onda im malo duže treba.. Ali brzo će ti to vrijeme proći 😃

Da i ja sam prošireni panel🤞🤰
    Nadam se da će brzo doć i da će sve biti ok 💞

Lucija 16.12.2021.💗

• Bumbasor
    07. Lipanj 2021. 11:00

Jutro svima🙂
    Ja sam danas dezurna 24, a sutra idem na uzv i nifty test. Isto se nadam da je sve okej🥰
    Jedva cekam na more, s tim da cu onda morati naci nekog ginekologa u Zadru da ne putujem u Zg zbog pregleda posto planiram biti skroz do 9mj odnosno do pocetka skole.
    Ako netko zna nekog ok privatnika u Zadru pisite.

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

Maša🤰🏼
    07. Lipanj 2021. 11:07

Freya brzo ce to proc :) koliko si platila ? I kako si se odlucila za taj test? Se to vadi krv onda kod tvog gin ili kako to ide? 
    Ja sam bas neodlucna uopce neznam dal da radim te testove ili ne? 🤔🤔
    Sedmatina nekuzim bas ? 🤔 cek ti nisi bila na prvi pregled al se narucujes na drugi jer kasnije neces moc ako sam dobro shvatila? A da odes privatno onda na taj kasnije ( dok su tvoji na godisnjem) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• sedmatina
    07. Lipanj 2021. 11:13

Pa da narucila bi se odmah za drugi dok jos rade, ovaj tj su tu i onda se tek 5.7. Mogu narucit za sredinu/kraj 7.mj kad ce mi biti 12.tjedana
    Ne znam ja sam djevica u horoskopu, nezamislivo mi ie da sad moram molit da me netko pregleda prvi pregled(u bekom drugom domu zdravlja) i za drugi se narucivat tek pocetkom 7.’ za sredinu 7.mj, a kaze vec sad da su puni. 

• sedmatina
    07. Lipanj 2021. 11:15

Sekiram se jer radim u smjenama i tesko mi ie onda jos hendlat ginica koji isto radi u smjenama kontra mene mijenjat se za smjenu, nisu bas na poslu odusevljene za zamjene i jos da ne posumnja nitko na poslu zas se mijenjam

• Bumbasor
    07. Lipanj 2021. 11:21

sedmatina

Pa da narucila bi se odmah za drugi dok jos rade, ovaj tj su tu i onda se tek 5.7. Mogu narucit za sredinu/kraj 7.mj kad ce mi biti 12.tjedana
    Ne znam ja sam djevica u horoskopu, nezamislivo mi ie da sad moram molit da me netko pregleda prvi pregled(u bekom drugom domu zdravlja) i za drugi se narucivat tek pocetkom 7.’ za sredinu 7.mj, a kaze vec sad da su puni.

Nema ti smisla se zivcirati radi takvih stvari. Logicno je da ti ne mogu dati termin za drugi pregled, a da nisi obavila ni prvi.
    Naci ce oni mjesto za tebe bez brige zbog pregleda koji se radi izmedu 11 i 13 tjedna.

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

• sedmatina
    07. Lipanj 2021. 11:26

Valjda budu. Jer nisam rekla da od tog 7.mj mene nema 2tj nisam u RH, tak da ce me doslovno morat primit 12tt plus 5 i do 13.tjedna kad god zna i umije jer ima par dana da me ugura. Jer vidim ovaj panorama i niffy i ostali se moraju bas tocno napravit nema pomaka. Tak da bude sve ok, samo se moram
    Manje sekirat

• sedmatina
    07. Lipanj 2021. 11:31

Sva sreca na ovakvim grupama, dok jos nikom nisi nis reko, da se imas izjadati 😂😅 pa onda kad prodje i godisnji sve i taj 12/13.tj pa mogu se na poslu vise ne skrivat da idem na preglede i reci im pa sve bude upol
    lakse
    Hvala na utjesi 😍🤗

freya_444
    07. Lipanj 2021. 11:31

Maša, taj prošireni panel koji je najdetaljniji je 4770kn
    ( mozes i na rate platit). Ima i nifty test i harmony. Imas i Panoramu, al manje pakete i jeftinije. Ja sam pričala s mužem i rekla sam da ću bit mirnija da to napravim i on se složio 😊
    Krv sam vadila u Zlatnim rukama tu u Puli,a ne kod ginekologice. 

Lucija 16.12.2021.💗

07. Lipanj 2021. 11:39

sedmatina

Valjda budu. Jer nisam rekla da od tog 7.mj mene nema 2tj nisam u RH, tak da ce me doslovno morat primit 12tt plus 5 i do 13.tjedna kad god zna i umije jer ima par dana da me ugura. Jer vidim ovaj panorama i niffy i ostali se moraju bas tocno napravit nema pomaka. Tak da bude sve ok, samo se moram
    Manje sekirat

za Nifty i prenatalne se nemoj brinuti oni se mogu raditi i do 24 sedmice al je naravno bolje sto prije, jedino double test se mora uraditi odmah poslije pregleda nuhalnog nabora najbolje ujutro najkasnije do 13 sedmice jer se ti podaci porede i treba da budu jednaki tako je meni moj gin objasnio. Kod nas je oko ne radi prenatalni da radi double koji se radi u klinickom besplatno.
     A ne znam mozda da odes nekom drugom privatno dok te oni ne prime.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.