Znam da se nes radi do 13.tjedna samo ne znam jel to obuhvaca ulazak u 13.tjedan ili ono 12tt +6, i vec prvi dan 13.tjedna je kasno. Pitat cu ih, ak nemre moj taj pon ili utorak 12tt +5 ili +6 otici cu privatno
Freya aha kuzim a s koliko tjedana se detaljno gleda nuhalni i ostalo... uopce nisam pametna dali da idem na te testove ili ne...
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Freyaaha kuzim a s koliko tjedana se detaljno gleda nuhalni i ostalo… uopce nisam pametna dali da idem na te testove ili ne…
Ja sam bila 12+3 kad sam radila taj pregled nuhalnog i kombinirani probir za koji jos cekam rezultate. To mi dolazi kod ginekologice.
A gle, odluka je na vama 😊 neke trudnice ne žele znati, neke žele. Ja želim :) razmisli si, porazgovaraj s mužem/dečkom i vidite 😊
Lucija 16.12.2021.💗
Sretno s pregledima danas 🤗 sedmatina nemoj se puno nervirati oko pregleda, sigurna sam da ces uspjeti sve iskombinirati ako ne preko svog gin. barem privatno ako mozes 😊 Ja se nadam da je bebica dobro, sljedeci utorak bi trebala raditi kombinirani. Danas nam je 10 tj.🙏❤
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Bok trudnice!
Slee hvala ti, javim se naravno poslije pregleda. Cekamo tvoju betu😊
Shinin hvala na pojasnjenju kad treba uzimati tablete, pijem od pocetka tako, ujutro Euthyrox a navecer Novalac ali sasvim slucajno, nisam imala pojma. Onda nastavljam👍🏻
Sedmatina a da nazalost sad su im svima go, ja cu isto morati za 2 tj na pregled kod zamjene a navodno je taj lik uzasno neljubazan i bezobrazan.
A na 2.pregled ce te naruciti sigurno ne mogu oni reci da nemaju termin ako nisu na go ili bo. Trudnice su prioritet.
Bela zao mi je za malecku, nadam se da ce brzo ozdraviti. Sretno s ispitima!
Ri ja sam ti dobro, nemam jos nekih tegoba osim vrtoglavice i piskim non stop. Zna mi biti onako pritisak dolje lagani grcevi. I cice malo bole.
Brzo ce proci 2 tj!
Ti ides cesce na preglede? Ja sam isto tako mislila barem u pocetku, kombinirala bi socijalnog i privatnog ginekologa.
Stigli su mi nalazi stitnjace, TSH 1,58 nikad nizi, bas me smirilo🤗
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Bokić, cure.. 😊
Ja sam isto dosta proučavala prenatale i mislim da Novalac ima nekako najpotpuniji sastav, po mom nekom laičkom mišljenju.. I dobro mi paše na želudac..
Bila sam jedan mjesec pauzirala sa njim jer me je boluckao trbuh, ali na kraju sam zaključila da sam pretjerivala svaki dan pijući vrkutu pa sam ju izbacila i sad je ok trbušćić.. 😄
Btw., dobila sam termin za prvi pregled - 17.06., tada ću biti 6+2.. Nestrpljiva sam jako i pomalo ustrašena.. Pa mi žene stalno u nekom iščekivanju, neizvjesnosti, ludnica..
Želim vam svima puno sreće na pregledima ove dane, sve će biti ok! Javite nam sve detalje.. 🤗
I hvala na savjetima za zube, definitivno kupujem mekšu četkicu..
Lori.. ❤️❤️
Nego da vas pitam.. Oduvijek idem privatnom ginekologu, a sada bi trebala naći i socijalnog iz kojeg razloga? Pretpostavljam za uputnice kada budem trebala u bolnicu.. Neznalica sam, prosvjetlite me, molim vas.. 😄
Dobar dan, evo mene sa pregleda, beba super sve kako treba biti, veliki 18mm( danas 8+5) i dao mi standard pretrage krvi itd...napokon i termin upisan 14.01.2022. i uručena trudnička knjižica 🤗🤗
Sljedeća kontrola 3- 4 tjedna...
Rekao da razmislim o ovim testovima pa sad ne znam ni sama, u prve dvije trudnoće išla sam na double test, a sada sama ne znam...ova prva 2 su bila niskog rizika...
Evo, dosla beta! Danas je 1269, u petak bila 274! Doktor kaze da je to i vise nego super.
Prvi put da imam dobru betu pa se sad mogu maaaalo opustiti. Bar danas 😂
Danas mi je 4+5, prvi pregled na tocno 7tt 23.6.! Tko ceee izdrzati do tada.
Sto se tice smedjarenja, tu je, ali punooo puno manje pa se nadam da to ide na bolje. Cak nekako mislim da se mozda kada stavljam Utrogestan nekako ranim ili nesto jer uglavnom se iscjedak javi nakon utrica.
Nerita super za pregled!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore