Stigla beta. 1443
Jel to ok?
5+5
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Pratim jesenske bebe, jer njima i pripadam, ali vidim da ste mi vi ovdje po tjednima puno blizee
Danas smo 7+1, bili smo na pregledu sa 6+6 i culi srcekoo i sad za sad je Bogu hvala sve uredu
Od simptoma imam vidno vece grudi, toliko da mi je muz rekao sinoc pa svi ce skontati da si trudna ako nastave tako rasti😂 jer nismo nikome jos rekli prije 12 tj zbog prosle trudnoce i ishoda
Mucnine povremeno me uhvate, ali bez povracanja, bas sam vidjela da ste pisale da se i vama desava vrtoglavica kada se ustanete i ja sam to primjetila kod sebe...
Termin je sad za sad 30.11.
Nadam se da cemo se lijepo druziti i zelim vam svima uredne trudnocee😙
20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
Folate Solgar
24.3. + 😍
https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png
Dobrodošla buducamama2021 🙋♀️
I ja datumski pripadam jesenskima ali po tjednima mi je bliže ovo.. 😃
Super za prvi pregled i kucanje 💓
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Dobrodošle nove ❤️
I sama bi još mogla u jesenske, ali prevelika je razlika, pa mi nekako ovdje ljepše 😊
Šta to samo ja tak dugo moram čekati na pregled? Tek će biti sa 8+3 🤔
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Dobrodošle nove ❤️
I sama bi još mogla u jesenske, ali prevelika je razlika, pa mi nekako ovdje ljepše 😊
Ja sam u prvoj isla s ravnih 8 tjedana, sad me narucila sa 7, ali samo radi injekcija
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Dobrodošle nove ❤️
kod mene ce biti 7+4 pregled isto mi djeluje puno cekati 🤷 ko ce izdrzati do tad ☺️☺️
Dobrodošle nove ❤️
Ja isto moram cekat, necu bas biti 8 tjedanala, al cu biti 7+1
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Ja vjerum da sam prvi pregled dobila tako rani termin samo zbog komplikacija i spontanog kojeg sam imala u prvoj trudnoći.. Da ovaj put to izbjegnemo.. Pa sam ga sad obavila sa 6+6 tt.. I dobro da jesam jer sam sad na strogom mirovanju..
Brzo će vam proći to vrijeme do pregleda.. 😃 Još kad vidite i čujete svoje bebice.. 🥰
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji