Joja ja isto imam dosta iscjetka, mislim dokle god je okej boje i bez mirisa da se nemas sta brinuti
Buba drzim fige za super betu
Ja sam sad bila uzivo na predavanju 2 sata i toliko me sad boli glava od maske, kako vi s maskama?
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Joja ja isto imam dosta iscjetka, mislim dokle god je okej boje i bez mirisa da se nemas sta brinuti
Bubadrzim fige za super betu
Ja sam sad bila uzivo na predavanju 2 sata i toliko me sad boli glava od maske, kako vi s maskama?
Ja se navikla na masku kad je na poslu stalno moramo imati pa mi cudno kad je ne nosim 🤣🤣
Imam i ja iscjetka dost, bijel bez mirisa. To je normalno
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Kada su vam pocele mucnine i ostali simptomi trudnoce? kod mene za sad jedino pored izostanka ciklusa, otecenost grudi i to je to ostalo nista mozda je jos uvijek rano da pocnu 5+4 sedmica 🤷 i vec sam ozbiljno zaljubljena u kecap 😂
Kada su vam pocele mucnine i ostali simptomi trudnoce? kod mene za sad jedino pored izostanka ciklusa, otecenost grudi i to je to ostalo nista mozda je jos uvijek rano da pocnu 5+4 sedmica 🤷 i vec sam ozbiljno zaljubljena u kecap 😂
Meni su u prvoj trudnoci pocele oko 6.tjedna, al nisam bila posebno zaljubljena u ista, osim u slatko u trecem tromjesecju. Sad je prerano da jos imam mucnine.
Imam klinca kojeg jos dojim, mislite da bih trebala prestati odmah?
Meni su u prvoj trudnoci pocele oko 6.tjedna, al nisam bila posebno zaljubljena u ista, osim u slatko u trecem tromjesecju. Sad je prerano da jos imam mucnine.
Imam klinca kojeg jos dojim, mislite da bih trebala prestati odmah?
Ne, ne smeta ti to što dojiš dapače još bolje
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Meni su ovaj puta krenule sa 5tt 😔 Nisu nepodnošljive, ali su nelagodne. I najbitnije, ovaj puta ne traju stalno, nego se jave svako toliko. Sa grudima se opet ništa ne događa 😅 Kažem opet jer ih nikad tijekom ciklusa nisam osjetila. U prvoj trudnoći sam imala kratki period kad su mi bile osjetljive.
Hrana: ajvar 😁😁 Ide uz sve, dobro pa ga ne stavim i u juhu.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Meni su mucnine pocele prije 2 dana, ali stvarno nisu jake i ono najbitnije stvarno se jave samo uhutro, a ostali simptomi: narasle sise i iscjedak, proslo me ono da sam stalnu na wc
Nemam neku odredenu namirnicu da mi se jede, ali uopce mi se ne jede nista slatko, za slano sam otvorena, bit ce ovo neko dijete za konkretno 🤣
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Mucnine kako koji dan, al ajmo reć da su dosle s 5t. Ne traju stalno pa mi je ok. Bradavice su mi osjetljive, iscjedak pojacan, osjećaj povremeno kao da cu svaki cas procuriti.
A hrana, primjetila sam da mi se jede kiselo, većinom zimnica kisele paprike, krastavci, cikla..
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
🙋 bok cure. Mi smo na 7+2,jos nismo bili na pregledu. Grudi bole, u stomaku probada lagano,al iscjedak nisam primjetila nes pojacano. Uzimam novalac po vlastitoj preporuci😬. Jel on dovoljno dobar izvor folne? Tek sam prije par dana saznala za trudnocu, prva bebica,neplanirana pa nis neznam, al veselim se 🥰
Pozz ancica123.. 🙋♀️ Dobro nam došla.. 😃
Ja po preporuci ginekologice isto uzimam samo Novalac.. 😃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji