Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenas
    31. Prosinac 2021. 08:48

Jutro svima!
    Nada čestitam na super pregledu!! Kad je idući?
    Danas nam je na pregledu samo Sirenita pa neću stavljat cijeli popis. 
    A hoće li nam stići još koja beba u 2021??

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Margo
    31. Prosinac 2021. 10:54

Kako ste cure?

Nama nema vani ovu godinu☹️ 
    Tlak je sad ok,ali su mi neke vrijednosti u krvi povisene pa me moraju pratiti.
    To je svo objasnjenje koje sam dobila.

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

Alexandraaa90
    31. Prosinac 2021. 11:00

Nada cestitam ❤ bas mi je drago.  
    Sretno na pregledima danas 
    Margo zao mi je, ali proci ce i to.  Sve za nase bebe ❤😍

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Lori🍀
    31. Prosinac 2021. 11:36

Bok cure! Sa vas kratko pozdravim prije nego se primim posla po stanu (sve laganini hihi). Imamo kumove večeras doma, lagana večer uz društvene igre. Kako ćete vi provesti večer?
    Clarissa zvala sam jučer Sv.Duh, ne može se naručiti preko telefona nego preko web-a: https://www.kbsd.hr/sredisnje-narucivanje-pacijenata/. Bitno je napisati koliko si točno trudna i da se naručuješ na pregled u TA.
    LadyD kakvo je stanje danas?
    Margo žao mi je što ostajete u bolnici Drži se i javljaj nam novosti.ja 
    Nada super za pregled!

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️

LadyD
    31. Prosinac 2021. 11:39

Nada cestitke na dobrom pregledu 💗💪
    Ja javljam da sam ok i sve se smirilo... vidno se stomak spustio...  i vjerujem da je to pocetak.... uspjela sam se i naspavati (svega sam 2 puta ustajala u noci za wc ) tako da se veselim doceku veceras... planirala sam u piđami ali evo od jutros me svi pitaju dali cu moci sat veceras bit na nogama da me izvedu na korzo..kao malo da izađemo 😂😂😂😂😂 nakon onog izlaska godine na  5 kat 😂😂😂😂😂 tako da drage moje ako me ne neuhvati nista i budem dobro ima da se ljepo nasminkam i odo  😂😂😂😂😂😂
    Uspjela sam jutros preko reda kao trudnica na testiranje 💪💗   svega 10min sam cekala 😆

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Upitnica_Split
    31. Prosinac 2021. 12:08

Lasy, uživaj, pustit će te beba, zasluženo nakon toliko pranja i peglanja 😁
    -
    Margo, žao mi je šta ostaješ u bolnici, ali odmori, neka nađu u čemu je problem i neka beba čeka termin u miru. 😊 
    -
    Moj doček će bit na kauču uz par članova familije (nitko nema planova pa su se meni uvalili uz napomenu - ma samo ti zaspi kad inače spavaš, mi ćemo gledat tv) 😂
    Sutra je baki 86.rođendan, propuštam ga radi korone, bit će previše ljudi u malo kvadrata. Ne zamjera, ionako sam često kod nje 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    31. Prosinac 2021. 12:09

Lady, ne Lasy 😂
    Debeli prsti

3 MPO postupka
    💜 01/22.

jelenas
    31. Prosinac 2021. 13:09

Lady ipak ne bi bebica u 2021 :) Ali bome idući tjedan ti prognoziram da bi mogla stići! Baš super za doček, odi se malo zabavi a uvijek možeš otić doma ako ti bude previše!
    Margo baš mi je žao :(
    Lori ja ću imati glamurozni doček sa svekrom i svekrvom doma 😂😂 Malo ćemo papati, malo tv i nadam se da ću izdržat opće budna da čestitam 😂 Trčali smo po kutiju Reflustata jer sam sinoć sve satrala. 🤢

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Lori🍀
    31. Prosinac 2021. 14:27

Hahahaha LadyD samo uživaj, neće ona još čim je stalo Spakiraj torbu do kraja ako nisi, za svaki slučaj 
    Jelena uf žao mi je za žgaravicu  Čestitam na punom tjednu, bome i ti si sve bliže upoznavanju sa svojom curicom haha meni je isto problem što imamo goste a loše sam spavala, već vidim zijevanje u 22h

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️

• Clarissa
    31. Prosinac 2021. 16:31

Hvala ti Lori
    Kod mene danas pauza s "pripremnim radnjama", zavukla sam se u kuhinju pa radila fini rucak da ispratimo staru godinu, onda obavezni red spavanca i idem na peci veceru, grickalice za filmove spremne, bit ce docek na kaucu Jedino ne znam koliko cu moci pojesti, i mene nocas zgaravica dotukla, sjedila u boravku do dugo u noc u nekom ludom polozaju, ali barem ovaj put nije bio i rigoletto ponovno... Onaj Rennie mi nista nije pomogao pa sam otisla opet u apoteku, rekli da mogu Rupurut opet (to sam vec imala na recept i bio mi je okej, a ne znam zasto mi nisu dali Reflustat za koji sam pitala), uglavnom nadam se da ce ove tablete pomoci. Ekipo s ubojicom zgaravicom, I hear you, I feel you!
    Zelim svima lijepu vecer i noc, uzivajte bile u aktivi ili pasivi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani