Lady ipak ne bi bebica u 2021 :) Ali bome idući tjedan ti prognoziram da bi mogla stići! Baš super za doček, odi se malo zabavi a uvijek možeš otić doma ako ti bude previše!
Margo baš mi je žao :(
Lori ja ću imati glamurozni doček sa svekrom i svekrvom doma 😂😂 Malo ćemo papati, malo tv i nadam se da ću izdržat opće budna da čestitam 😂 Trčali smo po kutiju Reflustata jer sam sinoć sve satrala. 🤢
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Hahahaha LadyD samo uživaj, neće ona još čim je stalo Spakiraj torbu do kraja ako nisi, za svaki slučaj
Jelena uf žao mi je za žgaravicu Čestitam na punom tjednu, bome i ti si sve bliže upoznavanju sa svojom curicom
haha meni je isto problem što imamo goste a loše sam spavala, već vidim zijevanje u 22h
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta⏳️
Hvala ti Lori!
Kod mene danas pauza s "pripremnim radnjama", zavukla sam se u kuhinju pa radila fini rucak da ispratimo staru godinu, onda obavezni red spavanca i idem na peci veceru, grickalice za filmove spremne, bit ce docek na kaucu Jedino ne znam koliko cu moci pojesti, i mene nocas zgaravica dotukla, sjedila u boravku do dugo u noc u nekom ludom polozaju, ali barem ovaj put nije bio i rigoletto ponovno... Onaj Rennie mi nista nije pomogao pa sam otisla opet u apoteku, rekli da mogu Rupurut opet (to sam vec imala na recept i bio mi je okej, a ne znam zasto mi nisu dali Reflustat za koji sam pitala), uglavnom nadam se da ce ove tablete pomoci. Ekipo s ubojicom zgaravicom, I hear you, I feel you!
Zelim svima lijepu vecer i noc, uzivajte bile u aktivi ili pasivi
Hvala ti Lori!
Kod mene danas pauza s "pripremnim radnjama", zavukla sam se u kuhinju pa radila fini rucak da ispratimo staru godinu, onda obavezni red spavanca i idem na peci veceru, grickalice za filmove spremne, bit ce docek na kaucuJedino ne znam koliko cu moci pojesti, i mene nocas zgaravica dotukla, sjedila u boravku do dugo u noc u nekom ludom polozaju, ali barem ovaj put nije bio i rigoletto ponovno… Onaj Rennie mi nista nije pomogao pa sam otisla opet u apoteku, rekli da mogu Rupurut opet (to sam vec imala na recept i bio mi je okej, a ne znam zasto mi nisu dali Reflustat za koji sam pitala), uglavnom nadam se da ce ove tablete pomoci. Ekipo s ubojicom zgaravicom, I hear you, I feel you!
Zelim svima lijepu vecer i noc, uzivajte bile u aktivi ili pasivi
Mene isto zgaravica ubija. Šta god pojedem,nema uopće pravila. Svaku večer me probudi oko ponoći. Ma užas. Trošim reflustat ko luda...
Sretna nova godina svima. Da nam svima bude najbolja do sad ❤️
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Sve najbolje u 2022. svima! 🥳
Uživajte na porodiljnom 😁 i neka su svi zdravi i veseli! 🍼🍾
3 MPO postupka
💜 01/22.
Dobro jutro svima! Nadam se da ste se fino provele sinoć, u skladu s mogućnostima 😂😂
Ja mogu prijaviti samo 1 reflustat tamo negdje oko 4 ujutro 🥳
Znam da nam je mnogima 2021 donijela gubitke, zato je ovo naša godina i naše bebice će biti glavne zvijezde 2022!
Da ste mi zdrave, sretne i uživate sa svojim malim ljudima čim više! I za kraj, hvala vam na ovoj predivnoj zajednici koja me izvukla iz 💩 kad je bilo najgore! ❤️ Baš vas volim!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sretna nova, sve najbolje vam zelim!
Kod mene bilo bas razuzdano Zaspala sam nekoliko puta, trenutke budnosti provela uz hranu, tablete protiv zgaravice, dijelove filma i zvuke pirotehnike, onda opet zaspala
Margo nadam se da ces sljedeci tjedan moci kuci, kako se osjecas?
Drage moje sretna vam nova 2022g. Da mi budete zive zdrave i vesele uz obilje ljubavi i blagostanja uz svoje najmilije 😘😘😘💗💗💗💗🍾🍾🍾🍾🍾😘😘😘😘😘
Zao mi je zbog zgaravice pa necu puno da se sama neureknem 😂😂😂 al ja ju nemam i iskoristavam sve mogucnosti 😉
Uspjela sam pola sata odstojati na korzu sinoc 💪 al sam zato trebala citav sat da se dovezem i dosetam i odsetam i odvezem kuci 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 bas me bolilo sve nisko i krsta uz to....
Odlucila sam popit casu vina ( bozicno iz lidla 😂😂😂😂) al sam prvo isla spakovat torbu za rodiliste 😂😂😂😂😂 misleci ako sta bude 😂😂😂😂 i uglavnom bilo mi je ljepo... mama i tata, seka i njen decko, braco i moj sin, ja i dragi ... mezili pjevali plesali (oni ) poslje otisli do korza i ponovili sve to po povratku do 3.. taman nam svima bilo i zaspali ko klade 😂😂😂😂 jos nitko osim mene nije ustao 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Tako da drage moje sve nek vas prati dobro u ovoj novoj sto nam slijedi 💪💪💪💪💪💗💗💗💗💗
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Sortiraj odgovore
Najstariji