Hvala vam puno cure. Evo opet sam spavala i bolje mi je u lezecem dtavu. Ako mi bude i u toku dana onako kao jutros, zvacu babicu.
ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Upitnica ja sam uzela Pampers premium 1 (2pakovanja) i baby dry (1pakovanje). Kod nas se kaze pelene i za pampers, pa ne znam na sta mislis.
Sto se tetra pelena tice imam 15 komada 70x70 ili 80x80 ne znam vise, 2 komada 110x110 i 3 komada 30x30. Mislim da je to sasvim dovoljno, ako vidim da fali onda kupim lako jos...
ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Upitnica ja sam uzela Pampers premium 1 (2pakovanja) i baby dry (1pakovanje). Kod nas se kaze pelene i za pampers, pa ne znam na sta mislis.
Sto se tetra pelena tice imam 15 komada 70x70 ili 80x80 ne znam vise, 2 komada 110x110 i 3 komada 30x30. Mislim da je to sasvim dovoljno, ako vidim da fali onda kupim lako jos…
Mislila sam na pampers 😁 hvala! Morat cu uskoro u nabavu.
-
Tetri imam možda 9 malih (kao krpica) i cca 20 tih velikih.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Bilo je vec tema za jednokratne pelene... ja imam 5 mala paketa (do 30kom) velicina 1 i planiram kroz tjedan dana uzet velicinu 2 i 3 da se nadje makar po jedan veci paket... ili mane pakete al razlicite marke da odma isprobam sta ce nam pasati... zasada imam 4 vrste... tetrice nisam brojala al imat cu i previse 😂😂😂😂😂😂 od zadnjeg brojanja sam jos dobila min 10 😂😂😂
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Mene sad samo zanima koliko stambenih kvadrata ti imaš 😂😂😂
-
Svaka tema se spomene vise puta jer dok mi ne treba, ignoriram 😶 a na mob mi je teško pretraživati. Moj grijeh, moj grijeh 😁
3 MPO postupka
💜 01/22.
Čestitam svim novim mamama, uživajte i mazite se sa svojim bebicama 🥰 jučer sam zaboravila čestitati 🤦🏼♀️
LadyD- nema zamjerke, ti si u svojim brigama i poslovima pa je promaknulo. Za sada se snalazimo super, tata je kod kuće pa nam on uskače kad treba
Što se tiče jednokratnih pelena mi smo svaka dva dana otvarali novo pakiranje, znači u prosjeku dnevno 14 pelena. 🤣 Potrošila sam mislim 5 paketa broja 1, sada joj stavljam 2 jer su veće i djeluju mi "udobnije"
🧔 30
🙎♀️ 26
👶 13. 12. 2021. 11.50h 💝
A Lady naša, baš si me oraspoložila i nasmijala svojim obiteljskim anegdotama i životnim navikama. Svi smo mi različiti i treba baš puno strpljenja i tolerancije za suživot toliko ljudi! Svaka ti čast! Meni su ovdje svekar i svekrva 10 dana sad preko blagdana i već smo svi ludi jedni od drugih 😂 Mala ima svoje mušice, ja pod trudničkim hormonima a svekrva u menopauzi 😂😂
Pelene- ja imam 1 paket Babylove 1 i dobit ćemo u DM paketu Pampers Premium 1. Pa sam mislila uzeti možda još jedan paket Babylove 1 i onda 2 paketa dvojke. Meni je DM zaista jako blizu, tu u kvartu pa ću odšetati s bebom dok zafali.
Margo kako si danas?
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Upitnica ako si mene pitala za kvadrate imam stan od nekih 70tak a kompletna kuca je preko 250... 😂😂😂😂😂😂😂 kad krenes usisavati moras ohladiti usisivac na 3 puta 😂😂😂😂
Ivana znaci da sam priblizno dobro izracunala za pelene 💪💪 super za snalazenje i pohvale tati na trudu 😉 a mene zanima jos kako sa hranjenjem funkcionira? Dojis li?
Jelenas sad kad te citam i sama se nasmijem zato vam uvjek kazem blago vama 😂😂😂😂😂 kod nas traju hormonalne promjene citavu godinu kod svih clanova 😂😂😂😂😂😂😂😂 al da nezaboravim... galamimo stalno neko nesto al eto jos se nismo pobili međusobno 😂😂😂😂😂😂😂 a tek mi je 38 😂😂😂😂😂😂
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Čestitam svim novim mamama, uživajte i mazite se sa svojim bebicama 🥰 jučer sam zaboravila čestitati 🤦🏼♀️
LadyD- nema zamjerke,ti si u svojim brigama i poslovima pa je promaknulo. Za sada se snalazimo super, tata je kod kuće pa nam on uskače kad treba
Što se tiče jednokratnih pelena mi smo svaka dva dana otvarali novo pakiranje, znači u prosjeku dnevno 14 pelena. 🤣 Potrošila sam mislim 5 paketa broja 1, sada joj stavljam 2 jer su veće i djeluju mi "udobnije"
14 pelena dnevno??? Zar toliko ide iz tih malih beba
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta⏳️
Trebam pomoc... sluzni cep je kakav?
Znaci samo mi je nesto krenulo kao da sam se upiskila... mozda kao 2-3 zlice tekucine pomjesane voda i bjela onaka sluz kao bjelo pranje i blago zuckasto (neznam opisati ali kao sve troje skupa ) uglavnom samo od sebe izaslo.. sad sam stavila toalet papir da pratim hoce li opet ista izaci.. malo sam se zabrinula pa eto svaki savjet dobrodosao
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Sortiraj odgovore
Najstariji