Lori 50% je do 62 znaci do nekih 6mjeseci a ostala polovina je ljetna robica i do 86-92 velicine kako raste ... mislila sam i ja to ostaviti ali nisam jer kontam da cu to tako vuc po vrecicama ili boxovima i kad zatreba sve ispocetka... a ovako sam sve oprala sa dezinfekcijom i onda jos jednom sa djecijim praskom i ljepo popeglala i po par komada po velicinama pakovala u one vrecice za zamrzivac dobro zavezala i mir... makar znam da ce me docekat cisto i za godinu da otvorim a vrecice (5-6kg ) su se pokazale super za to ( zene me upamtile u trgovini 😂😂😂😂)

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Da objasnim 😂😂😂😂😂
* * uglavnom nije da ce mi biti mrsko poslje to raditi ali kako ubrzano i na dvije strane zivimo i non stop putujemo radi posla nekako mi je to bilo najbolje rjesenje po tom pitanju 😉 i iskreno preferiram neku organizaciju jel mi je tako lakse uza sve obaveze i muskadiju u kuci... i onih 15 nevidljivih stanara 😂😂😂😂😂😂😂 nemogu ni objasniti... npr. Ja dnevno min 2 puta pobrisem wc dasku i skoljku ... sin i muz dignu svaki puta i naravno da kapne po skoljci uvjek a ja sjednem pa pustim i prije obrisem ... tako i kad moram na veliku nuzdu... i oni sjede... samo si mislim da mi je sin velik i da i on ima neku curu i sl. Nedaj mi boze kakve bakterije u ovim danima ... uglavnom tako... da nenabrajam da se tusiraju svaki dan pa onda brijanje pa kamara vesa pa onda su dlakavi...😂😂😂😂😂 pokupe oni to i ociste al ja uvjek vidim negdje nesto pa popravim a tu je i sekin sin on je isto 17g pubertet... bratu nesto treba, tata i mama ... ujak isto zivi s nama i tako... nikad dosadno i uvjek ima nekih obaveza a samo 3 kupatila imamo i 2 wc 😂😂😂😂😂 i na kraju mi dodje zao mame pa joj pomognem koliko stignem i psa malog imamo koji se tek uci na van pa je to haos... u zadnjih 10 dana je pojeo 2 slusna aparata tati 😂😂😂😂 dan pred badnjak ga je auto udario pa je kod mame u boravku i hvala bogu prohodo je i normalno je od jucer... tako da ima dlaka pa treba svaki dan usisati i tako... to su svakodnevne obaveze i jos i seka sa deckom dosla pa je kod mame na kuhinji i tako... gosti... svaki dan netko dodje i prođe... tata ima radionu u dvoristu... dragi radi odmah u kuci do nas jedno djete u skoli... imamo prekoputa u dvije kuce prvi rod i jako smo povezani pa svaki cas neko nesto ide i dolazi... velika smo obitelj i bavimo se obiteljskim biznisom i jos posebno poslom nekim... da bi funkcionirali treba sve to organizirati nekako i svako ima svoj dio... vjerujem da kroz ovo tipkanje mjesecima vama ja izgledam kao da sam se zatrpala ali kazem uspjem se ja i odmarati i kuhati i svasta 😉 nekad je teze- nekad lakse.... al najvaznije je da nam dolazi prinova 💪💗 i sad pravim mjesta u svemu tome za nju 😍

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Sretno svima danas na pregledima 💪💗
Pohvalit cu se da kako i vidite tipkam i odmaram i izlezavam se 😂😂😂😂😂😂 jos malo pa odo pec kolace i rucak praviti i tako... 😂😂😂😂 jucer smo izbrojali 5 vrsta suhih i 8 vrsta mokrih i pojedeno sve ( ostala je jedna zdjelica suhih za novu godinu 😂😂😂😂) tako da krecemo ispocetka 💪💪💪
Margo sad ces biti mirnija jer ce te popratiti i dobit ces terapiju i bit ce sve ok 💗💪😉 izdrzi ti nama tu tih par dana pa ces brzo doma 💗💪
Slee drzim fige da izdrzis jos tih par tjedana 💪💗 a nebrini se za pripreme stici ces nesumnjam ni najmanje u tebe 😉💪
Leoni povremeni ubrzan rad srca sam ja spomenila svojoj dr. rekla je ako nije ucestalo i da me neopterecuju da je to normalno zbog napora tjela... uvest dodatni odmor- predah i vode i laganiju hranu... i to je kao normalno u trudnoci. Bitno je da pratis i ako ti stvara smetnje da trazis savjet i sl od dr.
Jelenas i clarissa super za pripreme 💪😉💗
* nasmijala sam se za novu disciplinu😂😂😂😂😂😂

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Margo neka su te bolje ostavili. Lakse ce te kontrolisati, ali sam sigurna da ce sa terapijom to sve doci u normalu.
Slee mene od 31tt nije ni gledao vise jesam li zatvorena 🙈 miruj jos malo, posle nema vise mirovanja 😉
.
Jel imala neka ubrzan rad srca? Nisam primecivala do juce kad sam izmerila oko 120 otkucaja, a sad preko 130… pritisak je dobar. Ne znam jel nesto to opasno, moj gin je na odmoru a nema zamenu. Ostaje mi samo hitna, a tamo mi se ne da da idem…
Jesam ja u prvoj i u ovoj trudnoći i to u mirovanju do 122. Radila nedavno EKG kod doktora opće prakse, sve ok osim tog pulsa. Nitko se baš me zabrinjava od doktora oko toga. Meni i tlak zna bit do 140/90, ali samo na pregledu doma je uvijek ok. Najgore je bilo pred kraj prve trudnoće kad su se na ctg-u moji otkucaji izjednačili s bebinima pa je uredjaj počeo pištat kao lud. I na porodu mi je cijelo vrijeme bila tahikardija ali nitko nije radio paniku oko toga i epiduralnu sam dobila normalno. Ipak, ako tako ostane i nakon ove trudnoće otići ću kod kardiologa.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Hej cure
Jelena mislim da ću i ja tako s robicom. Upravo me to sušenje sad po zimi nervira, stvarno treba dugo a ja volim kad se suši vani a ne u stanu.
Slee kod mene se cerviks skratio i omekšao ali dr nije davao nikakve prognoze, rekao je da mogu tako i do termina. Zatvorena sam i dalje kao i ti što je vjerujem dobro. Nema mjesta panici, izdržati ćemo barem do punih 37 sigurno
Može li ti netko pomoći s pripremama, mama, prijateljica? Čisto da sad ne ubaciš u 5 brzinu?
Bambina mene svaki put pregleda vaginalno prstima. Ne mjeri ničim nego prstima pa ne znam info o točnoj duljini
Clarissa taman htjela zvati TA al piše od 13h do 15 pa budem kasnije. Javim, nije problem.
Super za pripreme Naš kindač je isto na kotačiće i isto mi zasad djeluje kao super ideja guranje po stanu ali vidjet ćemo
za zalihe pelena predlažem žutu srijedu u Dm-u. Ja sam naručila nešto i preko Bazzar.hr, imali popuste na Pampers premium.
LadyD aaa ti si prala sve, sad mi je jasno zašto je toliko trajaloa jasno mi je i zašto si odmah sve kad si objasnila ubrzani tempo kojim živite! Super si se sjetila ovo za vreće
Ako odlučim ipak oprati i veću robicu primijeniti ću tvoju metodu
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Koliko pelena i koje veličine da kupim? Nemam ni najblažu ideju. Ok, dućani su sad otvoreni stalno, al bolje uhvatit akciju 😁
3 MPO postupka
💜 01/22.
Hvala vam puno cure. Evo opet sam spavala i bolje mi je u lezecem dtavu. Ako mi bude i u toku dana onako kao jutros, zvacu babicu.

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Upitnica ja sam uzela Pampers premium 1 (2pakovanja) i baby dry (1pakovanje). Kod nas se kaze pelene i za pampers, pa ne znam na sta mislis.
Sto se tetra pelena tice imam 15 komada 70x70 ili 80x80 ne znam vise, 2 komada 110x110 i 3 komada 30x30. Mislim da je to sasvim dovoljno, ako vidim da fali onda kupim lako jos...

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Upitnica ja sam uzela Pampers premium 1 (2pakovanja) i baby dry (1pakovanje). Kod nas se kaze pelene i za pampers, pa ne znam na sta mislis.
Sto se tetra pelena tice imam 15 komada 70x70 ili 80x80 ne znam vise, 2 komada 110x110 i 3 komada 30x30. Mislim da je to sasvim dovoljno, ako vidim da fali onda kupim lako jos…
Mislila sam na pampers 😁 hvala! Morat cu uskoro u nabavu.
-
Tetri imam možda 9 malih (kao krpica) i cca 20 tih velikih.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Bilo je vec tema za jednokratne pelene... ja imam 5 mala paketa (do 30kom) velicina 1 i planiram kroz tjedan dana uzet velicinu 2 i 3 da se nadje makar po jedan veci paket... ili mane pakete al razlicite marke da odma isprobam sta ce nam pasati... zasada imam 4 vrste... tetrice nisam brojala al imat cu i previse 😂😂😂😂😂😂 od zadnjeg brojanja sam jos dobila min 10 😂😂😂

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji