Mo_zg cestitke od srca 💗 zelim tebi i tvom Oliveru brz oporavak 💗💪 najljepsi poklon u novoj 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Margo drzi se 💪💗 saljem ti svu podrsku i znam da ti to mozes 😉 nemoj se samo brinuti jer si pod nadzorom.... ako bebica stigne prije termina nije nista lose jer si vec u velikim tjednima i bebica je velika i jaka 💪💗
Jelenas nestvarno je i meni a vjerujem i ostalima 😉 bas me raduje kod nasih prvorotki kad upoznaju taj osjecaj... bas kao ni jedan drugi 😍 vjerujem da je svaki puta tako iznova 💗💪
* ja sam evo budna. Moja bebica je nesto aktivna jakoooo... osjetim pritisak prema doljei probadanja i tupu i konstantnu bol na desnoj strani kao da mi je jajnik ukljestilo nesto.... bebica se toliko mrda da sama izaziva kontrakcije.... cak na momente osjetim bol kao da se sire kosti zdjelice.. bas onako kroz krsta ide.. opet nista pravilno ali evo sad sjedim jer od lezanja 0 bodova... lakse mi kad se gibam sto sjedecki pa se ljuljuskam sto od setanja po boravku... nadam se da ce popustit pa da se vratim u krevet jer ima da sam kao zombi sutra 😂😂😂😂
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Margo a covjeceee, za izludit. Al ocito onda nije nista hitno i nalazi su ok ako im se ne zuri reci ti rezultate. Bar bi ja tako zakljucila i nadam se da sam u pravu.
Lady joooj ja jedva cekam upoznat taj osjecaj. Meni je sve tako nestvsrno. Gledam se sinoc u ogledalo i mislim si: ooo, covjece, pa ja sam stvarno trudna. Nikako da si osvjestim jos ni trudnocu, a kud jos i to da ce uskoro s nama biti jedno novo malo bice!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Jelenas, mene isto počela prati neka trema lagana..
Da li sam sve pripremila, kako ću ja to, kako će izgledati trudovi, porod, milijun nepoznanica..
Baš dragi jučer govori kako mu je sve nekako prebrzo prošlo i stvarno je..
Još sam i radila cijelo vrijeme pa mi je to skretalo misli..
--
LadyD, i mene isto sve nešto lagano probada kod jajnika, ali samo kada ležim, najbolje mi je kada sjedim i hodam po stanu..
Trbuh mi raste iz dana u dan, baš primjetno 😁 jasno mi je kad ss sjetim da beba sad dobiva 200-250g tjedno.
Dok smo bili u 2021. Činilo mi se da imam još dosta vremena do poroda, al sad (posebno s primjerima di beba odluči doći 2-3tj prije) sam ostala paf. Od sutra perem robicu i finiširam kupnju i slažem torbe za rodilište.
Koliko se veselim bebi, toliko i uživam u trudnoći i falit će mi ovaj osjećaj. Posebno jer me pogodila lijepa trudnoća bez komplikacija. 😊
3 MPO postupka
💜 01/22.
Mo_zg cestitam, bas poseban ulazak u novu, drago mi je da je sve super proslo Ako stignes, napisi nam malo kako je bilo sve... Brzo se oporavi i uzivajte skupa!
Drzi se Margo, zao mi je sto su tak sutljivi, i meni smeta kad u bolnici ne mozes dobiti info koji silno zelis pa cekas i cekas.
Uf, jelenas, i mene sve vise trema lovi, ista ta pitanja/bojazni koja cure navode... Malac je bas aktivan, zna mi rebra izlupati dobro, a i vrpolji se uzduz i poprijeko da se pitam koji su to ludi polozaji unutra
Vrijeme mi tako brzo ide sad kad sam u zadnjem mjesecu, bas leti, zbog tog imam dodatan strah da necu sve stici. Jucer smo iskoristili prakticki proljetni dan za dugu setnju, danas muz kuha a ja cu laganini ocistiti nesto sa svog popisa koji nikako da iskrizam do kraja. Evo osine me nesto cim pomislim da sam pala ispod 30 dana, ali jaaako se nadam da imam jos vremena za ove zavrsne radnje. Mislila sam da cu kad prestanem raditi imati vremena na bacanje, a kad ono za..b!
Uzivajte u nedjelji! (morala sam dvaput razmisliti koji je tocno dan danas, pogubila sam se )
Dobro jutro od mene.
Takodje srecna nova 2022 🍀🥂 zelim vam puno zdravlja i radosti.
Mo Zg cestitam od srca :)
Margo pa jel ima neka vizita? Jeste da su praznici i vikend, ali svakako mora ti dr dati izvestaj o svom zdravlju... Uglavnom budi mirne glave jer si tu. Da je nesto lose, reagovali bi oni odmah, ne plasi se.
LadyD hoce napolje tvoja devojcica :D sigurno se tako okrenula i pravi ti pritisak, to se meni zna desiti taj pritisak na jednoj strani.
jelenas potpuno te razumem za tu nervozu, dodje i meni na neke nalete, samo sto mene drmaju hormoni, bukvalno plac-smeh i u krug. Samo sto kod mene stize jedna devojciica :D
Upitnica negde sam procitala da obim stomaka ne raste toliko pred kraj, ali i meni se cini kao i tebi da raste i da ide samo unapred :D poravi neki spic.
.
Evo da se javim da meni od 31.12. vlazan ulozak i isla sam juce na hitnoj, malo mi curila plodova voda u nekoliko kapi (ako se pogorsa odmah da idem), ali nema naprsnuca. Dao mi dr jos vaginalete zbog povecanog sekreta, i kazu da moze biti to uzrok da se sekret tako manifestuje tecno. Uglavnom sve ok, CTG bio uredan, do 30 su isle kontrakcije, beba aktivna, cerviks 3 cm, lepo zatvorena.
Prvi put sam dobila juce tremu kad sam isla prema bolnici :D jos u sali pored mene je bio porodjaj u toku, tako da... neka samo moja beba izdrzi jos nedelju dana da udjemo u 38. nedelji :)
ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Imam neki osjećaj da će idući tjedan biti pravi babyboom!
Nadam se ipak da će neke bebice pričekati malo da su čim bliže terminu iako sad svi već imamo fino velike bebe za koje se nimalo ne bojim da se ne bi izborile u vanjskom svijetu (zvuči kao neki Big Brother 😂)
Clarissa točno me podsjećaš na mene s pripremama, iako ja imam neka 3 tjedna više fore. Kao neću preko praznika da mi ne stoji sve uokolo, a sad kad se treba pokrenuti mi se tako sve nešto ne da, a dani samo idu i cure! Ovaj tjedan muž ubacuje u speed s farbanjem i naljepnicama po zidu, idemo skupa u zadnju nabavku DMa i onda onaj tamo tjedan od 10.1. slažem torbu za rodilište i perem robicu i slažem nazad u komodu.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Margo, vikend je, još praznik, doktora ni za lijek. Al sutra ćeš sve valjda znat. 🤞
-
Ja sam prije manje od godine dana bila tjedan dana u bolnici, ista situacija, sestre ništa ne govore jer ne smiju a svako toliko me odvedu vadit krv ili na neko snimanje, doktori dođu u vizitu pa protrče kroz sobe. Ako pitaš, kažu, al na kapaljku. Jedva sam čekala ić doma. Doma sam skužila da mi uopće nije bilo loše u bolnici 🤣 osim šta nije bilo posjeta. Čak je hrana bila okej. 😁
-
Inače, meni je tlak ok, mjerim 2x dnevno, valjda mi skoči od pregleda 😶
3 MPO postupka
💜 01/22.
Drage moje torba je kompletirana napokon jedino vodu nisam kupila 😂😂😂😂😂 nesto se neda da se i to zgotovi 😂😂😂😂 uspjela sam odspavati od 5 pa do 9 i sve je ok... sad malo odmaram da se pripremim za veceras ako se opet ponovi 😂😂😂😂 uglavnom sve kao rukom odneseno od jutra 🤔 sutra mi je pregled pa me malo nervoza hvata... tolika da sam se vec tri puta preznoila i tusirala 😂😂😂😂😂 danas cu izvaditi robicu na krevet da izaberem sta sve ide u komodicu pa da ostalo vratim u krevet... necu jos vadit iz vrecica nego onako popakovano sloziti pa kad dodjem iz rodilista otvoriti... a sutra ako me ne ostave namiestam krevetic i uslikam 😉 pa i njega umotam u najlon da se neprasi 😂😂😂😂😂 bas me neka fobija uhvatila od ovog sunca... gdje god pogledam neku prasinu vidim da leti 😂😂😂😂😂 ( muz me samo gleda i koluta ocima kao da sam izludila 😂😂😂😂😂😂) pripisujem to ovom odmaranju i nespvanju vec par dana 😂😂😂😂
Nebrinite se vi koje ste u pripremama sve cete stici taman na vrijeme sigurna sam 😉💪💗 najbitnije je da ste dobro i da uspijete odmoriti u međuvreme u pa da sve dodje u svoje vrijeme 😉
I ja se slazem da ce nam iduci tj. biti babyboom... bas me tako osjecaj prati a i ja mislim da cu u tu grupu 😂😂😂 i da se pohvalim da sam odslusala video uratke za trudnocu i porod... jos trazim za disanje da se malo podsjetim al to cu za veceras ostaviti da sa dragim pogledam 😂😂😂😂😂 pa slobodno linkove ostavite ako ste pronasli negdje 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Sortiraj odgovore
Najstariji