Hello cure!
Sve najbolje u novoj godini! Svima nam želim zdrave i vesele bebe, a nama koje još nismo rodile neka sve prođe u najboljem redu
Mo čestitke na malcu, vi ste stvarno imali poseban doček, uživajte!
Jelena, Clarissa ❤
Margo slažem se s Jelenom, u dobrim si tjednima, za tjedan dana si već u terminu i bit će sve ok, samo treba sad te dane u bolnici izdržati.
LadyD bravo za doček, bome si najaktivnija ovdjeBitno da si ti pripremila torbu, sad malena može svaki čas
Ja sam izdržala bez problema s gostima do pola 3 ujutro. Kad su otišli, samo sam zahvalila onome tko je izmislio suđericu
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Sretna Nova godina svima , neka je puna radosti, veselja !!!!!
Mo čestitke na najljepšem poklonu na Oliveru
LadyD super za odličan doček
Mi smo bili doma pred telkom ništa specijalno, al meni najbolje biti doma s obzirom koliko se vani pucalo.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Mo cestitam od srca ❤️

👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Margo kako si? Ima li kakvih novosti?
Lori kako ide mirovanje?

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Nada, zapisano ;)
Cure, mene tako sad već pere neka trema, ne mogu reći strah jer je baš nekako pozitivno, oko poroda, bebice, ljubavi koja će narasti za još jedan mali životić. Evo ne mogu si to nikako predočiti kako ću ja to imati dvije curice! I onda pogledam na trakicu i vidim onako pa još samo cca 6-7 tjedana! Imam otprilike još tjedan dva priprema i to će sve tako začas doći!

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Margo kako si? Ima li kakvih novosti?
Lori kako ide mirovanje?
Draga ode ti je gore nego u zatvoru. Ali najgore je sta niko nista ne govori, cijeli dan pitam sestre jesu mi stigli nalazi kazu jesu kad doktor dode sve ce vam rec. A onda cijeli dan doktora ni na vidiku. Tako da sumnjam da cu prije ponedjeljka znati ista vise.

👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Mo_zg cestitke od srca 💗 zelim tebi i tvom Oliveru brz oporavak 💗💪 najljepsi poklon u novoj 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Margo drzi se 💪💗 saljem ti svu podrsku i znam da ti to mozes 😉 nemoj se samo brinuti jer si pod nadzorom.... ako bebica stigne prije termina nije nista lose jer si vec u velikim tjednima i bebica je velika i jaka 💪💗
Jelenas nestvarno je i meni a vjerujem i ostalima 😉 bas me raduje kod nasih prvorotki kad upoznaju taj osjecaj... bas kao ni jedan drugi 😍 vjerujem da je svaki puta tako iznova 💗💪
* ja sam evo budna. Moja bebica je nesto aktivna jakoooo... osjetim pritisak prema doljei probadanja i tupu i konstantnu bol na desnoj strani kao da mi je jajnik ukljestilo nesto.... bebica se toliko mrda da sama izaziva kontrakcije.... cak na momente osjetim bol kao da se sire kosti zdjelice.. bas onako kroz krsta ide.. opet nista pravilno ali evo sad sjedim jer od lezanja 0 bodova... lakse mi kad se gibam sto sjedecki pa se ljuljuskam sto od setanja po boravku... nadam se da ce popustit pa da se vratim u krevet jer ima da sam kao zombi sutra 😂😂😂😂

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Margo a covjeceee, za izludit. Al ocito onda nije nista hitno i nalazi su ok ako im se ne zuri reci ti rezultate. Bar bi ja tako zakljucila i nadam se da sam u pravu.
Lady joooj ja jedva cekam upoznat taj osjecaj. Meni je sve tako nestvsrno. Gledam se sinoc u ogledalo i mislim si: ooo, covjece, pa ja sam stvarno trudna. Nikako da si osvjestim jos ni trudnocu, a kud jos i to da ce uskoro s nama biti jedno novo malo bice!

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Jelenas, mene isto počela prati neka trema lagana..
Da li sam sve pripremila, kako ću ja to, kako će izgledati trudovi, porod, milijun nepoznanica..
Baš dragi jučer govori kako mu je sve nekako prebrzo prošlo i stvarno je..
Još sam i radila cijelo vrijeme pa mi je to skretalo misli..
--
LadyD, i mene isto sve nešto lagano probada kod jajnika, ali samo kada ležim, najbolje mi je kada sjedim i hodam po stanu..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji