Mi obavili pregled, sve ok, imamo 2.200, CTG odličan.. 💙🥰
Ipak mi danas nije uzimao bris, kaže da će sljedeći put kada budemo 36 punih tjedana..
Pitala sam ga za cerviks, on kaže da se ne opterećujem sa njim, pogledat ćemo vaginalno situaciju sa 38 tjedana, naravno ako sve bude ok do tada..
--
LadyD, javi da li se nešto događa! 🤞🍀
Margo, drži se i samo smireno! 🍀🤞

Margo a j... miša kako te taj tlak zeza! Nadam se da će se unormaliti i da te neće dugo držati u bolnici!
Bambina čestitam na super pregledu! Kad je onda idući, točno za dva tjedna?

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Bambina super, zapišem :)

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Lady moze biti mozda da je dio sluznog krenuo, meni je tako u prvoj trudnoci isto krenuo u 37tt, rodila sa 39+3🤭
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
LadyD joj misliš da je sluzni? Kakvo je sada stanje? Ja sam čula na tečaju da je sluzni prožet i krvlju al nemam iskustva za podijeliti.
Margo drži se! Nadam se da će zaključiti sutra da je sve ok i da ideš doma odmarati
Ivana hvala na pojašnjenju za pelene Čini mi se da vam super ide s bebom, baš lijepo, samo uživajte
Bambina super za pregled
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Ivana svaka vam cast i samo tako nastavite 💪💗
Super i cestitke za preglede 😉💪💗 a Margo tebi zelim stabiliziranje uskoro da ides doma 😉💪💗
Hvala vam za pomoc.. jos jednom je bilo al u pola manje i nema ni traga sukrvici, zelenilu ili sl. Pratim i dalje i osjecam samo menstrualnu bol laganu onako iz krsta samo i tu i tamo malo probadanja skroz nisko na stomaku i kroz rodnicu ( to je nova vrsta boli slabija ) ... za sada nije nista neizdrzivo i ja se samo usporenije krecem i pecem kolace.. malo me buni sto je pocelo standardno stezanje pa me malo strah noci ispred mene al sta bude bit ce 😉 uglavnom bebica je aktivna za sada 😉 i gledam na sat al sve nesto nepravilno 💪
Javim vam se opet pa cemo vidjet.. 😘

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Lady drži se, pojma nemam ništa o sluznom čepu al i ako jeste u terminu si i nema brige 🍀
Margo baš mi je žao da te tlak zeza, nadam se da će se sve smiriti i da brzo možeš doma 🍀
14 pelena dnevno? 😳😂 svaki dan nešto novo od vas naučim cure
Moj pregled je danas protekao dobro, maleni ima 2.050 gr, plodne vode dovoljno, ctg uredan, cerviks 4 cm i dalje. Uvjereni smo i doktor i ja da je cerviks tako poslušan jer je beba od 23. tt okrenuta na zadak tako da nema pritiska na dole. U 23. tt dok je glavica bila dole sam imala jak pritisak i držala bih trbuh kad bih išla piškiti jel sam imala osjećaj da će ispasti, otkad se okrenio sve odlično, cerviks sve duži. To je super vijest. Manje dobra vijest je da maleni najvjerovatnije neće imati dovoljno mjesta da se okrene i moraću na carski, al sva šteta bila u tome, samo nek on meni dodje zdrav i živ.
Malo sam se aktivirala jer me cerviks više ne plaši toliko pa pripremam lagano stvarčice za bebu.
Sretno cure 😘
LadyD eto ne znam sta da mislim 🙈 ali moze biti da jeste i da jos traje do porodjaja 😉 kako si ? Jel imas neke promene jos?
Margo kakvo je stanje sada?
.
Evo mene nesanica drma, al zato posle ceo dan prespavam. Postala sam nocna ptica! I sto bi spavala nocu, ne mogu od zgaravice...

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Ja sam nakon cilog tjedna s nesanicom sinoć napokon odspavala u komadu. 🥳🥳
3 MPO postupka
💜 01/22.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji