Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyD
    30. Prosinac 2021. 20:35

Ivana svaka vam cast i samo tako nastavite 💪💗
     Super i cestitke za preglede 😉💪💗 a Margo tebi zelim stabiliziranje uskoro da ides doma 😉💪💗
     Hvala vam za pomoc..  jos jednom je bilo al u pola manje i nema ni traga sukrvici, zelenilu  ili sl. Pratim i dalje i osjecam samo menstrualnu bol laganu onako iz krsta samo i tu i tamo malo probadanja skroz nisko na stomaku i kroz rodnicu ( to je nova vrsta boli slabija ) ... za sada nije nista neizdrzivo i ja se samo usporenije krecem i pecem kolace.. malo me buni sto je pocelo standardno stezanje pa me malo strah noci ispred mene al sta bude bit ce 😉  uglavnom bebica je aktivna za sada 😉  i gledam na sat al sve nesto nepravilno 💪   
    Javim vam se opet pa cemo vidjet..  😘

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Nada 🍀
    30. Prosinac 2021. 23:59

Lady drži se, pojma nemam ništa o sluznom čepu al i ako jeste u terminu si i nema brige 🍀
    Margo baš mi je žao da te tlak zeza, nadam se da će se sve smiriti i da brzo možeš doma 🍀
    14 pelena dnevno? 😳😂 svaki dan nešto novo od vas naučim cure 
    Moj pregled je danas protekao dobro, maleni ima 2.050 gr, plodne vode dovoljno, ctg uredan, cerviks 4 cm i dalje. Uvjereni smo i doktor i ja da je cerviks tako poslušan jer je beba od 23. tt okrenuta na zadak tako da nema pritiska na dole. U 23. tt dok je glavica bila dole sam imala jak pritisak i držala bih trbuh kad bih išla piškiti jel sam imala osjećaj da će ispasti, otkad se okrenio sve odlično, cerviks sve duži. To je super vijest. Manje dobra vijest je da maleni najvjerovatnije neće imati dovoljno mjesta da se okrene i moraću na carski, al sva šteta bila u tome, samo nek on meni dodje zdrav i živ.
    Malo sam se aktivirala jer me cerviks više ne plaši toliko pa pripremam lagano stvarčice za bebu.
    Sretno cure 😘

Leoni
    31. Prosinac 2021. 02:33

LadyD eto ne znam sta da mislim 🙈 ali moze biti da jeste i da jos traje do porodjaja 😉 kako si ? Jel imas neke promene jos? 
    Margo kakvo je stanje sada? 
    .
    Evo mene nesanica drma, al zato posle ceo dan prespavam. Postala sam nocna ptica! I sto bi spavala nocu, ne mogu od zgaravice... 

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

• Upitnica_Split
    31. Prosinac 2021. 08:33

Ja sam nakon cilog tjedna s nesanicom sinoć napokon odspavala u komadu. 🥳🥳

3 MPO postupka
    💜 01/22.

jelenas
    31. Prosinac 2021. 08:48

Jutro svima!
    Nada čestitam na super pregledu!! Kad je idući?
    Danas nam je na pregledu samo Sirenita pa neću stavljat cijeli popis. 
    A hoće li nam stići još koja beba u 2021??

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Margo
    31. Prosinac 2021. 10:54

Kako ste cure?

Nama nema vani ovu godinu☹️ 
    Tlak je sad ok,ali su mi neke vrijednosti u krvi povisene pa me moraju pratiti.
    To je svo objasnjenje koje sam dobila.

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

Alexandraaa90
    31. Prosinac 2021. 11:00

Nada cestitam ❤ bas mi je drago.  
    Sretno na pregledima danas 
    Margo zao mi je, ali proci ce i to.  Sve za nase bebe ❤😍

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Lori🍀
    31. Prosinac 2021. 11:36

Bok cure! Sa vas kratko pozdravim prije nego se primim posla po stanu (sve laganini hihi). Imamo kumove večeras doma, lagana večer uz društvene igre. Kako ćete vi provesti večer?
    Clarissa zvala sam jučer Sv.Duh, ne može se naručiti preko telefona nego preko web-a: https://www.kbsd.hr/sredisnje-narucivanje-pacijenata/. Bitno je napisati koliko si točno trudna i da se naručuješ na pregled u TA.
    LadyD kakvo je stanje danas?
    Margo žao mi je što ostajete u bolnici Drži se i javljaj nam novosti.ja 
    Nada super za pregled!

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta⏳️

LadyD
    31. Prosinac 2021. 11:39

Nada cestitke na dobrom pregledu 💗💪
    Ja javljam da sam ok i sve se smirilo... vidno se stomak spustio...  i vjerujem da je to pocetak.... uspjela sam se i naspavati (svega sam 2 puta ustajala u noci za wc ) tako da se veselim doceku veceras... planirala sam u piđami ali evo od jutros me svi pitaju dali cu moci sat veceras bit na nogama da me izvedu na korzo..kao malo da izađemo 😂😂😂😂😂 nakon onog izlaska godine na  5 kat 😂😂😂😂😂 tako da drage moje ako me ne neuhvati nista i budem dobro ima da se ljepo nasminkam i odo  😂😂😂😂😂😂
    Uspjela sam jutros preko reda kao trudnica na testiranje 💪💗   svega 10min sam cekala 😆

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Upitnica_Split
    31. Prosinac 2021. 12:08

Lasy, uživaj, pustit će te beba, zasluženo nakon toliko pranja i peglanja 😁
    -
    Margo, žao mi je šta ostaješ u bolnici, ali odmori, neka nađu u čemu je problem i neka beba čeka termin u miru. 😊 
    -
    Moj doček će bit na kauču uz par članova familije (nitko nema planova pa su se meni uvalili uz napomenu - ma samo ti zaspi kad inače spavaš, mi ćemo gledat tv) 😂
    Sutra je baki 86.rođendan, propuštam ga radi korone, bit će previše ljudi u malo kvadrata. Ne zamjera, ionako sam često kod nje 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.