Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Embarasada
    31. Prosinac 2021. 17:09

Clarissa

Hvala ti Lori!
    Kod mene danas pauza s "pripremnim radnjama", zavukla sam se u kuhinju pa radila fini rucak da ispratimo staru godinu, onda obavezni red spavanca i idem na peci veceru, grickalice za filmove spremne, bit ce docek na kaucuJedino ne znam koliko cu moci pojesti, i mene nocas zgaravica dotukla, sjedila u boravku do dugo u noc u nekom ludom polozaju, ali barem ovaj put nije bio i rigoletto ponovno… Onaj Rennie mi nista nije pomogao pa sam otisla opet u apoteku, rekli da mogu Rupurut opet (to sam vec imala na recept i bio mi je okej, a ne znam zasto mi nisu dali Reflustat za koji sam pitala), uglavnom nadam se da ce ove tablete pomoci. Ekipo s ubojicom zgaravicom, I hear you, I feel you!
    Zelim svima lijepu vecer i noc, uzivajte bile u aktivi ili pasivi

Mene isto zgaravica ubija. Šta god pojedem,nema uopće pravila. Svaku večer me probudi oko ponoći. Ma užas. Trošim reflustat ko luda... 

• Margo
    01. Siječanj 2022. 05:53

Sretna nova godina svima. Da nam svima bude najbolja do sad ❤️

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

• Upitnica_Split
    01. Siječanj 2022. 09:12

Sve najbolje u 2022. svima! 🥳
    Uživajte na porodiljnom 😁 i neka su svi zdravi i veseli! 🍼🍾

3 MPO postupka
    💜 01/22.

jelenas
    01. Siječanj 2022. 10:05

Dobro jutro svima! Nadam se da ste se fino provele sinoć, u skladu s mogućnostima 😂😂 
    Ja mogu prijaviti samo 1 reflustat tamo negdje oko 4 ujutro 🥳 
    Znam da nam je mnogima 2021 donijela gubitke, zato je ovo naša godina i naše bebice će biti glavne zvijezde 2022! 
    Da ste mi zdrave, sretne i uživate sa svojim malim ljudima čim više! I za kraj, hvala vam na ovoj predivnoj zajednici koja me izvukla iz 💩 kad je bilo najgore! ❤️ Baš vas volim!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Clarissa
    01. Siječanj 2022. 10:10

Sretna nova, sve najbolje vam zelim! 
    Kod mene bilo bas razuzdano  Zaspala sam nekoliko puta, trenutke budnosti provela uz hranu, tablete protiv zgaravice, dijelove filma i zvuke pirotehnike, onda opet zaspala 
    Margo nadam se da ces sljedeci tjedan moci kuci, kako se osjecas?

LadyD
    01. Siječanj 2022. 10:14

Drage moje sretna vam nova 2022g. Da mi budete zive zdrave i vesele uz obilje ljubavi i blagostanja uz svoje najmilije 😘😘😘💗💗💗💗🍾🍾🍾🍾🍾😘😘😘😘😘
     Zao mi je zbog zgaravice pa necu puno da se sama neureknem 😂😂😂 al ja ju nemam i iskoristavam sve mogucnosti 😉
     Uspjela sam pola sata odstojati na korzu sinoc 💪 al sam zato trebala citav sat da se dovezem i dosetam i odsetam i odvezem  kuci 😂😂😂😂😂😂😂😂😂  bas me bolilo sve nisko i krsta uz to.... 
     Odlucila sam popit casu vina ( bozicno iz lidla 😂😂😂😂) al sam prvo isla spakovat torbu za rodiliste 😂😂😂😂😂 misleci ako sta bude 😂😂😂😂  i uglavnom bilo mi je ljepo... mama i tata, seka i njen decko, braco i moj sin,  ja i dragi ... mezili pjevali plesali (oni ) poslje otisli do korza i ponovili sve to po povratku do 3..  taman  nam svima bilo i zaspali ko klade 😂😂😂😂 jos nitko osim mene nije ustao 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
     Tako da drage moje sve nek vas prati dobro u ovoj novoj sto nam slijedi 💪💪💪💪💪💗💗💗💗💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Clarissa
    01. Siječanj 2022. 10:17

jelenas

Dobro jutro svima! Nadam se da ste se fino provele sinoć, u skladu s mogućnostima 😂😂
    Ja mogu prijaviti samo 1 reflustat tamo negdje oko 4 ujutro 🥳
    Znam da nam je mnogima 2021 donijela gubitke, zato je ovo naša godina i naše bebice će biti glavne zvijezde 2022!
    Da ste mi zdrave, sretne i uživate sa svojim malim ljudima čim više! I za kraj, hvala vam na ovoj predivnoj zajednici koja me izvukla iz 💩 kad je bilo najgore! ❤️ Baš vas volim!

❤️❤️
    Znas da si bas razmisljam o 2021., malo vrtim sto se sve izdogadjalo, kroz sto smo sve prosli i koliko je bilo briga, tuge zbog gubitka, zabrinutosti za dalje... I onda preokret kad smo najmanje ocekivali... Neka svima 2022. donese samo dobra vremena! Puno ljubavi, zdravlja, srece i uzivanja svima 

Bambina
    01. Siječanj 2022. 10:37

Sve najbolje vam želim u novoj 2022. godinici, cure! 🤗🥰
    --
    Žao mi je zbog problema sa žgaravicom, ja sam ju imala na početku kada i mučnine, sada nemam više.. Tada me spašavao Donat Mg.. Proći će i to kada bebice stignu! 🍀

Jelenko93
    01. Siječanj 2022. 11:29

Sretna nova godina svima, da bude zdrava i vesela☺️☺️🥳🥳

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Ditaedi
    01. Siječanj 2022. 12:21

Sretna nova godina svima, puno zdravlja, uspjeha sreće i veselja sa malim mirišljavim smotuljcima. 
    Mi smo proveli doček na kauču naravno, gledajući filmove i spavajući u pauzi od hranjenja i maženja našeg bebolina. 
    Malac nam je počeo bljuckati ovaj tjedan i sliniti isto. Za sad nije strašno bljuckanje, iskreno se nadam da ni neće biti, ide jedno bljuckanje na dan. Prvi dan je eventualno bilo strašno dok nismo skužili šta i kako, tad je svaki obrok bljuckao. 
    Samo nek on nama lipo napreduje, lako će mama i tata sa bljuckanjem. 
    Nisam čestitala na novim bebicama još. Novasrećica i Uskoromama, čestitam, uživajte u svojim bebolinama, mazite se i pazite i brzo se oporavite! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani