Jelena i ja se cijelo vrijeme vidim u 2.mj i danas mi je sve ovo malo šok moram priznati. Nadam se da će curka izdržati do 37tt a i više, pa kud joj se žuri Hvala na info za briseve!
LadyD hahaha čestitam na kraju druženja s peglom, daj mi reci jel to sve bila robica 50,56,62 ili si imala i ove veće veličine pa si sve sad rješavala? Ja sam dobila i nešto veće robe tipa 68 naviše pa sam to mislila možda u 1.mj, kad dođemo u sigurne tjedne, ako mi baš bude dosadno
Margo dobro da su te ostavili za svaki slučaj, držim fige da terapija pomogne i da si uskoro doma!
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Margo drži se! Nije loše da si im tamo na oku malo par dana. Pa onda lijepo dok napuniš 37tt bit će psihološki lakše!
Lori ja nisam mislila pripremat robicu od 68 nadalje. Tj pripremljena je ali prat ću je tek kad pređemo na 62 jer računam da ću imati baš dosta vremena, 68 očekujem da ćemo nositi tamo negdje u lipnju, a to ću već robicu i vani sušiti pa će biti začas. Vjerojatno ćeš još i dobiti za poklon pa da središ sve skupa. Zasad samo 56 i 62 perem i slažem u komodu, tj ne još, krećem za 2 tjedna 😂

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Pregledi 🤰🤰💞:
Scarlett-30.12.
Bambina-30.12.
LadyD-30.12.
Danchy-30.12.
Nada- 30.12.
Angel-30.12.
Sirenita-31.12.
Larchi29-3.1.
Jagodica1988-3.1.
Jelenko93-3.1.
Josipab-3.1.
LadyD-3.1. CTG
Aurora12-3.1.
Alin-4.1.
jelenas- 4.1.
AnnaO-4.1.
Luu-4.1.
Embarasada-4.1.
Margo-5.1.
Clarissa-5.1.
Baltazar- 5.1.
Mo_zg- 5.1.
Bruna- 5.1.
Mumof4-7.1.
Josipab-10.1.
Alexandraaa90-11.1.
Lorena-11.1.
Slee- 11.1.
Anemi- 11.1.
Xoxo- 13.1.
Jelenas-13.1.
Nanna-17.1.
Teeny- 17.1.
Tigrica- 17.1.
Upitnica_st-18.1.
Leoni-28.1.
Sretno svima danas na pregledima!!

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sretno cure danas s pregledima!
Lori evo meni isto kao i tebi jicer - cerviks skracen skoro pa skroz, ali zatvorena. Njezina prognoza je 2-3 tjedna i uputa da usporim naredna dva tjedna do iduceg pregleda da ne bi nesto potakla. Taman kad sam se ponadala da ce mi rec da napokon mogu bit aktivnija. Ali sto je 2 tjedna naspram 15 koliko vec mirujem. Samo nek se on meni zbucka jos unutra. Meni je plan jednom na dan bar malo prosetati oko kuce, ostalo cu na minimum. Panika me pere samo zbog toga sto nemam jos nista spremno

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Lori i Slee, što su vas vaginalno pregledavali za cerviks?
Usporite maksimalno, neka bebica u trbuhu još.. 🤞🍀

Bambina mene je prstima, zatvorena jesam, ali cerviksa ostalo jos nesto jako jako malo. Kaze da ne mora znacit da ce bit tako kako je rekla, neke zene skroz do termina i bez cerviksa izdrze, sve ovisi o malome i mom tijelu

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Margo neka su te bolje ostavili. Lakse ce te kontrolisati, ali sam sigurna da ce sa terapijom to sve doci u normalu.
Slee mene od 31tt nije ni gledao vise jesam li zatvorena 🙈 miruj jos malo, posle nema vise mirovanja 😉
.
Jel imala neka ubrzan rad srca? Nisam primecivala do juce kad sam izmerila oko 120 otkucaja, a sad preko 130... pritisak je dobar. Ne znam jel nesto to opasno, moj gin je na odmoru a nema zamenu. Ostaje mi samo hitna, a tamo mi se ne da da idem...

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Tik-tak i uskoro ode 2021... Najprije cestitke velike svim novim mamasitama, bravo curke! Nadam se da se lijepo oporavljate i uzivate sa svojim smotuljcima
Pokusat cu dotaknuti neke teme od ovog tjedna
bris na bhsb - radio mi ga priv gin na zadnjem pregledu kad sam bila 33+2, isto sam mislila kud sad to ide gurati, ali zapravo se ni ne osjeti, ne ide nista duboko. Nalaz ispao uredan, no na samom pocetku trudnoce UK bila pozitivna na taj streptokok pacu onda jelenas vjerujem kao i ti dobiti svejedno profilaksu.
kontrakcije - BH sam prije prepoznavala kad bi se trbuh stvrdnuo, a sad u zadnje vrijeme navecer znam imati blage, slabe kao menstrualne bolove, dodju i prodju, ne znam jesu li to grcevi
pripreme - dosad sam robicu pospremila u komodu, slozila sam 56-62 i nesto 68. Mislim da sam kupila vecinu toga za torbu za rodiliste, ali nisam jos pakirala. Muz slaze kotacice na zipku da je po potrebi mogu dofurati u boravak preko dana, vidjet cemo kako ce to izgledati u praksi kad mali sef dodje Ceka me pranje posteljine, dekica, rucnikica, popluncica i tih stvari. A bome i otici kupiti pocetnu zalihu pelena i detergenta za ves, tako neke stvari. Slozila sam si neki popis to do i popis za ciscenje po doma pa krizam kako sto rijesim, kako mi se koji dan da, ali isto me lovi panika da necu sve stici, valjda je to sve normalno. Ma imam dojam da tome nikad kraja, stalno vidim neki novi kutak koji treba ocistiti pa onda legnem na kauc i gledam ga
LadyD ma ti mozes na Olimpijske igre, kvalificirana si za novu disciplinu
Margo sretno, neka si ti njima malo na oku pa ces domeka biti sigurnija
Lori, Slee vjerujem da je malo sok cuti da se cerviks skracuje, samo vi polako, bit ce to sve okej.
Lori ako stignes, pliz javi kako funkcionira narucivanje u TA na SD-u. To me ceka sljedeci tjedan nakon zadnjeg pregleda kod priv gina, uputnicu imam spremnu od svog gina pa cu se tad narucivati, nisam nikad bila na SD-u...
Svima zelim sretno u kojoj god da ste fazi! I lijepu vecer sutra. Ja cu preko dana nakuhavati nesto, moguce ispeci neke slane kiflice i navecer samo kauc i filmovi dok ne zaspimo...
Ajme Clarissa pa ti si nam uskoro u terminu! Ti kao i ja gledaš kutkiće 😂😂😂

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Bambina mene je prstima, zatvorena jesam, ali cerviksa ostalo jos nesto jako jako malo. Kaze da ne mora znacit da ce bit tako kako je rekla, neke zene skroz do termina i bez cerviksa izdrze, sve ovisi o malome i mom tijelu
Da, sve je to individualno..
Baš ću vidjeti danas što moj kaže mada ga na pregledima uopće ne spominje niti me želi čačkati dolje..
--
Jesi pitala za bris?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji