Cure, sori što opet upadam, nakon dugo vremena, ali jako me nešto muči. Danas sam 32+1 zadnji pregled sam imala sa 29+1 i to samo kratki, bez mjerenja bebe jer je ginekolog rekao da ćemo to na današnjem pregledu na koji nisam mogla otići jer je muž od jučer pozitivan na koronu a ja u izolaciji za sad bez simptoma. Idući pregled su mi zakazali tek za 11.01. To će biti punih 5 tjedana bez pregleda. U ovoj fazi trudnoće jako dugo za ne provjeriti bebu. Ginekolog je rekao ako nešto ne bude ok da odem na hitnu. Čak bi najradije otišla jedan dan, jer me strah čekati još 2 tjedna iako se čini sve ok ali kako mogu bit sigurna...Imate kakav savjet?
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Jelenas, to mi je on na prošlom pregledu rekao, glavica je bila ispod pupka, a guza i nogice poprijeko ispod rebara..i još uvijek ga točno tako osjećam, baš me gurka stalno na istom mjestu..malo mi je čudno što je stalno u toj poziciji, a aktivan je sto na sat.. 😀
LadyD, ja mislim da je ovo jedno jako tvrdoglavo dijete, neće tu nikakva gurkanja pomoći.. 😆
Ok, ok, neću se brinuti, ionako ne mogu utjecati na to, samo se nadam da će mu dosaditi ovaj položaj uskoro..
Lori, kako ti je dr. gledao cerviks pa zna da je skraćen?
--
Što ste rekle, da za uzimanje brisa ne ide jako duboko sa štapićem?
Cure, sori što opet upadam, nakon dugo vremena, ali jako me nešto muči. Danas sam 32+1 zadnji pregled sam imala sa 29+1 i to samo kratki, bez mjerenja bebe jer je ginekolog rekao da ćemo to na današnjem pregledu na koji nisam mogla otići jer je muž od jučer pozitivan na koronu a ja u izolaciji za sad bez simptoma. Idući pregled su mi zakazali tek za 11.01. To će biti punih 5 tjedana bez pregleda. U ovoj fazi trudnoće jako dugo za ne provjeriti bebu. Ginekolog je rekao ako nešto ne bude ok da odem na hitnu. Čak bi najradije otišla jedan dan, jer me strah čekati još 2 tjedna iako se čini sve ok ali kako mogu bit sigurna…Imate kakav savjet?
Ako će te pregled umiriti, uvijek možeš ići privatno negdje 😉 neke cure cijelu trudnoću idu privatno i preko hzzo jer im je dugo čekati od pregleda do pregleda
Na hitnu ne bi trebalo ako nije nešto zbilja hitno.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Jelenas, to mi je on na prošlom pregledu rekao, glavica je bila ispod pupka, a guza i nogice poprijeko ispod rebara..i još uvijek ga točno tako osjećam, baš me gurka stalno na istom mjestu..malo mi je čudno što je stalno u toj poziciji, a aktivan je sto na sat.. 😀
LadyD, ja mislim da je ovo jedno jako tvrdoglavo dijete, neće tu nikakva gurkanja pomoći.. 😆
Ok, ok, neću se brinuti, ionako ne mogu utjecati na to, samo se nadam da će mu dosaditi ovaj položaj uskoro..
Lori, kako ti je dr. gledao cerviks pa zna da je skraćen?
–
Što ste rekle, da za uzimanje brisa ne ide jako duboko sa štapićem?
Prva trećina (ulaz) rodnice i anus. Tako sam čitala.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Evo da se i ja javim (38+5) - Cerviks 1/2 čl., prohodna lako za prst do ovoja i glavice, probala je doktorica i 2 gurnuti 🤣 al još ne za puna 2 prsta. I ako nastave ovakve kontrakcije, možda bi u petak mogla i biti već za 2 prsta (a za to je doktorica rekla da znaci da mogu u box) - pa je u petak ovaj sad (31.12.) kontrola da provjerimo jel se šta dogadja i da dogovaramo indukciju za idući tjedan ako ne želim čekati da beba opet bude jako velika. U petak sam 39+0. I da, da sam omekšana skroz dolje. Znaci ako samo ne krene, realno već od pon mogu biti na indukciji, tj za koji dan se odlučimo.
Veličinu bebe dns nije gkedala, protoci su super, a afi je 12.
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Melani, ako te je strah i zabrinuta si, prođi na hitnu radi svog mira.. Nije hitnoća ako te ništa ne boli i ako osjećaš bebu, ali za svaki slučaj, da ne bi bilo ne daj Bože da si trebala ići, a nisi jer ti je bio bed.. Samo reci neki razlog zašto si došla, da imaš čudne grčeve ili nešto slično.. 🤞
Upitnica, ako je melani izolaciji, valjda onda ne smije nigdje ni ići pa tako ni privatno, pretpostavljam da zato i pita za hitnu.. Ili sam ja u krivu, hmm.. 🤔
Cure čestitam na punim tjednima, i sretno vam na pregledima. Čitam vas još uvijek 🤣
LadyD - ja sam ti rodila svoju sreću prije 16 dana 😊 uspjela otići na 2 ctg, i na drugom ostala u bolnici 🤣
🧔 30
🙎♀️ 26
👶 13. 12. 2021. 11.50h 💝
Upitnica, ako jemelaniizolaciji, valjda onda ne smije nigdje ni ići pa tako ni privatno, pretpostavljam da zato i pita za hitnu.. Ili sam ja u krivu, hmm.. 🤔
A ne bi trebala ni na hitnu osim ako je baš baš hitno da je korona manje bitna stvar tad. Nisam pametna, baš komplicirana situacija...
3 MPO postupka
💜 01/22.
Upitnica, ako jemelaniizolaciji, valjda onda ne smije nigdje ni ići pa tako ni privatno, pretpostavljam da zato i pita za hitnu.. Ili sam ja u krivu, hmm.. 🤔
Da, nebi se smjelo nigdje...inače se zna desit da neke dane slabije osjetim bebu, pa poslušam na watcher. Ako se to bude ponavljalo otići ću...ma...panika opća☹️
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji