Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Upitnica_Split
    29. Prosinac 2021. 15:04

Tigrica

Čestitam na ulasku u termin.
    LadyD skidam kapu do poda sa pripremama za bebu , peglanje, pranje, čišćenje, uređivanje .
    Pišete o brisu na streptokok, meni moja nista nije rekla, za streptokok nego mi je napravila sve briseve prije nekih mj dana….samo nigdje ne pise streptokok ili ja neznam čitat.
    jelenasmožes me zapisat za pregled u TA 17.01

Bhsb ti je kratica za taj streptokok, vidi imaš li to 😉

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Margo
    29. Prosinac 2021. 15:08

Upitnica_Split

Odlučila sam se ne bavit brigama u ovoj godini, vidjet ću za bris kasnije. 😂
    Samo me zanima još koliko se čeka nalaz brisa? Otprilike?

U splitu ti se ceka 5 dana nalaz i dode ti na mail kod ginekologa pa ti onda ona/on isprinta kad dodes. Bar je tako meni moja. Ja sam ti vec sa 33+4 isla.

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

• Margo
    29. Prosinac 2021. 15:11

Lady i Mo cestitam na ulasku u termin❤️

Mene je tako strah da necu doci do 37 tjedna zbog tlaka. ☹️

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

• Upitnica_Split
    29. Prosinac 2021. 15:13

Margo

Upitnica_Split

U splitu ti se ceka 5 dana nalaz i dode ti na mail kod ginekologa pa ti onda ona/on isprinta kad dodes. Bar je tako meni moja. Ja sam ti vec sa 33+4 isla.

Hvala na info! 😉
    -
    Ovo s tlakom? Je li ti visok cijeku trudnoću ili tek sad? Koliki je?

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Margo
    29. Prosinac 2021. 15:20

Upitnica_Split

Margo

Upitnica_Split

Hvala na info! 😉
    -
    Ovo s tlakom? Je li ti visok cijeku trudnoću ili tek sad? Koliki je?

Svaki put na pregledu bi bio visok ali kuci dobar, jucer kuci visok, kod doktorice visok. Poslala me na ctg, nakon dva sata je uspia past i pustili su me kuci. Ctg super. Sad moran mirit 3 puta dnevno kuci ako bude visok opet ic na hitnu. Bia je 157/97
    Tako mi je bilo i u prvoj trudnoci samo sta sam tad bila 38 tjedana trudna i 4 prsta otvorena pa su me poslali odma na inducirani.

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

• Upitnica_Split
    29. Prosinac 2021. 15:35

Meni je cijelo vrijeme lagano povišen (125-135/90-95), a jučer 140/100. I to dva mjerenja u razmaku 20ak minuta (cim sam stigla i nakon mirovanja). Nisam dobila nikakvu posebnu uputu osim da pazim na prehranu i vise se krecem (jer sam zadnjih dana skoro vegetirala i jela blagdansko) al sad sam malo guglala pa se zamislila. Sutra posuđujem od obiteljskih penzionera tlakomjer pa ću malo upratiti stanje.
    Ma bit će to ok 😄

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    29. Prosinac 2021. 15:44

Upitnica_Split

Tigrica

Čestitam na ulasku u termin.
    LadyD skidam kapu do poda sa pripremama za bebu , peglanje, pranje, čišćenje, uređivanje .
    Pišete o brisu na streptokok, meni moja nista nije rekla, za streptokok nego mi je napravila sve briseve prije nekih mj dana….samo nigdje ne pise streptokok ili ja neznam čitat.
    jelenasmožes me zapisat za pregled u TA 17.01

Bhsb ti je kratica za taj streptokok, vidi imaš li to 😉

Nema  ,ne piše nigdje nista tako. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Lori🍀
    29. Prosinac 2021. 15:59

Hej cure
    Moj pregled je prošao ok, beba ima 2560 gr, kaže dr da odgovara tjednima i to u dan. Cerviks se počeo skraćivati i beba je nisko pa je preporuka što više mirovati iduća 2 tj, do punih 37 tt. Nije mi radio bris na streptokok, kao budu oni u bolnici na idućem pregledu. Već vidim da će ovi u bolnici reći da mi je on trebao. Ne znam još termin pregleda u bolnici, sutra zovem za naručivanje. 
    Embarasada super za pregled!
    LadyD I Mo čestitke na ulasku u termin!
    Margo i Upitnica sretno s tlakom!
    Sretno svima koje imaju ovaj tjedan još preglede!

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️

jelenas
    29. Prosinac 2021. 15:59

Tigrica- zapisano! Ja mislim da ti je malo prerano to za bris. Ako se dobro sjećam cure- jednom kad krenete u TA- i ako nemate odrađen bris oni će ga napraviti u bolnici. Tako da ti slobodno pitaj to kad budeš išla. 
    Što se tiče Vinogradske- oni trenutno uopće nemaju ginekologiju (barem mi je tako pričao doktor zadnji put) jer su im tamo stavili covid odjel. Dakle samo rađaona! Pa pretpostavljam da imaju malo više doktora u opticaju za TA i porode. Ja se osobno nadam doktorici Knezović (doduše udala se pa ima neko drugo prezime), to moram kolegu s posla malo ugnjaviti da mi ju “namjesti”, a muž pak ima vezu kod babice Natali (koja mi se potrefila na prvom porodu i na spontanom!).

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

jelenas
    29. Prosinac 2021. 16:03

Lori pa to je dobar pregled! :) evo baš sam pisala za bris :) pretpostavljam da ti nije htio čačkati baš zbog situacije skraćivanja, iako se taj bris uzima više vani nego unutra ali moguće da radi toga. Svakako mislim da u bolnicama naprave ako doktor nije stigao. Držimo fige da ste još BAREM 2 tjedna u komadu, ti si mi skroz za veljaču, ne mogu drugačije pojmiti :)

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani