Čestitam na ulasku u termin.
LadyD skidam kapu do poda sa pripremama za bebu , peglanje, pranje, čišćenje, uređivanje .
Pišete o brisu na streptokok, meni moja nista nije rekla, za streptokok nego mi je napravila sve briseve prije nekih mj dana….samo nigdje ne pise streptokok ili ja neznam čitat.
jelenasmožes me zapisat za pregled u TA 17.01
Bhsb ti je kratica za taj streptokok, vidi imaš li to 😉
Nema ,ne piše nigdje nista tako.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Hej cure
Moj pregled je prošao ok, beba ima 2560 gr, kaže dr da odgovara tjednima i to u dan. Cerviks se počeo skraćivati i beba je nisko pa je preporuka što više mirovati iduća 2 tj, do punih 37 tt. Nije mi radio bris na streptokok, kao budu oni u bolnici na idućem pregledu. Već vidim da će ovi u bolnici reći da mi je on trebao. Ne znam još termin pregleda u bolnici, sutra zovem za naručivanje.
Embarasada super za pregled!
LadyD I Mo čestitke na ulasku u termin!
Margo i Upitnica sretno s tlakom!
Sretno svima koje imaju ovaj tjedan još preglede!
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Tigrica- zapisano! Ja mislim da ti je malo prerano to za bris. Ako se dobro sjećam cure- jednom kad krenete u TA- i ako nemate odrađen bris oni će ga napraviti u bolnici. Tako da ti slobodno pitaj to kad budeš išla.
Što se tiče Vinogradske- oni trenutno uopće nemaju ginekologiju (barem mi je tako pričao doktor zadnji put) jer su im tamo stavili covid odjel. Dakle samo rađaona! Pa pretpostavljam da imaju malo više doktora u opticaju za TA i porode. Ja se osobno nadam doktorici Knezović (doduše udala se pa ima neko drugo prezime), to moram kolegu s posla malo ugnjaviti da mi ju “namjesti”, a muž pak ima vezu kod babice Natali (koja mi se potrefila na prvom porodu i na spontanom!).
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Lori pa to je dobar pregled! :) evo baš sam pisala za bris :) pretpostavljam da ti nije htio čačkati baš zbog situacije skraćivanja, iako se taj bris uzima više vani nego unutra ali moguće da radi toga. Svakako mislim da u bolnicama naprave ako doktor nije stigao. Držimo fige da ste još BAREM 2 tjedna u komadu, ti si mi skroz za veljaču, ne mogu drugačije pojmiti :)
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Tigrica- zapisano! Ja mislim da ti je malo prerano to za bris. Ako se dobro sjećam cure- jednom kad krenete u TA- i ako nemate odrađen bris oni će ga napraviti u bolnici. Tako da ti slobodno pitaj to kad budeš išla.
Što se tiče Vinogradske- oni trenutno uopće nemaju ginekologiju (barem mi je tako pričao doktor zadnji put) jer su im tamo stavili covid odjel. Dakle samo rađaona! Pa pretpostavljam da imaju malo više doktora u opticaju za TA i porode. Ja se osobno nadam doktorici Knezović (doduše udala se pa ima neko drugo prezime), to moram kolegu s posla malo ugnjaviti da mi ju “namjesti”, a muž pak ima vezu kod babice Natali (koja mi se potrefila na prvom porodu i na spontanom!).
Hvala za info za vinogradsku. Nemam pojma kako to ide sa brisevima i kad se koji trebaju radit. Ne sekiram se..ako ce sta jos koji trebat neka naprave.
Nisam upućena koji su dr. Bit ce kako bude. Van moraJedino se nadam sto prirodnijem porodu, sa što manje bockanja, rezanja i šivanja.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Meni je cijelo vrijeme lagano povišen (125-135/90-95), a jučer 140/100. I to dva mjerenja u razmaku 20ak minuta (cim sam stigla i nakon mirovanja). Nisam dobila nikakvu posebnu uputu osim da pazim na prehranu i vise se krecem (jer sam zadnjih dana skoro vegetirala i jela blagdansko) al sad sam malo guglala pa se zamislila. Sutra posuđujem od obiteljskih penzionera tlakomjer pa ću malo upratiti stanje.
Ma bit će to ok 😄
E i ja sam od obiteljskih penzionera posudila 😂 izgurati cemo do 37 tjedna nekako 💪
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Lori cestitam na super pregledu 😘
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Cure, čestitke na dobrim pregledima! 😍
Lori, onda fino miruj i bit će sve ok! 🍀💗
--
Kada se bebe okrenu prema dolje i što ako ne? 🤔
Moj mali je nekako poprijeko visoko još uvijek, udara me baš sa nogicama na desnu stranu u rebra, a guza je ispod rebara sa lijeve strane.. 🙄😅
Bambina to ti misliš da je u toj poziciji ili ti je baš doktor rekao? Moja curka je bila na zadak do 30-31tt i sad na zadnjem pregledu je doktor rekao da je glavom dolje. Ja nisam osjetila okretanje (u prvoj trudnoći jesam), samo maaaalo drugačije pokrete bebe. A sad imam baš takav osjećaj kao što si ti opisala.
Što se tiče zatka- meni je doktor rekao da bi u tom slučaju išli na carski. Koliko čitam po internetu neki doktori prakticiraju vanjski okret (iako nitko u Hrvatskoj nije službeno obučen za to pa pripazi), a neke bolnice pak i porađaju zadak vaginalno kod višerotki.
Ono što bih ja na tvom mjestu pokušala je vježbe Spinning babies, ali budi i svjesna da beba još itekako ima vremena i mjesta za okret ;)
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
TADAAAAAA napokon sam ispeglala svu robicu.... ostao je baldahin i ogradice za krevetic samo 😂😂😂😂 al nema vise robice💪💪💪💪💪💪💪 ( cekam dragog da zgotovi da i to namjesti pa sam gotova i nadam se onom sortiranju u komodicu do kraja tjedna jer ima toliko zoga da neznam hoce li uopce sve stati od prve dvije velicine za bebicu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Upitnica meni je bio gotov 6-ti dan i prati tlak opreza radi da budes mirnija 😉💪💗
Jelenas skuzila sam kad sam poslala post 😂😂😂😂😂 mozak je vec bay-bay 😂😂😂😂😂😂
Mo_zg 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💗 uspjele smo 💪💪💪💪
*meni je bilo isto nedostizno al dan po dan uz vas sve ovdje i izgurala sam 😘😘😘 hvala sto me trpite tolike dane 😉😂😂😂
Margo izgurat ces i ti💪 drzim fige💪💗 a ti samo nastavi pozitivno 😉💗 i prati 😉
Lori cestitam na dobrom pregledu 💪💗 blizu si i samo polako i bez straha i bit ce sve ok 😉💪💗
Tigrica od srca ti zelim brz i lak porod i da sve bude onako kako si zamislila 😉💪💗
Bambina imas jos vremena da se bebica okrene 😉 nemoj se stresati zbog toga jer je jos rano 😉💗💪 i doktori imaju metode gurkanja stomaka da se okrene pred kraj a ako ne onda tek određuju tip porođaja... zato bez stresa i samo pozitivno 😉💗💪
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Sortiraj odgovore
Najstariji