Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tierra
    10. Prosinac 2021. 15:19

JanaL.

Pozdrav cure! Evo da se kratko javim… stigao nam je mali Arsen 7.12. Težak 3670 i 53 dug…veliki dečko.
    Porod je bio carski na kraju jer se moj cerviks nije dao pomaknuti. Javim se naknadno s pričom čim stignem.
    Na žalost još smo u bolnici jer su malom našli povisen CRP. Pa mora primat antibiotike još do danas u ponoć. A sutra ćemo napravit nove nalaze da vidimo dali je ok… moram priznat da sam se isplakala ko nikad u životu iako govore da to nije ništa strašno…psihički sam baš pukla od svega sta mi se izdesavalo ovih 8 dana.
    Nego znam da je jedna od vas pisala da joj je bebač imao povisen taj CRP..pa me zanima kako je prošlo i iskustva. Nyssa si to bila ti? Koliki je bio taj crp i dali su 4 doze bile dosta?

Čestitam na malom Arsenu! 
    Brz oporavak ti zelim. 
    Nemam iskustva, ali bit ce sve ok 🥰

Alin, super za pregled!!

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Alexandraaa90
    10. Prosinac 2021. 16:40

Jana cestitam i dobrodosao Arsen ❤
    Ovo drugo znam da kazu da svaka druga beba ima povisen CRP i da to sve bude uredu. 😊😊❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Lori🍀
    10. Prosinac 2021. 18:42

Jana čestitam od srca!! Bit će sve ok, vjerujem da ti je jako teško sada ali čim dođete doma biti će bolje. Želim brzi oporavak i bebi i tebi!
    Alin ja se isto ne razumijem u cervikse ali u tvojim tjednima mi to zvuči ok. Znat će naše cerviks kraljice, prstenove družice više  Bitno da je s bebom sve dobro.
    Mea nadam se da će žutica čim prije proći i da ideš uskoro doma sa svojom bebicom

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

Nada 🍀
    10. Prosinac 2021. 18:59

Čestitke cure na dobrim pregledima…
    Bela žao mi je da je curki opet povišena temperatura, nadam se da će biti brzo bolje 🍀
    Freya pokušaj da te ne opterećuju dokoni ljudi svojim porukama, Lucija će stići kad ona bude spremna ❤️
    Jana čestitam na najljepšem poklonu. Dobro nam došao mali Arsen.. ne razumijem se u CRP kod beba ali se nadam i držim fige da će sve biti dobro…🍀
    Meaa i tebi držim fige da malenoj bude brzo bolje i da se šta prije možete doma opustiti i razmaziti…🍀
    Mi smo danas imali samo CTG, sve je u redu, a termin je pomaknut za 15.12.
    Sretno cure svima ❤️

freya_444
    10. Prosinac 2021. 19:27

Evo cure izvještaj s pregleda sve je kao i prije dva dana, nisam se više otvorila, beba aktivna, plodne vode ima, ctg uredan, nema trudova...
    U ponedjeljak pregled ako se nešto ne promijeni do tad i dode Lucija🤞🤞🤞🤞
    Ali, bravo za pregled!!!
    Jana, dobrodošao Arsen, bit će sve okej brzo ćete doma 💋🎊🎊🎉🎉🎉
    Meaa, nadam se da će curicu žutica brzo proći da napokon možete doma ❤️💗

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    10. Prosinac 2021. 19:27

Alin* 

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    10. Prosinac 2021. 19:29

Nada 🍀

Čestitke cure na dobrim pregledima…
    Bela žao mi je da je curki opet povišena temperatura, nadam se da će biti brzo bolje 🍀
    Freya pokušaj da te ne opterećuju dokoni ljudi svojim porukama, Lucija će stići kad ona bude spremna ❤️
    Jana čestitam na najljepšem poklonu. Dobro nam došao mali Arsen.. ne razumijem se u CRP kod beba ali se nadam i držim fige da će sve biti dobro…🍀
    Meaa i tebi držim fige da malenoj bude brzo bolje i da se šta prije možete doma opustiti i razmaziti…🍀
    Mi smo danas imali samo CTG, sve je u redu, a termin je pomaknut za 15.12.
    Sretno cure svima ❤️

Bravo za pregled ❤️❤️koji si ti tjedan ono?

Lucija 16.12.2021.💗

Alexandraaa90
    10. Prosinac 2021. 19:49

Alin

Cure sretno danas na pregledima, javite kako su prosli🥰❤️

Moj je zavrsio i jedino sto znam je cerviks smeksan, 1/3clanka, zatvorena. Sto god to bilo vise ni ne pokusavam shvatiti ove cervikse. Doktorica nije nista na to rekla. Bebuska je super sto je i najbitnije i ima 2600 grama. Valjda je to ok.

Iduci pregled za 2tjedna to je taman na Badnjak.
    Eto to je to ukratko od mene.
    😘😘svima!

Mislim da je za tvoje tjedne i velicinu bebe to ok nalaz cerviksa 😊

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Alin
    10. Prosinac 2021. 19:54

Hvala vam cure😘!

Jana cestitammm na bebi😍 biti ce dobro sve sa CRP-om past ce na normalno izdrzite jos mrvu😘

Freya- bitno da je super proslo, a uskoro dolazi Luce njoj je prefino u trbuhu pa uziva🥰

‘89
    38 and counting…🤗

Nada 🍀
    10. Prosinac 2021. 19:56

Freya 31. tjedan, točnije 30+4 danas. Pretpostavljam da pitaš zbog CTG-a. Znam da je rano ali imam ludog i preopreznog doktora koji je samnom prošao svašta i od danas se vidjamo svaki tjedan, jedan tjedan CTG čisto da bude siguran da nema trudova i drugi tjedan pregled. 
    Luciji se svidja kod mame ❤️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.