Pozdrav cure! Evo da se kratko javim… stigao nam je mali Arsen 7.12. Težak 3670 i 53 dug…veliki dečko.
Porod je bio carski na kraju jer se moj cerviks nije dao pomaknuti. Javim se naknadno s pričom čim stignem.
Na žalost još smo u bolnici jer su malom našli povisen CRP. Pa mora primat antibiotike još do danas u ponoć. A sutra ćemo napravit nove nalaze da vidimo dali je ok… moram priznat da sam se isplakala ko nikad u životu iako govore da to nije ništa strašno…psihički sam baš pukla od svega sta mi se izdesavalo ovih 8 dana.
Nego znam da je jedna od vas pisala da joj je bebač imao povisen taj CRP..pa me zanima kako je prošlo i iskustva. Nyssa si to bila ti? Koliki je bio taj crp i dali su 4 doze bile dosta?
Čestitam na malom Arsenu!
Brz oporavak ti zelim.
Nemam iskustva, ali bit ce sve ok 🥰
Alin, super za pregled!!
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Jana cestitam i dobrodosao Arsen ❤
Ovo drugo znam da kazu da svaka druga beba ima povisen CRP i da to sve bude uredu. 😊😊❤
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Jana čestitam od srca!! Bit će sve ok, vjerujem da ti je jako teško sada ali čim dođete doma biti će bolje. Želim brzi oporavak i bebi i tebi!
Alin ja se isto ne razumijem u cervikse ali u tvojim tjednima mi to zvuči ok. Znat će naše cerviks kraljice, prstenove družice više Bitno da je s bebom sve dobro.
Mea nadam se da će žutica čim prije proći i da ideš uskoro doma sa svojom bebicom
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Čestitke cure na dobrim pregledima…
Bela žao mi je da je curki opet povišena temperatura, nadam se da će biti brzo bolje 🍀
Freya pokušaj da te ne opterećuju dokoni ljudi svojim porukama, Lucija će stići kad ona bude spremna ❤️
Jana čestitam na najljepšem poklonu. Dobro nam došao mali Arsen.. ne razumijem se u CRP kod beba ali se nadam i držim fige da će sve biti dobro…🍀
Meaa i tebi držim fige da malenoj bude brzo bolje i da se šta prije možete doma opustiti i razmaziti…🍀
Mi smo danas imali samo CTG, sve je u redu, a termin je pomaknut za 15.12.
Sretno cure svima ❤️
Evo cure izvještaj s pregleda sve je kao i prije dva dana, nisam se više otvorila, beba aktivna, plodne vode ima, ctg uredan, nema trudova...
U ponedjeljak pregled ako se nešto ne promijeni do tad i dode Lucija🤞🤞🤞🤞
Ali, bravo za pregled!!!
Jana, dobrodošao Arsen, bit će sve okej brzo ćete doma 💋🎊🎊🎉🎉🎉
Meaa, nadam se da će curicu žutica brzo proći da napokon možete doma ❤️💗
Lucija 16.12.2021.💗
Čestitke cure na dobrim pregledima…
Bela žao mi je da je curki opet povišena temperatura, nadam se da će biti brzo bolje 🍀
Freya pokušaj da te ne opterećuju dokoni ljudi svojim porukama, Lucija će stići kad ona bude spremna ❤️
Jana čestitam na najljepšem poklonu. Dobro nam došao mali Arsen.. ne razumijem se u CRP kod beba ali se nadam i držim fige da će sve biti dobro…🍀
Meaa i tebi držim fige da malenoj bude brzo bolje i da se šta prije možete doma opustiti i razmaziti…🍀
Mi smo danas imali samo CTG, sve je u redu, a termin je pomaknut za 15.12.
Sretno cure svima ❤️
Bravo za pregled ❤️❤️koji si ti tjedan ono?
Lucija 16.12.2021.💗
Cure sretno danas na pregledima, javite kako su prosli🥰❤️
Moj je zavrsio i jedino sto znam je cerviks smeksan, 1/3clanka, zatvorena. Sto god to bilo vise ni ne pokusavam shvatiti ove cervikse. Doktorica nije nista na to rekla. Bebuska je super sto je i najbitnije i ima 2600 grama. Valjda je to ok.
Iduci pregled za 2tjedna to je taman na Badnjak.
Eto to je to ukratko od mene.
😘😘svima!
Mislim da je za tvoje tjedne i velicinu bebe to ok nalaz cerviksa 😊
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Hvala vam cure😘!
Jana cestitammm na bebi😍 biti ce dobro sve sa CRP-om past ce na normalno izdrzite jos mrvu😘
Freya- bitno da je super proslo, a uskoro dolazi Luce njoj je prefino u trbuhu pa uziva🥰
‘89
38 and counting…🤗
Freya 31. tjedan, točnije 30+4 danas. Pretpostavljam da pitaš zbog CTG-a. Znam da je rano ali imam ludog i preopreznog doktora koji je samnom prošao svašta i od danas se vidjamo svaki tjedan, jedan tjedan CTG čisto da bude siguran da nema trudova i drugi tjedan pregled.
Luciji se svidja kod mame ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji