Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    22. Svibanj 2021. 11:25

novasrećica

freya_444

Jutro cure, trudnice moje 🤰🤰
    Kako ste mi? 😁🤗

Jutro
    Ovako rano sam super..spremila doručak, djeca jedu, a muž u krevetu. Jučer je bio kod stomatologa i treba mu 3 dana da dođe k sebi
    Razmišljam što ću za ručak..može neka ideja?

Klasika muški 🤣 umiru 😂
    Nemam ideja za ručak, nije mi kuhanje jača strana, možda neki rižoto s tikvicama?
     Danas sam na ručku kod mame, pa sam se spasila za danas haha.

Lucija 16.12.2021.💗

• mila356
    22. Svibanj 2021. 11:25

piba7

mila356

Jutro curkee, nadam se da ste se naspavale 😊
    Mi smo jucer bili na pregledu preko veze jer sam ja dosta paranoicna, mrvica se fantasticno vidi i dr se cak iznenadio s obzirom da sam tek 5+1 jucer bila koliko je gestacijska velika, drzim fige da cemo 15.6 vidit dvije bebice 🥰
    No jedino sta me brine je sto mi je u dijagnozu napisao prijeteci pobacaj a nije mi rekao nista oko toga.. Ima li razloga za brigu ili se mogu opustit? Ja se osjecam skroz super

Zašto misliš da će biti dvije bebice? Što mogu biti dvije u jednoj GV?
    Moguće da ti je to napisao da možeš na temelju toga tražiti bolovanje ili nešto. Znaju oni tako svašta pisati.

Ne mora znacit, al mi je bliska prijateljica bila u takvoj situaciji gdje joj je GV u petom tjednu bila veca pa je na iducem pregledu cula dva srceka, i sad ima dva zdrava vesela deckica. A i u mojoj obitelji ima dosta blizanaca pa je vise nada hehe 😊 
    Da, i ja sam na to pomislila jer sam mu rekla da radim kao kuhar.

• piba7
    22. Svibanj 2021. 11:34

mila356

piba7

mila356

Mi smo jucer bili na pregledu preko veze jer sam ja dosta paranoicna, mrvica se fantasticno vidi i dr se cak iznenadio s obzirom da sam tek 5+1 jucer bila koliko je gestacijska velika, drzim fige da cemo 15.6 vidit dvije bebice 🥰
    No jedino sta me brine je sto mi je u dijagnozu napisao prijeteci pobacaj a nije mi rekao nista oko toga.. Ima li razloga za brigu ili se mogu opustit? Ja se osjecam skroz super

Moguće da ti je to napisao da možeš na temelju toga tražiti bolovanje ili nešto. Znaju oni tako svašta pisati.

Ne mora znacit, al mi je bliska prijateljica bila u takvoj situaciji gdje joj je GV u petom tjednu bila veca pa je na iducem pregledu cula dva srceka, i sad ima dva zdrava vesela deckica. A i u mojoj obitelji ima dosta blizanaca pa je vise nada hehe 😊
    Da, i ja sam na to pomislila jer sam mu rekla da radim kao kuhar.

Nisam to znala 🙂 navijamo onda za 2 srceka ❤
    Ja za ručak pripremam pilecu juhu s puno povrća. Stavila na brzinu kuhati i to je to. 

Peppss
    22. Svibanj 2021. 13:15

mila356

Ne brini, i meni je isto napisao na pregledu, bila sam s 5+3. Vidjeli smo gestacijsku i žumanjak, i na sekundicu neku malu crticu koja bi trebala biti beba, u principu su sve mjere odgovarale točno u dan trudnoće. Ništa ti to ne znači što oni pišu. Prošli put kada sam bila trudna bila sam na 3 pregleda, na prvom je pisalo "rizična trudnoća", na drugom "normalna trudnoća", a na trećem nešto treće, ne sjećam se više točno. Mislim da to oni skroz proizvoljno pišu ili po nekim pravilima struke za koje mi ne znamo i da u svakom slučaju stvarno nema razloga za brigu. 😁😁

Peppss
    22. Svibanj 2021. 13:17

piba7

mila356

Mogu biti skupa u gestacijskoj ako su jednojajčani, za dvojajčane su dvije gestacijske 😁

• Schinin
    22. Svibanj 2021. 16:21

Jutro (po mojoj vremenskoj zoni 😉) okruglice I one koje cete jos postati 🌼
    Nadam se da sve uzivate u suboti I da vas ni mucnine nit ista drugo muci previse 
    Kod mene jutro radni, moj sef se shetio da bi htjeo  jos neke stvari ali do podne 🤦‍♀️
    Popodne se trebamo naci s prijateljima koje nismo vidjeli neko vrijeme, ja ne bih govorila jos nista o trudnoci, sta mislite jel mogu presutiti???

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

Antonela122🐘🌠
    22. Svibanj 2021. 16:45

Schinin Ocito nisam bila jasna prosli put pa cu ovaj put biti ne namjeravam se raspravljati s vama,niste ginekolog,niste neonatolog,niste pedijatar vasa to struka nije,vas prefiks dr ne znaci nista jer nista od toga vase podrucje nije,isto kako nece dermatologa pitat za savijet u vezi epilepsije,ono sto se koristi u trudnoci i utjece ili ne utjece na fetus kao bojanje kose,ljekovi itd  da li odma ili poslje je u domeni ginekologa. Isto kako ce ti ginekolog rec nemoj uzimat te i te lijekove jer prolazi kroz posteljicu i dijete kasnije u zivotu bi mogle imat te i te posljedice tipa problem s paznjom,govorom ili ucenjem,njegova duznost i odgovornost je to,boja za kosu ne dolazi do bebe ni na jedan nacin i kao takva ne moze utijecati na fetus sad odma poslje ni za 50 godina,dokazano znanstveno,odogovorno tvrde svi zivi ginekolozi,i nadam se da cure ce vjerovati svojim ginekolozima s diplomom i imenom i prezimenom,istrazivanja ni potvrde o stetnosti ili prolazenju kroz kozu do posteljice o tome nema. Vi ste arogantni kada tvrdite u svojem postu da ginekolozi ne citaju istrazivanaj i nisu informirani,ali vi kojoj nije to uza struka ih sve demantirate i prozivate sve se vidi i jasno pise u vasem postu ,nista je ne govorim gluposti vi sebe u svakom postu pobijete i kontradiktorni ste. I ja koja sam rodila 2 puta,i moje dvije sestre,i moja kuma svima je prikvacen oksimetar(kvacica) pri porodu jer se prate vitalne funkcije i bebe(ctg) i rodilje bar tu u Zg na Sv.Duhu i Merkuru(dr kad beba doslovno izleti).

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Antonela122🐘🌠
    22. Svibanj 2021. 16:46

Schinin S obizrom da imam iskustva sa sogoricom koja ima astmu i kronicni bronhitis(15g) i na nasoj brizi jer su suprugu roditelji preminuli bila sam mali milijon puta u bolnici na Srebrnjaku s njom i dobro znam kako se vidi hipoksija i kako se gleda i nokti su zadnji sta pogledaju jer se na sluznicama,podocnjacima,samoj kozi vidi puno brze i bolje,isto tako ima ljudi bez ruku pa nisu zato zivotno ugrozeni,to su stare fore nemojte imati nakit i lak na noktima. Apsolutno sve sto sam ja napisala je znamstveno dokazano i potvrdit ce vam svaki ginekolog kojeg pitate,padijatar i neonatolog ali ono sto vi pricate nece niti jedan. Smatram da su sve zene dovoljno pametne da vjeruju (naravno ne slijepo) svojim doktorima i cinjenicama,ko je shvatio shvatio je ko nije ni ne mora. Vi pisite sta hocete ja prekidam komunikaciju s vama jer nema smisla vama je cijeli argument ja sam neki doktor. Povlacim se iz ove grupe  i pozdravljam vas, nisam mislila da ovako glupe zaostale teme ce bit tu kao ova,a ja sam blesava sto sam opce odreagirala,zelim svima sretne,uredne i skolske trudnoce uzivajte.😊👍

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Bela_le
    22. Svibanj 2021. 17:00

Schinin

Jutro (po mojoj vremenskoj zoni 😉) okruglice I one koje cete jos postati 🌼
    Nadam se da sve uzivate u suboti I da vas ni mucnine nit ista drugo muci previse
    Kod mene jutro radni, moj sef se shetio da bi htjeo jos neke stvari ali do podne 🤦‍♀️
    Popodne se trebamo naci s prijateljima koje nismo vidjeli neko vrijeme, ja ne bih govorila jos nista o trudnoci, sta mislite jel mogu presutiti???

Uh tesko, osim mozda da obuces nesto siroko

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Lucy_lu
    22. Svibanj 2021. 20:46

Hej trudnice drage :)
    Ja danas nikako doc sebi, ciiiijeeeeli cijelcati dan samo spavam.. uspijem ja otic van sa psom i funkcionirati normalno ali samo bi spavala 😴😴😴 jel jos nekome tako? I takoder osjecam.neke bolove u donjem djelu trbuha kao da trebam dobit, nadam se da to nije nista zabrinjavajuce i da se bebica samo namjesta 😊

🙋‍♀️ 30
    🙋‍♂️ 28
    👶 31.12.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.