Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela_le
    23. Svibanj 2021. 15:26

ginger39

novasrećica

Jutro curke!
    Mene sinoć ulovila migrena, inače pijem relpax kad imam prednapad ili zotramid za bolove, a nekad stvarno ni to ne pomaže pa povraćem cijeli danKako sada smijem samo lupocet, a to je ko da ništa ne popijem,zna li neka što bi još moglo pomoći?

I ja ti muku mučim s migrenama, a sad u trudnoci su mi češće nego prije. Ja pijem zajedno panadol i normabel od 2 mg, doktorica mi je rekla da ga mogu uzimati cijelu trudnoću. To mi zasad pomaže pa možda da pokušaš.

Ja se danas ubijam u jagodama i trešnjama, ne mogu im odoljeti.
    Curke, smijemo li normalno jesti plodove mora? Tipa kozice, škampe, školjke? Naravno, iz provjerenog izvora i termički obrađeno.

Mislim da se skoljke ne smiju nikako, ali za kozice i skampe ne znam

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• ginger39
    23. Svibanj 2021. 16:18

Nasla sam nekoliko članaka da se škampi i kozice mogu jesti najnormalnije, jos su kao i među top morskim plodovima za trudnice, uz losos, bakalar, oslić i inćune. 
    Nelanr, ginekolog ce ti najbolje reci za željezo, ali meni su uvijek govorili da je u trudnoci bolje da je više nego niže. Znam da je gornja granica za željezo 30, meni uvijek bude između 20 i 25. 

nemamimena26
    23. Svibanj 2021. 18:14

Drage moje cure, ja danas po prvi puta skoro prespavala cijeli dan, kao nadrogirana, ne mogu k sebi uopće doći 😔 valjda kombinacija vremena i trudnoće, tko će znati.
    Ali, ne mogu sama sebi vjerovati da sam danas cijeli dan u takvom stanju...
    Kako vi provodite nedjelju?

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

• Aglaja
    23. Svibanj 2021. 18:39

Ja sam radila, pa spavala... Neka sam tužna i nikakva isto, možda je do hormona, vremena? :/
    Inače danas 10 tjedana :)

freya_444
    23. Svibanj 2021. 19:07

nemamimena26

Drage moje cure, ja danas po prvi puta skoro prespavala cijeli dan, kao nadrogirana, ne mogu k sebi uopće doći 😔 valjda kombinacija vremena i trudnoće, tko će znati.
    Ali, ne mogu sama sebi vjerovati da sam danas cijeli dan u takvom stanju…

Ja sam danas isto sva nikakva, nisam spavala kao ti, ali sam se isplakala na gluposti, baš hormoni peru😂😂😂

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    23. Svibanj 2021. 19:08

Aglaja

Ja sam radila, pa spavala… Neka sam tužna i nikakva isto, možda je do hormona, vremena? :/

Hey :)
    Kad imaš sljedeći pregled da te stavim na našu listu pregleda ☺🤗

Lucija 16.12.2021.💗

• Aglaja
    23. Svibanj 2021. 19:23

Freya imam 26. sljedeći :), hvala ti :) :), prozujala sam kad ste se ono popisivale :)

• ginger39
    23. Svibanj 2021. 19:35

I ja sam preležala većinu dana, užasno sam umorna i bezvoljna...uspjela sam skuhati ručak i to je bilo to

Bela_le
    23. Svibanj 2021. 19:40

Aglaja

Ja sam radila, pa spavala… Neka sam tužna i nikakva isto, možda je do hormona, vremena? :/

Pratimo se u dan 😊

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Lucy_lu
    23. Svibanj 2021. 20:09

nemamimena26

Ali, ne mogu sama sebi vjerovati da sam danas cijeli dan u takvom stanju…

Ja sam takva svako malo.. jucer nikako doc k sebi, danas sam malo bolja ali stalno mi je tako inema mi pomoci 🙄 

🙋‍♀️ 30
    🙋‍♂️ 28
    👶 31.12.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.