Jutro curke!
Mene sinoć ulovila migrena, inače pijem relpax kad imam prednapad ili zotramid za bolove, a nekad stvarno ni to ne pomaže pa povraćem cijeli danKako sada smijem samo lupocet, a to je ko da ništa ne popijem,zna li neka što bi još moglo pomoći?
I ja ti muku mučim s migrenama, a sad u trudnoci su mi češće nego prije. Ja pijem zajedno panadol i normabel od 2 mg, doktorica mi je rekla da ga mogu uzimati cijelu trudnoću. To mi zasad pomaže pa možda da pokušaš.
Ja se danas ubijam u jagodama i trešnjama, ne mogu im odoljeti.
Curke, smijemo li normalno jesti plodove mora? Tipa kozice, škampe, školjke? Naravno, iz provjerenog izvora i termički obrađeno.
Mislim da se skoljke ne smiju nikako, ali za kozice i skampe ne znam
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Nasla sam nekoliko članaka da se škampi i kozice mogu jesti najnormalnije, jos su kao i među top morskim plodovima za trudnice, uz losos, bakalar, oslić i inćune.
Nelanr, ginekolog ce ti najbolje reci za željezo, ali meni su uvijek govorili da je u trudnoci bolje da je više nego niže. Znam da je gornja granica za željezo 30, meni uvijek bude između 20 i 25.
Drage moje cure, ja danas po prvi puta skoro prespavala cijeli dan, kao nadrogirana, ne mogu k sebi uopće doći 😔 valjda kombinacija vremena i trudnoće, tko će znati.
Ali, ne mogu sama sebi vjerovati da sam danas cijeli dan u takvom stanju...
Kako vi provodite nedjelju?
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Ja sam radila, pa spavala... Neka sam tužna i nikakva isto, možda je do hormona, vremena? :/
Inače danas 10 tjedana :)
Drage moje cure, ja danas po prvi puta skoro prespavala cijeli dan, kao nadrogirana, ne mogu k sebi uopće doći 😔 valjda kombinacija vremena i trudnoće, tko će znati.
Ali, ne mogu sama sebi vjerovati da sam danas cijeli dan u takvom stanju…
Ja sam danas isto sva nikakva, nisam spavala kao ti, ali sam se isplakala na gluposti, baš hormoni peru😂😂😂
Lucija 16.12.2021.💗
Ja sam radila, pa spavala… Neka sam tužna i nikakva isto, možda je do hormona, vremena? :/
Hey :)
Kad imaš sljedeći pregled da te stavim na našu listu pregleda ☺🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Freya imam 26. sljedeći :), hvala ti :) :), prozujala sam kad ste se ono popisivale :)
I ja sam preležala većinu dana, užasno sam umorna i bezvoljna...uspjela sam skuhati ručak i to je bilo to
Ja sam radila, pa spavala… Neka sam tužna i nikakva isto, možda je do hormona, vremena? :/
Pratimo se u dan 😊
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Ali, ne mogu sama sebi vjerovati da sam danas cijeli dan u takvom stanju…
Ja sam takva svako malo.. jucer nikako doc k sebi, danas sam malo bolja ali stalno mi je tako inema mi pomoci 🙄
🙋♀️ 30
🙋♂️ 28
👶 31.12.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji