Drage moje cure evo i mene napokon.
Radila popodne pa se nisam uspila ni javljat.
Ukratko, danas bio pregled, 6+5tt, srce kuca, plod na mjestu…za 2 tjedna opet.
Danas otvaram bolovanje pa se vise i tipkamo…
Nove cure dobrodošle!!!👏👏❤
Sretno svima na pregledima!🥰
Odoh malo na zaostatke.
ljubim vas 😘😘😘
Draga Nerita drago mi je da je pregled dobro prošao i da je sve u redu
Odmaraj puno, uživaj u svakom danu trudnoće sa što manje stresa i puni baterije maksimalno koliko možeš.
Pratimo se svakako :*
Hvala draga!😘
Za posao ne brini, sve ce biti u redu, nek se snalaze kako znaju i bez tebe, ono najvrijedbije nosiš u sebi i čuvaj!!🥰🥰
Drage moje cure evo i mene napokon.
Radila popodne pa se nisam uspila ni javljat.
Ukratko, danas bio pregled, 6+5tt, srce kuca, plod na mjestu…za 2 tjedna opet.
Danas otvaram bolovanje pa se vise i tipkamo…
Nove cure dobrodošle!!!👏👏❤
Sretno svima na pregledima!🥰
Odoh malo na zaostatke.
ljubim vas 😘😘😘
Draga Nerita drago mi je da je pregled dobro prošao i da je sve u redu
Odmaraj puno, uživaj u svakom danu trudnoće sa što manje stresa i puni baterije maksimalno koliko možeš.
Pratimo se svakako :*
Hvala draga!😘
Za posao ne brini, sve ce biti u redu, nek se snalaze kako znaju i bez tebe, ono najvrijedbije nosiš u sebi i čuvaj!!🥰🥰
Slažem se draga, u pravu si skroz. Posao je uvijek tu i neće nigdje pobjeći, ovo naše stanje je ipak trenutno puno bitnije od svega i najvažnije je da sve prođe u redu.
Hvala ti od srca :*
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Nerita, super za pregled, baš mi je drago! Fakat me svaki vaš dobar pregled veseli kao da je i moj vlastiti.
Nemamimena26, Nerita je super napisala da je ono najvrjednije nosimo u sebi, a za posao neka brinu drugi.
Ako vidiš da ti postaje previše i da ti nije ugodno sve skupa, uvijek možeš reći ginekolu da ti je posao previše stresan i da bi išla na komplikacije.
Ja sam skužila da ne bih mogla posao obavljati kao što sam prije, jednostavno nemam energije, snage i koncentracije, a ne mogu dobiti manje odgovorne zadatke ili manji obujam posla nit tražiti da mi se malo olakša. Tako da mi je nekako najpoštenije bilo da idem na komplikacije kad završim s godišnjim. Meni je posao stvarno stresan i taj stres mi jako lupa na štitnjaču koja u trudnoći može raditi veliku štetu ako prolupa, zato sam se i odlučila maknuti.
Nerita, super za pregled, baš mi je drago! Fakat me svaki vaš dobar pregled veseli kao da je i moj vlastiti.
Nemamimena26, Nerita je super napisala da je ono najvrjednije nosimo u sebi, a za posao neka brinu drugi.
Ako vidiš da ti postaje previše i da ti nije ugodno sve skupa, uvijek možeš reći ginekolu da ti je posao previše stresan i da bi išla na komplikacije.
Ja sam skužila da ne bih mogla posao obavljati kao što sam prije, jednostavno nemam energije, snage i koncentracije, a ne mogu dobiti manje odgovorne zadatke ili manji obujam posla nit tražiti da mi se malo olakša. Tako da mi je nekako najpoštenije bilo da idem na komplikacije kad završim s godišnjim. Meni je posao stvarno stresan i taj stres mi jako lupa na štitnjaču koja u trudnoći može raditi veliku štetu ako prolupa, zato sam se i odlučila maknuti.
Ja ću ovaj tjedan ili idući ići vaditi sve te stvari, pa ćemo vidjeti šta kažu nalazi, iako da pokucam nikada nisam imala problema sa štitanjačom, ali bolje da se sve lijepo provjeri pa ćemo znati na čemu sam.
Moj posao je uredski, tu i tamo teren (ali rijetko kada), ali ono što si i ti sama spomenula, stres, manjak koncentracije, iskreno nisam produktivna ovako nimalo, jednostavno sam sada u fokusu i priči oko djeteta i mislim da mi to nitko nakon četrnaest godina staža u istoj firmi ne može oduzeti, da su mi sada bitnije neke druge stvari.
Ono što sam još svakako htjela spomenuti je da, moja direktorica i ja smo u istoj poliklinici kod iste doktorice, išle smo na preporuku jer je stvarno gin divna, imam samo riječi hvale za nju, pa i ako odem na komplikacije, bojim se da se direktorica ne krene raspitivati zašto je to tako, itd...
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
Pozdrav curke i hvala vam na savjetu za migrenu
Danas malo bolje, ali još uvijek boli, ništa novo..
Neritačestitke na super pregledu.
Ja imam pregled danas u 14.30. Mene uhvati nervoza kad dođem ispred ordinacije, mada ginekolog mi je stvarno super.
Znate kako kaže moj muž, nitko nije nezamjenjiv i čovjek sam sebi mora biti najbitniji.
Čuvajte se
novasrećica samo polako i sve će biti u redu, vidjeti ćeš
dobro tvoj muž kaže, šta je, je - u pravu je!
čuvaj se i ti naravno i javljaj kako je prošlo, mislimo na tebe
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
Ja imam pregled danas u 14.30. Mene uhvati nervoza kad dođem ispred ordinacije, mada ginekolog mi je stvarno super.
Znate kako kaže moj muž, nitko nije nezamjenjiv i čovjek sam sebi mora biti najbitniji.
Čuvajte se
Sretno i javi se🥰😘🤰
Lucija 16.12.2021.💗
Nerita, čestitam na pregledu!
Kad je točno idući pregled da te zapišem u listu?
Lucija 16.12.2021.💗
Čuvajte se
Hvala ti i sretnooo danas!!😘🥰
Uhvati i mene nervoza, još kaže danas je dan D. Danas je onaj glavni, da vidimo ima li ploda i kuca li, osikle mi se noge...al hvala Bogu tu je mrva.
Sad za 2 tjedna bude li sve ok otvaramo i trudničku, a šta se glave tiče i mene ubija al za sad nije strašno...
Nerita, čestitam na pregledu!
Kad je točno idući pregled da te zapišem u listu?
Hvala!!😘
7.6. al moram zvat za 10ak dana da vidim zbog rasporeda u bolnici jer tek od 1.6 dobiju raspored za taj mjesec
Nerita cestitke na pregledu 🥰
Ja ne radim, ali studiram pa razumijem taj dio da ne mizete jednako kao prije, meni je uzasno tesko bilo sjediti uzivo na oredavanjima po 4 sata na onim drvenim stolicama, sad su prosla predavanja, jos ispite radimo i zavrsavam preddiplomski pa odmor preko ljeta, upisala bi diplomski redovno pa se sad dvoumim staviti godinu na mirovanje oa da nisam toliko opterecena dolaskom na predavanja ili racunat na razumijevanje profesora, drugacije, a opet slicne vrige kao sto vi imate
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji