Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    22. Svibanj 2021. 20:49

Lucy_lu

Hej trudnice drage :)
    Ja danas nikako doc sebi, ciiiijeeeeli cijelcati dan samo spavam.. uspijem ja otic van sa psom i funkcionirati normalno ali samo bi spavala 😴😴😴 jel jos nekome tako? I takoder osjecam.neke bolove u donjem djelu trbuha kao da trebam dobit, nadam se da to nije nista zabrinjavajuce i da se bebica samo namjesta 😊

Ma ja isto spavam stalno 🤣😂🥱
    Ne brini, to se bebolino namješta 🥰

Lucija 16.12.2021.💗

Lucy_lu
    22. Svibanj 2021. 21:00

Zato mi i moramo stalno spavat kad se oni stalno namjestaju, iscrpljujuce je to 😅

🙋‍♀️ 30
    🙋‍♂️ 28
    👶 31.12.2021.

Angel 🌼
    22. Svibanj 2021. 23:24

Schinin bas ti se vidi, tesko za sakrit 🤣 tako ti je i u proslim trudnocama bilo? Mislim tako brzo se vidio trbuh? 

Peppss
    22. Svibanj 2021. 23:27

Lucy_lu

Zato mi i moramo stalno spavat kad se oni stalno namjestaju, iscrpljujuce je to 😅

Meni se nekako čini da nas sad tjeraju da spavamo pa će nam to "nakodnaditi" za koji mjesec kad izađu 😂😂

• Schinin
    23. Svibanj 2021. 06:05

Angel 🌼

Schinin bas ti se vidi, tesko za sakrit 🤣 tako ti je i u proslim trudnocama bilo? Mislim tako brzo se vidio trbuh?

ja sve sjedim i racunam jel ikako moguce da sam duze trudna  (nema sanse ni teoretske).
    absolutno se nije vidio tako rano u prve dve trudnoce. u prvoj sam do 12+4 tt nosila moje jeans sto sam uvijek nosila - tu vecer izasli u restoran i kazem ja muzu kako me malo stiscu hlace i otkopcala ih i to je bilo to  ali bas ono trudnicka busa je bilo oko 20-22tt. U drugoj je bilo naravno ranije, i tu je bilo negdje oko 12-14tt da se pravo vidjelo... a sad na 5+ koji dan

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

Bela_le
    23. Svibanj 2021. 08:29

Schinin

Angel 🌼

ja sve sjedim i racunam jel ikako moguce da sam duze trudna(nema sanseni teoretske).
    absolutno se nije vidio tako rano u prve dve trudnoce. u prvoj sam do 12+4 tt nosila moje jeans sto sam uvijek nosila - tu vecer izasli u restoran i kazem ja muzu kako me malo stiscu hlace i otkopcala ih i to je bilo toali bas ono trudnicka busa je bilo oko 20-22tt. U drugoj je bilo naravno ranije, i tu je bilo negdje oko 12-14tt da se pravo vidjelo… a sad na 5+ koji dan

Tako i ja, stomak kao da sam barem mjesec dana vise trudna, a bebica sitna (manja za dva dana) haha

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Lucy_lu
    23. Svibanj 2021. 08:54

Peppss

Lucy_lu

Meni se nekako čini da nas sad tjeraju da spavamo pa će nam to "nakodnaditi" za koji mjesec kad izađu 😂😂

Vjerovatno 🙈😂

🙋‍♀️ 30
    🙋‍♂️ 28
    👶 31.12.2021.

freya_444
    23. Svibanj 2021. 09:24

novasrećica

Jutro curke!
    Mene sinoć ulovila migrena, inače pijem relpax kad imam prednapad ili zotramid za bolove, a nekad stvarno ni to ne pomaže pa povraćem cijeli danKako sada smijem samo lupocet, a to je ko da ništa ne popijem,zna li neka što bi još moglo pomoći?

Jutroo 😊
    Ja stvarno ne znam sto bi ti moglo pomoci s migrenama pošto ih nemam često, znam samo za lupocet i lekadol u trudnoći.🤷‍♀️🤞

Lucija 16.12.2021.💗

• ginger39
    23. Svibanj 2021. 14:17

novasrećica

Jutro curke!
    Mene sinoć ulovila migrena, inače pijem relpax kad imam prednapad ili zotramid za bolove, a nekad stvarno ni to ne pomaže pa povraćem cijeli danKako sada smijem samo lupocet, a to je ko da ništa ne popijem,zna li neka što bi još moglo pomoći?

I ja ti muku mučim s migrenama, a sad u trudnoci su mi češće nego prije. Ja pijem zajedno panadol i normabel od 2 mg, doktorica mi je rekla da ga mogu uzimati cijelu trudnoću. To mi zasad pomaže pa možda da pokušaš.

Ja se danas ubijam u jagodama i trešnjama, ne mogu im odoljeti.
    Curke, smijemo li normalno jesti plodove mora? Tipa kozice, škampe, školjke? Naravno, iz provjerenog izvora i termički obrađeno. 

23. Svibanj 2021. 14:25

Prosle sedmice sam vadila nalaze i zeljezo je bilo 27,glukoza 4.2, tsh 2 pa me interesuje da li je to puno narucito za zeljezo nekako mi previsoko inace svi su parametri u granicama 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.