Hej trudnice drage :)
Ja danas nikako doc sebi, ciiiijeeeeli cijelcati dan samo spavam.. uspijem ja otic van sa psom i funkcionirati normalno ali samo bi spavala 😴😴😴 jel jos nekome tako? I takoder osjecam.neke bolove u donjem djelu trbuha kao da trebam dobit, nadam se da to nije nista zabrinjavajuce i da se bebica samo namjesta 😊
Ma ja isto spavam stalno 🤣😂🥱
Ne brini, to se bebolino namješta 🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Zato mi i moramo stalno spavat kad se oni stalno namjestaju, iscrpljujuce je to 😅
🙋♀️ 30
🙋♂️ 28
👶 31.12.2021.
Schinin bas ti se vidi, tesko za sakrit 🤣 tako ti je i u proslim trudnocama bilo? Mislim tako brzo se vidio trbuh?
Zato mi i moramo stalno spavat kad se oni stalno namjestaju, iscrpljujuce je to 😅
Meni se nekako čini da nas sad tjeraju da spavamo pa će nam to "nakodnaditi" za koji mjesec kad izađu 😂😂
Schinin bas ti se vidi, tesko za sakrit 🤣 tako ti je i u proslim trudnocama bilo? Mislim tako brzo se vidio trbuh?
ja sve sjedim i racunam jel ikako moguce da sam duze trudna (nema sanse
ni teoretske).
absolutno se nije vidio tako rano u prve dve trudnoce. u prvoj sam do 12+4 tt nosila moje jeans sto sam uvijek nosila - tu vecer izasli u restoran i kazem ja muzu kako me malo stiscu hlace i otkopcala ih i to je bilo to ali bas ono trudnicka busa je bilo oko 20-22tt. U drugoj je bilo naravno ranije, i tu je bilo negdje oko 12-14tt da se pravo vidjelo... a sad na 5+ koji dan
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
ja sve sjedim i racunam jel ikako moguce da sam duze trudna(nema sanse
ni teoretske).
absolutno se nije vidio tako rano u prve dve trudnoce. u prvoj sam do 12+4 tt nosila moje jeans sto sam uvijek nosila - tu vecer izasli u restoran i kazem ja muzu kako me malo stiscu hlace i otkopcala ih i to je bilo toali bas ono trudnicka busa je bilo oko 20-22tt. U drugoj je bilo naravno ranije, i tu je bilo negdje oko 12-14tt da se pravo vidjelo… a sad na 5+ koji dan
Tako i ja, stomak kao da sam barem mjesec dana vise trudna, a bebica sitna (manja za dva dana) haha
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Meni se nekako čini da nas sad tjeraju da spavamo pa će nam to "nakodnaditi" za koji mjesec kad izađu 😂😂
Vjerovatno 🙈😂
🙋♀️ 30
🙋♂️ 28
👶 31.12.2021.
Jutro curke!
Mene sinoć ulovila migrena, inače pijem relpax kad imam prednapad ili zotramid za bolove, a nekad stvarno ni to ne pomaže pa povraćem cijeli danKako sada smijem samo lupocet, a to je ko da ništa ne popijem,zna li neka što bi još moglo pomoći?
Jutroo 😊
Ja stvarno ne znam sto bi ti moglo pomoci s migrenama pošto ih nemam često, znam samo za lupocet i lekadol u trudnoći.🤷♀️🤞
Lucija 16.12.2021.💗
Jutro curke!
Mene sinoć ulovila migrena, inače pijem relpax kad imam prednapad ili zotramid za bolove, a nekad stvarno ni to ne pomaže pa povraćem cijeli danKako sada smijem samo lupocet, a to je ko da ništa ne popijem,zna li neka što bi još moglo pomoći?
I ja ti muku mučim s migrenama, a sad u trudnoci su mi češće nego prije. Ja pijem zajedno panadol i normabel od 2 mg, doktorica mi je rekla da ga mogu uzimati cijelu trudnoću. To mi zasad pomaže pa možda da pokušaš.
Ja se danas ubijam u jagodama i trešnjama, ne mogu im odoljeti.
Curke, smijemo li normalno jesti plodove mora? Tipa kozice, škampe, školjke? Naravno, iz provjerenog izvora i termički obrađeno.
Prosle sedmice sam vadila nalaze i zeljezo je bilo 27,glukoza 4.2, tsh 2 pa me interesuje da li je to puno narucito za zeljezo nekako mi previsoko inace svi su parametri u granicama 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji