Cure, jel koja od vas pije duphaston I da je jako napuhana od njega? Ja sam ko balon, imam osjećaj da ću se raspuknuti. Trbuh mi je baš jako napuhan, a nema šanse da mi se već može vidjeti.
Mi smo za prvo dijete naravno uzeli 3u1 kolica, jer sam ja bila tvrdoglava i htjela sam sve to imati. Na kraju smo nakon 5mj jedva dočekali da kupimo kišobran kolica.
Za drugo dijete ćemo uzeti onda samo košaru koja ide na ta kišobran kolica.
Ja ga pijem, 2xdnevno, pijem tek dva dana ali i ja sam baš jako napuhana, navečer imam osjećaj da ću eksplodirati, a nisam ni napunila 6 tjedana 😂
Uh ja pijem 2x2 dnevno, imam osjećaj da dobijem 5kg svaki dan 😂😂 bas se grozno osjećam, em što sam sva napuhana em što mi je stalno zlo.
Jutro curkice 🤰
Ja sinoć po prvi puta osjetila malo jače mučninu, nisam povraćala, ali je bilo malo veselo, baš sam muku osjetila.
Jutros bolje malo, pojela bananu, malo borovnica i popila Novalac.
Kako ste vi ostale? 🥰
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Jutro!
Ja sam dobro, blage mucnine opet... uhvatili smo neki nacin funkcioniranja pa eto odbrojavamo dane do pregleda da vidimo hoce se povuci hematom
Ideja za rucak hmm, mi cemo danas nesto brzinski jer je curka s tatom na treningu do 12 pa da bude gotovo do njenog spavanja
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Ja sam slabo spavala pa me jos uhvatila mucnina, jela sam slane stapice u 5 ujutro 😅 Nakratko sam osjetila i neku sijevajucu bol kraj pupka al brzo je proslo. Danas smo na rucku s muzevom familijom i nadam se da nece skuzit zasto ne jedem tatarski a inace ga obozavam 🙊 Izbjegavamo familiju maksimalno al svekar je na kemoterapijama pa mu puno znaci kad smo skupa, valjda cemo ga uskoro i razveseliti s vijestima🙏❤ Nadam se da ste vi cure dobro, ceka nas lijep vikend ☀️
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Cure, jel koja od vas pije duphaston I da je jako napuhana od njega? Ja sam ko balon, imam osjećaj da ću se raspuknuti. Trbuh mi je baš jako napuhan, a nema šanse da mi se već može vidjeti.
Mi smo za prvo dijete naravno uzeli 3u1 kolica, jer sam ja bila tvrdoglava i htjela sam sve to imati. Na kraju smo nakon 5mj jedva dočekali da kupimo kišobran kolica.
Za drugo dijete ćemo uzeti onda samo košaru koja ide na ta kišobran kolica.
Ja ga pijem, 2xdnevno, pijem tek dva dana ali i ja sam baš jako napuhana, navečer imam osjećaj da ću eksplodirati, a nisam ni napunila 6 tjedana 😂
Uh ja pijem 2x2 dnevno, imam osjećaj da dobijem 5kg svaki dan 😂😂 bas se grozno osjećam, em što sam sva napuhana em što mi je stalno zlo.
Ja po jednu, i već me strah vaganja na idućem pregledu tako da sve razumijem. A malo mi i paše to jer prije nego sam ih počela uzimati skroz izgubila apetit pa sad opet mogu jesti, vidjet ćemo kako će biti kad počnu mučnine... 😂😂
Jutro cure! 🥰
Kod mene je kišno jutro, taman za odmaranje nakon jako malo sna 😁
Jutro curkee, nadam se da ste se naspavale 😊
Mi smo jucer bili na pregledu preko veze jer sam ja dosta paranoicna, mrvica se fantasticno vidi i dr se cak iznenadio s obzirom da sam tek 5+1 jucer bila koliko je gestacijska velika, drzim fige da cemo 15.6 vidit dvije bebice 🥰
No jedino sta me brine je sto mi je u dijagnozu napisao prijeteci pobacaj a nije mi rekao nista oko toga.. Ima li razloga za brigu ili se mogu opustit? Ja se osjecam skroz super
Jutro curkee, nadam se da ste se naspavale 😊
Mi smo jucer bili na pregledu preko veze jer sam ja dosta paranoicna, mrvica se fantasticno vidi i dr se cak iznenadio s obzirom da sam tek 5+1 jucer bila koliko je gestacijska velika, drzim fige da cemo 15.6 vidit dvije bebice 🥰
No jedino sta me brine je sto mi je u dijagnozu napisao prijeteci pobacaj a nije mi rekao nista oko toga.. Ima li razloga za brigu ili se mogu opustit? Ja se osjecam skroz super
Zašto misliš da će biti dvije bebice? Što mogu biti dvije u jednoj GV?
Moguće da ti je to napisao da možeš na temelju toga tražiti bolovanje ili nešto. Znaju oni tako svašta pisati.
Napokon odmor nakon čišćenja stana. Baš se umaram češće 🤯😵 a i ne da mi se ništa haha 🤣
Ovdje kod mene baš neko tmurno vrijeme, užas. Probudila se s glavoboljom. Glupa južina.
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji