Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miraclebaby28
    01. Prosinac 2021. 15:54

Bela_le

Alexandra zao mi je zbog tvojih, drzim fige da ne dode do tebe
    Miraclebaby pa dogovorile smo se za ovaj vikend 😂, Izak je to ozbiljno shvatio
    Piba super za nepromjenjeni nalaz, izdrzat cete vi jos ta 2 tjedna
    Nyssa sretnoo
    Jana drzim fige da nam se mali frajer uskoro odluci pridruziti

Zar već stiglo vrijeme 🤣🤣🤣
    Moja mama ionak sanjala da ću se 3.12 porodit 🤣

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Ditaedi
    01. Prosinac 2021. 16:00

Nyssa sretno!
    Freya, idući pregled mi je 6. 12 

freya_444
    01. Prosinac 2021. 16:03

JanaL, držim fige da ti je sutra zadnji pregled, nema veze ja sam tebe zapisala na našu listu 🥰🥰❤️
    Upitnica, nisam nosila torbe do sada, al kako mi je idući pregled na dan termina 8.12. onda ću ponijeti za svaki slučaj, jedino ako se prije nešto ne pokrene 🤗

Lucija 16.12.2021.💗

Slee
    01. Prosinac 2021. 16:38

Jana nadam se da je sutra zadnji pregled! Javi nam sve! Ajmeee, bas nam je uzbudljivo postalo sad kako krecu stizati bebice! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

LadyD
    01. Prosinac 2021. 17:04

Samo da javim da mi je iduci pregled 08.12. Jer danas nismo nista napravili osim sto sam se izvagala u ordinaciji... doktorica je danas testirana i ceka rezultate pa sam mogla birati dali zelim cekat pa da me pregleda stariji i sporiji doktor dok dodjem na red  bar sat i pol ili iduci tjedan da  dodjem... pa sam izabrala iduci tjedan i vidila da sam samo +1kg dobila od zadnjeg puta... dodat cu da sam obrijala noge samo i dok sam se dovezla i vratila kuci osim gotovog rucka i wc-a nisam ustala s kutne... bas me izmorilo i trbuh me opet steze od voznje tako da vise nezelim voziti osim u nedaj boze hitnim situacijama... sve radove i aktivnosti zaustavljam do daljnjeg 😂😂😂 naravno da je to sutra vec jer cu se ucrvat lezeci 😂😂😂
    Zelena to je plan B 😉😆
    Tierra hvala i također zelim i vama svima sretan 12 mjesec da nam svima donese radosti 😆💗 nasmijala si me sa ovim 💩 😂😂😂 s obzirom da Nyssa kaze da skakutanje s dragim  nepali iz prve  ni iz druge  ti se izracunaj 😆 ispred mene ste pa svaki savjet dobro dodje 😂😂😂😂
    Piba cestitam na dobrom pregledu 💗💪 sad samo laganini da nam izdrzis jos malo 😘
    Slee i meni je dan koma... 😣
    Miraclebaby  bas dobar datum 😉
    Jelenas svaka cast na shopingu 💪 i na aktivnostima za curku😍 usvoji me 😆
    Nyssa sretno 💪💗
    JanaL nadam se da cu stici 💪😘 a i ti hajde malo hopsati 😉 uljenile ste se 😂😂😂

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

nyssa_
    01. Prosinac 2021. 17:24

JanaL.

freya_444

Jutro cureee 🤭🤭
    Puno vas je na pregledima danas, sretnooo 🤗🤗
    Ako bi mi mogle cure koje su imale jučer preglede javiti kada su im idući, bila bi jako zahvalna 😁🌞
    Evo nas u 39.tjednu 🥰❤️

Čestitam! Još malo pa si sa svojom bebicom👶❤
    Ja imam opet sutra pregled, ali mislim da nema smisla da me stavljaš na popis jer sam sad svaka dva dana na pregledu 😭 …mislim daj bože da mi je sutra zadnji 😎

JanaL, mozda ce ti bit zadnji ko i meni danas. 
    Drzim fige da se pokrene :)

Naša srećica** 12/2021

Ditaedi
    01. Prosinac 2021. 17:27

Imam jedno pitanjce u vezi naručivanja robe sa PatPat aplikacije, ako tko je naručivao. Kakva je robica i dal se plaća još dodatno carina na to sve...sad baš nešt gledam da naručim i tamo mi na kraju obračuna kolka je cifra, al me zanima dal će još dodatno carinu uvaliti?
    I kakva je kvaliteta i veličine?
    Ja sam do sad naručivala sa c&a, h&m, next direkt i mogu reći da mi je čak robica iz next-a najljepša i najkvalitetnija, iako mi se čini da su veličine veće. Gledam i još neku pletenu oblekicu iz zare, baš mi se sviđa linija, pa možda da i od tamo naručim, je tko?

I sad kako su radovi gotovi, a dragi je na poslu ja budem sama i onda samo peglam (mislim kartice) ...nisam se još baš navikla na promjenu prebivališta🙂...bila sam sad 2 dana doma (staro doma), pa sam se malo družila sa svojim životinjama, bila vani na zraku, bilo je ok vrijeme...danas popodne kiša, baš bzvz. Ugl, ova godina mi je puna promjena, nismo se još baš navikli na sve...al hoću😉

Ditaedi
    01. Prosinac 2021. 17:37

LadyD, što se tiče vožnje, ja vozim recimo relacija kad sam doma do 10 min...u Rovinju kad sam, isto tako, samo male relacije. Neću nikad zaboraviti kad sam u 9-om mjesecu vozila relaciju Rovinj-Šišan, treba 40 min normalne vožnje, po sezoni više, jer se zbog gužvi rastegne. I tako vozim ja standard, lipo, po malo, neki Talijan pili ispred mene 60-70, ja u autu iza đuskam i slušam lipo, sva ufurana u muziku. Kad je on zakočio, a ja iza njega tek...ona jadna torta što sam bila pekla i vozila ju na suvozačevom za dat ju svekrvi sva se strovalila na pod, bljak. Od onda ne vozim duže relacije, pad koncentracije i ne ide nikako. Poblesavila u trudnoći.
    Kaže brat: nemoj ti voziti, ti si rizična skupina, hahaha

jelenas
    01. Prosinac 2021. 18:21

Di su nam Novasrećica i Coffeebean?
    Ajme LadyD ne mogu vjerovat da si uzalud brijala noge 😂😂😂 Nadam se da ne misliš ponavljat idući tjedan 😂😂 brijanje mislim!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Birdy 🧚🏻
    01. Prosinac 2021. 19:48

Nyssa Ajme ostala ti u bolnici!! Joj sretnooo ti! Javi sve!!🤞😘
    Kod mene situacija nepromjenjena, zatvorena, ctg ponavljali dva puta jer je na prvom bila premirna, i opet idem 3.12. ujutro..  mislim da sad krecem s loptom i datuljama.. tada njega nema u TA nego ce biti netko drugi i bas me zanima i trece misljenje..
    Spomenula sam mu onaj carski pa je reagirao kao a kak je moja mama rodila, njemu je veci problem sto se ne otvaram nista.. 
    malo sam se pocela plasiti svega sto je tako dugo unutra, no evo sve drage cure na grupi me lijepo utjesile i cekamo mirnije petak 😇❤️
    Bela le pa ti ces mozda i prije mene ☺️
    Miraclebaby jao 12.12. Je top 👍 moj 1.12.prolazi, a nije ni 2.12.los 😁 
    JanaL aaa tu smo negdje onda s visinom/nizinom 😁 ma i ja mislim da je moja narasla dosta, a i uvijek je bila naprednija.. sad cekam vec petak 😎
    Ditaedi velike promjene bas, a najveca tek kad dode 😍 super da se mozes sada pripremati u novome za novo ☺️ Kod nas renovacija totalno u zaostatku pa ce meni sada uskoro sve odjednom doci 😅 

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani