Bru1502 čestitke!
Lady recept:
10 jaja (odvojimo žuto i bijelo)
80 dkg šećera
30 dkg maslaca (otopiti)
2 dcl ulja
2 vanilin šećera
2 praška za pecivo
4 dkg amonijaka (kupi se u apoteci)
malo soli
2 limuna i 1 naranča (samo izribana kora)
malo ruma
- žuto miksaš sa šećerom i vanilijom
-bijelo miksamo zasebno
-sve treba zamijesiti u posudi stim da se stavi brašna koliko treba da bude povezano, mora biti jako mekano tijesto
-pustit da odstoji par sati
-kasnije dodati brašna koliko treba da ih možeš raditi
——valjaš ih kao duže njoke, pa ih sam onim rodulićem za lazanje reckaš, našla sam neku sliku
https://ibb.co/8bwg9DY
Peći ih na 200°C dok ne požute malo
Kada su pečeni i ohlađeni treba ih umočiti u vino (ja radije uzmem krpicu koju umačem u vino pa prođem preko njih jer su manje namočeni) i tad ih utisneš u šećer.
Neznam dali si išta razumijela, ali to ti je pazinski cukerančić pa probaj makar na internetu pogledati postupak 🙉 ja imam taj recept i super mi je..
Mene je mama naučila to tako..slikala bi ti recept, ali naškraban je tako da ga samo ja razumijem 😂😂😂
Vjerujem da su fini, al nakon 7 mj ne jedenja slatkog mislim da bi me frapiralo od tolko secera😂😂😂😂😂
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Bru1502 čestitam 🥳🥳🥳
Svima koje imate pregled danas, sretno.
Mene je nakon jučerašnjeg pregleda cijelu noć stezao trbuh 😬 i danas me sve boli, imam neke bolove u rodinici i tak. Nadam se da neće pregled potaknuti nešto.
Taya kako ste ti i Nella? Nadam se da su bolovi prestali da se lijepo mazite I pazite 🥰
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Jana a gdje si nam ti, u radaoni možda? :)
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Eco me 😁! Pozdrav ženske! Stvarno mi je bio zadnji pregled. Evo mene u bolnici. Malo mi je šok jer ipak nisam to očekivala danas. Uglavnom pregled prošao ok…ali nema promjena. Zatvorena sam i danas sam u 41 tj. Kaže dr da je beba velika i zrela za van i da se nema sta čekati i da je dalje sve rizik…ma šta god to značilo. Sutra očekujem da će me stavit na gel.
Nyssa javi kako tebi prošlo kad stigneš. Sretno ❤
Bru čestitam mami i tati na bebici🥰🥳
Joj kad se sad naredamo. Sjedim u bolnici ne mogu vjerovat da ću uskoro imat moje malo u rukama🥰 Trebala bi odmarati ali mislim da neću oka sklopit.
Sretno danas na pregledima!
💙👶 07.12.
Eco me 😁! Pozdrav ženske! Stvarno mi je bio zadnji pregled. Evo mene u bolnici. Malo mi je šok jer ipak nisam to očekivala danas. Uglavnom pregled prošao ok…ali nema promjena. Zatvorena sam i danas sam u 41 tj. Kaže dr da je beba velika i zrela za van i da se nema sta čekati i da je dalje sve rizik…ma šta god to značilo. Sutra očekujem da će me stavit na gel.
Nyssa javi kako tebi prošlo kad stigneš. Sretno ❤
Bru čestitam mami i tati na bebici🥰🥳
Joj kad se sad naredamo. Sjedim u bolnici ne mogu vjerovat da ću uskoro imat moje malo u rukama🥰 Trebala bi odmarati ali mislim da neću oka sklopit.
Sretno danas na pregledima!
Jaoooo
Još malo znači! 🤗 😘
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
JanaL znaci to je to!! ☺️☺️ Ma da 41 tjedan je bas taman i nema se sto cekati!! Mozda to i mene ceka sutraaa 😅😍
Zaboravila sam gdje si u kojoj bolnici?
Sretnooo sa svimee i drzi se 💪
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Jana sretnooooo! Možda se i pokrene i prirodno do ujutro!!!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sad kad sve krenete redom slike bebica stavljat.. odma će se i ove naše pokrenut 🤗🤞🤞🤞
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Ja sam totalno zapostavila forum. 🙆🏻♀️
Bru1502 čestitam 🎉🥰
Nyssa držim palčeve da sve super, brzo i glatko prođe i da se mazite i pazite ubrzo. 🥰
Bela kakva je situacija kod tebe?
JanaL sretnoooo! 🤞🏻❤️
Tayo kako si nam ti? 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji