Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zelena36
    02. Prosinac 2021. 12:27

novasrećica

Bru1502 čestitke!
    Lady recept:
    10 jaja (odvojimo žuto i bijelo)
    80 dkg šećera
    30 dkg maslaca (otopiti)
    2 dcl ulja
    2 vanilin šećera
    2 praška za pecivo
    4 dkg amonijaka (kupi se u apoteci)
    malo soli
    2 limuna i 1 naranča (samo izribana kora)
    malo ruma
    - žuto miksaš sa šećerom i vanilijom
    -bijelo miksamo zasebno
    -sve treba zamijesiti u posudi stim da se stavi brašna koliko treba da bude povezano, mora biti jako mekano tijesto
    -pustit da odstoji par sati
    -kasnije dodati brašna koliko treba da ih možeš raditi
    ——valjaš ih kao duže njoke, pa ih sam onim rodulićem za lazanje reckaš, našla sam neku sliku
    https://ibb.co/8bwg9DY
    Peći ih na 200°C dok ne požute malo
    Kada su pečeni i ohlađeni treba ih umočiti u vino (ja radije uzmem krpicu koju umačem u vino pa prođem preko njih jer su manje namočeni) i tad ih utisneš u šećer.
    Neznam dali si išta razumijela, ali to ti je pazinski cukerančić pa probaj makar na internetu pogledati postupak 🙉 ja imam taj recept i super mi je..
    Mene je mama naučila to tako..slikala bi ti recept, ali naškraban je tako da ga samo ja razumijem 😂😂😂

Vjerujem da su fini, al nakon 7 mj ne jedenja slatkog mislim da bi me frapiralo od tolko secera😂😂😂😂😂

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

• piba7
    02. Prosinac 2021. 13:08

Bru1502 čestitam 🥳🥳🥳
    Svima koje imate pregled danas, sretno.
    Mene je nakon jučerašnjeg pregleda cijelu noć stezao trbuh 😬 i danas me sve boli, imam neke bolove u rodinici i tak. Nadam se da neće pregled potaknuti nešto. 

Miraclebaby28
    02. Prosinac 2021. 13:14

Taya kako ste ti i Nella? Nadam se da su bolovi prestali da se lijepo mazite I pazite 🥰

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

jelenas
    02. Prosinac 2021. 13:22

Jana a gdje si nam ti, u radaoni možda? :)

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

JanaL.
    02. Prosinac 2021. 14:04

Eco me 😁! Pozdrav ženske! Stvarno mi je bio zadnji pregled. Evo mene u bolnici. Malo mi je šok jer ipak nisam to očekivala danas. Uglavnom pregled prošao ok…ali nema promjena. Zatvorena sam i danas sam u 41 tj. Kaže dr da je beba velika i zrela za van i da se nema sta čekati i da je dalje sve rizik…ma šta god to značilo. Sutra očekujem da će me stavit na gel. 
    Nyssa javi kako tebi prošlo kad stigneš. Sretno ❤
    Bru čestitam mami i tati na bebici🥰🥳
    Joj kad se sad naredamo. Sjedim u bolnici ne mogu vjerovat da ću uskoro imat moje malo u rukama🥰 Trebala bi odmarati ali mislim da neću oka sklopit.
    Sretno danas na pregledima! 

💙👶 07.12.

Scarlett
    02. Prosinac 2021. 14:13

JanaL.

Eco me 😁! Pozdrav ženske! Stvarno mi je bio zadnji pregled. Evo mene u bolnici. Malo mi je šok jer ipak nisam to očekivala danas. Uglavnom pregled prošao ok…ali nema promjena. Zatvorena sam i danas sam u 41 tj. Kaže dr da je beba velika i zrela za van i da se nema sta čekati i da je dalje sve rizik…ma šta god to značilo. Sutra očekujem da će me stavit na gel.
    Nyssa javi kako tebi prošlo kad stigneš. Sretno ❤
    Bru čestitam mami i tati na bebici🥰🥳
    Joj kad se sad naredamo. Sjedim u bolnici ne mogu vjerovat da ću uskoro imat moje malo u rukama🥰 Trebala bi odmarati ali mislim da neću oka sklopit.
    Sretno danas na pregledima!

Jaoooo
    Još malo znači! 🤗 😘 

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

Birdy 🧚🏻
    02. Prosinac 2021. 14:15

JanaL znaci to je to!! ☺️☺️ Ma da 41 tjedan je bas taman i nema se sto cekati!! Mozda to i mene ceka sutraaa 😅😍
    Zaboravila sam gdje si u kojoj bolnici? 
    Sretnooo sa svimee i drzi se 💪 

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

jelenas
    02. Prosinac 2021. 14:18

Jana sretnooooo! Možda se i pokrene i prirodno do ujutro!!!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Miraclebaby28
    02. Prosinac 2021. 14:18

Sad kad sve krenete redom slike bebica stavljat.. odma će se i ove naše pokrenut 🤗🤞🤞🤞

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

MissBlue
    02. Prosinac 2021. 14:21

Ja sam totalno zapostavila forum. 🙆🏻‍♀️
    Bru1502 čestitam 🎉🥰
    Nyssa držim palčeve da sve super, brzo i glatko prođe i da se mazite i pazite ubrzo. 🥰
    Bela kakva je situacija kod tebe? 
    JanaL sretnoooo! 🤞🏻❤️
    Tayo kako si nam ti? 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.