Evo da se javim nakon pregleda, nalaz nepromijenjen od zadnji put (otvorena 1 prst), beba ima cca 2500g.
Ctg bilježi neke trudove, ali s obzirom na to da sam sjedila 3h u cekaoni, osjetila sam cijelo vrijeme da mi se steže trbuh.
Kontrola za 2 tjedna - 15.12. osim ako naravno ne krene nešto ranije.

Ajme koliko pregleda danas! Sretno svima!
Lady hahahahahha da repic, ja cu puknut. Nije ni moja daleko.
Piba super za isti nalaz! Onda ne moras vise bas strogo mirovati ili?
Ja sam danas tako umorna, mislim da mi je zeljezo koma pa sam si narucila floradix i nadam se da ce me dignuti iz mrtvih. Razmisljam i o nekom homemade kateteru jer me ubije ovo dizanje na wc svakih 10 min 😂

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ja mislim da je 12.12.2021 baš zvucan datum da dođe bebica.. mislim da tamo 11 moram hodat cijeli dan po stepenicama nebi li moj Noel dosao.. msm ak ne dođe i prije 😂

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Ja sam danas tako umorna, mislim da mi je zeljezo koma pa sam si narucila floradix i nadam se da ce me dignuti iz mrtvih. Razmisljam i o nekom homemade kateteru jer me ubije ovo dizanje na wc svakih 10 min 😂
Da te "utjesim" do 38 tj budes se mogla preselit u wc tj na wc skoljku 😅😅😅

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Ne, ne do 37.tj i dalje najstrože moguće mirovanje.
Koliko god da su ovo ok tjedni, pogotovo s obzirom na to da sam skoro rodila u 26 tj., i dalje bi ipak bilo dobro dočekati 37.tj.

Bela_le, wohooo kod tebe se baš brzo pokreće, odmaraj i spremaj se za porod, jedva čekam da nam Izak dode 🤗😍
Piba7, bit će to sve okej, i ti si brzo u rađaoni 🥰
Ove naše bebice baš vole biti u trbuščićima, lijepo im je, ipak je vani zima pa se griju unutra, al trebale bi polako vaniiii hehehe 💗💗💗

Lucija 16.12.2021.💗
Ja mislim da je 12.12.2021 baš zvucan datum da dođe bebica.. mislim da tamo 11 moram hodat cijeli dan po stepenicama nebi li moj Noel dosao.. msm ak ne dođe i prije 😂
Lijep je datum 😁😁🤭🤭 vidjet ćemo što Noel odluči hehe

Lucija 16.12.2021.💗
Nama je tad termin i bas bi voljela da tad i dode beba... taman je dovoljno udaljeno od sestrinog rodendana i dovoljno jos do bozica i nove godine :P
Koliko ranije onda da krenem skakat po muzu? Dva dana prije? 😜😝😛

👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Bela- znači ti bi mogla tako negdje do vikenda. Rekla bi da si marljiva sa zadaćom koju sam ti zadala, samo tako nastavi!!
LadyD- ženo odmori malo!! Ali sobu ipak raskrči 😂
Alexandra- joj, žao mi je za roditelje, ali ako su se već morali zaraziti neka je sada dok si još u komadu i bit ćete mirniji kad dode bebica i moći će ti doći i biti ćete opušteniji!
Piba- pa čestitam na super pregledu!!! Bit će to sve odlično! Još samo dva tjedna mirovanja, brzo će to!!!
Ja obavila shopping u DMu i Mulleru danas, našla super peračice koje volim u Bubamari (ali njih ću u utorak jer bude popust za trudnice) i zapravo sam skoro i spremna za bolnicu 😂
Pravim curki adventski kalendar, malo kasnim ali bit će vesela- danas je čokoladica i kupka u boji!

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Ej cure! Mi danas ostale u bolnici jer imam povisen tlak unazad tjedan dana i beba mora van. Cekam doktora da odluci sta cemo pa vam javim. 😊

Naša srećica** 12/2021
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji