Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    01. Prosinac 2021. 13:06

Miraclebaby27

Ja mislim da je 12.12.2021 baš zvucan datum da dođe bebica.. mislim da tamo 11 moram hodat cijeli dan po stepenicama nebi li moj Noel dosao.. msm ak ne dođe i prije 😂

Lijep je datum 😁😁🤭🤭 vidjet ćemo što Noel odluči hehe

Lucija 16.12.2021.💗

tierra
    01. Prosinac 2021. 14:05

Miraclebaby27

Ja mislim da je 12.12.2021 baš zvucan datum da dođe bebica.. mislim da tamo 11 moram hodat cijeli dan po stepenicama nebi li moj Noel dosao.. msm ak ne dođe i prije 😂

Nama je tad termin i bas bi voljela da tad i dode beba... taman je dovoljno udaljeno od sestrinog rodendana i dovoljno jos do bozica i nove godine :P
    Koliko ranije onda da krenem skakat po muzu? Dva dana prije? 😜😝😛

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

jelenas
    01. Prosinac 2021. 14:35

Bela- znači ti bi mogla tako negdje do vikenda. Rekla bi da si marljiva sa zadaćom koju sam ti zadala, samo tako nastavi!!
    LadyD- ženo odmori malo!! Ali sobu ipak raskrči 😂
    Alexandra- joj, žao mi je za roditelje, ali ako su se već morali zaraziti neka je sada dok si još u komadu i bit ćete mirniji kad dode bebica i moći će ti doći i biti ćete opušteniji!
    Piba- pa čestitam na super pregledu!!! Bit će to sve odlično! Još samo dva tjedna mirovanja, brzo će to!!! 
    Ja obavila shopping u DMu i Mulleru danas, našla super peračice koje volim u Bubamari (ali njih ću u utorak jer bude popust za trudnice) i zapravo sam skoro i spremna za bolnicu 😂 
    Pravim curki adventski kalendar, malo kasnim ali bit će vesela- danas je čokoladica i kupka u boji! 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

nyssa_
    01. Prosinac 2021. 14:52

Ej cure! Mi danas ostale u bolnici jer imam povisen tlak unazad tjedan dana i beba mora van. Cekam doktora da odluci sta cemo pa vam javim. 😊

Naša srećica** 12/2021

freya_444
    01. Prosinac 2021. 14:53

nyssa_

Ej cure! Mi danas ostale u bolnici jer imam povisen tlak unazad tjedan dana i beba mora van. Cekam doktora da odluci sta cemo pa vam javim. 😊

Javljaj sve, bit će to sve u redu 💗💗❤️🤗

Lucija 16.12.2021.💗

Slee
    01. Prosinac 2021. 15:09

Nyssa sretnooooooo javljaj nam se kad stignes! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

jelenas
    01. Prosinac 2021. 15:13

Nyssa sretno vam! Javi nam se, mislimo na tebe! Možete vi to!!!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Popsi
    01. Prosinac 2021. 15:16

freya_444

Jutro cureee 🤭🤭
    Puno vas je na pregledima danas, sretnooo 🤗🤗
    Ako bi mi mogle cure koje su imale jučer preglede javiti kada su im idući, bila bi jako zahvalna 😁🌞
    Evo nas u 39.tjednu 🥰❤️

Ja sam 13.12. opet 🌻🌻🌻😊
    😍

https://lb1f.lilypie.com/lRqLp1.png

JanaL.
    01. Prosinac 2021. 15:22

Bela čestitam na dobrom pregledu! Čitam sta si napisala i iz moje perspektive zvuči ko san🥳 brzo si sa bebicom❤
    Lady jedva čekam vidit kreaciju. Nadam se da ćeš sve detalje stići napravit…ma hoćeš sigurno jer si već u turbo modu🤭😎
    Slee i Aleksandra nadam se da će vasi brzo ozdraviti ❤ I proći kroz tu koronu s lakšim simptomima.
    Birdy i ja sam visoka/niska 157. cijelu  vrijeme gin. Govori kako je mali za tjedan dana manji ali ovih zadnja dva tjedna mislim da je nadoknadio i premašio🤗 Javi kako prošao pregled.
    Nyssa sretno ❤ bit će sve ok…ne brini. Javi nam se kad stigneš! Mislimo na tebe🥰
    Tajice- isto sam još u ovim iz Lidla ali mi već hladno…pa iznad njih stavim jede hlače trenirke koje su mi prije bile velike. Njih nosim iznad tih tajica jer su mi ipak ispod trbuha. To nosim samo za šetnje, a za preglede se strpim u tim tankima. Imam trudnicke traperice ali su mi totalno neudobne…teško mi ih je obući za početak, i kad sjednem me baš sve nešto smeta…tako da nebi preporucila traperice ako si se baš navikla na udobne tajice😊
    Moj mali mora van jer ja nemam više sta obući 🤪

💙👶 07.12.

JanaL.
    01. Prosinac 2021. 15:29

freya_444

Jutro cureee 🤭🤭
    Puno vas je na pregledima danas, sretnooo 🤗🤗
    Ako bi mi mogle cure koje su imale jučer preglede javiti kada su im idući, bila bi jako zahvalna 😁🌞
    Evo nas u 39.tjednu 🥰❤️

Čestitam! Još malo pa si sa svojom bebicom👶❤
    Ja imam opet sutra pregled, ali mislim da nema smisla da me stavljaš na popis jer sam sad svaka dva dana na pregledu 😭 ...mislim daj bože da mi je sutra zadnji 😎

💙👶 07.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.