Tierra haha neznam to je nyssa dala recept za pokretanje,morat će nas ona uputit 😆😆
Nyssa sretno btw javljaj nam 💓
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Ej cure! Mi danas ostale u bolnici jer imam povisen tlak unazad tjedan dana i beba mora van. Cekam doktora da odluci sta cemo pa vam javim. 😊
Aaaaa beba mora van!!!
Sretno nyssa!!
Jana nadam se da je zadnji pregled sutra !🤞
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Alexandra zao mi je zbog tvojih, drzim fige da ne dode do tebe
Miraclebaby pa dogovorile smo se za ovaj vikend 😂, Izak je to ozbiljno shvatio
Piba super za nepromjenjeni nalaz, izdrzat cete vi jos ta 2 tjedna
Nyssa sretnoo
Jana drzim fige da nam se mali frajer uskoro odluci pridruziti
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sretno, nyssa! 🥳
-
Cure u terminima, vi uvijek na pregled nosite torbu za rodiliše za slučaj da vas ostave?
33👩❤️👨32
Alexandra zao mi je zbog tvojih, drzim fige da ne dode do tebe
Miraclebaby pa dogovorile smo se za ovaj vikend 😂, Izak je to ozbiljno shvatio
Piba super za nepromjenjeni nalaz, izdrzat cete vi jos ta 2 tjedna
Nyssa sretnoo
Jana drzim fige da nam se mali frajer uskoro odluci pridruziti
Zar već stiglo vrijeme 🤣🤣🤣
Moja mama ionak sanjala da ću se 3.12 porodit 🤣
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
JanaL, držim fige da ti je sutra zadnji pregled, nema veze ja sam tebe zapisala na našu listu 🥰🥰❤️
Upitnica, nisam nosila torbe do sada, al kako mi je idući pregled na dan termina 8.12. onda ću ponijeti za svaki slučaj, jedino ako se prije nešto ne pokrene 🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Jana nadam se da je sutra zadnji pregled! Javi nam sve! Ajmeee, bas nam je uzbudljivo postalo sad kako krecu stizati bebice!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Samo da javim da mi je iduci pregled 08.12. Jer danas nismo nista napravili osim sto sam se izvagala u ordinaciji... doktorica je danas testirana i ceka rezultate pa sam mogla birati dali zelim cekat pa da me pregleda stariji i sporiji doktor dok dodjem na red bar sat i pol ili iduci tjedan da dodjem... pa sam izabrala iduci tjedan i vidila da sam samo +1kg dobila od zadnjeg puta... dodat cu da sam obrijala noge samo i dok sam se dovezla i vratila kuci osim gotovog rucka i wc-a nisam ustala s kutne... bas me izmorilo i trbuh me opet steze od voznje tako da vise nezelim voziti osim u nedaj boze hitnim situacijama... sve radove i aktivnosti zaustavljam do daljnjeg 😂😂😂 naravno da je to sutra vec jer cu se ucrvat lezeci 😂😂😂
Zelena to je plan B 😉😆
Tierra hvala i također zelim i vama svima sretan 12 mjesec da nam svima donese radosti 😆💗 nasmijala si me sa ovim 💩 😂😂😂 s obzirom da Nyssa kaze da skakutanje s dragim nepali iz prve ni iz druge ti se izracunaj 😆 ispred mene ste pa svaki savjet dobro dodje 😂😂😂😂
Piba cestitam na dobrom pregledu 💗💪 sad samo laganini da nam izdrzis jos malo 😘
Slee i meni je dan koma... 😣
Miraclebaby bas dobar datum 😉
Jelenas svaka cast na shopingu 💪 i na aktivnostima za curku😍 usvoji me 😆
Nyssa sretno 💪💗
JanaL nadam se da cu stici 💪😘 a i ti hajde malo hopsati 😉 uljenile ste se 😂😂😂
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Jutro cureee 🤭🤭
Puno vas je na pregledima danas, sretnooo 🤗🤗
Ako bi mi mogle cure koje su imale jučer preglede javiti kada su im idući, bila bi jako zahvalna 😁🌞
Evo nas u 39.tjednu 🥰❤️
Čestitam! Još malo pa si sa svojom bebicom👶❤
Ja imam opet sutra pregled, ali mislim da nema smisla da me stavljaš na popis jer sam sad svaka dva dana na pregledu 😭 …mislim daj bože da mi je sutra zadnji 😎
JanaL, mozda ce ti bit zadnji ko i meni danas.
Drzim fige da se pokrene :)
Naša srećica** 12/2021
Sortiraj odgovore
Najstariji