Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    01. Prosinac 2021. 14:53

nyssa_

Ej cure! Mi danas ostale u bolnici jer imam povisen tlak unazad tjedan dana i beba mora van. Cekam doktora da odluci sta cemo pa vam javim. 😊

Javljaj sve, bit će to sve u redu 💗💗❤️🤗

Lucija 16.12.2021.💗

Slee
    01. Prosinac 2021. 15:09

Nyssa sretnooooooo javljaj nam se kad stignes! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

jelenas
    01. Prosinac 2021. 15:13

Nyssa sretno vam! Javi nam se, mislimo na tebe! Možete vi to!!!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Popsi
    01. Prosinac 2021. 15:16

freya_444

Jutro cureee 🤭🤭
    Puno vas je na pregledima danas, sretnooo 🤗🤗
    Ako bi mi mogle cure koje su imale jučer preglede javiti kada su im idući, bila bi jako zahvalna 😁🌞
    Evo nas u 39.tjednu 🥰❤️

Ja sam 13.12. opet 🌻🌻🌻😊
    😍

https://lb1f.lilypie.com/lRqLp1.png

JanaL.
    01. Prosinac 2021. 15:22

Bela čestitam na dobrom pregledu! Čitam sta si napisala i iz moje perspektive zvuči ko san🥳 brzo si sa bebicom❤
    Lady jedva čekam vidit kreaciju. Nadam se da ćeš sve detalje stići napravit…ma hoćeš sigurno jer si već u turbo modu🤭😎
    Slee i Aleksandra nadam se da će vasi brzo ozdraviti ❤ I proći kroz tu koronu s lakšim simptomima.
    Birdy i ja sam visoka/niska 157. cijelu  vrijeme gin. Govori kako je mali za tjedan dana manji ali ovih zadnja dva tjedna mislim da je nadoknadio i premašio🤗 Javi kako prošao pregled.
    Nyssa sretno ❤ bit će sve ok…ne brini. Javi nam se kad stigneš! Mislimo na tebe🥰
    Tajice- isto sam još u ovim iz Lidla ali mi već hladno…pa iznad njih stavim jede hlače trenirke koje su mi prije bile velike. Njih nosim iznad tih tajica jer su mi ipak ispod trbuha. To nosim samo za šetnje, a za preglede se strpim u tim tankima. Imam trudnicke traperice ali su mi totalno neudobne…teško mi ih je obući za početak, i kad sjednem me baš sve nešto smeta…tako da nebi preporucila traperice ako si se baš navikla na udobne tajice😊
    Moj mali mora van jer ja nemam više sta obući 🤪

💙👶 07.12.

JanaL.
    01. Prosinac 2021. 15:29

freya_444

Jutro cureee 🤭🤭
    Puno vas je na pregledima danas, sretnooo 🤗🤗
    Ako bi mi mogle cure koje su imale jučer preglede javiti kada su im idući, bila bi jako zahvalna 😁🌞
    Evo nas u 39.tjednu 🥰❤️

Čestitam! Još malo pa si sa svojom bebicom👶❤
    Ja imam opet sutra pregled, ali mislim da nema smisla da me stavljaš na popis jer sam sad svaka dva dana na pregledu 😭 ...mislim daj bože da mi je sutra zadnji 😎

💙👶 07.12.

Miraclebaby28
    01. Prosinac 2021. 15:33

Tierra haha neznam to je nyssa dala recept za pokretanje,morat će nas ona uputit 😆😆
    Nyssa sretno btw javljaj nam 💓

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

tierra
    01. Prosinac 2021. 15:33

nyssa_

Ej cure! Mi danas ostale u bolnici jer imam povisen tlak unazad tjedan dana i beba mora van. Cekam doktora da odluci sta cemo pa vam javim. 😊

Aaaaa beba mora van!!!
    Sretno nyssa!!

Jana nadam se da je zadnji pregled sutra !🤞

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Bela_le
    01. Prosinac 2021. 15:35

Alexandra zao mi je zbog tvojih, drzim fige da ne dode do tebe
    Miraclebaby pa dogovorile smo se za ovaj vikend 😂, Izak je to ozbiljno shvatio
    Piba super za nepromjenjeni nalaz, izdrzat cete vi jos ta 2 tjedna
    Nyssa sretnoo
    Jana drzim fige da nam se mali frajer uskoro odluci pridruziti

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Upitnica_st
    01. Prosinac 2021. 15:41

Sretno, nyssa! 🥳
    -
    Cure u terminima, vi uvijek na pregled nosite torbu za rodiliše za slučaj da vas ostave?

33👩‍❤️‍👨32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani