Jutro svima i pozdrav iz rodilista. Moja bebica stigla 12 dana ranije. pukao vodenjak u 11 navecer 29.11., ja i muz pakirali preostalih par stvari za bolnicu, strka zbrka, al smo uspili izleti za pola sata iz kuce. Tako da savjetujem pakiranje malo ranije. 🙂 dosla u bolnicu oko ponoc, trudovi krenili svako pet minuta razmak spocetka, oko 7 ujutro 30.11 u radjaonu presla, malo duze smo se mucili s tiskanjem i mali Mateo stigao u 9:10. Ima nesto savova, al nije bilo rezanja i dripa. Ljubav na prvi pogled. Kazu za prvorotkinju da nije sve skupa dugo trajalo. U bolnici nema posjeta al dns idemo kuci, jedva cekamo. Sretno svima koji bi isto mogli roditi ovih dana, da vam svima prodje glatko. 🙂
Cestitam mami i bebi. Brz oporavak!
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Jutro svima i pozdrav iz rodilista. Moja bebica stigla 12 dana ranije. pukao vodenjak u 11 navecer 29.11., ja i muz pakirali preostalih par stvari za bolnicu, strka zbrka, al smo uspili izleti za pola sata iz kuce. Tako da savjetujem pakiranje malo ranije. 🙂 dosla u bolnicu oko ponoc, trudovi krenili svako pet minuta razmak spocetka, oko 7 ujutro 30.11 u radjaonu presla, malo duze smo se mucili s tiskanjem i mali Mateo stigao u 9:10. Ima nesto savova, al nije bilo rezanja i dripa. Ljubav na prvi pogled. Kazu za prvorotkinju da nije sve skupa dugo trajalo. U bolnici nema posjeta al dns idemo kuci, jedva cekamo. Sretno svima koji bi isto mogli roditi ovih dana, da vam svima prodje glatko. 🙂
Čestitam na malom Mateu, bravo mama 🎉🎉🎉 čestitke i mužu, želim vam puno lijepih trenutaka s bebicom ❤️
Lucija 16.12.2021.💗
Bru1502, čestitam na malome smotuljku. Sad lijepo uživajte, mazite se i pazite
Bru1502 cestitke na malenom Mateu brz oporavak... i super da idete kuci tako brzo
Bela Izak tebe zeza već sad... šta će bit kad se rodi 🤣🤣
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Dobro jutro 😊
Sretno danas na pregledima 💗💪
Nyssa ide li?
Lori super za shoping 💪💗 super za zgaravicu nek tako i ostane 😉
Novasrecica cestitke na punom velikom tjednu 💗💪 sad opusteno i polako zavrsavaj pripreme 😉💗 pustis recept od cukerasa 😆 sretan rođendan svekrvi i nebrini se nedavis 😉 nadam se da ce se radovi zgotovit uskoro 😉💪💗hvala 😘
Ditaedi da imas pravo plan je preseliti se... ma ja od 97 tamo provodim sezone cca 3-5mj... vec sam se udomacila 😂😂😂😂 bas si me obradovala da nas ima jos slatkokusaca 💪😊😆 pusti i ti link za recept 😆
Jelenas sretno i nadam se da ces odmoriti prije shopinga 😉
Bambina super za pripremu 💪💗 meni su isto full veliki ovi iz mullera 😂😂 meni fali jos kremica samo za bradavice 😉
Bru cestitam ti od srca i zelim dobrodoslicu Mateu i brz oporavak obadvoma 💪💗
* prijavljujem neke bolove od ustajanja... ispod pupka na desno par cm... bas sam se izmucila sa ustajanjem nocas i jutros kad se zakasljem isto mjesto bolno... ustajem sa ljevog boka pa mislim da je neko istegnuce... nadam se da ce proci do pregleda.. danas nastavljam sa baldahinom 😉 da zgotovim i to 💪
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Jelenas, super, bolje sve ranije pripremiti bar po mom mišljenju jer nikad se ne zna, neka stoji.. Mada bi sve prošlo dobro i kada bi bez ičega došle roditi.. 😄
--
LadyD, ja sam uzela Purelan kremu, kao tu najčešće uzimaju pa eto, mada vjerujem da su više manje sve slične, kako god, samo da trackamo.. 😀 P.S. Pošalji slikicu baldahina..
--
Bru1502, čestitke i uživajte!! 🎉🎉🎉🎉
Bru1502 cestitaam! Zvuci mi kao dobar porod i sad dalje uzivanje s bebicom 😊
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Čestitam na bebici.. 💙 mami brz oporavak a bebi sretno i bezbrižno djetinjstvo.. mazite se i pazite doma.. 🥰
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji