Nyssa drzimo fige da se pokrene 😉💪💗
Alexandraaa nadam se da ce ti se obitelj brzo oporaviti i da ce proci sa samo to do sada simptoma 💪💗 ti se nebrini jer ozdravit ce oni pa ce se sve obaviti sta treba 😉
Bela_le cestitam na dobrom pregledu i to je to znaci bebica je spremna 💪💪💪💪💗💗💗💗 javljaj nam sve 😉
Miraclebaby cestitam na dobrom pregledu 💪💗 cim nisu nista poduzimali relativno je u granicama 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Isto tajice kupujem na pijacu.. Odlicne su, a trapke jos nosim obicne.
Sretno danas na pregledima
I stvarno LadyD mogla bi ti dobro zaradjivat s tim sivanjem
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Sretan vam 12. mjesec, nek nam dode puno lijepih, zdravih bebica!
Sretni pregledi danas i sretni puni tjedni onima koji slave, a puno vas je srijedom :)
Bela_le cestitam na dobrom pregledu, odmaraj sad samo da imas energije za skori porod. Drzim 🤞 da sve bude brzo!
Miraclebaby cestitam na dobrom pregledu!!!
Alexandraaa brzo ce i tvoji ozdravit pa cete se vidjet. Nadam se da ce mami brzo proc.
Freya jos malo pa i ti pravac rodiliste!!
Nyssa navijam da budu danas lijepe vijesti od tebe.
Ja se nocas probudila sva oznojena, bas mi tesko bude okretat se. Otisla sam na wc i sve me nesto grcilo u trbuhu, vec sam mislila da su to trudovi, al na kraju ispalo da moram 💩💩💩 😅
Al cak se osjecam naspavano, pa ajde.
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Jutro cure, sretno svima, ima vas🤗
Došao i taj 12i mjesec, a, rekla sam kad to dođe da će lagano krenut pripreme prave za bebu 😅
Mislim da je red za nove bebe ovih dana, cure pokrenite se 😛
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Evo da se javim nakon pregleda, nalaz nepromijenjen od zadnji put (otvorena 1 prst), beba ima cca 2500g.
Ctg bilježi neke trudove, ali s obzirom na to da sam sjedila 3h u cekaoni, osjetila sam cijelo vrijeme da mi se steže trbuh.
Kontrola za 2 tjedna - 15.12. osim ako naravno ne krene nešto ranije.
Ajme koliko pregleda danas! Sretno svima!
Lady hahahahahha da repic, ja cu puknut. Nije ni moja daleko.
Piba super za isti nalaz! Onda ne moras vise bas strogo mirovati ili?
Ja sam danas tako umorna, mislim da mi je zeljezo koma pa sam si narucila floradix i nadam se da ce me dignuti iz mrtvih. Razmisljam i o nekom homemade kateteru jer me ubije ovo dizanje na wc svakih 10 min 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ja mislim da je 12.12.2021 baš zvucan datum da dođe bebica.. mislim da tamo 11 moram hodat cijeli dan po stepenicama nebi li moj Noel dosao.. msm ak ne dođe i prije 😂
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Ja sam danas tako umorna, mislim da mi je zeljezo koma pa sam si narucila floradix i nadam se da ce me dignuti iz mrtvih. Razmisljam i o nekom homemade kateteru jer me ubije ovo dizanje na wc svakih 10 min 😂
Da te "utjesim" do 38 tj budes se mogla preselit u wc tj na wc skoljku 😅😅😅
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Ne, ne do 37.tj i dalje najstrože moguće mirovanje.
Koliko god da su ovo ok tjedni, pogotovo s obzirom na to da sam skoro rodila u 26 tj., i dalje bi ipak bilo dobro dočekati 37.tj.
Bela_le, wohooo kod tebe se baš brzo pokreće, odmaraj i spremaj se za porod, jedva čekam da nam Izak dode 🤗😍
Piba7, bit će to sve okej, i ti si brzo u rađaoni 🥰
Ove naše bebice baš vole biti u trbuščićima, lijepo im je, ipak je vani zima pa se griju unutra, al trebale bi polako vaniiii hehehe 💗💗💗
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji