Dobro jutro cure, sretno na pregledima…
Slee želim noni brz oporavak, a ti se čuvaj koliko možeš, neka sve prodje u najboljem redu 🍀
Bela_le navijamo 🤞sretno!!!
Freya čestitke na 39. tjednu, sad strpljivo čekamo i tvoju malu Luciju ❤️
Freya čestitke na 39. tjednu, sad strpljivo čekamo i tvoju malu Luciju ❤️
Hvala ti, ja ju nestrpljivo iščekujem, baš me uzbudenje pere 🥰🥰🥰 jedva čekam da se pokrene nešto i da ju upoznamo ❤️
Lucija 16.12.2021.💗
Jutro cure
Evo me cekam u trudnickoj ctg, imam neke slabe bolove pa cemo vidit jesu to trudovi ili opet mali samo zeza, javim se cim zavrsim
Sretno ostalima koji imaju preglede
Bit će sve okej, ti si sad u tjednima kad je sve moguće hehe javi se i sretno ❤️❤️
Lucija 16.12.2021.💗
Dobro jutro svima.. sat sam u plusu naspavanih 😂😂😂😂😂😂
Sretno danas svima na pregledima 💪💗
I ja se veselim svom pregledu kao prvom dejtu.. uzbuđena i nervozna 😂😂😂😂😂 danas i mi ulazimo u predzadnju etapu 34 t. I od danas brojim do 37t. 😆
Baldahin sam iskrojila,porubila i krunu tj. drzac imam... danas cu poslje pregleda zavrsiti ako bog da, pa ce malo pricekati zbog visine kad dodje krevetic da porubim na dnu... tako i ona ogradica ceka jer moram trakice za povezati spojiti ... i od tih mojih kreacija mozda bude jos poneki ukras samo... zatrpala sam sobu a svakako je minijaturna vec 😂😂😂
Upitnica zao mi je sto ti mame vise nema al vjerujem da vas gleda od nekud gore i da ce cuvat bebicu 😇 a sto se masine tice nebrini se... vjerujem da ti nesto drugo ide umjesto sivanja 😉💪 ja sam jos u lidlovim i h&m i tim jednim plisanim sa trznice... s obzirom da rijetko izlazim proci cu s njima ali jaknu vise ni jednu nemogu... cak ni oversize modele.. tako da ce biti danas izazov otici doktoru.. imam jedan đemper-vestu malo vecu i deblju i nadam se da ce posluziti bar za danas 🤔😆😂😂 preporucila bi ti prvo na trznici pogledaj termo....
Jelenas 😂😂😂 na kraju nista od britvice 😂😂😂 kako je krenulo jos cu repic pocet vezati 😂😂😂😂
Freya cestitke na punom finalnom tjednu 💪💗
Bambina zanimam se sivanjem baldahina 😂😂😂😂 ljecim zivce i tako kuliram dosadu i negodovanje sto sam jos sama 😂😂😂😂
Mum of four 😂😂😂 nasmijaala si me bas na jutro 😆
Bela_le 🤔🤔🤔 polako se pokrece 💪💪💪💗
Slee cestitam na punom okruglom tjednu 💪💪💪💗💗💗 saljem dobre vibre noni da sto prije prodje i sa sto manjim ili nikakvim simptomima 😘 i iskreno neznam dali bi mogla tako nesto raditi.. seka mi kaze za tebe je idealno odselit u ameriku tamo samo klamericom klamaju i ti bi uzivala 😂😂😂😂
Birdy nadam se da ces sutra uspjeti uhvatiti uzv.. 😉 a izgleda ja vas nasmijavam sa svojim mukama 😂😂😂😂 i sebe samu nasmijem a tebi svaka cast na depilaciji 💪
Lillio tesko da mogu mirno sjediti.. nervozu ljecim cackanjem uvjek sa necim 😉😂
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Birdy, javi kako ti prođe danas i koji plan imaju za tebe ako se nisi otvorila prirodno.
Sretno i drugim curama na pregledu, ovaj 1.12. je bas neki dan D. 🙈
Ja imam pregled mrvicu kasnije jer sam htjela sto duze cekati ne bi li se nesto samo pokrenulo, al eto nista.
Vidjet cu sta kazu na pregledu, mozda me i ostave u bolnici, ili kazu da dodjem kasnije na geliranje, ne znam.
Hvala svima, javim razvoj situacije. 😘
Naša srećica** 12/2021
I evo cure moji su naravno kako rekoh pozitivni na koronu. Tata se prvi razbolio, ali se kasno testira i naravno na kucnom je bio negativan. Onda je brat dobio tem i razbolio se. Ali zbog posla se morao odmah testirati i pozitivan je. E mama je dosla na zadnje, nju je zadnju uhvatilo. Ali evo hvala Bogu tata je pregrmio najgore a brat je samo 2 dana imao tem. Mama je juce bila koma ali danas je evo bolje, pa se nadam da ce ih brzo proci. Sto znaci da nece skoro kod mene doci. A ceka ih krecenje i sredjivanje stana jer ja j muz ne mozemo nista....
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Gotova, kaze da je taj iscjedak oznacio pocetak otvaranja, za sad prst ipol, ctg ocitava pripremne trudove, cerviks mekan 2/3 clanka, kaze da kad krene ce to ici super brzo, kontrola ak ju docekam 8.12. Pa ce i ultrazvuk odraditi
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sretno cure na pregledima.. bela le ti mi se baš zuris,tj Izak 🤣🤣
Nisam tu pisala o svom pregledu juce,uglavnom kao i uvijek oni to brzinski mjerenje trbuha, tlak provjera urina ,otkucaji srca bebe.. eh juce prvi put je zapravo bilo da je nešto poviseno, bijele stanice u prijevodu kako je dr rekla, nazalost nekad baš ne razumijem što mi kazu. Uglavnom nije nista za zabrinut se jer nisu me slali ni na što dalje nit da se moram brzo vratit na drugi pregled. Tek 14.12 u bolnicu.. a kod svoje dr iduci tjedan (to ću naknadno napisati datum jer obično zovem dan prije pa mi da termin kad da dodem)
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
LadyD ti stvarno hrpu posla imaš... dobro da nisi Netflix racun otvorila.. nebi stigla ništa napraviti 🤣🤣
Nyssa i Birdy cekamo nestrpljivo vase bebice,kao i vi 😆😆
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Sortiraj odgovore
Najstariji