Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyD
    28. Studeni 2021. 11:07

Bruna zao mi je za isijas i nadam se da ce se banda uskoro pojavit 😉 bit ce bolje kad jedes 😉😆
    * nadam se da ce te uspjet dobit slikicu.. ja sam cekala do 27t za dobru sliku 😍 i sve mi se cini da ih nece biti vise ...
    Piba izdrzi jos malo💪 i vjerujem da ti nije ni lako ni ugodno al uskoro ce proci💗...   gledaj pozitivno 😉-dogurala si do danas i  brzo ce proci jos tih par tjedana do termina 😘💗
    Tierra cestitam na punom tjednu 💪💗  hvala 😉 i vjerujem da ce se nesto pokrenuti uskoro 💪😉
    Nyssa jel radis ista jos da ubrzas? 😉
    Tenny  zao mi je radi krvarenja al budi pozitivna i vjeruj da ce sve biti ok i da ce se smanjiti poslje antibiotika 💪💪
    Jelenko cestitam na okruglom punom tjednu 💪💗
    * ja sam napokon uspjela pronaci adventski ... odustala sam od promjena jer sam se sva zgrcila kopajuci 😂😂😂😂 jedva se vratila kuci 😂😂😂 pa evo... isti kao prosle godine 😂😂😂 samo svijece nove 😆
    https://ibb.co/MyHSNHH
    A evo i nas od prije 9 dana.. (ceka slika da ju ucitam danima  😂😂😂)
     https://ibb.co/HtGf6SG

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    28. Studeni 2021. 11:08

Bruna zao mi je za isijas i nadam se da ce se banda uskoro pojavit 😉 bit ce bolje kad jedes 😉😆
    * nadam se da ce te uspjet dobit slikicu.. ja sam cekala do 27t za dobru sliku 😍 i sve mi se cini da ih nece biti vise ...
    Piba izdrzi jos malo💪 i vjerujem da ti nije ni lako ni ugodno al uskoro ce proci💗...   gledaj pozitivno 😉-dogurala si do danas i  brzo ce proci jos tih par tjedana do termina 😘💗
    Tierra cestitam na punom tjednu 💪💗  hvala 😉 i vjerujem da ce se nesto pokrenuti uskoro 💪😉
    Nyssa jel radis ista jos da ubrzas? 😉
    Tenny  zao mi je radi krvarenja al budi pozitivna i vjeruj da ce sve biti ok i da ce se smanjiti poslje antibiotika 💪💪
    Jelenko cestitam na okruglom punom tjednu 💪💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    28. Studeni 2021. 11:11

Poduplalo mi post... 🤔🤔
     Forum me obavjestio dolje sa "uspori malo"  😂😂😂😂😂 obicno pise samo "komentar je predugacak" 😂😂😂😂

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Birdy 🧚🏻
    28. Studeni 2021. 11:21

Evo I mene, nema jos naznaka nikakvih..i ne vjerujem da sam prosla termin 😁
    Nyssa vi docekale i tatu vec i isto nista.. mozda nase bebe cekaju da padne malo snijega ❄️😁
    JanaL je ispred mene pa nju cekam isto 😁
     a Matea s popisa se nije javljala? 🧐
    Teeny, Bela, Jelenko cestitke na punom tjednima ☺️😇
    Piba jos stvarno malo izdrzi, da samo je bitno da bude sve u redu! ❤️ 
    Ja isto od kraja 9.’mj idem u TA i od tada od kad su pocele te komplik s plodnom ne vidim nikad bebu, a prije toga mi je stalno pokazivala moja dr.. isto mi zao ali srecom imam tih par od prije..
    I samo se sada nadam da je sve u redu, dode mi naravno paranoja da ne zele pokazati 🙈
    Tierra vi vec zamisljate scenarije bas slatkoo 😍
    Schinin nema vec neko vrijeme 🧐
    Lady sanjala si je mozda nam se javi 😉 nadam se da ces uspjesno rijesiti situaciju sa sinom..

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

• Upitnica_st
    28. Studeni 2021. 11:30

Jelenko93

Jutro svima, kod mene jako tmurno i kišno 😅
    Ja zaspala sinoć u boravku i probudila se oko pola šest sva pokočena pa se prebacila u sobu, osjetim kako sam sva strgana kao da me netko tukao😆
    Danas 30i tjedan, final countdown🙈🥰

I jaaa, kauč me ubije u pojam al nekako nema ništa slađe zimi nego zaspat pred TVom. 😶
    -
    Tjedni lete prebrzo nakon pola trudnoće! Onih prvih 12 tjedana se vuklo sporo a sad  kad me netko pita koliko još pa imam manje od 2ipo mj ostanem 😮

33👩‍❤️‍👨32

Jelenko93
    28. Studeni 2021. 12:00

Upitnica_st

Jelenko93

Jutro svima, kod mene jako tmurno i kišno 😅
    Ja zaspala sinoć u boravku i probudila se oko pola šest sva pokočena pa se prebacila u sobu, osjetim kako sam sva strgana kao da me netko tukao😆
    Danas 30i tjedan, final countdown🙈🥰

I jaaa, kauč me ubije u pojam al nekako nema ništa slađe zimi nego zaspat pred TVom. 😶
    -
    Tjedni lete prebrzo nakon pola trudnoće! Onih prvih 12 tjedana se vuklo sporo a sad kad me netko pita koliko još pa imam manje od 2ipo mj ostanem 😮

Daaa, sad će letit tjedni mislim🙈🙈

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Lori🍀
    28. Studeni 2021. 12:09

Bok cure,
    kod nas baš ružno vrijeme a meni prvi dan kad smijem van iz kuće  Ali dobro bila sam u Lidlu i to je izlazak 
    Čestitam svima na punim tjednima. Meni nakon 20.tjedna vrijeme leti nenormalno 
    Bela bravo za ulazak u termin Nadam se da će prehlada proći. Ako su prestali trudovi to su valjda lažnjaci A i da nisu, sad si barem mirna kad si u terminu

Taya drago mi je da je sve ok I da se snalazite, držim fige da se i ti čim prije oporaviš. Bitno da je malena dobro, predivna je
    Jelena hvala ti, zaletim se jedan dan do citija, blizu mi je. Baš super da ste iskoristili i otišli za Zd Dobri planovi za 12.mj, i kod mene slično 
    Nela čestitam još jednom, želim ti brz oporavak Uživajte s malenim

Nyssa, Birdy držim fige da se uskoro pokrene nešto kod vas, sigurno vam je već dosta trudnoće i iščekivanja!

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

nyssa_
    28. Studeni 2021. 12:14

Lady, dovoljno da hodam uopce koliko me sve tiska dolje. 😅 Pijem i dalje čaj od lista maline, prakticiramo seks koliko mozemo, hopsam na pilates lopti, ici cu u setnju ak ne bude kiše... Jos cu danas usisat i obrisat podove, ispec raspucance i nadat se pokretanju bebice. 
    Ali sve mislim da cu sutra na pregledu opet proc bez kontrakcija na ctg-u, uredne kolicine vode, mozda malo preteska beba sad vec, al u globalu da ce sve biti okej. A kontam da ako je sve ok, necu se dati na inducirani. Malo sam racunala taj termin i, obzirom da nikad niaam imala redovan ciklus (28-35 dana), postoji sansa da mi je fulan termin.. cak mislim da mi je termin 5.12. Ali eto, vidjet cemo 🤷🏻‍♀️😊
    Birdy, kak je kod tebe? Ima li kakvih naznaka?

Naša srećica** 12/2021

Slee
    28. Studeni 2021. 12:21

Lady prekrasne ste vas dvije curke! Bas lijepi okrugli trbuscic! 
    Cure koje ste u terminu - samo strpljenja i jos malo pa ste s bebicama 💗💗 
    Piba zao mi je da se psihicki lose osjecas. Al ja imam neki osjecaj da ces ti na kraju i prenijeti! 
    -
    Tu kod nas je kisa, bezveze skroz, bas za nista drugo nego za pred televiziju se zabaliti. Danas sam muza nazicala da mi radi pizzu, a ja cu horizontalica (za promjenu) cijeli dan. 
    Bozic - danas krecemo s bozicnim filmovima! Ukrasavat necemo jer se 10.12. selimo pa nema smisla sada sve kititi. Ali jedva cekam useliti pa da nakeljim neke lampice bar

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

LadyD
    28. Studeni 2021. 12:46

Birdy prosla si termin 💪😉 al ste se nesto uljenile 😂😂😂 hajmo bebice na sunce brzo 😆😆😆
    Upitnica daaa bas lete a na pocetku bilo tjedan kao godina 😂😂😂😂
    Lori bitno da si izasla pa taman i u Lidl 😉💪💗
    Nyssa nedaj se smest u pozurivanju 😉 salim se naravno i zelim ti vrlo skoro sto laksi i bezbolniji prirodni porod 😉😘
    Slee hvala 😆 ja sam sinoc krenila lec i vidim bozicni filmovi otpoceli... mrvicu sam gledala al umor me preuzeo 😂😂😂😂 bitno da su poceli i sad cu ic potrazit na programima kad ce sta pustati pa da si zabiljezim   i znam oboruzati cajem i slatkisima 😂😂😂😂
    Upravo sad razmisljam pronaci neki na YT i u horizontalu 😆😆 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.