Lažni su trajalo izvjesno vrijeme, možda i preko dva tjedna prije termina… a rodila sam tek sa 41+0 i to dogovoreni ostanak u bolnici i indukcija dripom.
Znaci imala sam svoje trudove koji me nisu otvarali, iako su bili poprilični na ocitanjima ctg-a.
Tek uz drip sam se počela otvarati i rodila
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Angel meni isto zvuče kao lažnjaci. Kad imaš idući pregled?
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cure trebam pomoc ako se koja nasla u slicnoj situaciji. Od 23h do 2h ujutro mi se na svakih 2minute trbuh stvrdnuo i polako je pocela bol u donjem dijelu leđa i zdjelici, pojačala se i nestala za nekih 30sek. I tak se ponavljalo. Baš ko pravi trudovi. Onda je prestalo pa opet počelo ujutro i prestalo. Sad od podneva ih više nema. Znači da su ipak lažni trudovi ak su prestali? Sluzni čep još uvijek nije otpao.
Po opisu mi djeluje kao da su lazni dok su prestali.
Samo prati stanje, ako bilo sta posumnjas pravac u bolnicu
Angel i meni zvuče kao lazni, iako svi tvrde da lažni ne bole.
Mene moji isto kad ulove, bole i to jako bole. Samo što mene moji otvaraju pa se svakako javi doktoru ako se ponovi.
Teeny kad tebi stignu nalazi? Jos ima krvi?
Dobila sam nalaze. Pise da je prisutna neka upala, ali se ne zna tacno sta je. Propisan mi je antibiotik, moram ih ispiti i onda ici ponovo tri jutra zaredom iscjedak davati. To dodje otprilike za 10 dana da idem ponovo i onda jos 10 dana cekam rezultate.
Tako da se sve bas oduzilo.
Jos uvijek ima tragova krvi, sacekat cu da ispijem antibiotik da vidim hoce li biti ikakvih promjena mada sam skeptična malo ali eto
Nela čestitam i želim ti brz oporavak 🎊
LadyD baš si divna okruglica 😍
Teeny žao mi je zbog upale, nadam se da će se sa antibioticima sve smiriti 🍀
Čestitam svima na dobrim pregledima.
Mi sutra ulazimo u 30. tjedan, hvala Bogu dobro se osjećam i nadam se da će tako i ostati… pusa svima 🥰
Teeny držim fige da prođe od antibiotika! Sigurna sam da hoće i da ćeš ostatak trudnoće provesti u miru!
Angel tebi držim fige da te ne bune više lažnjaci!
Cure idući tjedan nam dolaze nove bebeeeeee!!!!!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Teeny, držim fige da antibiotici pomognu i da to riješiš, da se što manje brineš i što više uživaš u trudnoći 🤗🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji