Piba nadam se da si barem fizički dobro! Još zaista malo i u terminu si! Neka si počastila bebicu lijepim stvarima ❤️
Bela čestitam na ulasku u termin!!!
Teeny ja isto nemam niti jednu jedinu slikicu, čak ni ja na ekranu ne vidim lijepo lice, tako da si je ne mogu uopće predočiti. Pitat ću ga sutra baš jel može upaliti 3D pa me baš zanima...
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Ok sam, steže mi se trbuh svaki dan, po noći je najgore, bas znam imati jake bolove. Još malo samo treba izdržati, samo da bude sve u redu s bebom..
Ja otkad vodim trudnoću u bolnici zbog visokorizne trudnoce ni ne vidim bebu na uzv, svaki put doktorica okrene prema sebi ekran, tako da ništa ne vidim. Ali u ovoj fazi mi je na kraju ipak samo bitno da sve bude u redu, gledat ćemo se cijeli život.
Bela cestitam na ulasku u termin!!! Evo i nas broj na trakici se pomaknuo. Ne mogu docekat da nam dode mali smotuljak. Bas ju muz i ja stalno zadnjih par dana spominjemo i zamisljamo na razlicitim mjestima gdje cemo ju vodit, nosit, kako ce upoznat bratice i sestricnu.... 🥰
LadyD mislim da ti ne vrijedi "borit se" sa sinom jer ce on samo na to pruzati otpor pa ces imat kontra efekt. Nemoj raditi nista drugacije nego do sad i dobar odgoj ce odraditi svoje. Treba i njemu sad u tim godinama puno ljubavi i podrske...
Bruna sretno kuhanje i papanje. Barem za to jos imamo snage :) :)
Whatsapp grupa mi je super, cure su za nasmijat se samo tako 😂 al meni malo bude previse iako sam iskljucila notifikacije, ali onda mam FOMO i moram sve procitat tako da mi oduzme jako puno vremena na zalost. Ovdje cu se vise ukljucivat.
3D/4D smo radili tako negdje oko 30tt zadnji put i vec je tad bila dosta velika da ulovi nesto lijepo, ali uspjeli smo dobiti lice koje nam sad stoji uokvireno i ceka da dode :)
Jedva cekam sutra pregled, nadam se da ce radit uzv da vidim kako je smjestena tj jel se glavica mozda spustila u porodajni kanal i jel ima kakvih naznaka da krene... moj tata uskoro putuje na posao pa bi bas voljela da upozna unuku prije nego ode
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Nela, cestitke od srca na brzom porodu. Nadam se da sibsad vec pojela nesto konkretno i da se mazis sa svojim malim smotuljkom. 🤎
I nadam se da cu uskoro i ja tako. Hvala svima na podrsci, promjena nema i dalje. 🤷🏻♀️
Naša srećica** 12/2021
Ok sam, steže mi se trbuh svaki dan, po noći je najgore, bas znam imati jake bolove. Još malo samo treba izdržati, samo da bude sve u redu s bebom..
Ja otkad vodim trudnoću u bolnici zbog visokorizne trudnoce ni ne vidim bebu na uzv, svaki put doktorica okrene prema sebi ekran, tako da ništa ne vidim. Ali u ovoj fazi mi je na kraju ipak samo bitno da sve bude u redu, gledat ćemo se cijeli život.
Tako i meni u TA okrene uzv prema sebi, a prosli put ga nije ni palila da pogleda... Sutra cu bas pitat kako je beba okrenuta
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Nela, cestitke od srca na brzom porodu. Nadam se da sibsad vec pojela nesto konkretno i da se mazis sa svojim malim smotuljkom. 🤎
I nadam se da cu uskoro i ja tako. Hvala svima na podrsci, promjena nema i dalje. 🤷🏻♀️
Nyssa, drzim 🤞 da bude sto prije!!! Sad je beba docekala tatu pa joj treba objasniti da smije van :) :)
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Novasrecica ginekolog kod kojeg idem nema 4D, a imat cu pregled za 8 dana kad budem 31+1. Pa sam onda mislila otici mozda privatno nakon toga da sve pregleda i mozda da i njega pitam za savjet oko dojki, pod antibioticima sam, ali ne vidim da se ovo krvarenje smanjilo.
Piba ne daj se, vidi dokle si dogurala. Ostalo ti je jos vrlo malo, to je vec sad velika beba 🤗
Slee hvala. Ja sam mislila poslije nove godine kad prestanem raditi, ali sam shvatila da cu tad biti 35-36 tj i to je već malo kasno tako da cu i ja vjerovatno oko 32-33tj polako poceti.
Bela cestitam na ulasku u termin 🎉
Tierra bas si i ti blizu zvanicnog termina. Za koji dan bit ce ovdje pravi baby boom kad se sve zaredate 😁
Nyssa drzim fige da se uskoro pokrene 🤞
Ništa od mog kuhanja i panja i odmaranja... Išijas učinio svoje, a samo sam htjela obut čarape... Ostala ukliještena.... I sad u prizemlju čekam da se banda moja probudi da mi daju jest i tabletu...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Jutro svima, kod mene jako tmurno i kišno 😅
Ja zaspala sinoć u boravku i probudila se oko pola šest sva pokočena pa se prebacila u sobu, osjetim kako sam sva strgana kao da me netko tukao😆
Danas 30i tjedan, final countdown🙈🥰
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji