Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    28. Studeni 2021. 06:13

Teeny cestitam na punom tjednu! I to okruglom 30.! Eto i mene za tri dana i bas kao i ti razmisljam kada poceti sve spremati. Selimo se onaj vikend 10.12. tad cu biti 31-32 pa cim uselimo sam planirala poceti pomalo. 
    Ri ajde posalji opet mail, nisam nista dobila! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• piba7
    28. Studeni 2021. 07:09

Jutro svima,
    Nadam se da ste dobro.
    Vezano uz Whatsapp grupu, meni isto više odgovara forum, bas mi je gust doći ovdje i pročitati sve novosti. Prije 2 godine kad sam bila trudna isto sam bila na forumu i super je bila grupa. Dio cura se preselio isto na druge kanale komunikacije, dio je ostao ovdje ali se bas bilo razvodnilo iako cure još uvijek sad imaju vrlo aktivnu grupu o bebama koja je aktivna već 2 godine pa se nadam da ćemo i mi uspjeti ostati ovdje.
    Ja se bas slabo javljam, nekako mi je raspoloženje skroz potonulo pa ne želim širiti ovdje neku lošu energiju. Ali sam uvijek tu i čitam vas.
    Za bLack friday nisam nisam kupila i bas sam bila ponosna na sebe, ali sam sad naručila plahte za kinderbet. Puno te posteljine, dekice i sl sam naručila sa strane na instagramu Sweet Stiches, imaju bas lijepe stvari koje sivaju i danas povodom black fridaya imaju plahte snizene pa nisam mogla odoljeti.

Bela_le
    28. Studeni 2021. 07:41

Nelanr jel mozes od njih traziti laksativ, ja poslje poroda nisam mogla, em strah em inace kad promjenim okolinu ne mogu pa su dan poslje poroda sami ponudili
    Teeny i svi kojima je danas puni tjedan cestitam, ja sam od danas u terminu 😁
    Teeny za 4D ako mozes odi, meni je zao sto sam isla sa 20 tjedana umjesto sad, kad sam bila kod privatnice upalila mi je na kratko 4d i toliko se lijepo vidi beba i na koga lici

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Ri
    28. Studeni 2021. 08:14

Slee

Teeny cestitam na punom tjednu! I to okruglom 30.! Eto i mene za tri dana i bas kao i ti razmisljam kada poceti sve spremati. Selimo se onaj vikend 10.12. tad cu biti 31-32 pa cim uselimo sam planirala poceti pomalo.
    Ri ajde posalji opet mail, nisam nista dobila!

Poslano 😊

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

LadyD
    28. Studeni 2021. 08:41

Dobro jutro svima 💗
    Sanjala sam Schinin i kao dosla zena iz amerike da rodi ovdje 😂😂😂😂😂 
    Ja sam malo odmornija i napola naspavana 😆 uredno svaka 2 sata sam ustajala u wc...i kroz noc su me budila stezanja al od ustajanja je mirno 💪😊
    Teeny cestitke na punom okruglom tjednu 💪💗  jos ti nije prekasno za uzv... inace kako je beba veca mutnije su slike tj. Nema bas prostora pa cesce budu rukice ili posteljica... al svakako pokusaj 😉
    Romale hvala ti unaprijed 😆😘
    Piba nadam se da ce ti se raspolozenje popraviti i saljem ti big hug. 😘😘 super sto si se uspjela oduprijeti  i trebas biti ponosna 😉 bas cu skicnuti malo da vidim sta imaju 😆
    Novasrecica hvala ti i kod mene je to pravilo i nekako jos jedino pali 😂 al utjesile ste me pa sad to malo gledam iz drugog kuta  😆😂  gledam ti stiker.. i ti sitno brojis 💪
    Bela_le cestitke na punom tjednu i ulasku u termin 💪💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Bruna257
    28. Studeni 2021. 09:00

Jutro....
    Ja ne stignem sve pratiti, a ni pamćenje me ne služi baš kao inače, pa eto, čisto da vam se javim 😁 
    Mene nesanica satrala do 3 ujutro, probudila se u 8 i gotovo spavanje .. i sad sam nikakva, plus mučnine...
    Eto pojadala se... 🤣
    Odem meso za ručak marinirati i juhu staviti kuhati, umijesiti fritule i žderati nešto 🤣🤣

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

freya_444
    28. Studeni 2021. 09:13

Čestitam na punim tjednima 🎊🎊🎉

Lucija 16.12.2021.💗

jelenas
    28. Studeni 2021. 09:22

Piba nadam se da si barem fizički dobro! Još zaista malo i u terminu si! Neka si počastila bebicu lijepim stvarima ❤️ 
    Bela čestitam na ulasku u termin!!!
    Teeny ja isto nemam niti jednu jedinu slikicu, čak ni ja na ekranu ne vidim lijepo lice, tako da si je ne mogu uopće predočiti. Pitat ću ga sutra baš jel može upaliti 3D pa me baš zanima... 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• piba7
    28. Studeni 2021. 09:29

Ok sam, steže mi se trbuh svaki dan, po noći je najgore, bas znam imati jake bolove. Još malo samo treba izdržati, samo da bude sve u redu s bebom.. 
    Ja otkad vodim trudnoću u bolnici zbog visokorizne trudnoce ni ne vidim bebu na uzv, svaki put doktorica okrene prema sebi ekran, tako da ništa ne vidim. Ali u ovoj fazi mi je na kraju ipak samo bitno da sve bude u redu, gledat ćemo se cijeli život.

tierra
    28. Studeni 2021. 09:33

Bela cestitam na ulasku u termin!!! Evo i nas broj na trakici se pomaknuo. Ne mogu docekat da nam dode mali smotuljak. Bas ju muz i ja stalno zadnjih par dana spominjemo i zamisljamo na razlicitim mjestima gdje cemo ju vodit, nosit, kako ce upoznat bratice i sestricnu.... 🥰

LadyD mislim da ti ne vrijedi "borit se" sa sinom jer ce on samo na to pruzati otpor pa ces imat kontra efekt. Nemoj raditi nista drugacije nego do sad i dobar odgoj ce odraditi svoje. Treba i njemu sad u tim godinama puno ljubavi i podrske...

Bruna sretno kuhanje i papanje. Barem za to jos imamo snage :) :)

Whatsapp grupa mi je super, cure su za nasmijat se samo tako 😂 al meni malo bude previse iako sam iskljucila notifikacije, ali onda mam FOMO i moram sve procitat tako da mi oduzme jako puno vremena na zalost. Ovdje cu se vise ukljucivat.

3D/4D smo radili tako negdje oko 30tt zadnji put i vec je tad bila dosta velika da ulovi nesto lijepo, ali uspjeli smo dobiti lice koje nam sad stoji uokvireno i ceka da dode :)

Jedva cekam sutra pregled, nadam se da ce radit uzv da vidim kako je smjestena tj jel se glavica mozda spustila u porodajni kanal i jel ima kakvih naznaka da krene... moj tata uskoro putuje na posao pa bi bas voljela da upozna unuku prije nego ode 

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani