Evo I mene, nema jos naznaka nikakvih..i ne vjerujem da sam prosla termin😁
Nyssa vi docekale i tatu vec i isto nista.. mozda nase bebe cekaju da padne malo snijega❄️😁
JanaL je ispred mene pa nju cekam isto 😁
a Matea s popisa se nije javljala? 🧐
Teeny, Bela, Jelenkocestitke na punom tjednima☺️😇
Piba jos stvarno malo izdrzi, da samo je bitno da bude sve u redu!❤️
Ja isto od kraja 9.’mj idem u TA i od tada od kad su pocele te komplik s plodnom ne vidim nikad bebu, a prije toga mi je stalno pokazivala moja dr.. isto mi zao ali srecom imam tih par od prije..
I samo se sada nadam da je sve u redu, dode mi naravno paranoja da ne zele pokazati🙈
Tierra vi vec zamisljate scenarije bas slatkoo😍
Schinin nema vec neko vrijeme🧐
Lady sanjala si je mozda nam se javi 😉 nadam se da ces uspjesno rijesiti situaciju sa sinom..
Birdy baš si mislim dali si prije ili poslije mene. 🤭😁 Kod mene još ništa. Bila danas na pregledu...napravila ctg...sve uredno, a gin. Me nije htio pregledavat...kaže nema smisla ako sam bila u četvrtak skroz zatvorena, trudova nemam, sigurno se situacija nije promijenila. Slijedeći pregled za 2 dana naravno. Lagano sam luda od prijatelja i rodbine...nabijaju mi nervozu ful...stalno zivkaju jel ima šta novog. Ako se ne javim isti čas odmah zovu dragog...sigurno ste u rađaoni...ma užas😓. Kužim da su uzbuđeni i oni ali ja se stvarno osjecam nesposobno...ko da mogu utjecati na neki način na to. Najradije bi isključila mob dok ne izađem iz bolnice. Evo pojadala se ja malo...
Nela.nr čestitam na bebi🥰 mazite se i pazite❤ brz oporavak ti želim i da ste brzo doma!
💙👶 07.12.
Novasrecica hvala 😊 sreca imas koga poslat.. ja rekla tati al on dok dodje bude 8 navecer za dnevnik mada mi je rekao nemoj tamo sama ic jos ces se porodit gore pa ko ce te izvuc 😂😂😂😂😂😂 bitno da prosetas 😉 a hvala za ideju za palentu... to cu sutra za dorucak 😉 ja sam citala dobre preporuke a i cure su ovdje slikale vrece iz c&a i ja nisam nasla bolje i sigurno uzimam jednu 😉
Alexandraaa hvala 😊
Birdy samo smireno do sutra 😉 nadam se da ce sve bit ok i da ces jos dan dva bit u komadu pa nek onda sve ljepo prirodno krene 💪😉 sa prvim pahuljama ces snjeguljicu rodit jednu malenu... zelim ti da bude bas kao iz crtica rumenih obraza 😉😍
* Kontala sam uzet taj Netflix... sta mi sve treba? Kako to ide?
Tenny hvala 😊 eh kad bi sve bilo kao sto zamislim 😂😂 nista od izlezavanja... nakraju sam si nasla zanimaciju sa vunom i izradom kapice za baldahin 😂😂😂 i razocarala sam se u pregled filmova na tv-u.. ajd sto nema nista posebno pa cak ni tih niskobuđetnih bozicnih al ni nema nigdje najave za 12 mjesec sve nesto najdalje na tjedan...
Miraclebaby neka vas sluzi dugo i zelim sigurne ceste i punoooo kilometara na najbolje destinacije 💗 a bebica ce sigurno pricekati prvu voznjicu 😉 nije to za propustiti kad je deckic u pitanju 😆
Angel lazni su sigurno ali svakako poprati i ako se ponovi preporucila bi ti da odes na hitnu... da nekrene sve prije vremena oni imaju za smirenje nesto pa da izguras u pravilan termin 😉 zelim ti mirnu noc 💪💗
Nada hvala 😊 ja bi prije rekla buhtlica 😂😂😂😂 cestitam ti na okruglom punom tjednu mrvicu ranije 💪💗
Jelenas imas pravo ima lancano da krenu 😆💪💗
JanaL citam koliko si iznervirana... prva misao mi je bila da snimis sekretaricu za zvono "jos nista novoga ako zelite nataviti razgovor pritisnite 1.." 😂😂😂😂 zanemari ih kako god znas i uzivaj jos malo sa stomacicem 😉💪
Zelim vam svima mirnu noc kao i sebi jer vecer mi je opet popracena stezanjem... ajde zato pozurite to malo da se nemoram gurat preko reda 😂😂😂
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Teeny drzim fige da antibiotik napravi svoje i da se sukrvica povuce! Znam da je tlaka sto se sve oduzilo, ali izdrzi jos malo u neizvjesnosti, a onda sam sigurna da ces ostatak trudnoce moci provesti u miru!
Angel javi nam kako je i jesu li se smirili laznjaci!
Nada woohooo 30. tjedan! Jos malooo, skupa odbrojavamo zadnje tjedne!
Jana ajme, nanervirala sam se samo citajuci! Ljudi stvarno nemaju granica. I koliko god sve bilo iz dobrih namjera, opet je iz sebicnih dobrih namjera jer su oni nestrpljivi, a ne misle kako je tebi sada.
Lady netflix, definitivno. Otkad ga imamo skoro nikad ne palimo vise obican tv. Ima stvarno super izbor i filmova i serija i uvijek se nesto da iskopati za svako raspolozenje. Negoooo, daj ti nama slikaj ako si sasila do kraja?
—
Mene opet nesanica. I opet zgaravica. Klasika. Cekam 7 da zaspim bar jos malo.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Pozdrav moje drage okruglice 👋🌺
Ja nikako da se javim, a iskreno nisam vas stigla ni popratit 😢 imala sam bas ono udarno na poslu, nekoliko noci sam radila do 3-4 ujutru (ergo spavala 2-3sata), pa sam se i s muzem posvadjala zbog toga - on hoce da svima kazem da prestajem raditi s 15.12 pa nek gledaju kako ce bez mene… pa smo imali mali milijun termina sa doktorima, pa par djecijih rodjendana… a mene neki umor uhvatio, samo hi spavala 😅 I ovaj secer I ja nikako na zelenu granu 😠 sto god da pojedem ode u nebesa. Ali mi je bar za sada usparao inzulin, samo pijem metformin pa budemo vidjeli… od tog silnog stresa nisam stigla ni kucu okitit 🥺 a jedva sam cekala da mogu pocet. Sad mi je to ovaj tjedan u planu iako opet imam milijun termina….I necete mi vjerovati: prosle subotu mi je pao mali shopping za Maxa 😁samo par bodica, dva idjelca I meso odjelce… ali jos uvijek nemamo puno toga, odnosno skoro nista 😅 ja sad zabrijala da hocu nova kolica sa novim jajetom I bas ta koja ja hocu svuda rasprodata… a inace nista ne kupis posebno za bf osim ovim mojim malim tornadima tonu poklona za Bozic.
Sto sam sve propustila????
Zadnje sto sam uhvatila je da su Taya I Confused rodile I slikice sam uspjela vidjeti: drage moje, najiskrenije cestitke, Venice su savrsene 🥰❤️ Uzivajte u mazenju I pazenju maximalno, vrijeme prolazi previse brzo (confused znas o cemu pricam 😉)
I procitala sam zalopoljki o kg a sve neke zgodne manekenke 😜 ozbiljno sve ste predivne😍 stavim vam poslije slikicu od mene da vidite kako trokrilni ormar izgleda, iako sam jos na nuli sto se kg tice….😂😂😂
Idem probat malo pohvatat zaostatke, mislim nije strasno, fali mi samo nekih 100-150 stranica 😅
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Schiniiiiiin! Pa ti si zivaaaaa! Mi se sve zabrinule! 💗💗
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee ❤️❤️❤️❤️
Neg da sam diva😅 da sam u medjuvremenu rodila, imala bih vise vremena 😂😂😂
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Hhahahahah i ziva i diva! Jedva cekam da malo odmoris i stanes na loptu! Vjerujem i ti isto jos vise 😂 Koliko ces onda biti s bebicom doma prije povratka na posao?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ja sam stalno doma 😉 home office tipa, samo za “posebne prilike “ skoknem u bolnicu. Posto radim studije (I u stvari part time) mogu raditi kad hocu/mogu a oficijelno nemam porodiljni. Tako da sam vec rekla kad se malac rodi ide malo laganije ali necu bas skroz prestati. A poslije kad on bude oko 2god bi gledala da se vratim u kliniku
Kako si ti? Nisam jos ni blizu nista pohvatala…. Jos te muce oni bolovi? mozes se vise kretati ili jos mirujes?
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Sortiraj odgovore
Najstariji