Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teeny
    28. Studeni 2021. 00:40

nelanr_

Teeny

nelanr_

Evo da se javim i ovdje beba je stigla 26.11 u 10:55 tezak 3070g dug 51cm u 37+5. Navece ispao sluzni cep odem na kliniku oko 1 navece gdje me ostavljaju zbog kontrakcija iznad 100 koje ja nikako nisam osjetila vise sam otisla jer mi je konstantno nakon toga curilo pa da provjere jel plodna. Ostave me na odjel gdje prate kontrakcije i posalju me na hitan carski jer je dosta plodne otislo. Tako da vjerujem da bi ovo prirodno islo bas lako i bez bolova jer sam se brzo otvarala a kontrakcije ni osjetila. I da vjerujem da je razlog ranijeg poroda moja pretjerana aktivnost i da kontrakcije imam odavno ali ih niko nije pratio. Ja sam super i samo cekam da jedem gladna sam 😂

Bas mi je drago sto se tako dobro osjecas. Smije li ti iko tvoj donijeti nesto hrane da ne cekas dorucak ujutru?

ne nazalost ne daju jesti nista dok ne budem imala stolicu ☹️ do tad plazma , sok od jabuke i jedna mala zdjelica supe danas

Aaa cuj ne daju jesti. Meni su isto govorili da kao ne mogu kuci dok ne obavim nuzdu, ali su me svejedno pustili.
    Ni kuci nisam mogla, a imala sam potrebu, bas me bilo strah bilo kakvog naprezanja, valjda sam neku blokadu stvorila. Glicerinski cepic je rijesio stvar i onda je poslije bilo lakše.

Teeny
    28. Studeni 2021. 00:52

Iii evo me punih 30 sedmica 🎉
    Sad mi ovo djeluje bas nekako da se polako priblizavam kraju. Razmisljam kad poceti prati svu odjecu i pripremati se..
    Da li je neka od vas isla privatno na 4D pred kraj ?
    Razmisljam bi li otisla jos jednom da pokusam dobiti sliku curke i da jos jednom sve detaljno provjere.
    Ni jednu finu sliku nemam sa uzv.

Romale
    28. Studeni 2021. 01:14

Teeny

Iii evo me punih 30 sedmica 🎉
    Sad mi ovo djeluje bas nekako da se polako priblizavam kraju. Razmisljam kad poceti prati svu odjecu i pripremati se..
    Da li je neka od vas isla privatno na 4D pred kraj ?
    Razmisljam bi li otisla jos jednom da pokusam dobiti sliku curke i da jos jednom sve detaljno provjere.
    Ni jednu finu sliku nemam sa uzv.

Meni je moj svaki put uključio 4d. I sad u petak na zadnjoj kontroli. Jedino što curka svaki put kad je uzv skriva lice ili se skriva iza posteljice. Tako da nemam cistu sliku cijelog lica. Ako možeš ići, idi, vrijedi pogledati sve kako treba

🙋‍♀️35🧔35
    2007,2010,2015👶tri curke
    01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
    Papa uredan
    01/2021 planiramo 👶
    01/2021 solgar folna
    🤰22. 12.2021 👶💜
    18.12. P❤️
    Gravidon A
    26.4.24. +

Romale
    28. Studeni 2021. 01:16

LadyD

Bela_le ja sam se zbunila za Confused 😂😂😂😂 nije namjerno
    Nadam se da ce polako krenuti i kod tebe … mic po mic se priprema 😆
    Taya brz oporavaka zelim i svaka cast tatici na potpori i brizi 😉💪 premedena je 😍😍 tako umotana u dekicu toplu bas mirno spava 😍😍😍😍
    Miraclebaby pa jeste ga kupili na kraju? Odmori se 😉
    Jelenas bas mi je drago da ste uzivali 💪 uslikaj mi malo more 😆
    Jelenko ja mislim da se preferiraju leđa ali iz mog iskustva zbog glavice da nebude ulezala, misica da ocvrsnu i naravno da se nezagrcne preporucila bih ti leđa- jedna strana (blagi nagib tjela) -leđa -druga strana .. tako je meni patronazna objasnila davno… između strana uvjek jednom leđa svako spavanje ispocetka a poslje ce bebica vec sama preferirat polozaje…
    Romale ja sam dohranjivala davno sa hipom… a ja sam htjela pitati za savjet u vezi dojenja s obzirom da si bila uspjesna 😆
    Nelanr cestitam ti od srca i zelim ti brz oporavak 💗💪 nadam se da ce i neka hrana ubrzo 😉

Ja sam danas pretjerala malo sa spremanjem… pa osjetim veceras lagano stezanje stomaka…. neboli ali bas ga stegne dobrano.. polako cu u krevet jer sutra osim klope necu nista raditi 😉 samo na tavan po adventski jer nikako danas da se zaletim… i da vam se zahvalim na podrsci za problem sa sinom… vjerujem da ce odrast i shvatit sta treba u neko dogledno vrijeme a do tada ce vjerojatno biti ovih faza jos al eto uz ove moje lude hormone nekad je sve previse.. al odsad cu bit skuliranija jer znam da su te pubertetske prolazne faze 😉 ljubim vas 😘
    I slazem se da je manje postova od kako je grupa 😉🤔

Naravno, ako mogu pomoći savjetom.. 

🙋‍♀️35🧔35
    2007,2010,2015👶tri curke
    01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
    Papa uredan
    01/2021 planiramo 👶
    01/2021 solgar folna
    🤰22. 12.2021 👶💜
    18.12. P❤️
    Gravidon A
    26.4.24. +

Slee
    28. Studeni 2021. 06:13

Teeny cestitam na punom tjednu! I to okruglom 30.! Eto i mene za tri dana i bas kao i ti razmisljam kada poceti sve spremati. Selimo se onaj vikend 10.12. tad cu biti 31-32 pa cim uselimo sam planirala poceti pomalo. 
    Ri ajde posalji opet mail, nisam nista dobila! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• piba7
    28. Studeni 2021. 07:09

Jutro svima,
    Nadam se da ste dobro.
    Vezano uz Whatsapp grupu, meni isto više odgovara forum, bas mi je gust doći ovdje i pročitati sve novosti. Prije 2 godine kad sam bila trudna isto sam bila na forumu i super je bila grupa. Dio cura se preselio isto na druge kanale komunikacije, dio je ostao ovdje ali se bas bilo razvodnilo iako cure još uvijek sad imaju vrlo aktivnu grupu o bebama koja je aktivna već 2 godine pa se nadam da ćemo i mi uspjeti ostati ovdje.
    Ja se bas slabo javljam, nekako mi je raspoloženje skroz potonulo pa ne želim širiti ovdje neku lošu energiju. Ali sam uvijek tu i čitam vas.
    Za bLack friday nisam nisam kupila i bas sam bila ponosna na sebe, ali sam sad naručila plahte za kinderbet. Puno te posteljine, dekice i sl sam naručila sa strane na instagramu Sweet Stiches, imaju bas lijepe stvari koje sivaju i danas povodom black fridaya imaju plahte snizene pa nisam mogla odoljeti.

Bela_le
    28. Studeni 2021. 07:41

Nelanr jel mozes od njih traziti laksativ, ja poslje poroda nisam mogla, em strah em inace kad promjenim okolinu ne mogu pa su dan poslje poroda sami ponudili
    Teeny i svi kojima je danas puni tjedan cestitam, ja sam od danas u terminu 😁
    Teeny za 4D ako mozes odi, meni je zao sto sam isla sa 20 tjedana umjesto sad, kad sam bila kod privatnice upalila mi je na kratko 4d i toliko se lijepo vidi beba i na koga lici

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Ri
    28. Studeni 2021. 08:14

Slee

Teeny cestitam na punom tjednu! I to okruglom 30.! Eto i mene za tri dana i bas kao i ti razmisljam kada poceti sve spremati. Selimo se onaj vikend 10.12. tad cu biti 31-32 pa cim uselimo sam planirala poceti pomalo.
    Ri ajde posalji opet mail, nisam nista dobila!

Poslano 😊

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

LadyD
    28. Studeni 2021. 08:41

Dobro jutro svima 💗
    Sanjala sam Schinin i kao dosla zena iz amerike da rodi ovdje 😂😂😂😂😂 
    Ja sam malo odmornija i napola naspavana 😆 uredno svaka 2 sata sam ustajala u wc...i kroz noc su me budila stezanja al od ustajanja je mirno 💪😊
    Teeny cestitke na punom okruglom tjednu 💪💗  jos ti nije prekasno za uzv... inace kako je beba veca mutnije su slike tj. Nema bas prostora pa cesce budu rukice ili posteljica... al svakako pokusaj 😉
    Romale hvala ti unaprijed 😆😘
    Piba nadam se da ce ti se raspolozenje popraviti i saljem ti big hug. 😘😘 super sto si se uspjela oduprijeti  i trebas biti ponosna 😉 bas cu skicnuti malo da vidim sta imaju 😆
    Novasrecica hvala ti i kod mene je to pravilo i nekako jos jedino pali 😂 al utjesile ste me pa sad to malo gledam iz drugog kuta  😆😂  gledam ti stiker.. i ti sitno brojis 💪
    Bela_le cestitke na punom tjednu i ulasku u termin 💪💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Bruna257
    28. Studeni 2021. 09:00

Jutro....
    Ja ne stignem sve pratiti, a ni pamćenje me ne služi baš kao inače, pa eto, čisto da vam se javim 😁 
    Mene nesanica satrala do 3 ujutro, probudila se u 8 i gotovo spavanje .. i sad sam nikakva, plus mučnine...
    Eto pojadala se... 🤣
    Odem meso za ručak marinirati i juhu staviti kuhati, umijesiti fritule i žderati nešto 🤣🤣

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.