Taya predivna je Nella
Jelenas drago mi je da vam je bilo lijepo
Romale ako ima ona ctg mozda ce te do termina ostaviti kod sebe, znam da neke znaju tako.. za dohranu ako bude trebala planiram nan, njega smo koristili s prvom curom i nismo nikad imali problema
Nelanr cestitam i ovdje i odmqh na popisu ispravljam datum, drago mi je da se nisi puno namucila i da se sada dobro osjecas
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Evo da se javim i ovdje beba je stigla 26.11 u 10:55 tezak 3070g dug 51cm u 37+5. Navece ispao sluzni cep odem na kliniku oko 1 navece gdje me ostavljaju zbog kontrakcija iznad 100 koje ja nikako nisam osjetila vise sam otisla jer mi je konstantno nakon toga curilo pa da provjere jel plodna. Ostave me na odjel gdje prate kontrakcije i posalju me na hitan carski jer je dosta plodne otislo. Tako da vjerujem da bi ovo prirodno islo bas lako i bez bolova jer sam se brzo otvarala a kontrakcije ni osjetila. I da vjerujem da je razlog ranijeg poroda moja pretjerana aktivnost i da kontrakcije imam odavno ali ih niko nije pratio. Ja sam super i samo cekam da jedem gladna sam 😂
Bas mi je drago sto se tako dobro osjecas. Smije li ti iko tvoj donijeti nesto hrane da ne cekas dorucak ujutru?
Evo da se javim i ovdje beba je stigla 26.11 u 10:55 tezak 3070g dug 51cm u 37+5. Navece ispao sluzni cep odem na kliniku oko 1 navece gdje me ostavljaju zbog kontrakcija iznad 100 koje ja nikako nisam osjetila vise sam otisla jer mi je konstantno nakon toga curilo pa da provjere jel plodna. Ostave me na odjel gdje prate kontrakcije i posalju me na hitan carski jer je dosta plodne otislo. Tako da vjerujem da bi ovo prirodno islo bas lako i bez bolova jer sam se brzo otvarala a kontrakcije ni osjetila. I da vjerujem da je razlog ranijeg poroda moja pretjerana aktivnost i da kontrakcije imam odavno ali ih niko nije pratio. Ja sam super i samo cekam da jedem gladna sam 😂
Bas mi je drago sto se tako dobro osjecas. Smije li ti iko tvoj donijeti nesto hrane da ne cekas dorucak ujutru?
ne nazalost ne daju jesti nista dok ne budem imala stolicu ☹️ do tad plazma , sok od jabuke i jedna mala zdjelica supe danas
boy 💙🌍
O bože! Pa od čega bi imala stolicu ak nisi niš jela 🤦🏼♀️ Kod nas je bilo važno jedino prije otpusta da se obavi wc, pa ne mogu ti ne dat jest 😳😳😳
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Taya prekrasna bebica 😍
Nela I ovdje ti čestitam i želim ti brz oporavak, da što prije dođete kući... A jel zbog carskog ne smiješ jesti možda?
Nyssa nadam se da će se i kod tebe brzo pokrenuti i da ćes se uskoro maziti s bebicom
Taya, predivna je bebica 🥰❤️ polako ćete se uhodati, za sve treba vremena, bitno da ste napokon doma i evo čestitke i mužu i neka samo tako nastavi biti potpora 🥰
Nela_nr, čestitam još jednom 😁 nadam se da će neka hrana brzo 🤣
Lucija 16.12.2021.💗
Čestitke Nela 😍
Slee ja sam poslala na mail svoj broj ima par dana …
Čestitam svim curama na pregledima , mene danas bas donji dio ledja boli i neka sam sva osjetljiva 🙈
Želim vam ugodan vikend 🥰
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Bela_le ja sam se zbunila za Confused 😂😂😂😂 nije namjerno
Nadam se da ce polako krenuti i kod tebe ... mic po mic se priprema 😆
Taya brz oporavaka zelim i svaka cast tatici na potpori i brizi 😉💪 premedena je 😍😍 tako umotana u dekicu toplu bas mirno spava 😍😍😍😍
Miraclebaby pa jeste ga kupili na kraju? Odmori se 😉
Jelenas bas mi je drago da ste uzivali 💪 uslikaj mi malo more 😆
Jelenko ja mislim da se preferiraju leđa ali iz mog iskustva zbog glavice da nebude ulezala, misica da ocvrsnu i naravno da se nezagrcne preporucila bih ti leđa- jedna strana (blagi nagib tjela) -leđa -druga strana .. tako je meni patronazna objasnila davno... između strana uvjek jednom leđa svako spavanje ispocetka a poslje ce bebica vec sama preferirat polozaje...
Romale ja sam dohranjivala davno sa hipom... a ja sam htjela pitati za savjet u vezi dojenja s obzirom da si bila uspjesna 😆
Nelanr cestitam ti od srca i zelim ti brz oporavak 💗💪 nadam se da ce i neka hrana ubrzo 😉
Ja sam danas pretjerala malo sa spremanjem... pa osjetim veceras lagano stezanje stomaka.... neboli ali bas ga stegne dobrano.. polako cu u krevet jer sutra osim klope necu nista raditi 😉 samo na tavan po adventski jer nikako danas da se zaletim... i da vam se zahvalim na podrsci za problem sa sinom... vjerujem da ce odrast i shvatit sta treba u neko dogledno vrijeme a do tada ce vjerojatno biti ovih faza jos al eto uz ove moje lude hormone nekad je sve previse.. al odsad cu bit skuliranija jer znam da su te pubertetske prolazne faze 😉 ljubim vas 😘
I slazem se da je manje postova od kako je grupa 😉🤔
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Sortiraj odgovore
Najstariji