Nyssa ja imam osjecaj da ce sutra biti sve ok na mom pregledu .. gdje ides ti uopce? Jedino si mislim da bi me mogli ostaviti zbog tog viska vode ipak, a ja nebi jos, jos par dana samo 🙈 sutra je dan D kad cu znati vise..tj obje cemo znati vise ☺️
Ja nista jos ni ne poticem uopce.. tesko mi je sve okretanje, hodanje, disanje..al ne zurim jos s nicim..
imala proljev neki jucer kasno navecer i mislila sam da mozda krece, dok mi muz ne veli pa i ja sam imao ujutro - znaci da smo nesto oboje krivo pojeli valjda 😁
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Lori da da vec jedva cekam da se vratim na staro, al kak znam da ce biti to uskoro onda mi nije tesko jos malo cekati ☺️ Super za Lidl - nade se tamo svega za kupiti 😎
LadyD Bome su se ulijenile malo, ma moja ceka 12.mjesec mislim da je to u pitanju ❄️ Uzivaj u filmovimaa zasluzeno ☺️
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Slee izašao je neki novi krasni na Netflixu- “Boy called Christmas”. Navodno super za dječicu :)
Piba drži se, još malo! ❤️
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Bruna zao mi je za isijas i nadam se da ce se banda uskoro pojavit 😉 bit ce bolje kad jedes 😉😆
* nadam se da ce te uspjet dobit slikicu.. ja sam cekala do 27t za dobru sliku 😍 i sve mi se cini da ih nece biti vise …
Piba izdrzi jos malo💪 i vjerujem da ti nije ni lako ni ugodno al uskoro ce proci💗… gledaj pozitivno 😉-dogurala si do danas i brzo ce proci jos tih par tjedana do termina 😘💗
Tierra cestitam na punom tjednu 💪💗 hvala 😉 i vjerujem da ce se nesto pokrenuti uskoro 💪😉
Nyssa jel radis ista jos da ubrzas? 😉
Tenny zao mi je radi krvarenja al budi pozitivna i vjeruj da ce sve biti ok i da ce se smanjiti poslje antibiotika 💪💪
Jelenko cestitam na okruglom punom tjednu 💪💗
* ja sam napokon uspjela pronaci adventski … odustala sam od promjena jer sam se sva zgrcila kopajuci 😂😂😂😂 jedva se vratila kuci 😂😂😂 pa evo… isti kao prosle godine 😂😂😂 samo svijece nove 😆
https://ibb.co/MyHSNHH
A evo i nas od prije 9 dana.. (ceka slika da ju ucitam danima 😂😂😂)
https://ibb.co/HtGf6SG
Super izgledas 😍
Kod nas jutros bas bilo lijepo vrijeme i evo sad okrenulo na kisu tako da cu se i ja izlezavati i usput smisliti sta za rucak.
Ladyd jesmo kupili smo sad samo cekamo papire da srede.. nadam se da moj bebi bude pricekao da bar imamo auto za u bolnicu 🤣🤣
Nyssa I Birdy vasim bebicama je lijepo i u trbuhu pa cekaju još malo
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Cure trebam pomoc ako se koja nasla u slicnoj situaciji. Od 23h do 2h ujutro mi se na svakih 2minute trbuh stvrdnuo i polako je pocela bol u donjem dijelu leđa i zdjelici, pojačala se i nestala za nekih 30sek. I tak se ponavljalo. Baš ko pravi trudovi. Onda je prestalo pa opet počelo ujutro i prestalo. Sad od podneva ih više nema. Znači da su ipak lažni trudovi ak su prestali? Sluzni čep još uvijek nije otpao.
Angel
Ja sam u prošloj trudnoći imala lažne, to je trajalo nekoliko dana, i trajalo bi par sati, bili bi u razmaku 4-5min, trajali oko minute, i onda samo prestalo. Služni čep mi nije bio ispao…
Na kraju rodila indukcijom i pod dripom.
A sada na zadnjem pregledu mi je gin rekao da ako bi imala trudove koji traju preko 2 sata, u pravilnim razmacima i da se Razmaci smanjuju, a trudovi drže tako oko minute, javiti se u rodilište 🤷🏻♀️
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Meni nisu bili minutu nego po 20,30 sekundi pa sam čekala ako budu duži i jači da odem u bolnicu i onda su prestali. Nadam se da bude mirna sad noc 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji