Jutro svima, kod mene jako tmurno i kišno 😅
Ja zaspala sinoć u boravku i probudila se oko pola šest sva pokočena pa se prebacila u sobu, osjetim kako sam sva strgana kao da me netko tukao😆
Danas 30i tjedan, final countdown🙈🥰
I jaaa, kauč me ubije u pojam al nekako nema ništa slađe zimi nego zaspat pred TVom. 😶
-
Tjedni lete prebrzo nakon pola trudnoće! Onih prvih 12 tjedana se vuklo sporo a sad kad me netko pita koliko još pa imam manje od 2ipo mj ostanem 😮

33👩❤️👨32
Jutro svima, kod mene jako tmurno i kišno 😅
Ja zaspala sinoć u boravku i probudila se oko pola šest sva pokočena pa se prebacila u sobu, osjetim kako sam sva strgana kao da me netko tukao😆
Danas 30i tjedan, final countdown🙈🥰
I jaaa, kauč me ubije u pojam al nekako nema ništa slađe zimi nego zaspat pred TVom. 😶
-
Tjedni lete prebrzo nakon pola trudnoće! Onih prvih 12 tjedana se vuklo sporo a sad kad me netko pita koliko još pa imam manje od 2ipo mj ostanem 😮
Daaa, sad će letit tjedni mislim🙈🙈
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Bok cure,
kod nas baš ružno vrijeme a meni prvi dan kad smijem van iz kuće Ali dobro bila sam u Lidlu i to je izlazak
Čestitam svima na punim tjednima. Meni nakon 20.tjedna vrijeme leti nenormalno
Bela bravo za ulazak u termin Nadam se da će prehlada proći. Ako su prestali trudovi to su valjda lažnjaci
A i da nisu, sad si barem mirna kad si u terminu
Taya drago mi je da je sve ok I da se snalazite, držim fige da se i ti čim prije oporaviš. Bitno da je malena dobro, predivna je
Jelena hvala ti, zaletim se jedan dan do citija, blizu mi je. Baš super da ste iskoristili i otišli za Zd Dobri planovi za 12.mj, i kod mene slično
Nela čestitam još jednom, želim ti brz oporavak Uživajte s malenim
Nyssa, Birdy držim fige da se uskoro pokrene nešto kod vas, sigurno vam je već dosta trudnoće i iščekivanja!
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Lady, dovoljno da hodam uopce koliko me sve tiska dolje. 😅 Pijem i dalje čaj od lista maline, prakticiramo seks koliko mozemo, hopsam na pilates lopti, ici cu u setnju ak ne bude kiše... Jos cu danas usisat i obrisat podove, ispec raspucance i nadat se pokretanju bebice.
Ali sve mislim da cu sutra na pregledu opet proc bez kontrakcija na ctg-u, uredne kolicine vode, mozda malo preteska beba sad vec, al u globalu da ce sve biti okej. A kontam da ako je sve ok, necu se dati na inducirani. Malo sam racunala taj termin i, obzirom da nikad niaam imala redovan ciklus (28-35 dana), postoji sansa da mi je fulan termin.. cak mislim da mi je termin 5.12. Ali eto, vidjet cemo 🤷🏻♀️😊
Birdy, kak je kod tebe? Ima li kakvih naznaka?

Naša srećica** 12/2021
Lady prekrasne ste vas dvije curke! Bas lijepi okrugli trbuscic!
Cure koje ste u terminu - samo strpljenja i jos malo pa ste s bebicama 💗💗
Piba zao mi je da se psihicki lose osjecas. Al ja imam neki osjecaj da ces ti na kraju i prenijeti!
-
Tu kod nas je kisa, bezveze skroz, bas za nista drugo nego za pred televiziju se zabaliti. Danas sam muza nazicala da mi radi pizzu, a ja cu horizontalica (za promjenu) cijeli dan.
Bozic - danas krecemo s bozicnim filmovima! Ukrasavat necemo jer se 10.12. selimo pa nema smisla sada sve kititi. Ali jedva cekam useliti pa da nakeljim neke lampice bar

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Birdy prosla si termin 💪😉 al ste se nesto uljenile 😂😂😂 hajmo bebice na sunce brzo 😆😆😆
Upitnica daaa bas lete a na pocetku bilo tjedan kao godina 😂😂😂😂
Lori bitno da si izasla pa taman i u Lidl 😉💪💗
Nyssa nedaj se smest u pozurivanju 😉 salim se naravno i zelim ti vrlo skoro sto laksi i bezbolniji prirodni porod 😉😘
Slee hvala 😆 ja sam sinoc krenila lec i vidim bozicni filmovi otpoceli... mrvicu sam gledala al umor me preuzeo 😂😂😂😂 bitno da su poceli i sad cu ic potrazit na programima kad ce sta pustati pa da si zabiljezim i znam oboruzati cajem i slatkisima 😂😂😂😂
Upravo sad razmisljam pronaci neki na YT i u horizontalu 😆😆

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Nyssa ja imam osjecaj da ce sutra biti sve ok na mom pregledu .. gdje ides ti uopce? Jedino si mislim da bi me mogli ostaviti zbog tog viska vode ipak, a ja nebi jos, jos par dana samo 🙈 sutra je dan D kad cu znati vise..tj obje cemo znati vise ☺️
Ja nista jos ni ne poticem uopce.. tesko mi je sve okretanje, hodanje, disanje..al ne zurim jos s nicim..
imala proljev neki jucer kasno navecer i mislila sam da mozda krece, dok mi muz ne veli pa i ja sam imao ujutro - znaci da smo nesto oboje krivo pojeli valjda 😁

👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Lori da da vec jedva cekam da se vratim na staro, al kak znam da ce biti to uskoro onda mi nije tesko jos malo cekati ☺️ Super za Lidl - nade se tamo svega za kupiti 😎
LadyD Bome su se ulijenile malo, ma moja ceka 12.mjesec mislim da je to u pitanju ❄️ Uzivaj u filmovimaa zasluzeno ☺️

👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Slee izašao je neki novi krasni na Netflixu- “Boy called Christmas”. Navodno super za dječicu :)
Piba drži se, još malo! ❤️

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji