Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    25. Studeni 2021. 10:34

Nyssa, ajmeee izdrži ženo, vjerujem da ti nije lako, meni je to baš mučenje postalo, ta čekanja doktora, nadam se da će brzo doći 🤞🤞🤞 a i da će bebica čekati tatu ❤️
    Mo_zg, bolovi u leđima i kuku su postali svakodnevnica, to je sve normalno, čim se sjednem bude bolje 😊

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    25. Studeni 2021. 10:34

Fluffy, rekla si da si iz Istre, gdje ćeš roditi na kraju? ☺️

Lucija 16.12.2021.💗

jelenas
    25. Studeni 2021. 10:39

Ajme Nyssa evo već sam i ja živčana od same pomisli. Želim ti da dode čim prije dr. i da si brzo gotova ❤️

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Slee
    25. Studeni 2021. 10:39

Evo, grupa je napravljena. Ako nekog slucajno nisam dodala, javite. Ako jos netko bude zelio s nama, lako dodam naknadno 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

MissBlue
    25. Studeni 2021. 10:51

Jelenko sretno na pregleduu! 🥰

Slee Spar zna imati odlične ručnike. Plahte su meni super iz Lidla, baš ih ovaj tjedan imaju na akciji. 😊

Nyssa žao mi je za čekanje. 😕 Ja isto uvijek ludim zbog toga, kod svoje gin di idem privatno uvijek moram čekati. Zadnji put sam luda bila, veli mi da ne smijem sjediti onda sjedim kod nje u čekaoni sat i pol da dođem na red za pregled. 🤯

Mo_zg mene u noći boli sve. 🤣 Na leđima ne mogu nikako spavati, uglavnom se premještam cijelu noć s boka na bok, jer kak veliš baš me počne boliti onaj kuk na kojem spavam pa se okrećem stalno. Ja mislim da su to trudničke čari, em težina, em beba, mi imamo noviji madrac pa znam da nije do njega.
    -
    Mi imamo kolijevku pa će preko dana malac biti u njoj u dnevnom boravku, a krevetić u spavaćoj sobi za noć. Čak sam se počela razmišljat da li da kupim i ono gnijezdo, super mi je što ga možeš doslovno bilo gdje staviti s tim, ali opet, imamo kolijevku s kotačićima pa ne bih bacala novce bezveze. 🙄
    -
    Bela onda ti i ja želim da dođe prije, da i tata bude na porodu. 🙌🏻 Nečuveno mi je to ukidanje pratnje na porodu. 😡

• ana_88
    25. Studeni 2021. 10:57

Cure da vam se javim, nisam redovno citala pa dok sam procitala sinoc i jutros i pozaboravljala naravno pola ako ne i vecinu.
    Sretno svima na punim tjednima i zelim dobre preglede i da bude sve ok!
    Nyssa drzi se, tlak mi skoci samo sta sam procitala ali pokusaj se opustit (znam da ne mozes) ili priupitaj sestru (koja se cini normalna) koji im je plan ili da dodes kasnije-to guzvanje tu zbilja nema smisla.
    Slee poslala sam ti mail jucer ali nemam poziv u grupu pa pls checkiraj.
    Masa drago mi je da ti je bolje i da su te pustili, mogu mislit stresa jos ako je ta cura s tobom bila i isla u radaonu 😱
    Autora tako mi je drago da je seka bolje, samo da bude sve ok-doci ce i mali malis pa da se mozete skupa veseliti 🙏💗
    H&m pisale ste bile da ste kupovale pa sam popratila malo njihovu stranicu i kupila nesto robice ovih osnovnih velicina, javim vam kako je kad dode. Danas je kao svecana robica i papucice i cizmice-ima slatkih stvari na -25% pa pogledajte.
    Ljekarna dobila sam mail za vase zdravlje webshop da imaju 20% na sve. Ako koja nade neki veci popust na ukupnu kupnju pls neka javi? Kupujem i neke pripravke za mamu koji me masu izadu i jos sa stvarima za mene i bebu i sve mislim da ce me 2000 kuna doc 🤦‍♀️🤦‍♀️
    Pregled meni je sutra popodne pregled pa se javim iza. Jucer sam se isla malo prosetat (treninge mi je zabranio dr prosli tjedan ono radi cervixa) i jedva sam se dovukla doma, nula snage…
    Bolovi u kuku to imam doslovno tjednima-boli me desna strana jer 90% vremena lezim na lijevom boku. Dr mi je rekao da je to notmalno i da je to radi tetiva koje se istezu unutra i van radi rasta maternice i bebe i opcenjto pritiska vode i krvi.. nista, jaucem kad se dizem i eto..kao nije dobro masirati tu plocu u visim tjednima jer moze pokrenit porodaj..
    Masaza medice jedna cura je pitala, ne sicam se ko - preporuke su razne, ili od 34 ili 36.og tjedna, mozda je najbolje nekim prirodnim cistim uljem (tipa maslinovo, kokosovo), osobno ne bih kupovala onu weledu jer je bacanje para. Ja cu vidit sta kaze dr sutra iza pregleda, ako bude sve ok pokusat cu od iduceg tjedna…

👩🏻 36
    🧑🏻39
    01/21 missed ab. 9 tt
    01/22🩵
    03/23 parc.mola 9tj
    04/24 +
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png

Mum of four
    25. Studeni 2021. 11:10

Jutro cure😀
    Slee evo i ja sad poslala😊
    Nyssa  joj i to cekanje po bolnicama uzas,kad se sjetim tog cekanja onda dodje dr i samo potpise onaj ctg i kaze vidimo se za tjedan dana🥴🥴🥴🥴
     Jelenko  sretno danas na pregledu i da dobijes opkladu,nema slađih palacinka od onih kad muz mora pravit.
    Bella nadam se da ce pokrenut prije nego krenu zabrane🙈🙈

Ja sam planirala sutra skocitujutro do H&M uzet medu i nesto za izaci,a ako bude sve ok u subotu kolica uzet.

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

• Fluffy02
    25. Studeni 2021. 11:11

Freya na kraju sam cula vise pozitivnih stvari za Pulu (bar u zadnje vrijeme), tako da idemo u Pulu 

👩 30
    👱‍♂️ 29
    ❤️ 26.1.2022.

• Lorena3009
    25. Studeni 2021. 11:18

Jutro cure🌅
    Da, bolovi u kukovi a, ležim skoro 2 miseca, i još se bodem sa inekcija sa strana pa mi je bas super😂 Zna i mene tokom noći tako u stomaku za bolit, vjerojatno oba padne cila u tu stranu pa pritišće sve i svasta😁 Ja sam kupila u Ikei posteljine i donje navlake za krevetić i odlične su. Imam i za svoj krevet 3 zimske posteljine njihove, deri-peri👍👍 I njihovi šugamani, top. Tako da nemojte se dvoumit ocete uzet il ne....
    A to čekanje u ambulantama necu komentirat. Onaj dan kad sam završila u bolnici sam čekala od 8 do 15. Tu se moj the cerviks garant dodatno smanjija... Uvjerena sam u to. 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

aurora12
    25. Studeni 2021. 11:28

Jelenko sretno 💪🤰
    Nyssa bas mi je zao sto te tako muce, uzasne su mi te trudnicke ambulante jer se valjda svugdje bas dugo ceka 😤 
    Ana ja isto bas gledam za tu ljekarnu i dosad nisam vidjela veci popust. Ne znam ni sto bi kupila za bebu osim sterilnih gaza i octenisepta, tyrosura, fiz.otopine. Nemam neku kucnu ljekarnu pa smo dosad kupovali po potrebi, kad dode beba vjerujem da se skupi svega al to cemo valjda isto pomalo.
    Ja sam jutros vadila krv za kontrolu zbog rh, bila sqm blize seki jer je to u istoj bolnici 💞
    Sad cu malo cistiti pa rucak i onda idemo do mojih, nismo ih vidjeli vise od mjesec dana.
    Kako mijenamo auto bili smo na jednoj testnoj voznji jucer i ovih dana bi trebalo jos o tome razmisljati. Meni je muka kad vidim koliko kostaju a na isto dode novi i polovni i jos ce poskupljivati 🙄  

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.