Ivana cestitke na ulasku u termin
Vidim da pricate o bolovima, meni je nocas uhvatila nenormalno jaka bol u rebrima s desne strane, proslo je samo od sebe kroz pola sata, ali mi nije jasno od cega jer nisam uopce spavala na toj strani, isto to mjesto me zna boliti i kad duze vrijeme sjedim, jel ima jos neka da ju tu boli?
Jelenko cestitam na dobrom pregledu, slazem se da je malo rano da te vec s 37tt hospitaliziraju, ako planiraju cekati prirodno
Miraclebaby cestitam na dobrom pregledu, navijam da Noel i Izak stvarno dodu na isti dan
Birdy drago mi je da si rjesila kolica, jedna briga manje
Ana meni je s 35tt afi bio 11 i komentirali su kak ima vode dovoljno tako da mislim da bi ti ginekolog rekao da je nesto za zabrinuti se
Nego cure ja sam danas dobila prvi komentar "a jos ste u komadu" i toliko mi je to diglo tlak iako zena stvarno nije nista lose mislila, ali ove moje kontrakcije/laznjaci me bas izmaraju, treci dan za redom prosao, a nikako da se odluce jel ce stati il krenit ono oravo, a zna me zabolit bas dosta, bas me iscrpljuje ovo
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Ana baš sam guglala AFI ali nigdje ne pišu neke vrijednosti tako da mislim da je to ovisi o više stvari. Sigurno bi doktor reagirao da je nešto alarmantno.
Bela mrrrrrrzim te komentare o “u komadu”. Zato sam sad počela govorit ljudima da trebam rodit krajem veljače (a zapravo je oko 18.2.) pa da možda ne stignu ni pitat nego će bit: o već si rodila 😂😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
E i na whatsappu vas nikako ne mogu polovit pa nemojte zamjeriti sto ne tipkam bas, sutra sam cijelo prijepodne na online oredavanju pa cu imati vremena tipkati redovno 😂
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Meni je toliko ljudi do sad reklo kako ti je lijep stomak, super izgledas sigurno je musko.
I ja onda kazem e pa nije nego je zensko 🤣🤣
Onda slijedi pitanje, jesi li sigurna, da nisu pogrijesili 🤦
Iste price sam slusala i u prvoj trudnoci, sad me bas nerviraju s tim komentarima.
Ono je ludnica s grupom 🤣
Vec vidim da ce me sutra u neka doba docekati 1000 poruka
Meni je toliko ljudi do sad reklo kako ti je lijep stomak, super izgledas sigurno je musko.
I ja onda kazem e pa nije nego je zensko 🤣🤣
Onda slijedi pitanje, jesi li sigurna, da nisu pogrijesili 🤦
Iste price sam slusala i u prvoj trudnoci, sad me bas nerviraju s tim komentarima.
Ono je ludnica s grupom 🤣
Vec vidim da ce me sutra u neka doba docekati 1000 poruka
Moj svekar baš danas kaže njegovom kolegi s posla I zeni govorili stalno da je musko I rodila se cura na kraju tak da nikad neznas 🤣
Zato moj uvijek na uzv prvo pisu pokaze 🤣 kažu da se nemoze fulat
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
I meni je mama nedavno govorila za ženu koja je sve plavo uzela i na kraju djevojčicu rodila. Mislim svašta može biti, nekad ne vide fino, ali mislim u većini slučajeva pogode.
Također znam jednu ženu koja je blizance nosila i rekli joj da je jedno muško drugo žensko, bila su dva dječaka, Al ok blizanacka trudnoća je drugačija nekako mi je i razumljivo kad tu fulaju
Dva razlicita ginekologa su rekla da je curica i da se fino vidi tako da im vjerujem.
Jedan od tih doktora mi je i u prvoj trudnoci rekao da je curica i nije pogrijesio. Isla sam na 4D za potvrdu, tu se bar sve fino vidi 🤣
Nego eto to su te babske price, da se zena proljepsa u trudnoci ako nosi musko, ako je zensko valjda ne smije biti lijep stomak 😆
Dva razlicita ginekologa su rekla da je curica i da se fino vidi tako da im vjerujem.
Jedan od tih doktora mi je i u prvoj trudnoci rekao da je curica i nije pogrijesio. Isla sam na 4D za potvrdu, tu se bar sve fino vidi 🤣
Nego eto to su te babske price, da se zena proljepsa u trudnoci ako nosi musko, ako je zensko valjda ne smije biti lijep stomak 😆
Da. Curice ako kradu mami ljepotu 🤦🏻♀️
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
A da, čula sam i ja te priče, Al evo ja sad nosim dječaka Al sam se na početku trudnoće pogotovo fuj osjećala kad se pogledam u ogledalo, ne znam zašto. S malom u prošloj trudnoći nije toga bilo hahaha
Jutro! Opet nesanica :/
Kisa pada i bas je neko vrijeme za nista drugo nego za biti u krevetu. Sinoc sam opet muku mucila s grcevima i bolovima u preponama, popila na kraju lupocet pa pomoglo. Jutros manje, ali i dalje boli. Je vas znaju tako prepone bas ubijati. Meni zapravo ti bolovi krenu kad je mali aktivan tako nisko dolje. Znam da je sve ok jer je uvijek kad odem na hitnu s tim bolovima sve ok, jednostavno samo moram trpiti i bok.
—
Ste spremne za crni petak? Ja sam sad skoro u 5 ujutro potrosila 2000kn. Ali sam se sutdrzala. Dug je dan 😂😂
—
Zelena ne znam jesi li vidjela mail, tebe nikako ne mogu ukljuciti u grupu pa provjeri imas li aplikaciju i je li dobar broj.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji