Lorena ja ti svakako preporučam da ideš s bebom u šetnje svaki dan ako možeš čim ćeš i ti moći. Mi smo svaki dan šetale (osim po kišurini i baš groznom vremenu) i ja sam uvjerena da je to jedan od razloga što moja curka sada ima sjajan imunitet. Bebicama zrak baš jako godi i koliko god bilo hladno 1-2h šetnje im stvarno puno znači.
Sirenita mi isto imamo Jane vreću, ali mislim da je više nema u prodaji.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Lorena ja ti svakako preporučam da ideš s bebom u šetnje svaki dan ako možeš čim ćeš i ti moći. Mi smo svaki dan šetale (osim po kišurini i baš groznom vremenu) i ja sam uvjerena da je to jedan od razloga što moja curka sada ima sjajan imunitet. Bebicama zrak baš jako godi i koliko god bilo hladno 1-2h šetnje im stvarno puno znači.
Sirenita mi isto imamo Jane vreću, ali mislim da je više nema u prodaji.
U planu mi je, sta više bit na zraku s njom. Ipak je svjež zrak bolji od ičega. Al ako napada snig ode u slavoniji i maglustina necu bas moc odma. Da bog da ne pada. Vricu koju sam kupila je pogodna i za sibir😂 A to za dobar imunitet se slažem. Sestra mi je maloga od kad se rodija vanka i po buri setala, za bunda ga i to je to. Evo on ima 4 godine i 2 puta joj je fibru ima. Nikad skoro bolestan ni priladen.tako da virujem da je to na to utjecalo. A tako je i sa malom. Jednostavno nikad nisu bolesni, ne urekla ih tetka njihova💙❤️
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Ma ja ti iskreno sumnjam da će biti nešto snijega, ali ok, ja imam i kasniji termin pa zato.
Ajme cure ona mene danas mlati nemilice, samo čekam da joj nogice dolje provire. 😱
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Mo_zg, jelenas i sirenita,
Hvala vam punoo na savjetima. Mislim da je moja košara manja tj uža nego ostale. Imam onu babyzen bassinet pa mi izgleda nekad da ce i beba jedva stat ako bude velika 😂. Tako da sam se više sva pogubila.
Jelenas, prekrasna je curka na slici🥰😍
https://lb1f.lilypie.com/lRqLp1.png
Nyssakako si, jesi ti barem otisla rodit? :)
Mislim da je danas termin, ako se ne varam? 🙆🏻♀️
Tierra, nisam otisla haha. Danas poprilicno miran dan. Napravila sam adventski vjencic za vrata, odmarala, kuhala, nista specijalno. Muz mi je na putu do petka pa sam odlucila drzat noge skupa da zajedno pricekamo tatu i odemo u rodiliste najranije u petak navecer.😅 salu na stranu, al iskreno se nadam da ce tak i biti..
sutra ujutro pregled u TA pa cemo vidjeti sta kaze doktor. uopce ne znam dal sam ista otvorena 🤷🏻♀️
Naša srećica** 12/2021
Ufff citav dan vas iscitavam ali nikako stici....
Prvo da se pohvalim da sam rjesila polovicu... sve do 72... osim naravno onog sto moram ponoviti radi kvacica al nema puno 😆 malo je potrajalo jer sam sve iznutra i izvana peglala prvi puta... i poslje sam kontala da ce to sve predugo stojat otvoreno pa sam sve sortirala po velicini i po modelu u male vrecice zavezala... super su one od 6kg za zamrzivac 😆😆😆😆 jest da sam potrosila 3 pak al vredi 😉 dekice i poplune i ogradice i rucnike to sam u male space bag al nisam ispuhala do kraja da se nespljosti sve...
Jedino su me iznervirale etikete... pola sam ih pocupala pola odrezala.. sad cu kopitari zabiljeske od pracenja 😂😂😂😂😂
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Bela_le kako se seka brine za bracu 😍 a vidim i da se braco brine za seku 😊😘
Jelenas super za shoping 😉 sretno u rjesavanju papirologije 💪
Alexandra ni ja ga nemam ali cu instalirati aplikaciju 😉 meni vrucina jedino kod peci 😂😂 zao mi je sto nisi ovaj rođendan sa svojom majkom ali nesumnjam da ces namiriti propusteno iduci rođendan 😉 mami sretan rođendan 😘💗
Lillio cestitke na dobrom pregledu 💗💪 nebrini se za bebinu kilazu sve se to namiri kad pocnu papati 😉
Upitnica super za shoping 💪 uzivaj ti nama u trudnoci na najjace 💪💪💗
Meaa preljepa si trudnica 💗 spusta ti se stomak 💪💗 brzo ces i ti 😉
Jelenko predivan je krevetic 😍 meni sad zao sto sam odustala od njega 🤔
Slee super za setnju i samo nastavi kad god mozes tako 😉pricekaj pa ces vidjet za popust.. mislim da su oni konstantno davali neke popuste oko 10% od ljetos.. a kombinacija je bas preljepa a jednostavna😍 bas me nasmijes al i ja sam isto pokusala sa slikanjem jucer i odustala 😂😂😂😂😂😂
Birdy cestitke na dobrom pregledu 💗💪
Fluffy dobrodosla nam 💗 odakle si?
Bruna obavezno slikaj vjencice 😆
Luu hvala za link 😉 i super za shoping i sve je lepo 😍 dekica se cini i preko slike premekana 😍 (ja imam kao kaputic od tog materijala za ovu moju malu frajlu 😆)
Clarissa cestitke na dobrom pregledu 💗💪 super za shoping i uslikaj nam 😆
Anemi super za shoping i torba mi je bas slatka 😍 blago ti na baki i dedi 😉 svaka im cast 😉👍
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Tenny drzim fige da ce taj antibiotik rijesit problem i da neces vise trebati nista 😉💪💗 krevetic ce biti u sobi a preko dana kad sam u boravku za pocetak u korpi od kolica a poslje njihaljka... i istu brigu imamo za te koji sjede do 11 😠 zato cu hvala bogu moc pobjec u sobu 😆😂😂😂
Scarlett bas je sve prekrasno 😍 cak i skemba 😆😂
Embarasada cestitke za dobar pregled 💪💗 i zao mi je za uzv 😑
Lota_twins mislim da umisljas to je normalno 😉
Margo preljepo je i svaka ti cast na trudu😍😍😍
Roberta hvala za Sl.Brod... ja cu tek na pregledu pitati sve sto me zanima jer nikako nekog uhvatit od friskih mama ili trudnih 😉 za nove info..
JanaL istu metodu sam koristila za robicu😆😆 mislim da bi ti ljepo trebala torbu nositi sa sobom sutra 😉 nikad se nezna 😆
Popsi bile su te vrece u Lidlu nedavno.. samo su neke tamnije boje bile pola ih je imalo te rupe za kajsice od kolica a pola ne... mozda da provjeris ako ti je blizu i ako ih ima jos... cisto za usporedbu ako ces uzimati neku s neta 😉 posto neznam sta tocno trazis...
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Nejavlja nam se Schinin... nadam se da je kod ne sve ok ...
Pohvalit cu mame koje si daju truda za klince izrađivat svasta nesto i ukljuciti ih u to... iskreno moj je uzivao skoro do srednje skole... poslje ga je bilo stid kao velik je sad 😂😂😂😂 al vjerujem da ce ponovno uz seku 😉
Dosta hintova i linkova sa spremila i havla 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
I samo da javim da nemam mjesta za wapp app... sutra cu vidjet s bratom malo da mi ocisti mob pa javim... ako nista kroz par dana cu novi neki uzet pa tek onda 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Sortiraj odgovore
Najstariji