Jutrooo!
Slee ja sam prezadovoljna jyskovim plahtama, čvršće su mi i lijepo budu nategnute na krevetu, jer su baš 180*200, dok je ikeina 180-200*200, pa već nakon prve noći ko da se razvuče malo.... I ale meni sve jyskovo super ... Imam samo njihove krevetnine...
Cure sretno i strpljivo na pregledima 🥰💪
Meni se moja zvrkica rasteže po trbuhu uzduž i poprijeko, imam osjećaj ko da se laktovima i koljenima gura u svim smjerovima 🤣🤣 mm stavio ruku na trbuh, tako ga mlatnula da jadan odskočio, da sam mu bar facu mogla snimiti 🤣🤣🤣
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Jutro cure, Jelenko sretno danas na pregledu!
Nysaa, virujem ti da si luda od cekanja, stvarno nisu normalni s tim pregledima za koje tribas cekat 5 sati da te neko pogleda 5 minuta 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Zbog svega toga se nadam da necu prešišati termin da izbjegnem ru bolnicu,cekanje i preglede
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro cure 😊
Jelenko93 sretno na pregledu 🤞🏻🥰
LadyD ja sam tako cula od trudnice kojoj je termin 21. 12.ali svakako provjeri kod svog doktora za svaki slucaj.. I ja cu provjeriti jos kad krenem u bolnicu na preglede, a akp saznas sto prije, javi ovdje, molim te 🤗❤️
Mo_zg mene sve boli od spavanja na stanu, jedva cekam roditi i zaspat na trbuhu 🙈😅
Moj se mali rasteze i proteze opasno, ali se nista drugo ne desava, izgleda da mu je fino unutra🥰
Jutroo svima i sretno na pregledima!
LadyD hvalaa ti - i iz Istre sam, skoro pa na pola puta izmedu Ri i Pu zbog cega sam se neko vrijeme dvoumila gdje bi radije rodila
Jelenko - dok ja dodem sebi ujutro i procitam sve, vjerojatno si se vec i popiskila, ali meni moja med. sestra uvijek kaze prvo pisanje pa tek onda uzv, jer postoji sansa da nece biti najtocniji rezultati nakon uzv-a (tako da se nadam da si se drzala plana ), valjda ona zna zasto to kaze
Slee - meni je za plahte uvijek prvi izbor Ikea, ali da - u zadnje vrijeme nemaju puno toga dostupno za narucivanje
Bolovi - do prije tjedan dana sam znala ujutro spavati i do 10h u komadu, predivno nešto, ali u zadnje vrijeme me bas sve zivo boli pa postaje problem namjestit se iako imam s obje strane po jedan trudnicki jastuk - dragi cesto uzme jedan sebi
Unazad dva dana imam i bas jaku bol u sakama/prstima - prema procitanom sam zakljucila da se radi ili o oticanju prstiju, ili o sindromu karpalnog tunela. Nijedno me ne veseli, ali zivim u nadi da ce brzo proci. Drzala bi fige da prode, ali ne mogu namjestit prste koliko me bole
👩 30
👱♂️ 29
❤️ 26.1.2022.
Slee, Roberta mene je nocas lijevi bok/kuk kaj god vec tako bolio, ko da sam penzionerka koja ceka da dobije umjetni🙊 jedva sam cekala ustat i protegnut noge malo😂 ali zadnji put me tako bolilo nakon prvog poroda kad se zdjelica razisla valjda 😂
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Jutro cure,
Jel ijedna cura rodila na sv.Duhu?
Trebaju li se nositi pelene i ostale stvari za bebu? I robica za izlazak ili tata to naknadno donese kad dode po nas?
Malog sam rodila u st i dolje nisam trebala nista nositi. Oni cak ne daju u radjaoni koristiti vlastite spavacice, nego njihove.
Jutro svimaa 🥰
Sretno na pregledu svima koje imaju danas, uzivajte, ja svoj ne mogu docekat 😂
Jel ima koja od vas problema da ju po noci, od lezanja na boku pocne bolit taj kuk, zdjelica, sta vec? 🥴 Mene nocas bolilo na koju god stranu se okrenula, sad ne znam jel do madraca, do moje tonaže ili se ne daj Bože nešto otvara🙄
Mene stalno bole kukovi, al racunam da je to jer sam stalno na boku i to u jednoj određenoj pozi pa je pritisak na istu točku. Često me i stomak boli radi crijeva tijekom noći i kad je tako onda se valjda manje okrećem u snu pa se probudim s jačim bolovima u kuku.
Vecinom me prođe bol u kukovima čim se dignem i malo prošetam, al nekad ostane i duže... Još jedna od trudničkih radosti😁
https://lb1f.lilypie.com/lRqLp1.png
Jutro cure
Preko dana planiram da spava ili na meni ili na kutnoj u kutu cu mu sloziti kutic, ako bas nismo u dnevnoj onda u kolicima, imamo jastuk unutra pa im bude ko mini krevetic
LadyD svaka cast
Jelenko sretno danas
Kod mene stanje vec treci dan isto, krene pa stane pa opet krene cak i po noci, jedva cekam srijedu da vidim jel ista rade... a u subotu se bacam na poticanje poroda, bilo bi super da dode sto prije jer sam cula od cure koja radi u bolnici da bi mogli ukinuti pratnju
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Slee, Josipab Jelenas - znaci ja cekam doktora vec 2 sata i 15 minuta. nas je vec 8 zena u cekaonici. glava me boli, nerviraju me svi zvukovi vec, gladna sam, plus majka me ceka u autu jer je to trebalo bit gotovo sve unutar sat vremena.
da bar daju kakve informacije!!! mi cekamo ko mutave pred ordinacijom u kojoj nikog nema, samo sestre nose kartone.
Izludit cu 😭
Naša srećica** 12/2021
Nyssa ajme uzas! U kojoj si to bolnici?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)