Moj pregled danas je prosao dobro... bebac se smjestio u porodajni kanal i kontrakcije su tu i tamo
Nisu konstantne ali kad napravim par koraka po stepenicama osjetim pritisak tako da.. još maloo...
Imam puno rodbine i prijatelja koji imaju u 12 mj rodendan pa svi navijaju da bude baš na njihov datum.. a moj Noel će njih sve na kraju zeznut i doc u 11 mj 🤣
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Nemam pojma, ja sam se išokirala pa nisam više ništa pitala 🤣 Sve se nadam da je neka zabuna jer ako nije pa morat ću ponest dva kofera samo ručnika i robe🤣🤣 Ne znam, totalno mi ne jasno🤷♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Djevojke čestitam na dobrim pregledima
Kod mene je danas radno, pokušavam kuhinju raspremiti od poda do plafona, pa onda samo to da održavam tako uredno do poroda, ali s malom to puno sporije ide 😂 😂 nismo još završile čekat ću da zaspi pa da idem polahko završiti
Nyssa Baš mi je žao što si toliko čekala pregled, katastrofa, nadam se da idući put nećeš baš toliko
Jelenko Uh ja ne znam kako bih toliko izdržala u bolnici, pogotovo ako je sve ok i ako sam dobro, možda se dr malo zbunila, možda i ne bude tako, ali ti se svakako pripremi šta ćeš
Slee nisam ni ja ubačena u grupu, možda je mail u spam otišao 😂 sa ammina@hotmail.com sam slala da ti je lakše naći
Joj pročitala sam još svašta nešto ali se ne sjećam 🤦
Jelenko cestitam na dobrom pregledu 💪💗 nemoj se opterecivati sa tim kad budes u 37t . Do tad se sto puta oni predomisle... za pocetak gledaj da je sve ok bilo danas i da ce i iduci put biti isto sigurna sam pa ces onda vidjeti sta i kako... uvjek postoji mogucnost da ti cesce stave preglede radi kontrole... ostani mirna i uzivaj malo do kraja 😉💪💗
Ivana ako ih nema na polici pitaj radnicu da pogleda u skladistu... ja sam tako prosli puta i zena otisla vidjet pa na kasi provjerila i rekla mi da ce kroz 2 dana biti opet zbog isporuke.. cak ih mozes i nazvat i pitat 😉
Miraclebaby samo ti polako dan po dan i bez stresa i zurbe 😆 prati svoje tijelo i samo hrabro 💪💗
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Lillio sretno sa kuhinjom 💪
Bas sam nesto nervozna... svi zivi me nerviraju 😠😠 bice red ono vino pripremiti 😂😂 kupila sam si danas ono bozicno kuhano 😉 mislim da cu se isvađat sa svima oko sebe.. stomak mi je napet od te nervoze.. uhvatila sam se opet peglanja al me nesmiruje nimalo 😥😥😥
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Lady jesi uspjela napravit mjesta za whatsApp? I daaaj pusti sad peglanje ako ti je tvrd trbuh! Pusti sve i sve 4 u zrak i briga te za sve
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Nyssa Zao mi za cekanje al na kraju je dobar pregled to je najvaznije! I super da ne radi pregled, meni svaki tjedan napravi pregled, a sad me zanima uzv kojeg nisam 2 tj radila valjda ce ga napraviti prije poroda 🤔 jer afi ja imam sada 23 sto je puno i beba se okrece
Slee koliko sam shvatila to rade mjerenja pred kraj trudnoce(osim kod mene kad su vidjeli na uzv da je ima puno-28)
Lady joj to mi je najgore kad imas zelju napraviti sto stvari a tijelo neda 😰 mislim da je vrijeme za to vinceko i ostavi sve za online 😬
Miraclebaby super za pregled.. hehe ti navijas za 11.mj a ja za 12.mj 😬
Jelenko93 Super za pregled pa neka ti i palacinke pekla 😅 A ovo za hospitalizaciju nemoj mozda uzeti zdravo za gotovo, budi spremna ali jos se svega moze promjeniti do tada!
Mi jucer dobili konacno kolica koja smo narucili, znaci nisam vam ni pisala nista o tome - umjesto rozih dobili plava - Mall hr - i nakon 2 mjeseca odugovlacenja, mailova, zvanja, prijetnji, pa bila u bolnici a doma imam plava kolica, bas sam bila ljuta, (cak su i ok tamno plava ja volim tu boju, ali iz principa im nisam dala) pa sam sjela na mail i samo slala i slala i slala jedan za drugim pomahnitalo 🤪 i poslali odmah iduci dan 😎
nasa beba mora da bude neka snazna curka uz sve ovo sto prozivljavamo ovih mjeseci 🙏😊
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Postavila sam pitanje na fb u onu grupu trudnice 2021 pa se možda nađe koja da mi da neki odgovor ili primjer 🤷♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Cure nadam se da ste sve ok, ozdravile, izasle iz bolnice. Prosli ponedjeljak smo bili na ctg i pregledu i rekli su da bebica najvjerovatnije stize ranije iako ja nemam kontrakcija vise niti ikakvih tegoba al decko je spreman pa sam ovih dana se aktivirala da sve zavrsim jer po doktorima mogu ocekivati svaki dan ☺️ I mi takodjer smo nabavili medu za izlazak ☺️☺️
Slee saljem mail ☺️
boy 💙🌍
Afi da vas pitam cure - prosli petak sam bila 32.tjedan na kontroli, dr je napisao afi 8, nije kometirao. Sad vidim cure tu pisu iznad 10/20 u kasnijim tjednima-jel se trrbam brinit? Sutra mi je pregled ali danas me to opralo kad sam procitala prosli nalaz..
👩🏻 36
🧑🏻39
01/21 missed ab. 9 tt
01/22🩵
03/23 parc.mola 9tj
04/24 +
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png
Sortiraj odgovore
Najstariji