Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyD
    25. Studeni 2021. 14:22

Jelenko sretno danas💗💪
    Maša samo laganini i bez zurbe i opterecenja...  💗
    Slee daaaa jos malo pa ces u 30+ 😉 i meni je bas draga trakica 😆😍 ja sam zadovoljna sa plahtama iz jyska i lidla... taman sam jutros bila trazit u lidlu al nemaaaa😭😭 za posteljinu ti nemogu pomoci jer nisam dugo nasla da mi se materijal sviđa.. i to trazim...
    Freya super i nek nalazi budu dobri 😉
    Nyssa najbitnije je da je sve dobro proslo.. ceka taticu svoga 😆 💪
    Mo_zg dobrodosla u klub žuljavih 😂😂😂😂 to kad saberes madrac +bebu+ kosti+ rastezanje tjela + kilazu + nemir = žuljavost 😂😂😂😂 nebrini se 😉
    Bruna ko zna mozda bude trenirala neke borilacke vjestine 😂
    Roberta nebrini se javit cu sve 😉
    Ana super za shoping 😉💪
    Aurora 💪
    Bumbasor sretno na ispitima 😂
    Ivana izgurala si do sigurnih tjedana 💪 cestitke na punom velikom tjednu 💗💪krevetac je preljep 😍 hvala za info.. uzas sta sve rade kako je korona ova 😥 kako bi ja rekla za sveukupno je bogu za plakat.. 
    📍 Ja sam uspjela jutros otici u Lidl..  racun  milju..  al nasla sam 80% po sta sam krenila i produzila sam u muller po one uloske i cekao me  taman 1 pak...  toliko sam se umorila i uspuhala da nisam imala snage  30koraka uci u ljekarnu a kamoli popet se pokretnim stepenicama  na kat u sinsay po salice i vidit posteljinu i kapicu vunenu za bebu... uzas jedan tako da sam sjedila u autu 10minuta da smognem snage i zraka da se kuci dovezem..  sad se sama sebi smijem jer jos nadolazim sebi 😂😂😂😂😂😂  odlucila sam nac vozaca za iduci puta kad budem morala ici...   kupila sam svijece za adventski 😂😂 jos da ga samo pronađem 😂😂😂

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Bruna257
    25. Studeni 2021. 14:25

LadyD

Jelenko sretno danas💗💪
    Maša samo laganini i bez zurbe i opterecenja… 💗
    Slee daaaa jos malo pa ces u 30+ 😉 i meni je bas draga trakica 😆😍 ja sam zadovoljna sa plahtama iz jyska i lidla… taman sam jutros bila trazit u lidlu al nemaaaa😭😭 za posteljinu ti nemogu pomoci jer nisam dugo nasla da mi se materijal sviđa.. i to trazim…
    Mo_zg dobrodosla u klub žuljavih 😂😂😂😂 to kad saberes madrac +bebu+ kosti+ rastezanje tjela + kilazu + nemir = žuljavost 😂😂😂😂 nebrini se 😉
    Ana super za shoping 😉💪
    Aurora 💪
    Ivana izgurala si do sigurnih tjedana 💪 cestitke na punom velikom tjednu 💗💪krevetac je preljep 😍 hvala za info.. uzas sta sve rade kako je korona ova 😥 kako bi ja rekla za sveukupno je bogu za plakat..
    📍 Ja sam uspjela jutros otici u Lidl.. racun milju.. al nasla sam 80% po sta sam krenila i produzila sam u muller po one uloske i cekao me taman 1 pak… toliko sam se umorila i uspuhala da nisam imala snage 30koraka uci u ljekarnu a kamoli popet se pokretnim stepenicama na kat u sinsay po salice i vidit posteljinu i kapicu vunenu za bebu… uzas jedan tako da sam sjedila u autu 10minuta da smognem snage i zraka da se kuci dovezem.. sad se sama sebi smijem jer jos nadolazim sebi 😂😂😂😂😂😂 odlucila sam nac vozaca za iduci puta kad budem morala ici… kupila sam svijece za adventski 😂😂 jos da ga samo pronađem 😂😂😂

Haha i to na ćaću, trenirao je Tae kwon doe 15godina, dok nije polomio ligamente u koljenu na državnom .... Kako god ,ona će meni ligamente strgati u zdjelici kako je krenula 🤣

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

LadyD
    25. Studeni 2021. 14:30

Bruna257

LadyD

Jelenko sretno danas💗💪
    Maša samo laganini i bez zurbe i opterecenja… 💗
    Slee daaaa jos malo pa ces u 30+ 😉 i meni je bas draga trakica 😆😍 ja sam zadovoljna sa plahtama iz jyska i lidla… taman sam jutros bila trazit u lidlu al nemaaaa😭😭 za posteljinu ti nemogu pomoci jer nisam dugo nasla da mi se materijal sviđa.. i to trazim…
    Ana super za shoping 😉💪
    Aurora 💪
    📍 Ja sam uspjela jutros otici u Lidl.. racun milju.. al nasla sam 80% po sta sam krenila i produzila sam u muller po one uloske i cekao me taman 1 pak… toliko sam se umorila i uspuhala da nisam imala snage 30koraka uci u ljekarnu a kamoli popet se pokretnim stepenicama na kat u sinsay po salice i vidit posteljinu i kapicu vunenu za bebu… uzas jedan tako da sam sjedila u autu 10minuta da smognem snage i zraka da se kuci dovezem.. sad se sama sebi smijem jer jos nadolazim sebi 😂😂😂😂😂😂 odlucila sam nac vozaca za iduci puta kad budem morala ici… kupila sam svijece za adventski 😂😂 jos da ga samo pronađem 😂😂😂

Haha i to na ćaću, trenirao je Tae kwon doe 15godina, dok nije polomio ligamente u koljenu na državnom …. Kako god ,ona će meni ligamente strgati u zdjelici kako je krenula 🤣

😂😂😂😂 ugledala se na taticu 😂😂😂

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Jelenko93
    25. Studeni 2021. 14:39

Evo da vam pišem doživljaje sa pregleda🤣
    Ultrazvuk prošao dobro, beba je mrrvicu manja kao i uvijek do sad, to je zbog moje kasnije ovulacije ali sve super i kako treba, teška je 1155 tako da večeras ipak ja pečem palačinke 🤣 Dobila sam slikicu srčeka i nogice jer ništa drugo ne stane na ekran🤣Plodne vode dovoljno, glavica je dolje 😅 Uspjela sam sačuvat malo urina za trakicu haha tako da sam riješila to uspješno, ono za glukozu u urinu sam pitala nije se ništa obazirala nego rekla da sam vjerovatno jela nešto slatko prije (banana) jedino ujutro 🤷‍♀️
    Tlak dobar 120/70 u plusu sa kilama sa ukupno na +6. E sad onaj šokantni dio🤣 Iduću kontrolu imam 20.12. ponovno prvo ultrazvuk pa pregled kod dr tada ću bit 33+1, i ja pitam dali šalju trudnice sa epilepsijom na inducirani ili koja je praksa, kaže ona meni a ne, čekamo da samo krene, brže bude gotovo ako ide prirodno (prvo sam bila zbunjena jer sam do sad mislila da induciraju kad hoće "požurit" porod, nemam pojma očito sam cijelo vrijeme u zabludi 🤣 Kažem ja aha, oke, dobro da znam, da se znam pripremit jer sam iz bjelovara pa kako to bude išlo a ona meni aa ne, zaprimit ćemo mi vas ranije u bolnicu, sa nekih 37 tjedana, e tu su meni oči ispale kad sam shvatila da imam još samo jednu kontrolu i na iduću se javljam u bolnicu za ležanje😳😳😳😳 Znači prvo mi je prošlo štaaaa, već, kak, šta nije to prerano, onda druga stvar, šta će oni čekat cijelo vrijeme da se kod mene to pokrene samo, znači realno od kad dođem u bolnicu sa 37 tjedana ja tamo mogu čubit još 3 tjedna😳😳 Taj dio mi nije jasan🤔 Uglavnom na idućoj kontroli ću sve znat 🤷‍♀️

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Nemamime
    25. Studeni 2021. 14:40

Jelenas- ne znam, mozda ih uzme onaj tko te primi u bolnicu 🤦🏼‍♀️ jadno je stvarno 
    Josipab- bolnica u Sl. Brodu
    Lady- hvala💕 Da, dosta jadno ali trudnice testiraju SAMO jednom tjedno 🤦🏼‍♀️. U sobama br 7 i 8 na rodilistu ti cak nema ni grijanja 😆. Ne znam kad se prije prodaju ti ulosci u mulleru, ja se nadam da cu ih uspjeti uloviti😭😭 

🧔 30
    🙎‍♀️ 26
    👶 13. 12. 2021. 11.50h 💝

Scarlett
    25. Studeni 2021. 14:48

Jelenko93

Evo da vam pišem doživljaje sa pregleda🤣
    Ultrazvuk prošao dobro, beba je mrrvicu manja kao i uvijek do sad, to je zbog moje kasnije ovulacije ali sve super i kako treba, teška je 1155 tako da večeras ipak ja pečem palačinke 🤣 Dobila sam slikicu srčeka i nogice jer ništa drugo ne stane na ekran🤣Plodne vode dovoljno, glavica je dolje 😅 Uspjela sam sačuvat malo urina za trakicu haha tako da sam riješila to uspješno, ono za glukozu u urinu sam pitala nije se ništa obazirala nego rekla da sam vjerovatno jela nešto slatko prije (banana) jedino ujutro 🤷‍♀️
    Tlak dobar 120/70 u plusu sa kilama sa ukupno na +6. E sad onaj šokantni dio🤣 Iduću kontrolu imam 20.12. ponovno prvo ultrazvuk pa pregled kod dr tada ću bit 33+1, i ja pitam dali šalju trudnice sa epilepsijom na inducirani ili koja je praksa, kaže ona meni a ne, čekamo da samo krene, brže bude gotovo ako ide prirodno (prvo sam bila zbunjena jer sam do sad mislila da induciraju kad hoće "požurit" porod, nemam pojma očito sam cijelo vrijeme u zabludi 🤣 Kažem ja aha, oke, dobro da znam, da se znam pripremit jer sam iz bjelovara pa kako to bude išlo a ona meni aa ne, zaprimit ćemo mi vas ranije u bolnicu, sa nekih 37 tjedana, e tu su meni oči ispale kad sam shvatila da imam još samo jednu kontrolu i na iduću se javljam u bolnicu za ležanje😳😳😳😳 Znači prvo mi je prošlo štaaaa, već, kak, šta nije to prerano, onda druga stvar, šta će oni čekat cijelo vrijeme da se kod mene to pokrene samo, znači realno od kad dođem u bolnicu sa 37 tjedana ja tamo mogu čubit još 3 tjedna😳😳 Taj dio mi nije jasan🤔 Uglavnom na idućoj kontroli ću sve znat 🤷‍♀️

Ne kužim ni ja zaš bi te ostavljali gore tri tjedna ranije 🤔 
    Možda se sje.. pa misli na onaj iza put kad ćeš dolazit
    Kolegica koja ima epi je dva puta rađala prirodno u 39 i 40 tt. Nije ležala ranije nego došla kad su trudovi krenuli

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

Jelenko93
    25. Studeni 2021. 14:54

Ne znam🤷‍♀️ Rekla je oko 37og tjedna da bi došla u bolnicu🤷‍♀️ Stvarno me iznenadilo, nisam se snašla ispitat bolje, išokiralo me🤣

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Slee
    25. Studeni 2021. 15:01

Jelenko a jaooo, meni se to cini pretjerano. Realno, mozes biti i do 42tt gore, to je mjesec dana. Nije bas ni da je njima sada zgodno u ovoj koroni da km netko lezi mjesec prije termina. Bezveze. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

aurora12
    25. Studeni 2021. 15:01

Jelenko po tome je onda moja glukoza u urinu od torte vecer prije, ne sjecam se je li nakon nje bio samo taj jutarnji urin.
    Cudno mi je ovo zbog epilepsije, moja nevjesta je isto ima, pije lijekove ali zna imati smetnje i isla je normalno roditi kad su krenili jaci trudovi, i to je s otoka isla u split. 

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

jelenas
    25. Studeni 2021. 15:11

Jelenko što se tiče induciranja poroda, takvi porodi obično zaista traju duže nego prirodni, dakle aktivna faza poroda. Tako da vjerujem da će te pustiti prirodno jer pretpostavljam da je za tvoje stanje i tijelo bolje da ono samo radi koliko može nego da je opterećeno razno raznim stimulansima i hormonima. Nek me Schinin ispravi ako baljezgam, meni se tako čini logično. 
    Ono što mi nije logično baš je to da te zaprime s 37tt, to mi se čini zaista nepotrebno ako sve bude ok i ako budeš zatvorena. Ja bih osobno to odbila jer smatram da ćeš doma opuštenije dočekati porod. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.