Margo, znas li kako je sad u splitu sta se tice robe za izlazak za mamu i bebu?treba li to spakirat u kufer ili muz moze donit kad i jaje?thx!
Bas mi je prijateljica rodila u 9. Mjesec kaze da joj je muz donia dan prije izlaska robu za nju i bebu

👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Margo, imam osjecaj da ce i to zabranit s obzirom da su zabranili pratnju 😅

🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Fluffy da da cula sam za njih, bas ih pratim na instagramu! Meni svi prigovaraju da ne mogu tako bezlicno i bezbojno sve, ali ja si ne mogu pomoci. Inace sam ja uvijek sva u crnom i onda se cijeli zivot nosim s nekim glupim komentarima, a ja stvarno samo tako volim, sto cu. Jasno mi je da cu morat kupiti i neke sarene igracke i da ce bebu to veseliti, ali bar ove neke osnovne stvari nek budu po mom 😀
-
Nasa grupica napreduje, ima nas vec 26, sutra nekad kroz dan radim grupu. Ako je netko propustio - u mom potpisu sve pise.
—
Jelena hahahaha ajme slika za grupu, dobro si me sjetila 😂

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
I od mene preporuka za Sideral forte, spominjala sam ga već ovdje... Također se doktorica iznenadila kako se povećalo željezo za kratko vrijeme. Također znam da je dobra cvekla, crveno meso, sok od aronije, ne može mi sad više ništa naumpasti

Curee,
Pomagajteee 😅😆
Jeste kupovale zimsku vreću za kolica?
Ja sam stalno kontala da ce mi to trebat tek za iducu zimu za sportski dio kolica.
Nije mi jasno kako cu toliku vreću ugurat u košaru od kolica. Ja sam mislila koristit skafanderić i preko toga dekicu, a onda mi prijateljica govori da je ona koristila odma tu vreću.
Izgubljena sam više od ove opreme 😅😆
https://lb1f.lilypie.com/lRqLp1.png
Sjetih se i Sleeine ideje za sobicu, veliki lajk. Potegnula se onda negdje malo i tema sivila/crnila i monotonije boja sto me asociralo na super stranicu koju sam nasla sa proizvodima za djecu koje poticu razvoj mozga kod beba s obzirom na to da male bebe najbolje raspoznaju upravo kontraste crno-bijelo pa ako koga zanima, nek baci oko. Bebelot se zove stranica, imaju web/fb/ig. Nisam jos nista narucivala, ali planiram uskoro pa javim dojmove
Ako sam nekog ili nesto preskocila, nije namjerno, i ja cesto tako zazujim u zadnje vrijeme i pogubim se
Daa, to sam nekidan na tv gledala, neka naša sije igračke i posteljine mislim. Nezz tocno sta sve. I sve je crno-bilo, i to sam materi pokazala i rekla joj eto ti na😂😂😂😂
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Curee,
Pomagajteee 😅😆
Jeste kupovale zimsku vreću za kolica?
Ja sam stalno kontala da ce mi to trebat tek za iducu zimu za sportski dio kolica.
Nije mi jasno kako cu toliku vreću ugurat u košaru od kolica. Ja sam mislila koristit skafanderić i preko toga dekicu, a onda mi prijateljica govori da je ona koristila odma tu vreću.
Izgubljena sam više od ove opreme 😅😆
Ja osobno nisam koristila vrecu dok je beba bila u kosari, nego upravo tako, tek za sportski dio, a u kosari je bio u skafandericu/medo odjelcu, dekica preko i onda jos ona pokrivka od kosare (sad kad citam, pitam se jel uopce imalo zraka jadno dijete🤔😂), ali isto ne znam dal bi vreca stala u kosaru, bas cu isprobat jedan dan kad cu prat kolica🙊
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Popsi ja sam koristila vreću u košari i taman stane, nije ti to tak veliko. Mogu ti sutra uslikati, u sobi mi je sad di malena spava.
Evo cure Zara i Zara Home objavili popuste za BF. Sretna sam jer ništa s mog popisa nije sniženo i vjerojatno sam uštedila 500tinjak kunića :) Zato sutra malecka ide u vrtić, a mamica u shopping! 😂

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Embarasada cestitke na dobrom pregledu.
Alexandra zao mi je sto si udaljena od mame i vjerujem da ti ovaj period sad tesko pada. Bas si je lijepo iznenadila.
Kad dodje bebica promijenit ce se situacija i cesce cete se vidjati 💞
Bela kad imas mogucnosti sto da ne. Neka curka uziva u poklonima i svim tim aktivnostima ☺️
Tierra trudnice su sve i bile obzirom da sam bila kod svog ginekologa. Ali su one imale termine za uzv ili ctg, a ja posto sam dosla samo na ocitanje nalaza bez termina morala sam pricekati, iako sam ostala svega 5 min unutra, a cekala dva sata.
-
Gdje ce vam bebe biti preko dana?
Meni nezamislivo da je u početku nemam stalno na oku. S prvim curicom nam nije bas bilo toplo po sobama pa smo u početku bili u dnevnim boravku, tu i spavali.
Medjutim to je tako uzasno bilo, jer neki nisu imali pardona (sveki) pa su znali sjediti do pola 11 navecer.
Sad smo opremili svoj sprat i sredili sve sto je trebalo tako da nije hladno i bit cu navecer u sobi, ali eto razmisljam o ovom next to me kreveticu pa da u tome bude preko dana u boravku, a za slucaj da mi nekih gostiju bude preko glave ispalit cu se u sobu s bebom jer ce tamo biti krevetic.

Evo našla sam neku fotku kako je bila upakirana:
https://ibb.co/1X6DdgC

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji