Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mo_zg
    24. Studeni 2021. 21:50

Popsi

Curee,

Pomagajteee 😅😆

Jeste kupovale zimsku vreću za kolica?

Ja sam stalno kontala da ce mi to trebat tek za iducu zimu za sportski dio kolica.

Nije mi jasno kako cu toliku vreću ugurat u košaru od kolica. Ja sam mislila koristit skafanderić i preko toga dekicu, a onda mi prijateljica govori da je ona koristila odma tu vreću.

Izgubljena sam više od ove opreme 😅😆

Ja osobno nisam koristila vrecu dok je beba bila u kosari, nego upravo tako, tek za sportski dio, a u kosari je bio u skafandericu/medo odjelcu, dekica preko i onda jos ona pokrivka od kosare (sad kad citam, pitam se jel uopce imalo zraka jadno dijete🤔😂), ali isto ne znam dal bi vreca stala u kosaru, bas cu isprobat jedan dan kad cu prat kolica🙊

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

jelenas
    24. Studeni 2021. 22:01

Popsi ja sam koristila vreću u košari i taman stane, nije ti to tak veliko. Mogu ti sutra uslikati, u sobi mi je sad di malena spava. 
    Evo cure Zara i Zara Home objavili popuste za BF. Sretna sam jer ništa s mog popisa nije sniženo i vjerojatno sam uštedila 500tinjak kunića :) Zato sutra malecka ide u vrtić, a mamica u shopping! 😂

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Teeny
    24. Studeni 2021. 22:05

Embarasada cestitke na dobrom pregledu.
    Alexandra zao mi je sto si udaljena od mame i vjerujem da ti ovaj period sad tesko pada. Bas si je lijepo iznenadila.
    Kad dodje bebica promijenit ce se situacija i cesce cete se vidjati  💞
    Bela kad imas mogucnosti sto da ne. Neka curka uziva u poklonima i svim tim aktivnostima ☺️
    Tierra trudnice su sve i bile obzirom da sam bila kod svog ginekologa. Ali su one imale termine za uzv ili ctg, a ja posto sam dosla samo na ocitanje nalaza bez termina morala sam pricekati, iako sam ostala svega 5 min unutra, a cekala dva sata.
    -
    Gdje ce vam bebe biti preko dana?
    Meni nezamislivo da je u početku nemam stalno na oku. S prvim curicom nam nije bas bilo toplo po sobama pa smo u početku bili u dnevnim boravku, tu i spavali.
    Medjutim to je tako uzasno bilo, jer neki nisu imali pardona (sveki) pa su znali sjediti do pola 11 navecer.
    Sad smo opremili svoj sprat i sredili sve sto je trebalo tako da nije hladno i bit cu navecer u sobi, ali eto razmisljam o ovom next to me kreveticu pa da u tome bude preko dana u boravku, a za slucaj da mi nekih gostiju bude preko glave ispalit cu se u sobu s bebom jer ce tamo biti krevetic.

jelenas
    24. Studeni 2021. 22:06

Evo našla sam neku fotku kako je bila upakirana:
    https://ibb.co/1X6DdgC

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

jelenas
    24. Studeni 2021. 22:11

Teeny ja planiram prva dva tri tjedna provesti na kauču s bebom ili na sebi ili pored sebe. Bouncer mogu staviti pored sebe na kauč, imamo baš ogromnu kutnu a i računam da taj next to me mogu voziti po stanu. Mislim da ću i kolica držati u stanu sve do prve šetnje za situacije kad se poželim istuširati, a sama sam doma itd... 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

freya_444
    24. Studeni 2021. 22:14

Cure koje tražite kompletiće za izlazak imam preporuku za 3 stranice na fejsu pa si pogledajte: 2teens, 6točka2 i Tweety Baby shop novi. Imaju baš lijep izbor svega ☺️🤗

Lucija 16.12.2021.💗

• Lorena3009
    24. Studeni 2021. 22:16

Mi do nazad 2 miseca nismo imali centralno pa smo radi nje sad pozurili i proveli ga. Tako da će mo spavat u sobi. A preko dana je planiram u dnevni, ili u Nuni ili u gnijezdu...Nadam se da se neće bunit😂
    Ja sam kupila vricu za kolica Elodie. Necemo bas ic u šetnje po zimi Al eto. Nek sam ja kupila... 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Margo
    24. Studeni 2021. 22:24

Josipab

Margo,imam osjecaj da ce i to zabranit s obzirom da su zabranili pratnju 😅

A ja se nadam da ce se malo primirit vise. Mozda se do kraja prvog vrati pratnja 😀

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

sirenita
    24. Studeni 2021. 22:27

U rađaoni - iz mog iskustva -  ništa 😅 
    U predradaoni dobila njihovu spavaćicu, svoje sve stvari spremila na 1 mjesto, vodu nisam smjela imati sa sobom nego bi mi babice dale gutljaj kad nisam vise mogla izdržati (to rade za slučaj da zatreba hitan CR), a o hrani ni pomisliti….čak ni mob mi nisu dale nego je stajao na metar od mene 😏 dobila ga tek nakon sto sam rodila. 
    Nakon poroda su iz moje torbe izvadile uloške u mrežaste gaćice (pitaju jel imam ili da daju svoje), dali mi svoju cistu spavaćicu i odvezli u sobu zajedno s bebom. 

Vreća za kolica - imam jane mims, ona je bas za košaru i za autosjedalicu (s ledja joj se provedu naramenice od jajeta, tako da je sve čvrsto i beba nemoze iskliznuli). Planiramo je koristiti, dok za sportski dio bude veca vreca jane nest horizons (nju sad stariji bebac koristi, a nova beba će tek nagodinu).

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

sirenita
    24. Studeni 2021. 22:31

https://www.svijet-beba.hr/dodaci-za-kolica/djecja-kolica/zimske-vrece/jane-mims-zimska-vreca-baobab/41/69/1259/15202

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.