Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lorena3009
    24. Studeni 2021. 19:13

Alexandraaa90

Teeny evo jesam, samo zbog vas 😊
    Slee poslan mail.
    Fluffy dobrodosla ❤.
    Cure sutra je mojoj mami rodjendan, pa sam bas u bedu sto ne mogu otici u Doboj do nje. Ali sam kod prijateljice narucila i ona joj napravila tortu i odnjela. Pa smo sad se isplakale i ona i ja, ja jer ne mogu do nje, a ona valjda se tako jako iznenadila (vec je mislila da nece imati tortu ove godine, jer joj uvijek ja pravim) a i jer ne mogu sad tamo otici…
    Eto malo sam se izjadala. Ali blago vama kojima su mame blizu, sve bih dala da je moja blize. ❤

😭😭😭😭 Znam kako ti je. Meni je moja s menom još, i ne dam joj da ide ča. Kad se sitim da će ipak morat ic krenem plakat😭😭 Al svaka čast kako si je iznenadila👍💋

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

MissBlue
    24. Studeni 2021. 19:15

Mo_zg hvala, budem i ja pitala onda u ljekarni za preporuku. 😁

Clarissa super za pregled!

Moj bebi je poprečno u takvom položaju da mi doslovno nogama hopsa po mjehuru, cijeli dan se cimam od tog njegovog lupkanja. Baš neugodan osjećaj. Danas u noći me doslovno probudio iz čvrstog sna kolko me lupio u mjehur i odmah sam trčala na wc. 🙄

Anemi samo šopingiraj, i mene jako vesele te stvarčice za bebu. Baš lijepo od bake i dide. 😊 Lijepa torbaaa. 😍

Teeny žao mi je za hodanje po doktorima i držim palčeve da sve bude okej. 🤞🏻

Embarasada super za pregled. Za željezo nažalost nemam preporuke. 😐

Alexandra baš mi je žao što si udaljena od mame, na rođendane i blagdane to nekako uvijek najteže pada. 🙁

Jelenas hvala na dojavi za HIA. 😁

Lota poznati su mi ti bolovi od ležanja, meni najviše utječe na križa i stalno imam osjećaj ko da me išijas lovi jer mi sve ide dolje prema guzici i nogama. Meni pomažu topli oblozi, kad je najgore bilo bi stavljala termofor i mogu reći da mi je pomoglo. Ako te sve boli probaj s malo dužim toplim tušom. 😊

Bela ma samo razmazite curicu, ako ste u mogućnosti, zašto ne. Samo jednom je tako mala. Ja već sad planiram kak ću mu radit adventske kalendare i sl. 😅 

Kak sam ljubomorna dok kažete da ste prespavale dan. 😅 Ja ne spavam baš noću, a bome ni danju. Najgore mi je što mi se oko 6 popodne počne drijemati i onda ne želim spavati jer mislim da onda neću moći u noći zaspati, a ja svakako onda ne mogu zaspati navečer. 😂

Lorena ja kako čitam odmah odgovaram u bilješku i samo kopiram. Ko bi to sve popamtio. 😂😂😍

• Clarissa
    24. Studeni 2021. 19:21

Lorena Jupiiii  Je, rekao mi je da je skroz normalno, i pritisak kad mi bude dolje i blaga bol, i menstrualna bol, da je to za ove tjedne skroz normalno i ako to osjetim dok se npr. setam, da se ne moram bojati, malo da sjednem, zastanem, odmorim i da mogu dalje. Ako osjetim dok sam doma, da je isto normalno jer se mali namjesta ili nabije glavom dolje pa da si promijenim polozaj i okej. To sam zapravo jedva docekala pitati na pregledu.

Nisam dodala - za sljedeci pregled trebam IAT izvaditi, veli da to ponavljam nalaz od prije jer se u ovoj fazi opet radi. Nisam to iz Petrove 3 zapamtila pod tom skracenicom (sjecam se da je pocetkom trudnoce bila krv grupa, rh faktor, oni svi markeri...), uglavnom sad se opet radi IAT pa cu to ginica iz doma zdravlja traziti uputnicu.

• Clarissa
    24. Studeni 2021. 19:23

Sorry na ovoliko boldanja, na mobu sam kopirala svoj komentar za koji mi je prvo javljalo da je predugacak, onda pejstah pa valjda pola bolda pobralo...

• Margo
    24. Studeni 2021. 19:24

Bela_le

Lillio cestitam na dobrom pregledu
    Mea predivna fotka, bas si zgodna trudnica
    Jelenko super je next to me
    Roberta trebali bi priznati, ali mislim da ti za ctg i preglede u trudnickoj ni ne treba potvrda, ja idem bez potvrde i nikakav problem nisam imala
    Fluffy dobrodosla
    Luu dekica je bas medena
    Clarissa cestitam na dobrom pregledu
    Scarlett slatki trbuh
    Embarasada cestitam na dobrom pregledu

Ja sam prekrsila sto sam rekla da necu vise ici u shoping, ove godine cemo bas razmaziti curicu sa poklonima, nije zbog dolaska brace majke mi, al evo trenutno stojimo bolje ekonomski nego ikad pa s tim i ona dobija dosta vise, uz poklone za svetog nikolu i bozic, braco ce joj donjeti nekoliko sitnica jad bude dolazio iz bolnice i napravit cu joj adventski kalendar s nekim sitnicama kao sto su snalice, gumice za kosu, slatkisi i slicno

evo ja sam upravo zavrsila cizmice za adventski kalendar za svoju curku. Ove godine imam viska vremena kako ne radim, a i 12 mjesec mi je poseban jer je rodena na Badnjak pa te totalno razumijem 😀

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

Roberta2111
    24. Studeni 2021. 19:27

Jelenas ja sam dobila takvu informaciju za Sl. Brod, vjerojatno ne traze u svim bolnicama.. Za svaki slucaj cu pokusat dobiti ovu potvrdu o vjerojatnom slucaju...ali eto, meni izgleda ne gine testiranje 🙄🤦🏼‍♀️ 
    Sto se tice pregleda, vađenja krvi itd ne treba ni test ni potvrda.. Nije mi jasno zasto bi onda trebala i za ctg, ali ko zna sta ce biti jos kroz tjedan, dva, mjesec... 🙄🙄

jelenas

Curke, pa otkud sad to da treba potvrda za CTG? nisam sigurna baš… Ja sam nabavila potvrdu od doktora o preboljenju ali evo još me nigdje nisu tražili i mislim da se ne tiče primarne zaštite i redovnih pregleda.
    Embarasada čestitke na super pregledu!!
    Taya nadam se da si doma s curkom i tatekom ❤️
    Bela_le
    24. Studeni 2021. 19:28

Margo predobar je, ja radim od rolica od wc papira... lakse mi je kad vidim da nisam jedina koja tak bude ekstra, ja s njom stalno neke takve gluparije izvodim, halloween party, pa za bozic sve na veliko, pa za uskrs ostavljam put od cokoladnih jaja do gnjezda, muz samo ludi samnom haha

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

JanaL.
    24. Studeni 2021. 19:33

Tierra hvala na info za home and cook. Ikea nas uvijek zadrži , pa nikad nemamo vremena proc taj mali zg ili kako ga već zovu. 
    Lady nastavljaš borbu s robicom. Ja sam bodije prije peglanja slagala jedan na drugi, od većeg prema manjem jer isto skužila da brojevi nemaju veze s mozgom.
    Aurora super za seku!
    Scarlett sretan rođendan sa zakašnjenjem🥳! Za difuzor sam pročitala negdje da za bebe ide samo voda.
    Jelenas još ništa od rodilišta kod mene😔
    Maša drago mj je da ste dobro i da idete doma!
    Josipab meni je patronažna rekla da ne kupujem taj Tyrosur za pupak jer se koristi ako bude potrebno. Možda da pitaš svoju jer svaka ima svoju filozofiju oko tog pupka…ali eto da ne kupuješ bez veze. 
    Ljubica, Fluffy dobrodošle! Nadam se da sam dobro napisala ime.
    Bruna ja sam isto za domaću kozmetiku…maslinovo ulje i svinjska mast🤣 vlažne maramice isto ne mislim koristiti…jedino kad ćemo biti van kuće.
    Freya i Bela kod vas se baš sprema… kod mene baš ništa…nadam se da neću puno prenijeti. Jel neko od vas zna koja je praksa kad prijeđes termin. Znam da su onda pregledi svaka 2 dana. Znam cure koje su prošle termin i do 10 dana, a neke su inducirali nakon 5. Sutra imam pregled u bolnici pa ćemo vidjet sta kaže dr. Iskreno sam baš nervozna ko nikad do sad prije pregleda. 
    Teeny bit će to sve ok!❤ a doktora nam je svima dosta vjerujem. 
    Čestitam na novim tjednima i dobrim pregledima! 

💙👶 07.12.

• Zelena36
    24. Studeni 2021. 19:36

Mo_zg

Na eljekarna je krenuo vec popust, imaju 25% na Tommee Tippee, sto stvarno nije lose ako netko planira uzeti onaj set bočica recimo ( sa 320kn je snizen na 240). Imaju i druge popuste, ali ovaj za T.Tippee sam bas pratila 🙊

Mozes mi molim te stavit link? Trazim i nigdi nisam nasla bocice 😂

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

• Margo
    24. Studeni 2021. 19:38

Bela_le

Margopredobar je, ja radim od rolica od wc papira… lakse mi je kad vidim da nisam jedina koja tak bude ekstra, ja s njom stalno neke takve gluparije izvodim, halloween party, pa za bozic sve na veliko, pa za uskrs ostavljam put od cokoladnih jaja do gnjezda, muz samo ludi samnom haha

A sve je to tako slatko, posebno dok su mali, moja ce sad 8 godina ali joj je jos uvijek sve to zanimljivo. Ja samo molim Boga da sto duze potraje 😀

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani