Margo predobar je, ja radim od rolica od wc papira... lakse mi je kad vidim da nisam jedina koja tak bude ekstra, ja s njom stalno neke takve gluparije izvodim, halloween party, pa za bozic sve na veliko, pa za uskrs ostavljam put od cokoladnih jaja do gnjezda, muz samo ludi samnom haha
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Tierra hvala na info za home and cook. Ikea nas uvijek zadrži , pa nikad nemamo vremena proc taj mali zg ili kako ga već zovu.
Lady nastavljaš borbu s robicom. Ja sam bodije prije peglanja slagala jedan na drugi, od većeg prema manjem jer isto skužila da brojevi nemaju veze s mozgom.
Aurora super za seku!
Scarlett sretan rođendan sa zakašnjenjem🥳! Za difuzor sam pročitala negdje da za bebe ide samo voda.
Jelenas još ništa od rodilišta kod mene😔
Maša drago mj je da ste dobro i da idete doma!
Josipab meni je patronažna rekla da ne kupujem taj Tyrosur za pupak jer se koristi ako bude potrebno. Možda da pitaš svoju jer svaka ima svoju filozofiju oko tog pupka…ali eto da ne kupuješ bez veze.
Ljubica, Fluffy dobrodošle! Nadam se da sam dobro napisala ime.
Bruna ja sam isto za domaću kozmetiku…maslinovo ulje i svinjska mast🤣 vlažne maramice isto ne mislim koristiti…jedino kad ćemo biti van kuće.
Freya i Bela kod vas se baš sprema… kod mene baš ništa…nadam se da neću puno prenijeti. Jel neko od vas zna koja je praksa kad prijeđes termin. Znam da su onda pregledi svaka 2 dana. Znam cure koje su prošle termin i do 10 dana, a neke su inducirali nakon 5. Sutra imam pregled u bolnici pa ćemo vidjet sta kaže dr. Iskreno sam baš nervozna ko nikad do sad prije pregleda.
Teeny bit će to sve ok!❤ a doktora nam je svima dosta vjerujem.
Čestitam na novim tjednima i dobrim pregledima!
💙👶 07.12.
Na eljekarna je krenuo vec popust, imaju 25% na Tommee Tippee, sto stvarno nije lose ako netko planira uzeti onaj set bočica recimo ( sa 320kn je snizen na 240). Imaju i druge popuste, ali ovaj za T.Tippee sam bas pratila 🙊
Mozes mi molim te stavit link? Trazim i nigdi nisam nasla bocice 😂
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Margopredobar je, ja radim od rolica od wc papira… lakse mi je kad vidim da nisam jedina koja tak bude ekstra, ja s njom stalno neke takve gluparije izvodim, halloween party, pa za bozic sve na veliko, pa za uskrs ostavljam put od cokoladnih jaja do gnjezda, muz samo ludi samnom haha
A sve je to tako slatko, posebno dok su mali, moja ce sad 8 godina ali joj je jos uvijek sve to zanimljivo. Ja samo molim Boga da sto duze potraje 😀
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Slee super super super si ti to zamislila. Ne znam dal ce bit popusta al nista te ne kosta pricekat sad jos malo... znam da si nestrpljiva, cekam i ja petak jos da vidim neke stvarcice :)
Birdy, a k vrapcu. A da je netko predlozio, okladila bi se da si u radaoni 😂 aj bitno da je sve ok
Fluffy dobro dosla. Super je grupica jer smo jednako pogubljenje
Bruna dugo vec kumovi najavljuju taj krevetic, mozda malo predugo 😬
Clarissa super za pregled. Nekad je i zgaravica dobra opcija. Nisam ni ja neki dan mogla odoljet Cedeviti. Inace sam ju na litre pila, a sad odmah zgaravica 😭😭😭 meni na Merkuru za ctg ne treba potvrda
Anemi doslovce ne mogu vise nista drugo osim skuhat doma rucak i provest dan na webshopovima 🤪🤪🤪
Jelenko prestani guglat!!! Stvarno ne znam sto to znaci, al mislim da kad trazis nesto lose, naci ces to. Saznat ces sutra ili se mozda nade jos danas neka pametna glava koja to zna
Teeny joj pa sto ne moze trudnica malo preko reda? Drzim 🤞da bude sve ok
Scarlett i ja mislim da je to dosta za izlazak. Preslatko je! I busa je lijepa!
Embarasada bravo za pregled. Taman ces imat vremena za kupit sve na porodiljnom
Alexandraa a bas lijepo si to organizirala za mamu. Moja takoder nije blizu ali zato video pozivi rade non stop
Margo i Bela meni je to bas super sto ih tako zabavljate s kreativnim radovima. Nadam se da cu i ja imat volje, a i vremena za to sa svojom curicom kad malo naraste 🥰🥰🥰
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Clarissa da, Petrova 3 se ide još jednom pred kraj trudnoće, mislim tako 33-34tt. Kod njih ti sigurno ne treba covid potvrda, provjerila sam!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Fluffy Dobro nam došla i čestitam ti 😊
A ne znam evo nisam zapamtila kojoj je rečeno da je beba velika sa 1700... Evo ni meni ništa nije jasno, meni je rekla da je mala 😂 a na app koju imam za moj tt piše čak da je 1500 ok 🤷 31+4 sam danas
Tierra slažem se... I bas sam o tome pričala s mužem.... Dajem rok do 15.12., ako ne bude ništa, idemo sami kupiti...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
LorenaJupiiiiJe, rekao mi je da je skroz normalno, i pritisak kad mi bude dolje i blaga bol, i menstrualna bol, da je to za ove tjedne skroz normalno i ako to osjetim dok se npr. setam, da se ne moram bojati, malo da sjednem, zastanem, odmorim i da mogu dalje. Ako osjetim dok sam doma, da je isto normalno jer se mali namjesta ili nabije glavom dolje pa da si promijenim polozaj i okej. To sam zapravo jedva docekala pitati na pregledu.
Nisam dodala - za sljedeci pregled trebam IAT izvaditi, veli da to ponavljam nalaz od prije jer se u ovoj fazi opet radi. Nisam to iz Petrove 3 zapamtila pod tom skracenicom (sjecam se da je pocetkom trudnoce bila krv grupa, rh faktor, oni svi markeri…), uglavnom sad se opet radi IAT pa cu to ginica iz doma zdravlja traziti uputnicu.
Meni su to sto se trebalo ponovo radit u Petrovoj 3 zvali "TS" - testovi senzibilizacije. To su me trazili u TA da ponovim pa sam isto trazila od gin uputnicu i da, nije trebala covid potvrda. U petak sam isla to radit tako da je provjereno
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Nyssa kako si, jesi ti barem otisla rodit? :)
Mislim da je danas termin, ako se ne varam? 🙆🏻♀️
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji