Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    24. Studeni 2021. 17:41

Birdy mi te vec u radjaonu poslale 😀😂
    Aleksandra - ja cekam, ti si matica cerviks ekipe, ne ide to bez tebe 😂
    Meaa - slazem se, bas si zgodna. Ja se jucer kao sredila za pregled i pokusala slikat, uhvatila se u par trenutaka kako uvlacim trbuh, a ono ne ide 😂 na kraju odustala od slike i skinula haljinu i vratila se u svoju tri broja vecu pidzamu koja mi je sad cak i na knap

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Bruna257
    24. Studeni 2021. 17:44

Fluffy dobrodošla i naravno da te primamo 😁👍

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

MissBlue
    24. Studeni 2021. 17:47

Mo_zg, baltazar hvala cure! Budem probala onda, možda mi se stvarno probava popravi po njemu. 😂 Mo koji vitamin C uzimaš?
    -
    https://www.roditelji.hr/beba/besplatna-online-edukacija-za-trudnice-i-dojilje-zdrava-mama-sretna-beba/
    Naletjela sam na ovu besplatnu edukaciju, pa vam dijelim tu ako koju zanima, teme mi se čine zanimljive. 😊
    -
    Nyssa hvala! Ma budem probala čisto da vidim kako bude mi organizam reagirao na njih. S obzirom da imam slab želudac već vidim kako bi moglo završiti.🤮 Prirodnije alternative su uvijek bolje, možda ću se i ja morati okrenuti njima.

Mea baš si lijepa trudnica. Bebi se dopada u buši. 😊

Mo_zg meni je ginićka skomentirala da je veća beba, i meni je bilo čudno isprva, jer mi čak i aplikacija za moje tjedne prikazuje točno 1700 g. 😅 I ja sam si baš to razmišljala kad sam vidjela da je neka isto napisala ali da je beba manja. 😂 Ali valjda oni gledaju u odnosu na sve mjere, ne samo težinu, ne znam. 😁

Slee a gle ne škodi ti pričekat do petka. 😅 Misliš da će se rasprodat ili? Lijepo si si ti to zamislila. Volim jednolično. 😊

Birdy ma sve u svoje vrijeme, ne žuri se bebici van. 😁 Onda budem stvarno isprobala, možda mi se fakat popravi. 😅

Fluffy dobrodošla. 🎉 2 dana smo razlike u terminu, meni je 24.1.😁
    -
    Meni je stigla danas narudžba sa ethereala, uzela sam par stvarčica https://ibb.co/rx6gCTG 
    2 plahte za krevetić, nepremočivu podlogu i dekicu za kolijevku. Dekica je premeeekana. 😍

• Mo_zg
    24. Studeni 2021. 17:52

Luu

Mo_zg, baltazar hvala cure! Budem probala onda, možda mi se stvarno probava popravi po njemu. 😂 Mo koji vitamin C uzimaš?
    -
    https://www.roditelji.hr/beba/besplatna-online-edukacija-za-trudnice-i-dojilje-zdrava-mama-sretna-beba/
    Naletjela sam na ovu besplatnu edukaciju, pa vam dijelim tu ako koju zanima, teme mi se čine zanimljive. 😊
    -
    Nyssa hvala! Ma budem probala čisto da vidim kako bude mi organizam reagirao na njih. S obzirom da imam slab želudac već vidim kako bi moglo završiti.🤮 Prirodnije alternative su uvijek bolje, možda ću se i ja morati okrenuti njima.

Mea baš si lijepa trudnica. Bebi se dopada u buši. 😊

Mo_zg meni je ginićka skomentirala da je veća beba, i meni je bilo čudno isprva, jer mi čak i aplikacija za moje tjedne prikazuje točno 1700 g. 😅 I ja sam si baš to razmišljala kad sam vidjela da je neka isto napisala ali da je beba manja. 😂 Ali valjda oni gledaju u odnosu na sve mjere, ne samo težinu, ne znam. 😁

Slee a gle ne škodi ti pričekat do petka. 😅 Misliš da će se rasprodat ili? Lijepo si si ti to zamislila. Volim jednolično. 😊

Birdy ma sve u svoje vrijeme, ne žuri se bebici van. 😁 Onda budem stvarno isprobala, možda mi se fakat popravi. 😅

Fluffy dobrodošla. 🎉 2 dana smo razlike u terminu, meni je 24.1.😁
    -
    Meni je stigla danas narudžba sa ethereala, uzela sam par stvarčica https://ibb.co/rx6gCTG
    2 plahte za krevetić, nepremočivu podlogu i dekicu za kolijevku. Dekica je premeeekana. 😍

Uzimam klasicni Plivit C od 500, tako mi je tetica u ljekarni preporucila, ja se iskreno ne razumijem bas previse 🥴 ali negdje sam procitala da vitamina C ne moze biti previse u organizmu, jer mislim da ga ima i u Novalacu koji pijem, tako da je valjda to ok 🙊

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

Slee
    24. Studeni 2021. 17:53

Fluffy dobro doslaa! Upisi i kad ti je iduci pregled pa te cure ubace na listu.
    Alexandra u potpisu ispod je moj mail na koji mi mozes poslati broj

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Mo_zg
    24. Studeni 2021. 17:55

Na eljekarna je krenuo vec popust, imaju 25% na Tommee Tippee, sto stvarno nije lose ako netko planira uzeti onaj set bočica recimo ( sa 320kn je snizen na 240). Imaju i druge popuste, ali ovaj za T.Tippee sam bas pratila 🙊

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

• Fluffy02
    24. Studeni 2021. 17:55

Hvala na dobrodoslici!
    Jos da malo skuzim kako i sto po ovom forumu pa ubacim i trakicu i potpis, sve u hodu pomalo  

Luu jooj, moj dragi ima rodendan 24.1. i navija da beba bude za njegov rodendan 

👩 30
    👱‍♂️ 29
    ❤️ 26.1.2022.

• Clarissa
    24. Studeni 2021. 17:57

Cestitke svima na super pregledima! Bas je lijepo da sve ide po pe esu  I super Masa da mozes doma, odlicno!
    Moj pregled isto dobro prosao, sve je nasrecu uredno, cerviks, posteljica, protoci...Malac sad ima kilu i pol, jajca su mu se spustila sto je isto okej (nije pokazivao lice jer se tako izokrenuo, ali zato su jajca bila na izvolte ). Rekao mi je da je menstrualna bol koju nekad osjetim normalna jer ce se sad sve vise glavicom nabijati dolje, iako i dalje jos moze preokretati se dokle ce imati mjesta. Sljedeci pregled 15.12., a 21.12. idem na fetalni eho na Rebro (na Srebrnjaku guzva). UK opet uredna, GUK profil isto (bas me zeznulo onih 5.1 nataste taj jedan jedini put bas na ogtt-u, otad sve uredno al eto moram se pikat i chekirat svaka 3 tj). Joj Jelenas dobro si mi prognozirala da kupnja kod mene tek krece, na povratku s pregleda sam si na mah dala oduska u HM-u za neke stvari 56, a i copila odmah one rukavice za bebe da se ne grebe 
    Odbrojavam zadnje radne dane, aaaaaa, ne mogu viseeee.
    Nemam wa pa se nisam javljala za grupu.
    Pitanje - za ctg treba covid potvrda? Nemam je pa mi to naravno komplicira zivot ako ce se na sve vise mjesta traziti, ufff. Danas sam 30+2, ako sve i dalje bude ok, izgleda da u TA krecem od 37 tj.
    Ajme kad je ovo sve vrijeme proslo, ne mogu vjerovati... 
    Vratila mi se i frendica zgaravica, ali taaaako mi se jelo kiselo zelje pa sad umirem kak pece... Burning down the house! 
    Uzivajte curke!

• Fluffy02
    24. Studeni 2021. 18:02

Mo_zg meni su u ljekarni rekli da trudnice ne smiju previse vitamina C (iako osobno ne razumijem bas zasto) i dali su mi djecji od 50 za piti uz Heferol. Kad sam provjerila to s ginekologom, rekao je da je to dosta i da je tako okej. E sad, to je samo moje iskustvo, moguce da se i oko toga misljenja razlikuju, samo prenosim sto su meni rekli.
    Slee deal, javim se na mail 

Za cure koje vode popise - sljedeci pregled mi je 6.12., a za popis termina - 26.1. Pula (beba Tara) 

👩 30
    👱‍♂️ 29
    ❤️ 26.1.2022.

anemi2022
    24. Studeni 2021. 18:10

Slee, mail poslan ☺️ odlična kombinacija za krevetic !! ☺️ Mobile je predivan 🥰🥰💙 
    Fluffy, dobrodošla!! 🤗
    Mene upravo zvaili moji baka i dido da me sutra vode u šoping i da će mi kupiti njihalicu za bebu 🤗🤗🤗 pa sad luđački gledam po internetu i pokušavam viditi što se nudi po našim dućanima 😅 bilo bi lakše da narucimo online, ali oni su old school pa sam sigurna da će titi to u dućanu odma uzet sa sobom😂 ugl. baš sam uzbuđena.
     Ovih dana sam pretjerala sa sopingom, ali to mi je jedina zanimacija dok dragi radi, tako da se svakom paketicu veselim s posebnim guštom 🤗 danas su mi stigle bibs dudice i ovi šeširici za bradavice koje sam uzela po preporuci od Una.bridged ☺️

Jos čekam torbu za pelene/kolica s ebaby. Naručila sam prvu koju sam našla, stvarno ne volim torbe nositi tako da nisam neki picajzla oko toga 😅 ova je bila sive boje, računam pasat će na kolica i to je to 😂https://ibb.co/z47T7cC

29👫🏻34
    Termin 👶🏻💙 17.2.2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani