Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Fluffy02
    24. Studeni 2021. 17:55

Hvala na dobrodoslici!
    Jos da malo skuzim kako i sto po ovom forumu pa ubacim i trakicu i potpis, sve u hodu pomalo  

Luu jooj, moj dragi ima rodendan 24.1. i navija da beba bude za njegov rodendan 

👩 30
    👱‍♂️ 29
    ❤️ 26.1.2022.

• Clarissa
    24. Studeni 2021. 17:57

Cestitke svima na super pregledima! Bas je lijepo da sve ide po pe esu  I super Masa da mozes doma, odlicno!
    Moj pregled isto dobro prosao, sve je nasrecu uredno, cerviks, posteljica, protoci...Malac sad ima kilu i pol, jajca su mu se spustila sto je isto okej (nije pokazivao lice jer se tako izokrenuo, ali zato su jajca bila na izvolte ). Rekao mi je da je menstrualna bol koju nekad osjetim normalna jer ce se sad sve vise glavicom nabijati dolje, iako i dalje jos moze preokretati se dokle ce imati mjesta. Sljedeci pregled 15.12., a 21.12. idem na fetalni eho na Rebro (na Srebrnjaku guzva). UK opet uredna, GUK profil isto (bas me zeznulo onih 5.1 nataste taj jedan jedini put bas na ogtt-u, otad sve uredno al eto moram se pikat i chekirat svaka 3 tj). Joj Jelenas dobro si mi prognozirala da kupnja kod mene tek krece, na povratku s pregleda sam si na mah dala oduska u HM-u za neke stvari 56, a i copila odmah one rukavice za bebe da se ne grebe 
    Odbrojavam zadnje radne dane, aaaaaa, ne mogu viseeee.
    Nemam wa pa se nisam javljala za grupu.
    Pitanje - za ctg treba covid potvrda? Nemam je pa mi to naravno komplicira zivot ako ce se na sve vise mjesta traziti, ufff. Danas sam 30+2, ako sve i dalje bude ok, izgleda da u TA krecem od 37 tj.
    Ajme kad je ovo sve vrijeme proslo, ne mogu vjerovati... 
    Vratila mi se i frendica zgaravica, ali taaaako mi se jelo kiselo zelje pa sad umirem kak pece... Burning down the house! 
    Uzivajte curke!

• Fluffy02
    24. Studeni 2021. 18:02

Mo_zg meni su u ljekarni rekli da trudnice ne smiju previse vitamina C (iako osobno ne razumijem bas zasto) i dali su mi djecji od 50 za piti uz Heferol. Kad sam provjerila to s ginekologom, rekao je da je to dosta i da je tako okej. E sad, to je samo moje iskustvo, moguce da se i oko toga misljenja razlikuju, samo prenosim sto su meni rekli.
    Slee deal, javim se na mail 

Za cure koje vode popise - sljedeci pregled mi je 6.12., a za popis termina - 26.1. Pula (beba Tara) 

👩 30
    👱‍♂️ 29
    ❤️ 26.1.2022.

anemi2022
    24. Studeni 2021. 18:10

Slee, mail poslan ☺️ odlična kombinacija za krevetic !! ☺️ Mobile je predivan 🥰🥰💙 
    Fluffy, dobrodošla!! 🤗
    Mene upravo zvaili moji baka i dido da me sutra vode u šoping i da će mi kupiti njihalicu za bebu 🤗🤗🤗 pa sad luđački gledam po internetu i pokušavam viditi što se nudi po našim dućanima 😅 bilo bi lakše da narucimo online, ali oni su old school pa sam sigurna da će titi to u dućanu odma uzet sa sobom😂 ugl. baš sam uzbuđena.
     Ovih dana sam pretjerala sa sopingom, ali to mi je jedina zanimacija dok dragi radi, tako da se svakom paketicu veselim s posebnim guštom 🤗 danas su mi stigle bibs dudice i ovi šeširici za bradavice koje sam uzela po preporuci od Una.bridged ☺️

Jos čekam torbu za pelene/kolica s ebaby. Naručila sam prvu koju sam našla, stvarno ne volim torbe nositi tako da nisam neki picajzla oko toga 😅 ova je bila sive boje, računam pasat će na kolica i to je to 😂https://ibb.co/z47T7cC

29👫🏻34
    Termin 👶🏻💙 17.2.2022

Jelenko93
    24. Studeni 2021. 18:15

Sad sam pročitala da glukoze u urinu ne smije biti i ako je ima da je to znak dijabetesa ili nečega takvog jer samo u tom slučaju šećer probija tu neku barijereću u bubrezima i vidi se onda glukoza u mokraći 😟 Jel moguće da ipak imam dijabetes bez obzira na uredan ogtt ili šta drugo 😟

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Teeny
    24. Studeni 2021. 18:21

Dva sata sam cekala da dodjem na red jer eto nisam imala termin.
    Propisao mi je antibiotike da pijem 7 dana, za 10 dana idem svakako na uzv i nakon toga opet moram ici 3 dana davati iscjedak. Napisali su da ponovim opet sve nakon ture antibiotika da vide ima li ikakve promjene. U petak ujutru trebam vaditi krv da mi provjere opet bilirubin i jetrene enzime zbog povisenig bilirubina,.vec mi je preko glave hodanja po doktorima, ali sta je tu je.
    Novasrecica, Lu, Margo, Ri, Lili i Clarissa cestitam na dobrim pregledima.
    Josipa ja imam chicco cesljic i bas nas je poslužio.
    Termometar sam dobila neki od mame, a ja sam curku kupala i nije bilo nikakvih problema s pupkom, cini mi se osmi dan da je otpao 🤷
    Mea divna si trudnica 🤗
    Alexandra hajde skini WhatsApp, slicno je kao i viber, ako nista radi grupe.
    Slee saljem mail.
    Jelenko bas mi se svidja, razmisljam i ja da uzmem ovako nesto za boravak, a u sobi da bude krevetic. Jedino sto mi je malo zao kupovati, a prerast ce jako brzo.
    Fluffy dobrodosla!
    Mo preporucene doze u trudnoći vitamina c su 70-90mg, nekada doktori pisu i od 500mg koliko sam primjetila.
    On je topiv u vodi pa se sav visak izbaci putem mokraće, ali opet ne treba ni s njim pretjerivati.

Scarlett
    24. Studeni 2021. 18:29

Slew baš je dobra kombo. Meni se sviđa opako.
    Fluffy dobro nam došla! 🤗
    Anemi jako je lijepa torba. Ja isto volim taj neki jednostavniji đir
    Još sam nešto htjela napisat ali mi je odletilo iz glave, naravno 😂 😂 😂
    Ovo sam pripremila za izlazak. Čini mi se da je to ok za drugi mjesec. Valjda 🤔 
    https://ibb.co/M7Ys773
    https://ibb.co/WWT9sGK
    Pojas i škemba 😂
    https://ibb.co/s19t0jw

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

• Embarasada
    24. Studeni 2021. 18:33

Curke pozdrav. Imala sam i ja pregled jučer, 32+2 danas. Nije mi radio uzv pa ne znam procjenu težine ali je sve OK. Pregled opet za 3 tjedna 15.12.,i onda je to zadnji kod gin pa idem u bolnicu.
    Teško mi je piti željezo, uvijek me boli želudac nakon. Probala sam u svako doba dana... Dobila sam prvo heferol pa zamijenila sa Kendural C ali nije niš bolje. Uzas. Imate li neko rješenje možda??
    Radim još par dana pa porodiljni :)
    Nisam kupila ni pripremila ništa, čekam porodiljni. Imam ove krupne stvari od kćeri pa moram još samo šta fali jer sad dolazi braco :) 

Alexandraaa90
    24. Studeni 2021. 18:34

Teeny evo jesam, samo zbog vas 😊
    Slee poslan mail. 
    Fluffy dobrodosla ❤. 
    Cure sutra je mojoj mami rodjendan, pa sam bas u bedu sto ne mogu otici u Doboj do nje.  Ali sam kod prijateljice narucila i ona joj napravila tortu i odnjela.  Pa smo sad se isplakale i ona i ja, ja jer ne mogu do nje, a ona valjda se tako jako iznenadila (vec je mislila da nece imati tortu ove godine, jer joj uvijek ja pravim)  a i jer ne mogu sad tamo otici... 
    Eto malo sam se izjadala.  Ali blago vama kojima su mame blizu, sve bih dala da je moja blize.  ❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Slee
    24. Studeni 2021. 18:36

Jelenko ja se ne kuzim pa ne mogu pomoci. Kad ti sutra radi dr da nazoves i pitas za misljenje? 
    Teeny drzim fige da antibiotik pomogne! Vjerujem da ti je dosta doktora, neka sada ovo bude zadnje! 
    Anemi nisi mi broj napisala u mailu 😀
    Scarlett ajmeee je ti pomaze sto taj pojas? Jesi to uz preporuku gina ili? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.