Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alexandraaa90
    24. Studeni 2021. 17:37

Slee samo mi javi gdje da ti posaljem broj. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Jelenko93
    24. Studeni 2021. 17:38

Eto onda pasite oči🤣🤣
    E pitanje ponavljala sam danas urin nakon što mi je urinokultura sterila jedino što me muči inače mi za proteine pisalo NEG a sad mi piše OPAL, negdje sam našla na internetu da je to isto kao i neg ali zašto onda piše opal🤷‍♀️ I glukoza u tragu... Sad sam sva nikakva🤦‍♀️

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Fluffy02
    24. Studeni 2021. 17:39

Hej, hej - lijepi pozdrav svima! 
    Nadam se da cete me primiti u svoje veselo drustvance.
    Moram priznati da sam unazad zadnjih par dana procitala parstotinjak stranica koje ste ispisale prije nego sto sam vam se odlucila javiti 
    Danas sam usla u 32. tjedan trudnoce (31 puni tjedan) i 26.1. bi trebala roditi svoju curicu, a kako mi je ovo prva beba i dosta sam prepustena samoj sebi (iako je dragi divan i super podrska, ali jednako je pogubljen kao i ja u svim beba temama) lagano me pocela hvatati panika oko vise-manje svega 
    Eto, iz onog sto sam procitala, cinite mi se kao jedna jako dobra support grupica s puno korisnih savjeta kojoj bi se rado prikljucila da zajedno sizimo 

👩 30
    👱‍♂️ 29
    ❤️ 26.1.2022.

Bruna257
    24. Studeni 2021. 17:41

Slee i meni se svida tako jednolično, ustvari uopće nije jednolično, ima hrpa kontrasta svijetlo-tamno, a to bebice prvo zamjećuju 😁  i baš je slatko, meni se full svida kombinacija, go fora it! 💪
    Aleksandra kretanje i brzina/lakoća poroda nemaju nikakve veze... Ja sam prvu t mirovala do kraja... Na kraju rodila za 4 sata, bez veće frke, sa 2unutarnja i 1vanjskim šavom... Don't worry 👍
    Kinderkraft krevetić smo i mi gledali ali baš nemamo pretjeranog mjesta u sobi+kratko mogu biti u njemu, a i dobivamo kindi novi od kumova(nadam se, obećali su kupiti,due to smo mi njima dali svoj maltene novi)...
    Evo ja bila sad kod cvjećarice svoje, natrpala se izradu novih vjenčića 😁 sad još čekam da mi Seka satenske trake donese iz ZG, pa ću u subotu se bacit na posao 😁

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Slee
    24. Studeni 2021. 17:41

Birdy mi te vec u radjaonu poslale 😀😂
    Aleksandra - ja cekam, ti si matica cerviks ekipe, ne ide to bez tebe 😂
    Meaa - slazem se, bas si zgodna. Ja se jucer kao sredila za pregled i pokusala slikat, uhvatila se u par trenutaka kako uvlacim trbuh, a ono ne ide 😂 na kraju odustala od slike i skinula haljinu i vratila se u svoju tri broja vecu pidzamu koja mi je sad cak i na knap

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Bruna257
    24. Studeni 2021. 17:44

Fluffy dobrodošla i naravno da te primamo 😁👍

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

MissBlue
    24. Studeni 2021. 17:47

Mo_zg, baltazar hvala cure! Budem probala onda, možda mi se stvarno probava popravi po njemu. 😂 Mo koji vitamin C uzimaš?
    -
    https://www.roditelji.hr/beba/besplatna-online-edukacija-za-trudnice-i-dojilje-zdrava-mama-sretna-beba/
    Naletjela sam na ovu besplatnu edukaciju, pa vam dijelim tu ako koju zanima, teme mi se čine zanimljive. 😊
    -
    Nyssa hvala! Ma budem probala čisto da vidim kako bude mi organizam reagirao na njih. S obzirom da imam slab želudac već vidim kako bi moglo završiti.🤮 Prirodnije alternative su uvijek bolje, možda ću se i ja morati okrenuti njima.

Mea baš si lijepa trudnica. Bebi se dopada u buši. 😊

Mo_zg meni je ginićka skomentirala da je veća beba, i meni je bilo čudno isprva, jer mi čak i aplikacija za moje tjedne prikazuje točno 1700 g. 😅 I ja sam si baš to razmišljala kad sam vidjela da je neka isto napisala ali da je beba manja. 😂 Ali valjda oni gledaju u odnosu na sve mjere, ne samo težinu, ne znam. 😁

Slee a gle ne škodi ti pričekat do petka. 😅 Misliš da će se rasprodat ili? Lijepo si si ti to zamislila. Volim jednolično. 😊

Birdy ma sve u svoje vrijeme, ne žuri se bebici van. 😁 Onda budem stvarno isprobala, možda mi se fakat popravi. 😅

Fluffy dobrodošla. 🎉 2 dana smo razlike u terminu, meni je 24.1.😁
    -
    Meni je stigla danas narudžba sa ethereala, uzela sam par stvarčica https://ibb.co/rx6gCTG 
    2 plahte za krevetić, nepremočivu podlogu i dekicu za kolijevku. Dekica je premeeekana. 😍

• Mo_zg
    24. Studeni 2021. 17:52

Luu

Mo_zg, baltazar hvala cure! Budem probala onda, možda mi se stvarno probava popravi po njemu. 😂 Mo koji vitamin C uzimaš?
    -
    https://www.roditelji.hr/beba/besplatna-online-edukacija-za-trudnice-i-dojilje-zdrava-mama-sretna-beba/
    Naletjela sam na ovu besplatnu edukaciju, pa vam dijelim tu ako koju zanima, teme mi se čine zanimljive. 😊
    -
    Nyssa hvala! Ma budem probala čisto da vidim kako bude mi organizam reagirao na njih. S obzirom da imam slab želudac već vidim kako bi moglo završiti.🤮 Prirodnije alternative su uvijek bolje, možda ću se i ja morati okrenuti njima.

Mea baš si lijepa trudnica. Bebi se dopada u buši. 😊

Mo_zg meni je ginićka skomentirala da je veća beba, i meni je bilo čudno isprva, jer mi čak i aplikacija za moje tjedne prikazuje točno 1700 g. 😅 I ja sam si baš to razmišljala kad sam vidjela da je neka isto napisala ali da je beba manja. 😂 Ali valjda oni gledaju u odnosu na sve mjere, ne samo težinu, ne znam. 😁

Slee a gle ne škodi ti pričekat do petka. 😅 Misliš da će se rasprodat ili? Lijepo si si ti to zamislila. Volim jednolično. 😊

Birdy ma sve u svoje vrijeme, ne žuri se bebici van. 😁 Onda budem stvarno isprobala, možda mi se fakat popravi. 😅

Fluffy dobrodošla. 🎉 2 dana smo razlike u terminu, meni je 24.1.😁
    -
    Meni je stigla danas narudžba sa ethereala, uzela sam par stvarčica https://ibb.co/rx6gCTG
    2 plahte za krevetić, nepremočivu podlogu i dekicu za kolijevku. Dekica je premeeekana. 😍

Uzimam klasicni Plivit C od 500, tako mi je tetica u ljekarni preporucila, ja se iskreno ne razumijem bas previse 🥴 ali negdje sam procitala da vitamina C ne moze biti previse u organizmu, jer mislim da ga ima i u Novalacu koji pijem, tako da je valjda to ok 🙊

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

Slee
    24. Studeni 2021. 17:53

Fluffy dobro doslaa! Upisi i kad ti je iduci pregled pa te cure ubace na listu.
    Alexandra u potpisu ispod je moj mail na koji mi mozes poslati broj

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Mo_zg
    24. Studeni 2021. 17:55

Na eljekarna je krenuo vec popust, imaju 25% na Tommee Tippee, sto stvarno nije lose ako netko planira uzeti onaj set bočica recimo ( sa 320kn je snizen na 240). Imaju i druge popuste, ali ovaj za T.Tippee sam bas pratila 🙊

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.