Slee samo mi javi gdje da ti posaljem broj.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Eto onda pasite oči🤣🤣
E pitanje ponavljala sam danas urin nakon što mi je urinokultura sterila jedino što me muči inače mi za proteine pisalo NEG a sad mi piše OPAL, negdje sam našla na internetu da je to isto kao i neg ali zašto onda piše opal🤷♀️ I glukoza u tragu... Sad sam sva nikakva🤦♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Hej, hej - lijepi pozdrav svima!
Nadam se da cete me primiti u svoje veselo drustvance.
Moram priznati da sam unazad zadnjih par dana procitala parstotinjak stranica koje ste ispisale prije nego sto sam vam se odlucila javiti
Danas sam usla u 32. tjedan trudnoce (31 puni tjedan) i 26.1. bi trebala roditi svoju curicu, a kako mi je ovo prva beba i dosta sam prepustena samoj sebi (iako je dragi divan i super podrska, ali jednako je pogubljen kao i ja u svim beba temama) lagano me pocela hvatati panika oko vise-manje svega
Eto, iz onog sto sam procitala, cinite mi se kao jedna jako dobra support grupica s puno korisnih savjeta kojoj bi se rado prikljucila da zajedno sizimo
👩 30
👱♂️ 29
❤️ 26.1.2022.
Slee i meni se svida tako jednolično, ustvari uopće nije jednolično, ima hrpa kontrasta svijetlo-tamno, a to bebice prvo zamjećuju 😁 i baš je slatko, meni se full svida kombinacija, go fora it! 💪
Aleksandra kretanje i brzina/lakoća poroda nemaju nikakve veze... Ja sam prvu t mirovala do kraja... Na kraju rodila za 4 sata, bez veće frke, sa 2unutarnja i 1vanjskim šavom... Don't worry 👍
Kinderkraft krevetić smo i mi gledali ali baš nemamo pretjeranog mjesta u sobi+kratko mogu biti u njemu, a i dobivamo kindi novi od kumova(nadam se, obećali su kupiti,due to smo mi njima dali svoj maltene novi)...
Evo ja bila sad kod cvjećarice svoje, natrpala se izradu novih vjenčića 😁 sad još čekam da mi Seka satenske trake donese iz ZG, pa ću u subotu se bacit na posao 😁
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Birdy mi te vec u radjaonu poslale 😀😂
Aleksandra - ja cekam, ti si matica cerviks ekipe, ne ide to bez tebe 😂
Meaa - slazem se, bas si zgodna. Ja se jucer kao sredila za pregled i pokusala slikat, uhvatila se u par trenutaka kako uvlacim trbuh, a ono ne ide 😂 na kraju odustala od slike i skinula haljinu i vratila se u svoju tri broja vecu pidzamu koja mi je sad cak i na knap
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Fluffy dobrodošla i naravno da te primamo 😁👍
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Mo_zg, baltazar hvala cure! Budem probala onda, možda mi se stvarno probava popravi po njemu. 😂 Mo koji vitamin C uzimaš?
-
https://www.roditelji.hr/beba/besplatna-online-edukacija-za-trudnice-i-dojilje-zdrava-mama-sretna-beba/
Naletjela sam na ovu besplatnu edukaciju, pa vam dijelim tu ako koju zanima, teme mi se čine zanimljive. 😊
-
Nyssa hvala! Ma budem probala čisto da vidim kako bude mi organizam reagirao na njih. S obzirom da imam slab želudac već vidim kako bi moglo završiti.🤮 Prirodnije alternative su uvijek bolje, možda ću se i ja morati okrenuti njima.
Mea baš si lijepa trudnica. Bebi se dopada u buši. 😊
Mo_zg meni je ginićka skomentirala da je veća beba, i meni je bilo čudno isprva, jer mi čak i aplikacija za moje tjedne prikazuje točno 1700 g. 😅 I ja sam si baš to razmišljala kad sam vidjela da je neka isto napisala ali da je beba manja. 😂 Ali valjda oni gledaju u odnosu na sve mjere, ne samo težinu, ne znam. 😁
Slee a gle ne škodi ti pričekat do petka. 😅 Misliš da će se rasprodat ili? Lijepo si si ti to zamislila. Volim jednolično. 😊
Birdy ma sve u svoje vrijeme, ne žuri se bebici van. 😁 Onda budem stvarno isprobala, možda mi se fakat popravi. 😅
Fluffy dobrodošla. 🎉 2 dana smo razlike u terminu, meni je 24.1.😁
-
Meni je stigla danas narudžba sa ethereala, uzela sam par stvarčica https://ibb.co/rx6gCTG
2 plahte za krevetić, nepremočivu podlogu i dekicu za kolijevku. Dekica je premeeekana. 😍
Mo_zg, baltazar hvala cure! Budem probala onda, možda mi se stvarno probava popravi po njemu. 😂 Mo koji vitamin C uzimaš?
-
https://www.roditelji.hr/beba/besplatna-online-edukacija-za-trudnice-i-dojilje-zdrava-mama-sretna-beba/
Naletjela sam na ovu besplatnu edukaciju, pa vam dijelim tu ako koju zanima, teme mi se čine zanimljive. 😊
-
Nyssa hvala! Ma budem probala čisto da vidim kako bude mi organizam reagirao na njih. S obzirom da imam slab želudac već vidim kako bi moglo završiti.🤮 Prirodnije alternative su uvijek bolje, možda ću se i ja morati okrenuti njima.
Mea baš si lijepa trudnica. Bebi se dopada u buši. 😊
Mo_zg meni je ginićka skomentirala da je veća beba, i meni je bilo čudno isprva, jer mi čak i aplikacija za moje tjedne prikazuje točno 1700 g. 😅 I ja sam si baš to razmišljala kad sam vidjela da je neka isto napisala ali da je beba manja. 😂 Ali valjda oni gledaju u odnosu na sve mjere, ne samo težinu, ne znam. 😁
Slee a gle ne škodi ti pričekat do petka. 😅 Misliš da će se rasprodat ili? Lijepo si si ti to zamislila. Volim jednolično. 😊
Birdy ma sve u svoje vrijeme, ne žuri se bebici van. 😁 Onda budem stvarno isprobala, možda mi se fakat popravi. 😅
Fluffy dobrodošla. 🎉 2 dana smo razlike u terminu, meni je 24.1.😁
-
Meni je stigla danas narudžba sa ethereala, uzela sam par stvarčica https://ibb.co/rx6gCTG
2 plahte za krevetić, nepremočivu podlogu i dekicu za kolijevku. Dekica je premeeekana. 😍
Uzimam klasicni Plivit C od 500, tako mi je tetica u ljekarni preporucila, ja se iskreno ne razumijem bas previse 🥴 ali negdje sam procitala da vitamina C ne moze biti previse u organizmu, jer mislim da ga ima i u Novalacu koji pijem, tako da je valjda to ok 🙊
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Fluffy dobro doslaa! Upisi i kad ti je iduci pregled pa te cure ubace na listu.
Alexandra u potpisu ispod je moj mail na koji mi mozes poslati broj
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Na eljekarna je krenuo vec popust, imaju 25% na Tommee Tippee, sto stvarno nije lose ako netko planira uzeti onaj set bočica recimo ( sa 320kn je snizen na 240). Imaju i druge popuste, ali ovaj za T.Tippee sam bas pratila 🙊
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji