Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelenko93
    24. Studeni 2021. 20:36

aurora hvala na informaciji, ma pitat ću ja sutra ali baš me uznemirilo🤦‍♀️

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

freya_444
    24. Studeni 2021. 20:37

Cure koje su imale preglede, bravo za dobre preglede!
    JanaL, ma mislila sam da se nešto pokreće, ali ipak ne, bila je lažna uzbuna, danas nemam nikakve trudove ni ništa. Ja znam kad se prenese da ti budu češći pregledi, baš to kako si rekla, svaka 2 dana, gledaju te dal' se otvaraš, plodnu vodu, ctg i ostalo :) ma bit će to sve ok sutra vidjet ćeš 😊☺️
    Bela, Margo, meni to baš lijepo kako radite te stvarčice za djecu, to mi baš super, treba im mašta raditi 🤭
    Netko je pitao za željezo, ja uzimam Sideral forte koji ima vitamin C u sebi, i za sada sam zadovoljna, probava je dobra nemam nikakve tegobe, a hemoglobin mi se povećao prema nalazima krvi 💪
    Alexandraa, torba za rađaonu, uzela sam svoju spavaćicu i jedne papuče one jednokratne, vode, energetsku pločicu, labelo, termalna vodica, maramice, dokumenti i oprema za muža, stavit ću još punjač i slušalice unutra i to je to ja mislim.

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    24. Studeni 2021. 20:39

Fluffy dobrodošla i čestitam ❤️💗

Lucija 16.12.2021.💗

• Zelena36
    24. Studeni 2021. 20:46

Mo_zg

Zelenahttps://eljekarna24.hr/proizvodi/djecji-program/tommee-tippee-advanced-anti-colic-set-bocica-39471/ evo ga🥰

Sad ste me bas malo zbunile sa tim vitaminom C i preporucenim dozama 🤔a stvarno se nadam da ne moze naskodit

Hvala ti.. Ja skuzila da su staklene flasice na akciji pa zato nisam ni nasla 🤦‍♀️

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

• Margo
    24. Studeni 2021. 20:48

Alexandraaa90

Cure recite mi sta spremate u torbu za radjaonu? U onu za rodiliste znam otprilike sta ide. Ali ova za radjaonu mi nije najjasnija.

Ja kad sam radala prije 8 godina u splitu u radaoni je doslovno trebao samo mobitel i boca vode. Od prijateljica cujen da je i sad tako. Nakon poroda oni ti oblacu sve i uloske i gacice svoje

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

• Josipab
    24. Studeni 2021. 21:03

Margo, znas li kako je sad u splitu sta se tice robe za izlazak za mamu i bebu?treba li to spakirat u kufer ili muz moze donit kad i jaje?thx!

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Clarissa
    24. Studeni 2021. 21:05

Ojoj, moja kupnja na mah goes on  Otisla i ja na eljekarnu pa uzela te bocice (tnx Mo), neki paket za njegu pupka, kutiju krpica 40x40 (vecih tetri vec imam) i nisam na mah znala sto bih vise u ovom trenutku pa sam zabetonirala s Becutanom! Prosli tjedan je netko pisao za ljekarnu Salus pa sam bila narucila neke stvari (multimam komprese i lantolin kremu, djecju mast JGL i 4+1 paketa baby vlaznih maramica yasenka - valjda su dobre, nisam nista yasenkino jos imala).

• Fluffy02
    24. Studeni 2021. 21:06

Hvala i ostatku na dobrodoslici 
    Mo_zg vjerojatno ne moze stetiti vitamin C, ali mozda da ipak za svaki slucaj provjeris sa svojim ginekologom na sljedecem pregledu?
    Ostalo nisam sve pohvatala imena, ali predivne ideje za advenske kalendare sam vidjela i svaka cast na tolikom trudu, vjerujem da maleni uzivaju u tome 
    Netko je spomenuo Sideral Forte - prije nego sto sam bila trudna, bila sam anemicna i u apoteci su mi preporucili Sideral. Prvi nalaz zeljezo 5, nakon jedne kutije i ponovljenog nalaza (mjesec dana nakon uzimanja tableta), imala sam visak zeljeza (48). Doktorica je bila sokirana  - tako da def preporuka od mene.
    Sto se nalaza urina tice, od samog pocetka trudnoce mislim da nisam imala nijedan uredan nalaz, nema cega nije bilo - trakice na pregledu koma, laboratorij koma. Ali urinokultura i brisevi uvijek uredni, i to je jedino sto je moj ginekolog gledao. A doktor mi je za pozeljeti i stvarno jako detaljan pa uvijek sve provjeravam s njim, izbjegavam Google i mogu reci da sam puno sretnija tako 

👩 30
    👱‍♂️ 29
    ❤️ 26.1.2022.

Jelenko93
    24. Studeni 2021. 21:12

Ma joj sad tek nemogu dočekat sutra da vidim bebu na uzv 🙈 I do sad nisam imala nikakvih pitanja za dr u trudničkoj ali zato ću je sutra bombardirat🤣

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Fluffy02
    24. Studeni 2021. 21:15

Sjetih se i Sleeine ideje za sobicu, veliki lajk. Potegnula se onda negdje malo i tema sivila/crnila i monotonije boja sto me asociralo na super stranicu koju sam nasla sa proizvodima za djecu koje poticu razvoj mozga kod beba s obzirom na to da male bebe najbolje raspoznaju upravo kontraste crno-bijelo pa ako koga zanima, nek baci oko. Bebelot se zove stranica, imaju web/fb/ig. Nisam jos nista narucivala, ali planiram uskoro pa javim dojmove 
    Ako sam nekog ili nesto preskocila, nije namjerno, i ja cesto tako zazujim u zadnje vrijeme i pogubim se 

👩 30
    👱‍♂️ 29
    ❤️ 26.1.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani