Ojoj, moja kupnja na mah goes on Otisla i ja na eljekarnu pa uzela te bocice (tnx Mo), neki paket za njegu pupka, kutiju krpica 40x40 (vecih tetri vec imam) i nisam na mah znala sto bih vise u ovom trenutku pa sam zabetonirala s Becutanom! Prosli tjedan je netko pisao za ljekarnu Salus pa sam bila narucila neke stvari (multimam komprese i lantolin kremu, djecju mast JGL i 4+1 paketa baby vlaznih maramica yasenka - valjda su dobre, nisam nista yasenkino jos imala).
Hvala i ostatku na dobrodoslici
Mo_zg vjerojatno ne moze stetiti vitamin C, ali mozda da ipak za svaki slucaj provjeris sa svojim ginekologom na sljedecem pregledu?
Ostalo nisam sve pohvatala imena, ali predivne ideje za advenske kalendare sam vidjela i svaka cast na tolikom trudu, vjerujem da maleni uzivaju u tome
Netko je spomenuo Sideral Forte - prije nego sto sam bila trudna, bila sam anemicna i u apoteci su mi preporucili Sideral. Prvi nalaz zeljezo 5, nakon jedne kutije i ponovljenog nalaza (mjesec dana nakon uzimanja tableta), imala sam visak zeljeza (48). Doktorica je bila sokirana - tako da def preporuka od mene.
Sto se nalaza urina tice, od samog pocetka trudnoce mislim da nisam imala nijedan uredan nalaz, nema cega nije bilo - trakice na pregledu koma, laboratorij koma. Ali urinokultura i brisevi uvijek uredni, i to je jedino sto je moj ginekolog gledao. A doktor mi je za pozeljeti i stvarno jako detaljan pa uvijek sve provjeravam s njim, izbjegavam Google i mogu reci da sam puno sretnija tako
👩 30
👱♂️ 29
❤️ 26.1.2022.
Ma joj sad tek nemogu dočekat sutra da vidim bebu na uzv 🙈 I do sad nisam imala nikakvih pitanja za dr u trudničkoj ali zato ću je sutra bombardirat🤣
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Sjetih se i Sleeine ideje za sobicu, veliki lajk. Potegnula se onda negdje malo i tema sivila/crnila i monotonije boja sto me asociralo na super stranicu koju sam nasla sa proizvodima za djecu koje poticu razvoj mozga kod beba s obzirom na to da male bebe najbolje raspoznaju upravo kontraste crno-bijelo pa ako koga zanima, nek baci oko. Bebelot se zove stranica, imaju web/fb/ig. Nisam jos nista narucivala, ali planiram uskoro pa javim dojmove
Ako sam nekog ili nesto preskocila, nije namjerno, i ja cesto tako zazujim u zadnje vrijeme i pogubim se
👩 30
👱♂️ 29
❤️ 26.1.2022.
Margo, znas li kako je sad u splitu sta se tice robe za izlazak za mamu i bebu?treba li to spakirat u kufer ili muz moze donit kad i jaje?thx!
Bas mi je prijateljica rodila u 9. Mjesec kaze da joj je muz donia dan prije izlaska robu za nju i bebu
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Margo, imam osjecaj da ce i to zabranit s obzirom da su zabranili pratnju 😅
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Fluffy da da cula sam za njih, bas ih pratim na instagramu! Meni svi prigovaraju da ne mogu tako bezlicno i bezbojno sve, ali ja si ne mogu pomoci. Inace sam ja uvijek sva u crnom i onda se cijeli zivot nosim s nekim glupim komentarima, a ja stvarno samo tako volim, sto cu. Jasno mi je da cu morat kupiti i neke sarene igracke i da ce bebu to veseliti, ali bar ove neke osnovne stvari nek budu po mom 😀
-
Nasa grupica napreduje, ima nas vec 26, sutra nekad kroz dan radim grupu. Ako je netko propustio - u mom potpisu sve pise.
—
Jelena hahahaha ajme slika za grupu, dobro si me sjetila 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
I od mene preporuka za Sideral forte, spominjala sam ga već ovdje... Također se doktorica iznenadila kako se povećalo željezo za kratko vrijeme. Također znam da je dobra cvekla, crveno meso, sok od aronije, ne može mi sad više ništa naumpasti
Curee,
Pomagajteee 😅😆
Jeste kupovale zimsku vreću za kolica?
Ja sam stalno kontala da ce mi to trebat tek za iducu zimu za sportski dio kolica.
Nije mi jasno kako cu toliku vreću ugurat u košaru od kolica. Ja sam mislila koristit skafanderić i preko toga dekicu, a onda mi prijateljica govori da je ona koristila odma tu vreću.
Izgubljena sam više od ove opreme 😅😆
https://lb1f.lilypie.com/lRqLp1.png
Sjetih se i Sleeine ideje za sobicu, veliki lajk. Potegnula se onda negdje malo i tema sivila/crnila i monotonije boja sto me asociralo na super stranicu koju sam nasla sa proizvodima za djecu koje poticu razvoj mozga kod beba s obzirom na to da male bebe najbolje raspoznaju upravo kontraste crno-bijelo pa ako koga zanima, nek baci oko. Bebelot se zove stranica, imaju web/fb/ig. Nisam jos nista narucivala, ali planiram uskoro pa javim dojmove
Ako sam nekog ili nesto preskocila, nije namjerno, i ja cesto tako zazujim u zadnje vrijeme i pogubim se
Daa, to sam nekidan na tv gledala, neka naša sije igračke i posteljine mislim. Nezz tocno sta sve. I sve je crno-bilo, i to sam materi pokazala i rekla joj eto ti na😂😂😂😂
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji