Slee uzela sam ga na svoju ruku jer imam od prije problema s kičmom. Imala sam op prije 12 godina. Tako da mi je sad trbuh baš opterećenje. Ne nosim ga puno, samo tek toliko dok nešto radim po kući i planiram kad ću ić negdje ga stavit malo za potporu. Ni ortozu za kičmu nisam nikad dugo nosila jer ne želim da mi mišići atrofiraju. 😂 😂 😂 Čudna biljka, znam.
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Ajme meni ja ne mogu povatat nista😂Pitat cu doktora u subotu jel imaju kakve tablete za pamćenje jer ovo nije normalno😂😂Inače sam osoba koja u glavi ima mali milijun podataka i sve pamtim...
Birdy bravo za dobar pregled, ti ćeš na kraju u 42.tjednu rodit😂
Alexandraaa90 dupli cep imaš doli 😂😂ja sam non stop u kratkim rukavima u kuci. Muž cili sritan kako će nam najmanje grijanja doc, uvik je na 19😂😂
Jelenko93 ja ti se stvarno u to ne razumim. Al nadam se da nije ništa zabrinjavajuće 🙏
Fluffy02 dobro nam dosla❤️❤️
Slee krevetić i kombinacije za njega extra, ja sam isto za jednobojno, neutralno. Čak mi je mater nekidan rekla da će mi dite bit daltonista jer za druge boje osim bile, sive i crne nece znat😂😂😂
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Cestitke svima na super pregledima! Bas je lijepo da sve ide po pe esuI super Masa da mozes doma, odlicno!
Moj pregled isto dobro prosao, sve je nasrecu uredno, cerviks, posteljica, protoci…Malac sad ima kilu i pol, jajca su mu se spustila sto je isto okej (nije pokazivao lice jer se tako izokrenuo, ali zato su jajca bila na izvolte). Rekao mi je da je menstrualna bol koju nekad osjetim normalna jer ce se sad sve vise glavicom nabijati dolje, iako i dalje jos moze preokretati se dokle ce imati mjesta. Sljedeci pregled 15.12., a 21.12. idem na fetalni eho na Rebro (na Srebrnjaku guzva). UK opet uredna, GUK profil isto (bas me zeznulo onih 5.1 nataste taj jedan jedini put bas na ogtt-u, otad sve uredno al eto moram se pikat i chekirat svaka 3 tj). Joj Jelenas dobro si mi prognozirala da kupnja kod mene tek krece, na povratku s pregleda sam si na mah dala oduska u HM-u za neke stvari 56, a i copila odmah one rukavice za bebe da se ne grebe
.
Odbrojavam zadnje radne dane, aaaaaa, ne mogu viseeee.
Nemam wa pa se nisam javljala za grupu.
Pitanje - za ctg treba covid potvrda? Nemam je pa mi to naravno komplicira zivot ako ce se na sve vise mjesta traziti, ufff. Danas sam 30+2, ako sve i dalje bude ok, izgleda da u TA krecem od 37 tj.
Ajme kad je ovo sve vrijeme proslo, ne mogu vjerovati…
Vratila mi se i frendica zgaravica, ali taaaako mi se jelo kiselo zelje pa sad umirem kak pece… Burning down the house!
Uzivajte curke!
Bravo za pregled❤️❤️❤️ znači ta blaga menstrualna bol je normalna? E super. Nije da je imam često Al znam imat pa je lipo znat da je ok. Ja i ti smo 2 dana razlike, ja sam danas puni 30 i ušla u 31.😁🎉🎉
08.02.21. Procurila😥
Cure super ovo sto velite za ctg i TA, hvala za info, umirilo me! Vec mi bilo zakuhalo u glavi od briga oko tih potvrda
Teeny evo jesam, samo zbog vas 😊
Slee poslan mail.
Fluffy dobrodosla ❤.
Cure sutra je mojoj mami rodjendan, pa sam bas u bedu sto ne mogu otici u Doboj do nje. Ali sam kod prijateljice narucila i ona joj napravila tortu i odnjela. Pa smo sad se isplakale i ona i ja, ja jer ne mogu do nje, a ona valjda se tako jako iznenadila (vec je mislila da nece imati tortu ove godine, jer joj uvijek ja pravim) a i jer ne mogu sad tamo otici…
Eto malo sam se izjadala. Ali blago vama kojima su mame blizu, sve bih dala da je moja blize. ❤
😭😭😭😭 Znam kako ti je. Meni je moja s menom još, i ne dam joj da ide ča. Kad se sitim da će ipak morat ic krenem plakat😭😭 Al svaka čast kako si je iznenadila👍💋
08.02.21. Procurila😥
Mo_zg hvala, budem i ja pitala onda u ljekarni za preporuku. 😁
Clarissa super za pregled!
Moj bebi je poprečno u takvom položaju da mi doslovno nogama hopsa po mjehuru, cijeli dan se cimam od tog njegovog lupkanja. Baš neugodan osjećaj. Danas u noći me doslovno probudio iz čvrstog sna kolko me lupio u mjehur i odmah sam trčala na wc. 🙄
Anemi samo šopingiraj, i mene jako vesele te stvarčice za bebu. Baš lijepo od bake i dide. 😊 Lijepa torbaaa. 😍
Teeny žao mi je za hodanje po doktorima i držim palčeve da sve bude okej. 🤞🏻
Embarasada super za pregled. Za željezo nažalost nemam preporuke. 😐
Alexandra baš mi je žao što si udaljena od mame, na rođendane i blagdane to nekako uvijek najteže pada. 🙁
Jelenas hvala na dojavi za HIA. 😁
Lota poznati su mi ti bolovi od ležanja, meni najviše utječe na križa i stalno imam osjećaj ko da me išijas lovi jer mi sve ide dolje prema guzici i nogama. Meni pomažu topli oblozi, kad je najgore bilo bi stavljala termofor i mogu reći da mi je pomoglo. Ako te sve boli probaj s malo dužim toplim tušom. 😊
Bela ma samo razmazite curicu, ako ste u mogućnosti, zašto ne. Samo jednom je tako mala. Ja već sad planiram kak ću mu radit adventske kalendare i sl. 😅
Kak sam ljubomorna dok kažete da ste prespavale dan. 😅 Ja ne spavam baš noću, a bome ni danju. Najgore mi je što mi se oko 6 popodne počne drijemati i onda ne želim spavati jer mislim da onda neću moći u noći zaspati, a ja svakako onda ne mogu zaspati navečer. 😂
Lorena ja kako čitam odmah odgovaram u bilješku i samo kopiram. Ko bi to sve popamtio. 😂😂😍
Lorena Jupiiii Je, rekao mi je da je skroz normalno, i pritisak kad mi bude dolje i blaga bol, i menstrualna bol, da je to za ove tjedne skroz normalno i ako to osjetim dok se npr. setam, da se ne moram bojati, malo da sjednem, zastanem, odmorim i da mogu dalje. Ako osjetim dok sam doma, da je isto normalno jer se mali namjesta ili nabije glavom dolje pa da si promijenim polozaj i okej. To sam zapravo jedva docekala pitati na pregledu.
Nisam dodala - za sljedeci pregled trebam IAT izvaditi, veli da to ponavljam nalaz od prije jer se u ovoj fazi opet radi. Nisam to iz Petrove 3 zapamtila pod tom skracenicom (sjecam se da je pocetkom trudnoce bila krv grupa, rh faktor, oni svi markeri...), uglavnom sad se opet radi IAT pa cu to ginica iz doma zdravlja traziti uputnicu.
Sorry na ovoliko boldanja, na mobu sam kopirala svoj komentar za koji mi je prvo javljalo da je predugacak, onda pejstah pa valjda pola bolda pobralo...
Lillio cestitam na dobrom pregledu
Mea predivna fotka, bas si zgodna trudnica
Jelenko super je next to me
Roberta trebali bi priznati, ali mislim da ti za ctg i preglede u trudnickoj ni ne treba potvrda, ja idem bez potvrde i nikakav problem nisam imala
Fluffy dobrodosla
Luu dekica je bas medena
Clarissa cestitam na dobrom pregledu
Scarlett slatki trbuh
Embarasada cestitam na dobrom pregledu
Ja sam prekrsila sto sam rekla da necu vise ici u shoping, ove godine cemo bas razmaziti curicu sa poklonima, nije zbog dolaska brace majke mi, al evo trenutno stojimo bolje ekonomski nego ikad pa s tim i ona dobija dosta vise, uz poklone za svetog nikolu i bozic, braco ce joj donjeti nekoliko sitnica jad bude dolazio iz bolnice i napravit cu joj adventski kalendar s nekim sitnicama kao sto su snalice, gumice za kosu, slatkisi i slicno
evo ja sam upravo zavrsila cizmice za adventski kalendar za svoju curku. Ove godine imam viska vremena kako ne radim, a i 12 mjesec mi je poseban jer je rodena na Badnjak pa te totalno razumijem 😀
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Jelenas ja sam dobila takvu informaciju za Sl. Brod, vjerojatno ne traze u svim bolnicama.. Za svaki slucaj cu pokusat dobiti ovu potvrdu o vjerojatnom slucaju...ali eto, meni izgleda ne gine testiranje 🙄🤦🏼♀️
Sto se tice pregleda, vađenja krvi itd ne treba ni test ni potvrda.. Nije mi jasno zasto bi onda trebala i za ctg, ali ko zna sta ce biti jos kroz tjedan, dva, mjesec... 🙄🙄
Curke, pa otkud sad to da treba potvrda za CTG? nisam sigurna baš… Ja sam nabavila potvrdu od doktora o preboljenju ali evo još me nigdje nisu tražili i mislim da se ne tiče primarne zaštite i redovnih pregleda.
Embarasada čestitke na super pregledu!!
Taya nadam se da si doma s curkom i tatekom ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji