Evooo meeee! Dugo sam cekala pregled, pa trcala doma na zoom tecaj za trudnice i onda zaspala i tako. Ugl, sve je ok, moj mali ima 1300g, protoci svi dobri, glavu veliku ima na tatu (Maso, bas sam je pitala jer meni je isto skoro 3 tjedna veca glva - ona je rekla da to sve nije bitno dok je razvoj unutra dobar). Rukicu smo jednu super vidjeli kako se lijepo krece i ispruza, drugu smo vidjeli slabije jer lezi na njoj, ali ju je isto ispruzio u jednom trenutku, jedino nije rasirio saku, ali doktorica misli da je sve ok. Nije me pregledavala vaginalno jer sam u subotu bila zatvorena i s odrzanim cerviksom
Iduci pregled je 14.12.
To idem isto kod nje, ali privatno i doci ce njezin muz koji poradja na gonekologiji u Rijeci (Petrovic) pa da se upoznamo i da me malo uputi u sve i pogleda jos jednom rukice.
I evo slicice, ne vidi se dobro jer ima glavu zabijenu u posteljicu: https://ibb.co/RTByTsJ
I da, ja sam na +8,5 kila 😱😱
Sad me malo grci, klasika, al nije ni cudo jer sam danas bas aktivna. I daaaa, ne moramm vise mirovati, ali svejedno da sve pomalo radim
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Jelenko deblje hlačice i neko odjelce i dekica u jaju su ti sasvim dovoljni.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Hjoj valjda joj ne bude zima za noge🤣🤣
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Sad na brzonu ono sto sam zapamtila, a to je vrlo malo jer me umor pere:
Taya divna ti je ta mala slatkoca 💗💗
Lady kad vidim tvoj post s puno smajlica ja se bas sva razveselim, samo ti pisi sve odjednom, bas mi dodje kao stivo za odmor!
Odjelce za izlazak - vidim svih je strah da bebi ne bude hladno, ja pak suprotno, mene strah da je ne pregrijem 😂 bas imam fobiju od vrucine i meni jako tesko pada kad je vruce pa nekako gledam da ce i mojoj bebi tako.
Sta jos? Isuse zablokirala sam. A imala sam u glavi jos par imena i komentara.
Frizura gospodje 😂 boze slobodi, mene je muz jucer brijao, komentari su bili: nadam se da ce nas mali biti dlakav na tebe 😂 i: ti bi bila bas dobar transic. Eto toliko.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sad na brzonu ono sto sam zapamtila, a to je vrlo malo jer me umor pere:
Taya divna ti je ta mala slatkoca 💗💗
Lady kad vidim tvoj post s puno smajlica ja se bas sva razveselim, samo ti pisi sve odjednom, bas mi dodje kao stivo za odmor!
Odjelce za izlazak - vidim svih je strah da bebi ne bude hladno, ja pak suprotno, mene strah da je ne pregrijem 😂 bas imam fobiju od vrucine i meni jako tesko pada kad je vruce pa nekako gledam da ce i mojoj bebi tako.
Sta jos? Isuse zablokirala sam. A imala sam u glavi jos par imena i komentara.
Frizura gospodje😂 boze slobodi, mene je muz jucer brijao, komentari su bili: nadam se da ce nas mali biti dlakav na tebe 😂 i: ti bi bila bas dobar transic. Eto toliko.
😂😂😂Ajme doslovno san se upisala od smija
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Cure evo i mene, nista ne pisem inace dok ne procitam sve pa je potrajalo 😁
Pregled je prosao dobro, bebica je veca za 2 tjedna kao inace, sad smo 34 tjedna, glavica je za 35 a trbuscic i bedrena kost 36, 2910g je procjena. Tako sam ocekivala jer je prosli put bilo 2150g. Zbog svih stresova u zadnje vrijeme ne pazim na prehranu pa mi je rekla da se drzim dijete, cudno mi je da me nije poslala opet na ogtt ili u bolnicu. Prvi put smo radili i ctg, meni je bilo malo stresno jer maleni ne lupka stalno jako nego kad on hoce a jos i nisam dobro vidjela trbuh pa sam valjda dobro popratila udarce. Rekli su da je nalaz uredan. Iduci pregled je za dva tjedna, 7.12., tad ce mi raditi i bris na streptokok. Cerviks odrzan, za vrh prsta do unutarnjeg usca, posteljica i plodna voda uredne. Sad sam malo mirnija, u iduca dva tjedna cu se spremiti za rodiliste. Ja imam osjecaj da cu roditi sredinom 12., taman bi mogao imati 4kg dotad 🙈
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Slee ajme ja sam se već zabrinula di si! Drago mi je da je sve dobro!
Jelenko ma neće joj biti hladno, ne brini. Ako ti je lakše ti pripremi, ionako ti ju sestra oblači za izlazak pa će ti ona najbolje reći što treba, a što ne. Meni se eto jedino štrample čine nepraktične jer su uske (ne zaboravi da ona jedino zna biti gola i da joj je i roba već too much za pojmiti) i ta pasica stišće trbuščići pupak.
Di nam je Aurora?
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Eto i tebe Aurora, čestitam na super pregledu! Maleni će odnijeti sav stres i donijeti radost i veselje tebi, roditeljima i svojoj teti 💙
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Malo toga sam pohvatala ali bravo za dobre preglede i drago mi je da su rukice u redu kod malog Marula 💙
Jelenko meni vecer prije pregleda ono najosjetljivije muz sredi trimerom, ja britvicom noge i unutrasnjost bedara i prepone da je bar to skroz uredno. Sad do poroda moramo cesce odrzavati, tko zna kad ce 😁
Sto se trudnoce tice meni je trenutno najveci problem oblacenje tenisica i nisko mi je zeljezo pa se brzo uspusem, tesko disem. Sad sam uzela tardyferon, on navodno dosta pomogne pa se nadam jer mi je zadnji tren za podignut ga prije poroda.
Svi kompletici za izlazak su bas lijepi i bor je super 🌲🤩
Taya malena je predivna a ovo za navikavanje na ruke je klasika, mamama je to najnormalnije a drugi se zgrazaju, to je tako 😁 Jos malo pa ste doma i sve ce bit kako zelite 👌
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Slee i Aurora super za dobre preglede 💞
Alin bas se usrecio taj Mark 🤣
Angel bas je lijepa robica, ovo je deblji gornji dio bit ce to super cini mi se
Nyssa drago mi je da je sve ok i da mozes cekati prirodno - taman kad se tata vrati
Miraclebaby daa i mene su krenuli svi ispitivati, pogotovo jer sam govorila krajem 11., pa onda da cu prijevremeno rodit 🙈, sad vise nikome nije jasno 😬
Lady D samo ti nas uveseljavaj svojim pisanjem i dalje ☺️
Jelenas 😂 e sad moram jos tog medu kupiti pa onda tek..😅 samo jos uvijek nesto 😆
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji