Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    23. Studeni 2021. 18:07

Hej cure!
    Clarissa i Scharlett nas tri smo jako blizu s terminima čini mi se i sve planiramo na Sv.Duh u roditi  možda se sretnemo
    Clarissa jesi ti dobila kakvu povratnu info kad si ee prijavila na tečaj? Ja sam im još prošli pon poslala mail i od njih ni bu ni mu.
    LadyD jesi opeglala ti svoj butik 
    Maša drži se ♡♡
    Teeny nadam se da će biti dobri nalazi, žao mi je što sada kroz to sve prolazis Možda postoji mogućnost da se dojka upalila jer se počelo mlijeko stvarati
    Confused solidan porod, želim nam svima takavUživajte i neka čas čim prije puste kući 
    Piba, Aleksandra čestitke na ulasku u novi tjedan, kod vas to ima posebnu težinu 
    Nyssa, Freya, Sirenita odlično cure za uredne preglede!
    Taya malena je anđeo! Drži se, nadam se da ćeš čim prije doma. Baš mi je žao što su te toliko rezali i toliko te boli, držim fige da čim prije podje.
    Jelena medo odjelce 62? Neće plivat beba u tome? Ja sam mislila 56 uzeti
    Pozdrav mojim koronašicama Mamasiti i XOXO! 
    Mamasita kod tebe je vidim sve ok, ja imam iste simptome. XOXO nadam se da si i ti dobro! Moj muž je  bolje ali i dalje ima blagu temp...

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

Nemamime
    23. Studeni 2021. 18:15

Taya & Confused - cestitam vam na bebicama. Mazite se, pazite i uzivajte 😊💕
    Maša - tako je i meni jednom bila glavica za 3tj.veca, ali doktor je odmah rekao da mi svi imamo vece glave pa je to ok🤣 a i na drugom uzv sve super, jer je mozda raden kad se beba razvijala-rijeci doktorice. Znam da nije uopce ugodno odjednom ostati u bolnici, drzi se 💕
    Lady- koliko sam bila tuzna i ljuta sto sam stavljena na mirovanje toliko sam i sretna jer svo pranje i peglanje su odradili drugi 🙈 navijam za tebe da sredis sto prije 💪

🧔 30
    🙎‍♀️ 26
    👶 13. 12. 2021. 11.50h 💝

jelenas
    23. Studeni 2021. 18:17

Lori moja je plivala i u 56 😂 Ali iskreno ne kupuju mi se dva medo odjelca, a mislim da će mi trebati i za veljaču i za ožujak/travanj. Tak da si mislim o 62 pa sam mirna. Moja curka je čak nosila i skafander broj 74. Ionako je bila još u zimskoj vreći i pod dekicom tak da se ta odjelca realno nisu baš ni vidla. 
    Evo je na otpustu iz rodilišta: 
    https://ibb.co/MhJfSf3
    Alexandra da sori, ja stalno računam bebe prosječne veličine i težine. Ništa, čuvaj tu 50ku pa makar za dva tri nošenja.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Tigrica
    23. Studeni 2021. 18:19

Čestitam na prekrasnim bebama
    Super za dobre preglede . 
    Modne kombinacije skidam kapu, ja jos nista nisam kupila, dolsovce nemam ništa. Osim kolica   i kindrepeta. U baby centru bi treba biti popust na 50 % u petak, sad ne znam jel za sve ili samo za članove kluba. 
    Da se nadovežem na masažu međice , 
    ( kolegice pričale koje su imale masažu međice )  da su ih na samom porodu masirali ,prirodno se raširile i nisu popucale, rezane... ništa. Porod za poželit. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Clarissa
    23. Studeni 2021. 18:25

Mo_zg

Jelenko93

E da, koliko su vam uspješna brijanja nogu i gospodične🤣 Dali vam dečko/muž pomogne, ja sam svom najavila za večeras tu operaciju jer stvarno već duže vrijeme ne mogu do nje, nit je vidim🤣 Iiij dali se depilirate do gola ili samo skratite🙈

Pokušat ću stavit jednu sliku kao odgovor na ovo pitanje 😂😂 (nije autoportret, obećajem i nije slika gospodične 😂 iako, kolko ju već nisam vidjela, možda joj više taj naziv ni ne pristaje)
    https://ibb.co/RNVPxLJ .
    Nadam se da sam uspjela uploadati🤭

ahahahah, I hear you! Evo bas sam imala misiju depilacije za sutrasnji pregled, mislim da je rezultat poput onih frizova ak se sjecate reklame za Fantu u kojoj su ljudima samo krugove na glavi izbrijavali ili sisali... Od nogu sam odustala, navuci cu dokoljenke, a ovo sto sam gore napravila s trimerom, ahhh, s obzirom na smanjeno vidno polje ispod the buse bolje ne moze, bude ginic prezivio prizor 

LadyD
    23. Studeni 2021. 18:41

Opet pauza 😆
    Bruna nemam rijeci za nesposobnost...  i ja bi bila jednako ljuta .. pokusaj se smiriti i nek je svo zlo u tome 😉💪
    Novasrecica 💪💪
    Josipab djelimo misljenje o masazi.. ja sam u prvoj t rezana pa sad hocu probat sve da to izbjegnem ako je ikako moguce 😆
    😂😂😂😂😂 sustigla sam sama sebe 😂😂😂😂😂
    Mama_za_4  nadam se da ce te tegobe popustiti 💗  ostani jaka koliko mozes 💪iskreno nemam iskustva velikog ali   pokusaj s normabelom  cak i kombinacijom sa paracetamolom 😉
    Alexandraaa 😂😂😂 evo tjesim te i da ga nesusis u susilici 😉 pa jel bio veci broj?
    Lori pauziram 😂😂😂😂😂 otvorenje ce bit iza nove godine 😂😂😂😂
    Ivana hvala 😉  ti si sretnica 😉mene bi docekalo vjerojatno kako bi ostavila 😂😂😂😂😂
    Jelenas bas je preslatka bila kao bebica 😍 a koja je to bila velicina mede?
    Tigrica hvala za hint 😆
    Clarissa nasmija me bas bas 😂😂😂😂

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

jelenas
    23. Studeni 2021. 18:48

LadyD ja mislim da je to ili 56 ili 62. Sad mi je još to na posudbi, opće ne znam hoće li se uopće vratit pa mislim da ću morat kupit novo

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Clarissa
    23. Studeni 2021. 18:51

Maso zao mi da si morala ostati u bolnici, no nek te imaju na oku, bit ce sve ok. Drzi se i javljaj nam.
    Lori pa da, to bi bilo bas fora! Evo provjerila sam mail, prije 2 tjedna sam slala na [email=trudnickitecaj.dzzz@gmail.com]trudnickitecaj.dzzz@gmail.com[/email] prijavu za prosinac i taj isti dan mi odgovorili da ponovno posaljem prijavu pocetkom mjeseca. Moram paziti da ne zaboravim  

Bruna257
    23. Studeni 2021. 18:53

Hvala vam cure za podršku! Zbilja sam luda više od svih tih njihovih s**nja.... Nesposobne budale...
    Ja sam uzela medo odijelce 56 next(0-3mj deklarirani)... Ako i bude malo veće u startu, nema veze, bar će iznositi..
    Ja se poveselila kako ću sad za black friday trošiti i kupiti i za veću curku nešto, i za bebu, sad me ovi oženili za 200€, a za to sam mogla kupiti o-ho-ho svega, svašta nešto....s obzirom da trošimo i na radove u kuhinji i nikako to privesti kraju, moram sad malo stati na loptu i sačekati sljedeće komplikacije 🤦

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• mamasita05
    23. Studeni 2021. 19:02

Lori🍀

Hej cure!
    ClarissaiScharlettnas tri smo jako blizu s terminima čini mi se i sve planiramo na Sv.Duh u roditi možda se sretnemoClarissajesi ti dobila kakvu povratnu info kad si ee prijavila na tečaj? Ja sam im još prošli pon poslala mail i od njih ni bu ni mu.
    LadyDjesi opeglala ti svoj butikMaša drži se ♡♡Teenynadam se da će biti dobri nalazi, žao mi je što sada kroz to sve prolazisMožda postoji mogućnost da se dojka upalila jer se počelo mlijeko stvaratiConfusedsolidan porod, želim nam svima takavUživajte i neka čas čim prije puste kućiPiba, Aleksandračestitke na ulasku u novi tjedan, kod vas to ima posebnu težinuNyssa, Freya, Sirenitaodlično cure za uredne preglede!
    Taya malena je anđeo! Drži se, nadam se da ćeš čim prije doma. Baš mi je žao što su te toliko rezali i toliko te boli, držim fige da čim prije podje.
    Jelena medo odjelce 62? Neće plivat beba u tome? Ja sam mislila 56 uzeti
    Pozdrav mojim koronašicama Mamasiti i XOXO!Mamasita kod tebe je vidim sve ok, ja imam iste simptome. XOXOnadam se da si i ti dobro! Moj muž je bolje ali i dalje ima blagu temp…

Da, dobro sam, nadam se da nece biti postcovid simptoma i samo cekam tu subotu da sam mirna jer po dr u cetvrtak ulazim u termin, tj 37 punih tjedana. 

Aleksandraa, 50 odjelce ti sigurno nece biti malo za pocetak jer hm ima malo vece modele. Samo je pitanje koliko ces ga moci iskoristiti, a vjerujem da hoces mjesec dana, iako ne znam dal ces biti u stanju setat tih prvih mjesec. Moj mali se rodio od 53cm i izasao je u robici iz hm-a br 56, bilo mu je mrvicu veliko i nosio je to 2 mj, dok je next, c&a, pepco i ostale s mjesec dana vec bio u 62. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.