Taya jel znaš možda kak dugo budeš u bolnici? Ne obaziri se na sestre, radiš najbolje što sada možeš, a one nek komentiraju. Bebi treba mama i ima da se nosate koliko možete. Nella je prava mala ljepoticaaa. 😍
Meaa ne bih znala odgovor, ali odmoći ne može. Probaj s nečim. 😊
-
Vi koje ste u terminu već, jel prakticirate možda masažu međice? Čitala sam puno pozitivnih iskustava na tu temu, pa bih voljela čuti jel koja isprobala, dal stvarno pomaže da se ne popuca na porodu. 😁
Prvorotke izlaze iz bolnice 4. dan.. s tim da je dan poroda nulti dan.. ja sam rodila u nedjelju pa bi trebala u četvrtak doma ako bude sve u redu.. a ja se nadam da će taj ultrazvuk biti uredu.. 🙏 cure ja njima klimnem uredu, one odu van ja je nosam i nosit ću je bez obzira na sve..😊 tako sam je dugo čekala da ne mogu drugačije.. ako bude mi se to obilo u glavu kasnije neka..
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Ma katastrofa ta administracija.... To sad traje točno mj dana....i oni to nisu u stanju riješiti... A prevoditi sam morala nalaze na koji a su stručni medicinski izrazi, ono,koliko se mogu razlikovati hrv i slo izrazi?? Al kaže mi med sestra kod kog dr opće prakse u slo, da se vole okomiti na trudnice, to im je poseban gušt .. još su u reviziju uzeli cijeli moj zdravstveni karton, u kojem mogu vidjeti i da sam prošle godine imala spontani..... Al neeeee,udri po sirotinji/trudnici kolko ide ... 😭🤦😖
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ma Taya vjeruj mi, neće ti se ništa obiti o glavu. Ti najbolje znaš kako u sebi osjećaš i što ona treba. Naša Klara je non stop bila po nama, spavala, nosila se, cicala. Evo je, normalno i samostalno dijete od 3 godine koje zna izraziti ljubav i koje se voli maziti. Nema mi ljepšeg ❤️
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Pauza za kavu (od peglanja) tek sam bodijice rijesila 😥😥😥😥😥 jedino sam malo ljuta sto sam uzela kvacice neke drvene jer nisu druge imali i pun skaf vec za ponoviti jer su ostale neke zute fleke od kvacica 😠
I dosla sam do zakljucka da sve trebam odokativno sloziti... brojevi su bas cudni... (neki body br 62 je manji od 56 cak bi prosao kao 50.. i to bez susilice 😂😂😂😂uzas za sortirat 😂)
Bruna neka si mu zaprijetila jecmencom 😂😂😂😂 a curki treba prostora 😉💪 cestitke na punom tjednu 💗💪
Mamasitao predivna je kombinacija 😍 nadam se da ce simptomi ubrzo proci 💪 i bravo za magarece mljeko... ja sam isto cula dosta pozitivnih stvari i blagodati 💪💗 cestitke i tebi na punom tjednu 😉
Mo_zg potpisujem za ovih 50% 😂😂 nasmijala si me do suza sa ovom slikom frizurice 😂😂😂😂😂
Luu super za ogtt 💪 nadoci ces nesumnjam 😉💪
Jelenko nasmijala si me bas sa brijanjem na samu pomisao😂😂😂😂 ja cekam dragog za dole a noge uspjevam sa britvicom pricvrscenom na kuhacu 😂😂😂😂😂 (imala sam jednu za otkuhavat ves u loncu pa sluzi i kao produzetak 😉)
Maša samo hrabro 😉 vidjet ces da ce sve biti ok 💪💗 sretno cimerici 😉💗
Alin predivna je kombinacija 😍 a carapice su topppp😍😍😍😍 zao mi Marka 😂😂😂
Freya cestitke na dobrom pregledu 💗💪
Mum of four sve do jedne su prekrasne 😍 super ti je taj postar moj samo racune neke nosi 😂😂😂😂
Tierra hvala za preporuku za brijanje 😉
Josipab💪 slikaj kad stigne
Sirenita super za porodiljni 💪 cestitke na dobrom pregledu 💪💗 samo neka raste 😘
Angel predivna kombinacija 😍
Nyssa cestitke na dobrom pregledu i samo polako da se sretnes sa dragim u finalima 😆💪💗
Taya izdrzi jos malo i brzo ces se oporaviti kod kuce do kraja.💪💗 Drago mi je da uspjevas sa dojenjem💪 i vjerujem da ti nije nimalo lako al sve za bebicu koja je med medeni😍😍 a tek ta kosica mala😍😍.. brzo ces ti kikice vezati 😉😆
Meaa probaj nekosta nista a za ovaj dugi period bez keksa te potpuno razumijem i nemoj forsirati ako neide 💪 imas jos vremena nebrini se 😉
Nastavljam opet na novoj pauzi 😂😂😂
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Ma Taya vjeruj mi, neće ti se ništa obiti o glavu. Ti najbolje znaš kako u sebi osjećaš i što ona treba. Naša Klara je non stop bila po nama, spavala, nosila se, cicala. Evo je, normalno i samostalno dijete od 3 godine koje zna izraziti ljubav i koje se voli maziti. Nema mi ljepšeg ❤️
I mi smo se non stop nosale, imala je duuuugo grčeve, pa je više spavala na meni nego drugdje, i danima i noćima, nacicavala se noćima... I svi su mi predbacivali i kritizirali da ću je samo na ruke naučiti bla bla.... Tako da, jelena, slažem se, sada je curka 5,5god i samostalno funkcionira, pametna i hrabra cura...❤️ Ja sam se držala one,i ako krivo radim, radim najbolje što mislim i znam... Pa me nije to ništa previše opterećivalo tuđe mišljenje...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Drage mame, trebam vas da me malo umirite ako ste imale slicno iskustvo i sve je proslo ok.
Termin mi je 10.12., cetvrta trudnoca. Beba je ok, ali ja sam imala milion raznih tegoba od pocetnog krvarenja, hematoma, preko pupcane hernije evo sad na kraju do strasnih bolova u ruci. Treci dan me unistavaju bolovi u lijevom ramenu, posebno pri disanju i pomicanju iz polozaja mirovanja. Jedini analgetik kojeg se isudim uzet je Lekadol 500, svega drugog me strah. Cekam iducih nekoliko dana da mi se otvori termin kod fizioterapeutice za koju svi kazu da je izvrsna. Nadam se da ce se do pojave trudova sve umirit jer me strah poroda pod dodatnim bolovima....
Je li neka od vas imala slicnih iskustava s bolnom rukom pri kraju? Je li moguce da je to neko hormonalno rastezanje?
Sve mi je ovo nepoznanica jer su prethodne tri trudnoce proletile u valceru, bez ikakve boljke. Ova je drama.
Mama za 4 nemam iskustva no mislim da možeš i normabel za opuštanje mišića i živaca.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cure ja sam (pazite sad) kupila ono medo odjelce za vanka. Iz H&M, i uzela sam broj 50. Sad se bojim da ce biti malo 😂😂 ajd utjesite me. 😁
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Jao Alexandra pa ja mislim da si uzela stvarno premalo 🙈 to ima nogice zatvorene pa dok je naknap je naknap. Po meni medo odjelce za naše termine obavezno 62 pa da fino iznosi do proljeća. Na H&Mu ti je povrat besplatan tako da ja bi na tvom mjestu naručila i 62 za svaki slučaj pa vratila 50.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jelenas joj pa bas mi sad krivo....
A ja ti svakako racunam fa necemo mi doci do termina, ja mislim da kad mi dr u 37 tjednu skine serklazu i prsten da cu se ja odmah poroditi. Tako da nam ovo sluzi samo za iz bolnice kuci.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Sortiraj odgovore
Najstariji