Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyD
    24. Studeni 2021. 00:20

I eto i mene u novom tjednu... proleti jos jedan 😊 taman jos jedan da budem mirnija a onda cu brojati do 37....  
    Malo da se i pozalim za danas... malo mi sve tesko pada... svi nesto nervozni a ja jos gora od njih... cak se i na ovu veliku djecu  izgalamim bezveze al jbg takav dan... ( cak se ni nebune 😂😂😂 pa cu im sutra ispec nesto fino da se iskupim 😆😆) .. najgore mi je sto brojim vec puno dana bez dragog i đabe sto pricamo i sto se cesto cujemo kad uz ove hormone nebude dovoljno...  ( mislim da ce i on izludit samnom jedan dan  🤔🤔 )   bas me onako pere to sve lagano...  kontam ako budem i sutra tako da cu si popit malo vina... bas bi mi sjeo.. iz onih novih casa 🤔😆 jel mi moze sta biti od pol deca? 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Miraclebaby28
    24. Studeni 2021. 00:59

LadyD ja sam nedavno probala(mrvicu)kuhano crno vino... mislila sam da će me tlak sravnat sa zemljom 😵😵😵 
    Tak da ne preporucujem... možda bijelo vino nema tako utjecaj 

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

• Bumbasor
    24. Studeni 2021. 01:34

💋💋💋
    Ja nocna ptica kao i uvijek🤷‍♀️
    Bravo na dobrim pregledima❣
    Slicica je divna💙
    Upamtila sam jos oko robice😛 ja imam dosta u 50 velicini. Moji su to dosta dugo nosili...i 56. 62 su bas krenuli sa 3mj a tada su vec imali 7kg jer su jako fino bili napredovali tako da meni nije jasno ako su moji bili krupne bebe da je onda nekoj novorodencadi 56 premalen😃
    Rijesila sam poklone za velike. Malo njuskala za robicu i izlazak iz rodilista i nisam nista nasla🤷‍♀️ne znam ni sama sto zelim, tj znala bi da je curica🥰

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

Scarlett
    24. Studeni 2021. 01:53

LadyD ja sam se večeras počastila čašom vina. Ipak mi je rođendan bio. Nisam osjetila neke tegobe. Inače sam niskotlakaš. Ali možda i sve ovisi kaj si inače naviknuta pit. Ja bijelo nisam nikad pila, ne sjeda mi. A muž ne može pomirisat crno, odmah ga ruši.
    Sutra ću poslikat ove stvarčice sve. Iskreno, jedva čekam da se prebacimo na neku komunikaciju druge vrste baš zbog tih slika i sl. 

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

Slee
    24. Studeni 2021. 06:15

Tierra super izgledas! Se to meni cini ili se on malo apustio? 
    Lady samo se ti nama zali! Pa vidi mene, nisam stala vec 7 i pol mjeseci zalit se. Obecajem da inace nisam takva 😂 Sto se tice udaljenosti od muza, ja cu opet ponoviti - svaka cast svima vama kojima muzevi rade negdje vani i koje same prolazite sada kroz sve. Auper ste zene 💗
    Crno vino - znaciiii kako ste me sad namamile. Mislite da bi bilo cudno da sad u 6 ujutro odem ai natocit casu vina? Mislim da bi mi muz paihijatriju zvao. Ali bas mi neki gust dosao. Iako mislim da bi me oprala zgaravica. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Margo
    24. Studeni 2021. 06:24

Jutro cure! Mi budni od 5.
    Sretno nam danas na pregledima ima nas puno. Mene bas nervoza drzi, nadam se da ce tlak ovaj put bit normalan iako svaki dan mjerim kuci i uredan je a kad dodem kod nje ode u nebesa.
    I da mi pogleda tu venu na lijevoj nozi i preponi, sinoc me muz nosio u krevet jer nisam mogla stat na nogu koliko je bolilo.

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

jelenas
    24. Studeni 2021. 07:35

Jutro cure! 
    Nadam se da ste dobro spavale! Nama je curka plakala po noći, neutješno kao da je imala neke noćne more 🥴 Danas već treći dan samnom doma jer je šmrkava i malo kašlje i mislim da joj se oko upalilo malo. Dakle, ne mogu 😭😭😭 Dobra je ona, ali draži mi je vrtić 😂
    Sretno svima danas na pregledima!!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Bumbasor
    24. Studeni 2021. 07:52

jelenas

Jutro cure!
    Nadam se da ste dobro spavale! Nama je curka plakala po noći, neutješno kao da je imala neke noćne more 🥴 Danas već treći dan samnom doma jer je šmrkava i malo kašlje i mislim da joj se oko upalilo malo. Dakle, ne mogu 😭😭😭 Dobra je ona, ali draži mi je vrtić 😂
    Sretno svima danas na pregledima!!

Mozda ju je bolilo uho. Neutjesan plac obicno ide uz upalu uha plus je smrkava pa im se vrlo lako zacepe te tube.

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

Bruna257
    24. Studeni 2021. 07:56

Jutro svima!
    Tierra divna buša 🤩
    LadyD samo popij čašu vina, dapače.... Meni dr rekla ili malo crnog ili slanijeg kad mi tlak padne,a znate da često pišem da mi tlak bude 90/60.... Ja obično nedjeljom poslije ručka 2-3 guca vina ili pive.... I bas mi odgovara.. znači ne čašu, nego doslovno 2-3 guca.....
    Što se robice tiče, S je rodena 49cm.... Još smo uzimali i 48veličinu jer joj sve bilo veliko... 50je nosila kojih 3tj, al 56 dosta duže.... Na 62 smo se prebacili nakon 3,5 mj..... Ona je bila Bucka, al kratka 🤣 danas je obrnuto, dugačka a mršavica.. a jede i tamani sve redom....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

jelenas
    24. Studeni 2021. 07:56

Bumbasor hvala ti, toga se nisam sjetila! A preko dana se ništa ne žali, jel moguće? 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.