Mašo jako mi je zao sto si zavrsila u bolnici, ali kad je takva situacija bolje da si pod nadzorom nego kuci.
Izdrzat cete vi makar do 37 tt, samo polako.
Alexandra cestitke na punom tj 🎊
Jelenas vjeruj da nista ne znam. Sestra s kojom sam telefonski razgovarala mi je rekla da samo objasnim sutra zbog cega sam dosla i da ce me primiti iako nemam termin pa se nadam da me nece vratiti. Mala Klara je bas bila divna ☺️
Hvala vam cure, javim se svakako sutra.
Piba tebe to bas izmuci. Zelim da ti ovo vrijeme sto brze prodje. Drzi se ❤️
Anemi i Alin svidjaju mi se kombinacije.
Bruna cestitke na punom tj.
Mamasita super kombinacija!
Freya super za dobar pregled.
Mo slika je vrh 🤣🤣
Sirenita cestitke na dobrom pregledu.
Nyssa izdrzat cete vas dvije u komadu do vikenda 😉
Taya bas je divna 😍 sva sam se rastopilaa 😍
Na komentare se ne obaziri, samo se vi mazite.
Lu prvii put nisam probala, ali sad cu definitvno probati masirati pa ćemo vidjeti. Kad se moze uopste poceti s masazom?
Slee super za pregled i drago mi je da je Marul ispruzio rukice. Umirem na muzeve komentare 🤣🤣🤣
Aurora cestitam na dobrim pregledu 🤗
Drago mi je da su seku skinuli s respiratora, bas lijepe vijesti ❤️
Ne brini za velicinu, 56 ce moci osim ako bas ne bude neka ogromna beba, ali ce kratko nositi sigurno tu velicinu.

Tierra i mi cekamo sliku, ne moze samo sveki dobit.
Luu ti jos mirujes?
Maso supeeerrr, drzim fige da su uredni!
Ethereal meni bas danas dosao paketic nakon masu cekanja
Evo onda i za vas usporedno dvije slike u razmaku od jednog tjedna
https://ibb.co/Pt3h1gb

👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Hvala za usporedbe velicina 😉
Nesto bas razmisljam i sjetila sam se da sam sina iznela u 56 kompleticu... bilo mu je veliko.. rođen sa 3150 i 50cm...
Ja imam samo 2 para stramplica 56 i kontam ih oblacit kad pupak zaraste ako kojim slucajem nebude druge opcije.. i par 62-68 jer imam neke haljinice pa eto da se nađe 😂😂 al isto cu ispocetka prakticirat body i jednodjelna odjelca radi udobnosti da bebicu nezulja 😉 a hlacice su vecina ti dupli siroki pojasevi.. isto da nezuljaju 😆 kod mene strahovi za bebicu od zuljanja/propuha/zime 😂😂😂😂 za ove velike glad jedina briga 😂😂😂😂

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Bruna dobro si rekla da 200e nije malo novaca..
*ja isto bez obzira sto trosim kao budala (ljececi svoje frustracije 😂😂) uvjek sve moram preracunat da uspijem sve.. u danasnje vrijeme bas moras bit umjetnik da sve uspijes ... bas gledam da sve imam i da nista nefali u kuci i da svi imaju sta im treba i da nebrinem poslje a jos i za bebu nezelim da nesto fali... ja sebi stosta uskratim da to sve namirim al treba znat balansirat.. mozda se neke mame neslazu s mojim misljenjem ali eto ja nikad nisam imala previse al mi nikad nista nije ni falilo od kako znam za sebe i s obzirom da zivim od rođenja tako da moji rade 6 mjeseci samo a 6 su kuci bez posla zivot te nauci svasta nesto.. nije ni sada puno drugacije sto se tice posla ... al gura se...
XOXO super sto ti je dr preporucila balone.. moj brat je tako dobio i super mu se pokazala vjezba ( on je nagnjecio plucno krilo i na to vec bio prehlađen i kasljao malo jace i vjezbe su sveukupno trajale 7 dana po par puta dnevno) a sto se sophinga tice isijas me sprecio za hodanje danas al sam brata poslala u lidl i sinsay ... iz lidla nije nista doneo jer kaze nema nista sa popisa a u drugi nije stigo kao ni u sinsay jer se morao vratit jer je majstor neki stigao... ici cu ja u cetvrtak pa kako bude 😉( nije mu bilo svejedno kad sam mu rekla da me video pozivom nazove da ja to sve vidim 😆😂😂😂)
Scarlett super za odjelce 😉 slikaj 😆
Slee bas sam se zabrinila di si nestala.. cestitke na dobrom pregledu💗 i eto vidis da su sakice ok💪.. nemoj si stvarati stres preveliki jer ce sve biti ok💗 ... a slikica super👍 preljep je malecki i bas se ljepo vidi 😍😍 i superrr za zavrsetak mirovanja 😉 vidis da sad sve ide svojim tokom i na dobro pa da odsada slobodno mozes bit puno mirnija 😉 hvala ti za moje stivo 😆 ja uvjek mislim da vas smaram al sta cu takva sam kad tipkam dok inace malo pricam 😂😂😂😂 glava radi 😂😂😂 i bas si me nasmijala sa transicem 😂😂😂😂 ja jedem cvarke i nije mi bilo nista do sada 😆

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Aurora cestitam na dobrom pregledu 💗💪 bebica je bas velika al bitno je da se ljepo razvija 😉💪 i neizmjerno mi je drago sto je sa sekom makar i mrvicu bolja situacija 💪💪💪💗💗💗 oporavit ce se ona uskoro sigurna sam 😘
Maša nebrini se za glavicu i nemoj da te strah kad vidis njih... sta god dozivis kad porod krene vjeruj da duplo brze zaboravis kad primis bebicu.. nek te tjese nase nove mamice... ispricale su jednom da znamo sta ocekivati i stopile se sa bebicama i kad ih nesto zaboli jos brze prođe nego sve tegobe i muke iz citave trudnoce... 😉 (neka me isprave ako nisam u pravu 😉)
Tierra bas si preljepa trudnica 💗 i tocno se vidi kako se stomak zaokruzio 😍

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
I eto i mene u novom tjednu... proleti jos jedan 😊 taman jos jedan da budem mirnija a onda cu brojati do 37....
Malo da se i pozalim za danas... malo mi sve tesko pada... svi nesto nervozni a ja jos gora od njih... cak se i na ovu veliku djecu izgalamim bezveze al jbg takav dan... ( cak se ni nebune 😂😂😂 pa cu im sutra ispec nesto fino da se iskupim 😆😆) .. najgore mi je sto brojim vec puno dana bez dragog i đabe sto pricamo i sto se cesto cujemo kad uz ove hormone nebude dovoljno... ( mislim da ce i on izludit samnom jedan dan 🤔🤔 ) bas me onako pere to sve lagano... kontam ako budem i sutra tako da cu si popit malo vina... bas bi mi sjeo.. iz onih novih casa 🤔😆 jel mi moze sta biti od pol deca?

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
LadyD ja sam nedavno probala(mrvicu)kuhano crno vino... mislila sam da će me tlak sravnat sa zemljom 😵😵😵
Tak da ne preporucujem... možda bijelo vino nema tako utjecaj

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
💋💋💋
Ja nocna ptica kao i uvijek🤷♀️
Bravo na dobrim pregledima❣
Slicica je divna💙
Upamtila sam jos oko robice😛 ja imam dosta u 50 velicini. Moji su to dosta dugo nosili...i 56. 62 su bas krenuli sa 3mj a tada su vec imali 7kg jer su jako fino bili napredovali tako da meni nije jasno ako su moji bili krupne bebe da je onda nekoj novorodencadi 56 premalen😃
Rijesila sam poklone za velike. Malo njuskala za robicu i izlazak iz rodilista i nisam nista nasla🤷♀️ne znam ni sama sto zelim, tj znala bi da je curica🥰
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
LadyD ja sam se večeras počastila čašom vina. Ipak mi je rođendan bio. Nisam osjetila neke tegobe. Inače sam niskotlakaš. Ali možda i sve ovisi kaj si inače naviknuta pit. Ja bijelo nisam nikad pila, ne sjeda mi. A muž ne može pomirisat crno, odmah ga ruši.
Sutra ću poslikat ove stvarčice sve. Iskreno, jedva čekam da se prebacimo na neku komunikaciju druge vrste baš zbog tih slika i sl.

4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Tierra super izgledas! Se to meni cini ili se on malo apustio?
Lady samo se ti nama zali! Pa vidi mene, nisam stala vec 7 i pol mjeseci zalit se. Obecajem da inace nisam takva 😂 Sto se tice udaljenosti od muza, ja cu opet ponoviti - svaka cast svima vama kojima muzevi rade negdje vani i koje same prolazite sada kroz sve. Auper ste zene 💗
Crno vino - znaciiii kako ste me sad namamile. Mislite da bi bilo cudno da sad u 6 ujutro odem ai natocit casu vina? Mislim da bi mi muz paihijatriju zvao. Ali bas mi neki gust dosao. Iako mislim da bi me oprala zgaravica.

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji