Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aurora12
    23. Studeni 2021. 22:22

Hvala cure na lijepim zeljama za seku 💞 
    Josipab cula sam vec da su svi na intenzivnoj odlicni i bas se posvete pacijentu, pogotovo tezim slucajevima i bore se koliko god mogu. Sad otkad je stanje s koronom kaoticno vjerujem da im je uzasno ali daju sve od sebe ❤ I kad pitamo za seku svi su bas ljubazni i dragi.
    Luu na ogtt-u mi je glukoza nataste bila 5.5 pa sam zbog toga na dijeti, druga vrijednost je bila ok. Nisu nista dodatno trazili od pretraga. 
    Sad ste me zabrinule s tim velicinama, ja sam uzela robicu 56 za izlazak i jos robice 56 a ako beba bude iznad prosjeka hoce li biti dovoljno za bar neko vrijeme da nismo odmah na 62 🙈

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Mo_zg
    23. Studeni 2021. 22:41

aurora12

Hvala cure na lijepim zeljama za seku 💞
    Josipab cula sam vec da su svi na intenzivnoj odlicni i bas se posvete pacijentu, pogotovo tezim slucajevima i bore se koliko god mogu. Sad otkad je stanje s koronom kaoticno vjerujem da im je uzasno ali daju sve od sebe ❤ I kad pitamo za seku svi su bas ljubazni i dragi.
    Luu na ogtt-u mi je glukoza nataste bila 5.5 pa sam zbog toga na dijeti, druga vrijednost je bila ok. Nisu nista dodatno trazili od pretraga.
    Sad ste me zabrinule s tim velicinama, ja sam uzela robicu 56 za izlazak i jos robice 56 a ako beba bude iznad prosjeka hoce li biti dovoljno za bar neko vrijeme da nismo odmah na 62 🙈

Sto se tice velicine robice, mislim da stvarno ne moras brinuti, 56 bude sigurno nosio neko vrijeme (pogotovo HMove modele, oni su nesto veci). Moje je rođen sa 3700g i 51cm i nosio je cak i vel 50 par tjedana 🤭

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

freya_444
    23. Studeni 2021. 22:57

Aurora, drago mi je da ti je seka bolje ❤️💗
    Mašo, ma bez panike, te mjere, to je sve tako relativno, meni je rečeno na prijašnjem pregledu da ima veću glavu beba, a danas mi je doktorica rekla da je beba manja i glava je ono u skladu s tjednima :) nemoj se plašiti poroda, stavi si u glavu da će ti sati proći i da ne traje to zauvijek i kad vidiš bebicu da će sva bol nestati 🤗❤️💗 tako si ja govorim, ta bol jednostavno mora biti dio mene da mi bude lakše 🙏💪  bit će sve okej, nadam se da će bris biti uredan i da si sutra doma, javljaj sve!
    Što se tiče robice, ja sam uzimala robicu veličine 56 i 62, nemam ništa veličine 50, nekako mislim da će biti sputana u tome, bolje da je komotnije ☺️🤞

Lucija 16.12.2021.💗

• Lorena3009
    23. Studeni 2021. 23:12

Ja sam do sad kupovala sve 62.uzet cu još par stvari 56 za početak jer su mi svi rekli da su im bebe to prerasle za tipa 2 tjedna. Pa računam aj bolje da joj je roba komotnija, još široko povijanje... Meni je nećak iz rodilišta u 62 broju izasa. A sad aj ti znaj. A tedy odijelce mi je 62 isto Carter's. Njega planiram za izlazak iz rodilišta. Sutra vam u slikam... 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Popsi
    23. Studeni 2021. 23:36

mamasita05

Popsi

mamasita05

Evo uspjela sam fotku robice za izlazak uploadat, nadam se uspjesno 😅 carapice sam zaboravila fotkat, a kapicu jos trazim, sivu pletenu.
    https://ibb.co/99T6G4x
    7.dan korone-isti kao prethodna 3-4, kasalj i zacepljen nos. Malom danas izlazi izolacija, al i dalje ce biti doma jer smo i mm i ja kuci pa ga nema tko voditi u vrtic, al bolje da mu se i imunitet malo oporavi. Dajem mu magarece mlijeko ima par dana, treba ga piti 20 dana kontinuirano da ima ucinka.
    mamasita05, di si kupila ovo toplo odjelce i koja je veličina? Ja sam za ispod pripremila isto bodi i pletenu/koncanu kombinaciju i jos bi neko toplo odjelce, a da nije predebelo.

😊

Toplo odjelce je iz nexta. Mislim da je velicina 56-62. Bit ce mozda malo veliko, al da ga iskoristimo jos koji put. Stariji je 56 iz nexta nosio jako kratko. Ovo nije predebelo, a toplo je. I pletivo je 56.
    Ako naletite negdje na sivu pletenu kapicu, javite.
    A sto se tice popusta, nigdje nista nisam ulovila jos, osim to pletivo nedavno na zalandu na 50%, inace bi bilo preskupo.

Super, hvala ti na odgovoru 😊😊😊

https://lb1f.lilypie.com/lRqLp1.png

Teeny
    23. Studeni 2021. 23:43

Mašo jako mi je zao sto si zavrsila u bolnici, ali kad je takva situacija bolje da si pod nadzorom nego kuci.
    Izdrzat cete vi makar do 37 tt, samo polako.
    Alexandra cestitke na punom tj 🎊
    Jelenas vjeruj da nista ne znam. Sestra s kojom sam telefonski razgovarala mi je rekla da samo objasnim sutra zbog cega sam dosla i da ce me primiti iako nemam termin pa se nadam da me nece vratiti. Mala Klara je bas bila divna ☺️
    Hvala vam cure, javim se svakako sutra.
    Piba tebe to bas izmuci. Zelim da ti ovo vrijeme sto brze prodje. Drzi se ❤️
    Anemi i Alin svidjaju mi se kombinacije.
    Bruna cestitke na punom tj.
    Mamasita super kombinacija!
    Freya super za dobar pregled.
    Mo slika je vrh 🤣🤣
    Sirenita cestitke na dobrom pregledu.
    Nyssa izdrzat cete vas dvije u komadu do vikenda 😉
    Taya bas je divna 😍 sva sam se rastopilaa 😍
    Na komentare se ne obaziri, samo se vi mazite.
    Lu prvii put nisam probala, ali sad cu definitvno probati masirati pa ćemo vidjeti. Kad se moze uopste poceti s masazom?
    Slee super za pregled i drago mi je da je Marul ispruzio rukice. Umirem na muzeve komentare 🤣🤣🤣
    Aurora cestitam na dobrim pregledu 🤗
    Drago mi je da su seku skinuli s respiratora, bas lijepe vijesti ❤️
    Ne brini za velicinu, 56 ce moci osim ako bas ne bude neka ogromna beba, ali ce kratko nositi sigurno tu velicinu.

tierra
    23. Studeni 2021. 23:43

Slee

Tierra i mi cekamo sliku, ne moze samo sveki dobit.
    Luu ti jos mirujes?
    Maso supeeerrr, drzim fige da su uredni!
    Ethereal meni bas danas dosao paketic nakon masu cekanja

Evo onda i za vas usporedno dvije slike u razmaku od jednog tjedna
    https://ibb.co/Pt3h1gb

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

LadyD
    24. Studeni 2021. 00:01

Hvala za usporedbe velicina 😉
    Nesto bas razmisljam i sjetila sam se da sam sina iznela u 56 kompleticu... bilo mu je veliko.. rođen sa 3150 i 50cm...  
    Ja imam samo 2 para stramplica 56 i kontam ih oblacit kad pupak zaraste ako kojim slucajem nebude druge opcije..  i par 62-68 jer imam neke haljinice pa eto da se nađe 😂😂 al isto cu ispocetka prakticirat body i jednodjelna odjelca radi udobnosti da bebicu nezulja 😉 a hlacice su vecina ti dupli siroki pojasevi..  isto da nezuljaju 😆 kod mene strahovi za bebicu  od zuljanja/propuha/zime 😂😂😂😂 za ove velike glad jedina briga 😂😂😂😂

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    24. Studeni 2021. 00:06

Bruna dobro si rekla da 200e nije malo novaca..
    *ja isto bez obzira sto trosim kao budala (ljececi svoje frustracije 😂😂) uvjek sve moram preracunat da uspijem sve.. u danasnje vrijeme bas moras  bit umjetnik da sve uspijes ... bas gledam da sve imam i da nista nefali u kuci i da svi imaju sta im treba i da nebrinem poslje a jos i za bebu nezelim da nesto fali... ja sebi stosta uskratim da to sve namirim al treba znat balansirat.. mozda se neke mame neslazu s mojim misljenjem ali eto ja nikad nisam imala previse al mi nikad nista nije ni falilo od kako znam za sebe i s obzirom da zivim od rođenja tako da moji rade 6 mjeseci samo a 6 su kuci bez posla zivot te nauci svasta  nesto..  nije ni sada puno drugacije sto se tice posla ... al gura se...
    XOXO super sto ti je dr preporucila balone.. moj brat je tako dobio i super mu se pokazala vjezba ( on je nagnjecio plucno krilo i na to vec bio prehlađen i kasljao malo jace i vjezbe su sveukupno trajale 7 dana po par puta dnevno) a sto se sophinga tice isijas me sprecio za hodanje danas al sam brata poslala u lidl i sinsay ... iz lidla nije nista doneo jer kaze nema nista sa popisa a u drugi nije stigo kao ni u sinsay jer se morao vratit jer je majstor neki stigao... ici cu ja u cetvrtak pa kako bude 😉( nije mu bilo svejedno kad sam mu rekla da me video pozivom nazove da ja to sve vidim 😆😂😂😂)
    Scarlett super za odjelce 😉 slikaj 😆
    Slee bas sam se zabrinila di si nestala.. cestitke na dobrom pregledu💗 i eto vidis da su sakice  ok💪.. nemoj si stvarati stres preveliki jer ce sve biti ok💗 ... a slikica super👍 preljep je malecki i bas se ljepo vidi 😍😍 i superrr za zavrsetak mirovanja 😉 vidis da sad sve ide svojim tokom i na dobro pa da odsada slobodno mozes bit puno mirnija 😉 hvala ti za moje stivo 😆 ja uvjek mislim da vas smaram al sta cu takva sam  kad tipkam dok inace malo pricam 😂😂😂😂 glava radi 😂😂😂  i bas si me nasmijala sa transicem 😂😂😂😂 ja jedem cvarke i nije mi bilo nista do sada 😆

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    24. Studeni 2021. 00:07

Aurora cestitam na dobrom pregledu 💗💪 bebica je bas velika al bitno je da se ljepo razvija 😉💪 i neizmjerno mi je drago sto je sa sekom makar i mrvicu bolja situacija 💪💪💪💗💗💗 oporavit ce se ona uskoro sigurna sam 😘
     Maša nebrini se za glavicu i nemoj da te strah kad vidis njih... sta god dozivis kad porod krene vjeruj da duplo brze zaboravis kad primis bebicu.. nek te tjese nase nove mamice...  ispricale su jednom da znamo sta ocekivati i stopile se sa bebicama i kad ih nesto zaboli jos brze  prođe nego sve tegobe i muke iz citave trudnoce... 😉 (neka me isprave ako nisam u pravu 😉)
    Tierra bas si preljepa trudnica 💗 i tocno se vidi kako se stomak zaokruzio 😍

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.