Slee lijepo se vide mala ustasca. Bravo na super pregledu, sad se mozes umiriti malo da te barem malo prestane bolit sve, koliko jento u tvom stanju moguce
Komentari su sve 😂
Aurora bravo za pregled! I ja sam bila tako isto nervozna za ctg jer nemam pojma sto se dogada ako nije ok nalaz :/
Divne vijesti za seku, ide sve na bolje, a uvjerena sam da ce i ostalo uspjet rijesit. Imas jedan veliki hug utjehe od mene!
Sto se tice obuce, ja sam izbacila iz upotrebe sve osim jednih cizama koje se kopcaju na ciferslus. Probao me i muz obut u nesto drugo al jos se vise uspusem i nazivciram nego da sama obavim sve :P
Alin jel stigla posiljka? Sad me Birdy podsjetila haha
Ne znam tko je bio pitao za sive pletene kapice, ali meni Zara ima prekrasne
Ja se moram ic uslikat sad jer je sveki trazila sliku s obzirom da se vec dugo nismo vidjele

👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Taya ja se tog ostajanja u bolnici više pribojavam nego samog poroda. 🙈
Ma tak malu bebu se ne može "naučiti na ruke" , 9 mjeseci je bila u tebi i sad da je pustiš samu nek egzistira, pa čuvat ću bebu što budem više mogla, ti si njoj sve na svijetu, može mi reći ko šta hoće. Nikad više neće biti tako mala kak je sada, samo se nosajte. 😊
Slee super za pregled! Vidiš da je ipak sve okej. Mališa se skriva. 🙈 Čestitke za nemirovanje, sad ima da se opustiš!
Aurora bravo za pregled! Samo zbog kilaže te poslala na dijetu? 🙄 Pa ne očekuje se valjda da mršavimo u trudnoći.
Drago mi je da su seku skinuli s respiratora. Biti će to sve okej, mi žene smo pravi borci kad treba. 🥰
Taya bebica je preeeemedena 😍😍 nadam se da ce brzo prestat bolit :/ i bas tako ako ti ju se nosi ti ju lipo nosi i mazi i pazi to je tvoja bebica ❤️😍🥰
Novasrecica uh sretno jos malo u samoizolaciji i posalji obavezno slikice kad okitite ja se nadam da cu i ja ubrzo 🤞
Etheral ja isto cekam narudzbu vec dosta dugo 🤔
Alexandra ja sam uzela 62 ali iz razloga da mi bude za vise puta koristit ( kasnije za setnje) a ne samo za doma iz bolnice, ako je tebi samo za doma iz bolnice onda ja mislim da ce bit ok :)
Slee cestitam za super pregled i hvala ti sta si me utjesila za glavicu u principu bit ce samo teze rodit 🙈 mislim vjerovatno cemo puno više popucat dole 🙈
Aurora super za super pregled drago mi je da je sve uredu 🥳 I super za seku bas mi je drago nadam se da od sad ide sve nabolje ❤️
Strah od poroda ajme cure ja kako sam vidila 2 cure samnom u sobi u trudovima mene je ulovila takvaaaaa panikaaaa jos to sa velikom glavicom pa cu vjerovatno sva popucat bas me strah oprao na najjace 🙈🙈🙈
Cekam taj jos jedan nalaz tog brisa i ako bude uredan mogu doma 🥳🥳🥳 nadam se da ce sutra kroz jutro 🤞 ako ne cu ic pitat dali mogu doma 😢

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Tierra i mi cekamo sliku, ne moze samo sveki dobit.
Luu ti jos mirujes?
Maso supeeerrr, drzim fige da su uredni!
Ethereal meni bas danas dosao paketic nakon masu cekanja

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
I da, znate li hoce ki bazzar imati neke vece popuste u petak, ili samo ovih 10% uz kod?

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Hvala cure na lijepim zeljama za seku 💞
Josipab cula sam vec da su svi na intenzivnoj odlicni i bas se posvete pacijentu, pogotovo tezim slucajevima i bore se koliko god mogu. Sad otkad je stanje s koronom kaoticno vjerujem da im je uzasno ali daju sve od sebe ❤ I kad pitamo za seku svi su bas ljubazni i dragi.
Luu na ogtt-u mi je glukoza nataste bila 5.5 pa sam zbog toga na dijeti, druga vrijednost je bila ok. Nisu nista dodatno trazili od pretraga.
Sad ste me zabrinule s tim velicinama, ja sam uzela robicu 56 za izlazak i jos robice 56 a ako beba bude iznad prosjeka hoce li biti dovoljno za bar neko vrijeme da nismo odmah na 62 🙈
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Hvala cure na lijepim zeljama za seku 💞
Josipab cula sam vec da su svi na intenzivnoj odlicni i bas se posvete pacijentu, pogotovo tezim slucajevima i bore se koliko god mogu. Sad otkad je stanje s koronom kaoticno vjerujem da im je uzasno ali daju sve od sebe ❤ I kad pitamo za seku svi su bas ljubazni i dragi.
Luu na ogtt-u mi je glukoza nataste bila 5.5 pa sam zbog toga na dijeti, druga vrijednost je bila ok. Nisu nista dodatno trazili od pretraga.
Sad ste me zabrinule s tim velicinama, ja sam uzela robicu 56 za izlazak i jos robice 56 a ako beba bude iznad prosjeka hoce li biti dovoljno za bar neko vrijeme da nismo odmah na 62 🙈
Sto se tice velicine robice, mislim da stvarno ne moras brinuti, 56 bude sigurno nosio neko vrijeme (pogotovo HMove modele, oni su nesto veci). Moje je rođen sa 3700g i 51cm i nosio je cak i vel 50 par tjedana 🤭
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Aurora, drago mi je da ti je seka bolje ❤️💗
Mašo, ma bez panike, te mjere, to je sve tako relativno, meni je rečeno na prijašnjem pregledu da ima veću glavu beba, a danas mi je doktorica rekla da je beba manja i glava je ono u skladu s tjednima :) nemoj se plašiti poroda, stavi si u glavu da će ti sati proći i da ne traje to zauvijek i kad vidiš bebicu da će sva bol nestati 🤗❤️💗 tako si ja govorim, ta bol jednostavno mora biti dio mene da mi bude lakše 🙏💪 bit će sve okej, nadam se da će bris biti uredan i da si sutra doma, javljaj sve!
Što se tiče robice, ja sam uzimala robicu veličine 56 i 62, nemam ništa veličine 50, nekako mislim da će biti sputana u tome, bolje da je komotnije ☺️🤞

Lucija 16.12.2021.💗
Ja sam do sad kupovala sve 62.uzet cu još par stvari 56 za početak jer su mi svi rekli da su im bebe to prerasle za tipa 2 tjedna. Pa računam aj bolje da joj je roba komotnija, još široko povijanje... Meni je nećak iz rodilišta u 62 broju izasa. A sad aj ti znaj. A tedy odijelce mi je 62 isto Carter's. Njega planiram za izlazak iz rodilišta. Sutra vam u slikam...
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Evo uspjela sam fotku robice za izlazak uploadat, nadam se uspjesno 😅 carapice sam zaboravila fotkat, a kapicu jos trazim, sivu pletenu.
https://ibb.co/99T6G4x
7.dan korone-isti kao prethodna 3-4, kasalj i zacepljen nos. Malom danas izlazi izolacija, al i dalje ce biti doma jer smo i mm i ja kuci pa ga nema tko voditi u vrtic, al bolje da mu se i imunitet malo oporavi. Dajem mu magarece mlijeko ima par dana, treba ga piti 20 dana kontinuirano da ima ucinka.mamasita05, di si kupila ovo toplo odjelce i koja je veličina? Ja sam za ispod pripremila isto bodi i pletenu/koncanu kombinaciju i jos bi neko toplo odjelce, a da nije predebelo.
😊
Toplo odjelce je iz nexta. Mislim da je velicina 56-62. Bit ce mozda malo veliko, al da ga iskoristimo jos koji put. Stariji je 56 iz nexta nosio jako kratko. Ovo nije predebelo, a toplo je. I pletivo je 56.
Ako naletite negdje na sivu pletenu kapicu, javite.
A sto se tice popusta, nigdje nista nisam ulovila jos, osim to pletivo nedavno na zalandu na 50%, inace bi bilo preskupo.
Super, hvala ti na odgovoru 😊😊😊
https://lb1f.lilypie.com/lRqLp1.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji