Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyD
    23. Studeni 2021. 18:41

Opet pauza 😆
    Bruna nemam rijeci za nesposobnost...  i ja bi bila jednako ljuta .. pokusaj se smiriti i nek je svo zlo u tome 😉💪
    Novasrecica 💪💪
    Josipab djelimo misljenje o masazi.. ja sam u prvoj t rezana pa sad hocu probat sve da to izbjegnem ako je ikako moguce 😆
    😂😂😂😂😂 sustigla sam sama sebe 😂😂😂😂😂
    Mama_za_4  nadam se da ce te tegobe popustiti 💗  ostani jaka koliko mozes 💪iskreno nemam iskustva velikog ali   pokusaj s normabelom  cak i kombinacijom sa paracetamolom 😉
    Alexandraaa 😂😂😂 evo tjesim te i da ga nesusis u susilici 😉 pa jel bio veci broj?
    Lori pauziram 😂😂😂😂😂 otvorenje ce bit iza nove godine 😂😂😂😂
    Ivana hvala 😉  ti si sretnica 😉mene bi docekalo vjerojatno kako bi ostavila 😂😂😂😂😂
    Jelenas bas je preslatka bila kao bebica 😍 a koja je to bila velicina mede?
    Tigrica hvala za hint 😆
    Clarissa nasmija me bas bas 😂😂😂😂

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

jelenas
    23. Studeni 2021. 18:48

LadyD ja mislim da je to ili 56 ili 62. Sad mi je još to na posudbi, opće ne znam hoće li se uopće vratit pa mislim da ću morat kupit novo

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Clarissa
    23. Studeni 2021. 18:51

Maso zao mi da si morala ostati u bolnici, no nek te imaju na oku, bit ce sve ok. Drzi se i javljaj nam.
    Lori pa da, to bi bilo bas fora! Evo provjerila sam mail, prije 2 tjedna sam slala na [email=trudnickitecaj.dzzz@gmail.com]trudnickitecaj.dzzz@gmail.com[/email] prijavu za prosinac i taj isti dan mi odgovorili da ponovno posaljem prijavu pocetkom mjeseca. Moram paziti da ne zaboravim  

Bruna257
    23. Studeni 2021. 18:53

Hvala vam cure za podršku! Zbilja sam luda više od svih tih njihovih s**nja.... Nesposobne budale...
    Ja sam uzela medo odijelce 56 next(0-3mj deklarirani)... Ako i bude malo veće u startu, nema veze, bar će iznositi..
    Ja se poveselila kako ću sad za black friday trošiti i kupiti i za veću curku nešto, i za bebu, sad me ovi oženili za 200€, a za to sam mogla kupiti o-ho-ho svega, svašta nešto....s obzirom da trošimo i na radove u kuhinji i nikako to privesti kraju, moram sad malo stati na loptu i sačekati sljedeće komplikacije 🤦

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• mamasita05
    23. Studeni 2021. 19:02

Lori🍀

Hej cure!
    ClarissaiScharlettnas tri smo jako blizu s terminima čini mi se i sve planiramo na Sv.Duh u roditi možda se sretnemoClarissajesi ti dobila kakvu povratnu info kad si ee prijavila na tečaj? Ja sam im još prošli pon poslala mail i od njih ni bu ni mu.
    LadyDjesi opeglala ti svoj butikMaša drži se ♡♡Teenynadam se da će biti dobri nalazi, žao mi je što sada kroz to sve prolazisMožda postoji mogućnost da se dojka upalila jer se počelo mlijeko stvaratiConfusedsolidan porod, želim nam svima takavUživajte i neka čas čim prije puste kućiPiba, Aleksandračestitke na ulasku u novi tjedan, kod vas to ima posebnu težinuNyssa, Freya, Sirenitaodlično cure za uredne preglede!
    Taya malena je anđeo! Drži se, nadam se da ćeš čim prije doma. Baš mi je žao što su te toliko rezali i toliko te boli, držim fige da čim prije podje.
    Jelena medo odjelce 62? Neće plivat beba u tome? Ja sam mislila 56 uzeti
    Pozdrav mojim koronašicama Mamasiti i XOXO!Mamasita kod tebe je vidim sve ok, ja imam iste simptome. XOXOnadam se da si i ti dobro! Moj muž je bolje ali i dalje ima blagu temp…

Da, dobro sam, nadam se da nece biti postcovid simptoma i samo cekam tu subotu da sam mirna jer po dr u cetvrtak ulazim u termin, tj 37 punih tjedana. 

Aleksandraa, 50 odjelce ti sigurno nece biti malo za pocetak jer hm ima malo vece modele. Samo je pitanje koliko ces ga moci iskoristiti, a vjerujem da hoces mjesec dana, iako ne znam dal ces biti u stanju setat tih prvih mjesec. Moj mali se rodio od 53cm i izasao je u robici iz hm-a br 56, bilo mu je mrvicu veliko i nosio je to 2 mj, dok je next, c&a, pepco i ostale s mjesec dana vec bio u 62. 

jelenas
    23. Studeni 2021. 19:18

Bruna Nextov up to 3 ti je 62 broj, samo za info :) 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Bruna257
    23. Studeni 2021. 19:29

jelenas

Bruna Nextov up to 3 ti je 62 broj, samo za info :)

0-3 piše 🤣 nema veze, samo da joj ne bude hladno haha .. i bitno da imamo to odjelce doma 🤣 ionako nam je to jedina stvar koju smo kupili 🤦

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

jelenas
    23. Studeni 2021. 19:32

Ma da, 0-1 je njima 56, 0-3 im je 62. A na stranici im piše tipa 56-62 i zapravo kad dode to je uvijek ovaj veći broj. Ja ću vjerojatno isto uzeti njihovo rozo 62. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Jelenko93
    23. Studeni 2021. 19:33

Mi se sad vratili iz trgovina i malo sam razočarana🤣 Kupila par sitnica tek toliko da kupim a štramplice po koje sam išla nisam kupila jer je sve veličina 56-62 i to mi je preogromno za bebine male noge🤷‍♀️ Koju vi veličinu uzimate? I da kako smo išli iz auta u auto i malo hodali tako me počelo nekako tupo bolit u leđima baš me iznenadilo i pritisak dolje u trbuhu, prošlo mi kroz glavu šta ak su trudovi 🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Naravno vjerujem da nisu i sad kad sam legla mala me lupa ne znam gdje ne🙈

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

jelenas
    23. Studeni 2021. 19:36

Jelenko ja štramplice nisam oblačila tak maloj bebi, pogotovo jer će i pupak smetati, tj mislim da bi rub štramplica smetao pupku. Čak i hlačice koje imam su sve s onim debljim pojasom ili onesie odjelca.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani